Äkta eller satir?

När det gäller den feministiska genusvärlden så vet man aldrig om det är på riktigt eller om det är satir. Verkligheten överträffar ju som bekant dikten så ofta att det helt enkelt inte går att göra parodi på det. Nu senast är det den ÖVERTYDLIGA satiren som man kan hitta på Feministisk Gryning och som heter ”Feministisk logistik”. Nedan finns klipp från just det inlägget

femlog

femlog1

femlog2

femlog3

Det ovan är allt som finns i inlägget. Och det här är inte första gången någon tror att det är på riktigt eller funderar på det. Det är ju det som är så farligt med extremism, man vet inte om det är satir eller allvar och detta gäller i allra högsta grad feminismen med tillhörande genusfält.

Är detta på riktigt, ””Knullnormativitetens diskurs””? Vem vet?

Genustrumpeten togs upp nu i samband med detta, är det satir eller verklighet?

Normativitetsverkstad och Genuspsykologi då? Är det på riktigt?

Men Fittaktivism som arrangeras av genusfolk måste väl ändå vara satir?

Hur är det med u-båtar som penetrerar nationen? Måste ju vara ett skämt?

Men det är ju lugnt, Sverige rasar som ett blylod i Pisamätningarna men genusfältet står minsann för kvalitet

Så jag förstår faktiskt Ulf Kristersson om han undrar om det är på riktigt för de som jag listar precis ovan är ju bara extremt lite av all idioti som genusfältet spyr ut. Kan någon säga varför någon av de ovan är mindre galen än Feministisk logistik?

femlog4

Sen blandar sig Lina Thomsgård i det hela och är lite sur över att folk sprider sånt som inte är sant. Och när blev sanning viktigt för henne som själv sprider sina osanningar genom Aftonbladet?femlog5

femlog7

Jodå, Google finns där. Men tydligen bara för andra att använda om man går efter vad hon själv skriver.

femlog6

Och här radar de ärliga upp sig, de som alltid är jättejättenoga med att saker ska vara sanna…

femlog8

Så här ser det ut när det som sprids visar hur galen feminismen är. För det är ju vad det handlar om, när en erkänd mediaperson inte ser skillnad på satir och feministisk verklighet så tycker många fler att den feministiska verkligheten är helvrickad. Det är där skon klämmer, att det var ”fel” person som visade upp det, det var en som har trovärdighet…

********************

Jämställdhetsfeministern: ”EU-valet 2014: en feministisk framgångssaga!

MVH

MiT

 

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

67 kommentarer

 1. Larsson

   /  05/30/2014

  Hahaha… det mest briljanta är ju inte den satiriska texten, utan att den togs för äkta av ett inte så litet antal genusforskare. T.ex. citatet

  ”En genusmedveten och genuskänslig fysik förutsätter en relationell infallsvinkel på fysiken samt att en hel del av det traditionella vetenskapliga kunskapsinnehållet i fysiken plockas bort”

  Svara
  • MiT

    /  05/30/2014

   Och att det står ”Keynote speaker Jämställdhetsfeminister Maria Arnholm” borde ju också ge en liten vink 😀

   Svara
   • Ja Jämställdhetsfeministern – det är ju jag!
    Men det som verkligen borde fått Kristofferson att haja till är ju att det är hela TVÅ män som ska tala på den här uppenbara fejk-konferensen. Ett sådant gubbvälde skulle aldrig ha tolererats på en riktig feministkonferens. Vi står ju för jämställdhet och mångfald!

    Svara
    • ”Men det som verkligen borde fått Kristofferson att haja till är ju
     att det är hela TVÅ män som……….”

     Var fan ser du männen någonstans?
     Menar du Kawa och Tomas?

     De är ju erkända hönor = hens/höns.

     Svara
 2. ladulaas

   /  05/31/2014

  Genialt, på min ära! Nästan allt skulle ha kunnat – kanske t.o.m. har – sagts/skrivits av en genusflata. Det som fick mig att förstå att det var satir, var den satanistiska riten runt mördade kvinnliga lastbilschaufförer. Det är ändå bara ngt decennium sedan en fjolla babblade om rituella barnamord i Sverige, så det är nog för tidigt att det spåret skulle köras igen så snart.

