Unicef kritiserar Skolverket

Det handlar om att man inte ska släppa in vissa politiska partier i skolan och de tar fasta på nazistiska partier i sin bloggpost. Gott så, det är väl knappt någon som vill ha dem där. Men problemet kommer vid gränsdragningen om vad som är nazistiskt eller inte, vem ska bestämma det? Vem ska dra gränsen? Hur ska man dra gränsen?

Jag gissar att sådant jävla trams som var på tapeten för ett tag sedan kommer att råda, när det var några som påstod att elever satt och grät på toaletten av rädsla när SDU (har jag för mig att det var?) var på besök i en skola. Really? Satt och grät? De som tror på den sagoberättelsen är lika många som det finns fingrar på en sågverksarbetares händer. Och OM det vore sant så skulle de människorna ALDRIG någonsin klara sig i livet. Det bästa vore att de fick bo i ett madrasserat rum från och med nu. För om de låser in sig på toaletten och börjar gråta över att se andra människor som inte tycker som de själva gör så kommer de aldrig att klara sig i verkliga livet. Aldrig…

Men jag kan faktiskt tycka att det är bättre att inte tillåta några politiska partier alls för vad har de i skolan att göra? Och om man ska tillåta så ska man tillåta alla! Nu antar jag att vi faktiskt pratar om att besöken idag är aktuella åtminstone från 8:an-9:an och uppåt?

”Vi måste påminna om barnets rätt att skyddas mot hatpropaganda och känna sig trygga i sin egen skolmiljö. Inte ett enda barn ska behöva gå till skolan och få höra att just deras bakgrund och kultur inte är önskvärd i vårt samhälle.”

Jag tror inte att man hjälper någon genom att lära dem att trygghetsknarka i och för sig. Men detta öppnar ju för möjligheter för jag antar att det gäller alla hatiska ideologier? Unicef kommer alltså att jobba stenhårt för att all form av feminism blir förbjuden på skolor? För hur ska unga killar känna trygghet i skolan när de utsätts för ständig hatpropaganda av feminismen? För de unga killarna räknas väl också i Unicefs värld? Eller? Och hur lämpligt är det att släppa in folk som faktiskt tror att man kan bota oönskad sexualitet? Jodå, det är sånt som feminismen tror att man kan göra. Feminismen håller ju även på med sånt här

BfQycTBCQAA0BzM

Det feministiska hatet mot speciellt VITA MÄN (som ju de vita unga killarna ska växa upp till) är väldigt utbrett och vanligt. För som det är just nu så är de unga vita killarna de enda som i skolan får höra hur värdelösa de är, hur de har kollektiv skuld, vilka våldtäktsmän de är, hur kränkta de är när de protesterar mm mm mm. De får kort sagt växa upp och hela tiden höra hur jävla värdelösa och oönskade de är. Allt detta av feminismen. Det sker i skolan. Och det börjar redan på dagis…

536355_524323590929169_1188567949_n

Så kommer Unicef nu att verka för att hela genusfältet som det ser ut idag läggs ner? För det är därifrån manshatet kommer, det är där det frodas, det är där det ges legitimitet och det är extremt hudfärgsfixerat och grovt rasistiskt. Det är lätt att kolla, fråga Sekretariatet för genusforskning om de kan hjälpa er att leta fram några arbeten som ”problematiserar” kvinnan, kvinnorollen eller kvinnonormerna och se hur många det kommer fram? Jag säger att det finns NOLL sådana! ALLA går ut på att attackera män på något sätt… Och jo, jag har frågat dem om det fanns några som gick ut på att attackera kvinnan men de låtsades inte förstå vad jag menade.

Och även var och varannan journalist håller ju på med samma sorts hat så varje dag de slår upp en tidning eller kollar på t ex Lilla Aktuellt så möts de av samma sak. Eller för all del Nyhetsmorgon, Gomorron Sverige eller vilket annat nyhetsprogram som helst! Överallt får de höra samma skit, att de är just skit…

1507926_10203886132659136_1771219438_nSå jag får väl anta att Unicef från och med nu också kommer att arbeta för att även unga killar får en trygg skolmiljö där de inte drabbas av hatpropaganda från någon form av feminism, det vill säga även de andra partierna som sagt sig vara feministiska ska utestängas? Fi ska ju till exempel inte ens tillåtas att nämnas på någon skola alls, de vill ju ha ”omskolningsläger” för män och de flesta som gillar Fi verkar av någon anledning hata just vita män. Fi.sympatisörer skulle bli alldeles utmärkta lägervakter…. Och deras företrädare i EU har ju t o m arrangerat barnäktenskap vilket man kan läsa om i en löjligt insmickrande hyllningsartikel om Soraya Post av Niklas Orrenius. Inte en enda följdfråga fick hon om det!

I länkarna nedan kan man också läsa lite om vad feminismen faktiskt är, inte vad den påstås vara.

Tweets

Feministsekten, där ser man hur feminister jobbar i slutna grupper för att tysta sådana de inte gillar…

Plus alla andra inlägg på bloggen givetvis!

MVH

MiT

Annons
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

71 kommentarer

 1. Björn

   /  05/30/2014

  Att barnen sitter och gråter på skoltoaletten för att SDU ska komma dit är väl isåfall en konsekvens av konstanta lögner om SD och inte ett resultat av något SD eller SDU de facto har gjort eller avser att göra. Men det har väl ingen vuxen orkat reda ut ens för sig själv och än mindre försökt förklara för barnen hur det faktiskt funkar.

  Svara
  • Jonte

    /  05/30/2014

   SDU ger i mitt tycke ofta lite obehagliga vibbar, speciellt deras nya reklamvideo inför EU-valet. Med det sagt så har dom naturligtvis lika stor rätt som andra ungdomsförbund att besöka skolor. Men min röst får dom inte 🙂

   Svara
 2. Björn

   /  05/30/2014

  På tal om ingenting…
  http://blogg.gp.se/ledarbloggen/2014/05/27/tycker-fi-att-barnaktenskap-ar-okej/

  Obligatorisk hyllning