  Fick många goda skratt, men det roligaste är ändå att hönorna blir sura;-)

  Svara
 3. Svensson

   /  05/31/2014

  @Larsson,
  tyvärr, det citat du listar (eller ett snarlikt) är alldeles äkta. Från en rapport som Södertörns rektor von Wright författat angående hur fysiken måste förändras. Se Tanja Bergkvists blogg.

  Svara
  • Larsson

    /  05/31/2014

   Jo, erkänner att så är fallet. Citatet är äkta, hämtat ur en utredning beställd av skolverket, och använt som material för att undervisa blivande lärare i bl.a. naturorienterade ämnen. Men jag önskar av hela mitt hjärta att det hade varit satir.

   Svara
 4. MiT

   /  05/31/2014

  Svara
  • Anders

    /  05/31/2014

   Ja hur kan man bara tro att Profetens (över honom vare Guds frid och välsignelser) kusin kan vara kalif? Det finns bara en rättmätig väg att gå och den går jag. Låt oss bekämpa kättarna.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Att vara feminist är detsamma som att premiera en nedsättande syn på män och manlighet.
   Om man är för jämlikhet är man definitivt inte feminist.

   Svara
 5. MiT

   /  05/31/2014

  Mmm, troligt…

  Svara
  • Anders

    /  05/31/2014

   Umgås bara med småbarn? Alltså, har aldrig i mitt 40-åriga liv översett att en främmande man klämt någon på brösten och sagt ”måste bara känna, de är så fina”sådär på stan. Och detta sker ”ofta”? Antingen lever vi i parallella världar eller så skarvar hon.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Är hårddisken mytoman också ?

   Svara
   • anonym

     /  05/31/2014

    Det kommer från en twittertråd där hon berättade att hon använde F-kupa. Jag tror också att hon är mytoman.

    Svara
    • Pelle2

      /  05/31/2014

     Kollade lite på tweeten och såg då hur hon klagade på att hon blev objektifierad för sina stora bröst. Lite längre ner hade hon en bild på några kondomer i storlek extra small som hon skulle ha använt när hon låg med en moderat.
     Det är alltså ok för en feminist att ha synpunkter på och driva med en storleken på en mans kuk medan ingen får ha synpunkter på kvinnors bröststorlek . Feministisk dubbelmoral i vanlig ordning.

     Svara
     • anonym

       /  05/31/2014

      Har du en länk till hennes påstående om kondomer? Annars tyckte jag att det här var underhållande https://twitter.com/smulsex/status/472361193148284929 Det är ju hennes feministpolare som brukar skrika om normativt beteende. Fast det kanske är så att hon inte vet skillnaden mellan norm och normativt.

     • anonym

       /  05/31/2014

      Jag hittade uttalandet om kondomerna nu. Riktigt gulligt att hennes F!kompisar som minsann ska ta avstånd mot könsrollerna och utseendenormerna tycker att det är en så genial idé att använda penisstorlek som en förolämpning. Det är kanske dags för F! att börja rensa ut bland de unga arga vita kvinnorna.

     • anonym

       /  05/31/2014

      Tjaffset fortsätter på instragram, http://instagram.com/p/ollzt9Hi01/ Betyder det här att jag har fribrev att göra som jag vill mot kvinnor nu, eftersom en kvinna utsatte mig för så grova trakasserier att jag var tvungen att söka psykiatrisk hjälp för att bearbeta det?

  • Jag misstänker att det är mer önsketänk än verklighet…

   Svara
  • David

    /  05/31/2014

   Det är märkligt att just radikalfeminister ständigt tycks vara utsatta för denna typ av oönskad uppmärksamhet. Även Fanny har vittnat om att hon inte kan gå utanför dörren utan att främmande män flörtar och gör inviter. Då den stora majoriteten av icke-feministiska kvinnor inte upplever detta problem, så måste det antingen vara så att just dessa feminister är så attraktiva att män helt enkelt inte kan kontrollera sig själva, eller att handlingarna är av en art som kräver speciella genusglasögon för att man skall upptäcka dem.

   Svara
   • Pelle2

     /  05/31/2014

    Utan att vara allt för elak så vill jag påstå att Fanny inte är så snygg att det är troligt att många män flörtar med henne och gör inviter. Fast det kanske är feministiska män som stöter på henne…

    Svara
   • Jonte

     /  05/31/2014

    Oattraktiva män tenderar att stöta på oattraktiva kvinnor eftersom de är den enda kvinnorna de har chans på. De är dessa män som stöter på hårdisken och Fanny bla. Det är det som stör dom eftersom dom hjärntvättats av feministisk propaganda att de förtjänar de mest attraktiva männen.

    Svara
  • The Perfect Man

    /  05/31/2014

   Jag får ”rape fantasy” vibbar. Vilken man skulle gå fram och känna på brösten på en kvinna bara för att dom är fina? Lesbiska kvinnor gör ibland så, men så vitt jag vet så är dom fortfarande inte män.

   Svara
  • Björn

    /  05/31/2014

   Fast hon säger iofs inte att det är främmande män som gör det. Jag känner inte till något fall då en man gjort så, men har ofta sett tjejer med tjejkompisar ta varandra på brösten. Antagligen oftast för att få uppmärksamhet av männen i området men ändå 🙂

   Svara
 6. MiT

   /  05/31/2014

  Jomen, här mästras det i kvadrat. Gilla inte fel artikel för då…

  Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Är det rasistiskt att sprida sanningar enligt feministerna ? Citat från DN,s intervju med Soraya:
   ” Även Soraya Posts äldsta dotter gifte sig ung, som sextonåring. Det var inget officiellt äktenskap – men det hölls en bröllopsfest och alliansen erkändes i släkten.
   Unga brudpar är inte helt ovanliga i den romska kulturen.
   – De ville ha varandra.”
   Förvisso var det inget riktigt bröllop i juridisk mening men de säger ju själva att det var en ceremoni följt av en bröllopsfest och alliansen erkändes i släkten.Soraya hade ju inget emot det eftersom hon bara säger att de ville ha varandra.
   Hur kan Abdollahi påstå att Journalisten ryckte detta ur sitt sammanhang när hon pratar om barnäktenskap ? Hur kan hon påstå att det är rasistiskt att vara emot barnäktenskap ?
   Skulle vilja påstå att hon själv bedriver kulturrelativism och vill på det vanliga feministiska sättet censurera allt som inte passar hennes världsbild.

   Svara
  • anonym

    /  05/31/2014

   Varför dyker alltid Hanna Fridén upp när Sara Abodalhi är ute och gör sig själv till en idiot?

   Svara
 7. MiT

   /  05/31/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Hon har ju själv sagt det i en DN intervju..

   Svara
 8. MiT

   /  05/31/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Tja,Soraya post gifte väl i någon mening bort sin minderåriga dotter så det är väl hon som skall förklara sig och inte Jerker..

   Svara
  • Björn

    /  05/31/2014

   ”mycket som väller upp när en rom tar plats”… men herregud… Dom VILL att vi ska ha rasister och nazister i Sverige. Så som de väljer att övertolka precis allting… Förstå vilken enorm påfrestning att leva ihop med en sån människa!?

   Svara
 9. MiT

   /  05/31/2014

  Svara
  • anonym

    /  05/31/2014

   Så nu är Hanna Gustafsson smakpolis också? Hur var det nu när Kawazaki Suzuki uttalar sig om att Per Gudmunson bör avrättas så är det bara satir?

   Svara
 10. MiT

   /  05/31/2014

  Ja, kommer ni ihåg det? Inte? Ingen annan heller eftersom det inte har hänt…

  Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Hon vill väl tona ner det pinsamma faktumet att det fanns feminister som ville anmäla sig till konferensen..

   Svara
  • Björn

    /  05/31/2014

   Som sagt, det var ju snarare så att det var feministerna som trodde på det. Eftersom de helt saknar analytisk förmåga, förmåga att tänka själva, förmåga till reflektion och eftertanke och framförallt humor.

   Svara
 11. MiT

   /  05/31/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Det värsta är väl att det som skrevs om feministisk logistik kunde ha varit sant…

   Svara
 12. MiT

   /  05/31/2014

  https://twitter.com/fluffynuttery/status/472459248656719873

  Svara
  • Anders

    /  05/31/2014

   F!-hat. Att inte köpa F!s partiprogram. Speciellt F!-hat. Att driva med dem. Sataniskt F!-hat. Att motbevisa deras påståenden med patriarkal sk fakta.

   Alla som inte är med mig är emot mig.

   Svara
  • David8

    /  05/31/2014

   Krävs en speciell form av manshat (och deformerat DNA) för att tillbringa mer än 3 minuter med Fi och inte förstå att de står för den mest destruktiva könsrasistiska politik Sverige har sett. Googla rimligheten i Fi din jävla könsrasist.

   Svara
 13. Herr Kabel

   /  05/31/2014

  Hej ”MiT”
  Du skämtar va? Så här korkad går liksom inte att vara på allvar.

  Svara
 14. Patrik

   /  05/31/2014

  Aftonbladet/Kazmierska drar feministiska poänger av illdådet i Santa Barbara och skriver om ”kvinnohat”, sex könlösa dödsoffer och ”vita män” som mördar. Tyvärr glömmer hon att nämna att 4 av 6 dödsoffer var män och att gärningsmannen var halveuropé och halvasiat. Det passar ju inte riktigt in i den intersektionella förtrycksbilden.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/nataliakazmierska/article18981058.ab

  Svara
  • anonym

    /  05/31/2014

   Dessutom utfört av en man som får Stalin att framstå som mentalt välbalanserad.

   Svara
 15. Jonte

   /  05/31/2014

  Svara
  • David8

    /  05/31/2014

   Vithetsnormen. Rasifierad. Kvinna. Man. Hatar SVT svarta? Ser Kenyanen sig egentligen som en vit kvinna? Är Isabellah förtryckt? Upplagt för error och kortslutning i vänster/feminist geggamojjan 🙂

   Svara
   • Jonte

     /  05/31/2014

    För att inte tala om hur könsbinära SVT är. Varför dam och herrklass? Varför inte en enda henklass istället? Frågan är om Bitok eller Andersson vunnit då 🙂 Feminister är könsbinära när det passar.

    Svara
 16. MiT

   /  05/31/2014

  Om man ska säga det till att börja med så är man ju tvungen att ljuga för dem. Men så långt tänkte de nog inte. Hon är visst journalist och allt…

  Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Nej, hon kommer förmodligen få bättre villkor än pojkarna precis som i det övriga skolväsendet men något säger mig att det inte var så hon menade….

   Svara
 17. MiT

   /  05/31/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Tur att man inte är med i facket DIK och därmed måste vara med och finansiera skiten.Fast dessvärre finns nog eller kommer det inrättas genuskomissarier även i de andra facken..

   Svara
 18. MiT

   /  05/31/2014

  Feminister behöver övervakare innan de får ansluta till internet överhuvudtaget?

  Svara
  • Pelle2

    /  05/31/2014

   Var det ingen som stötte på Hårddisken när hon var på krogen eller var det inte tillräckligt många som tog henne på brösten som hon påstår att folk gör ?

   Svara
 19. MiT

   /  05/31/2014

  Svara
 20. Martin

   /  06/01/2014

  Ja, när blev sådant som att tala sanning och inte krydda med skoj eller överdrifter viktigt för svenska medifeminister? Nej, nu lyssnar vi litet på Thoms’ Tivoli – texten i den här kunde ha handlat om dagens medier rakt av:

  Tunnelseendet när det gåller sådant som sanning, vettiga resonemang och vetenskapliga metoder är på sina håll numera monumentalt.

  Svara
 1. Tweetar från 2014 del 3 | WTF?
 2. Satir eller verklighet? | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 5 | WTF?
 4. Gärna sex men betala själv | Sjunne [ dot ] com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: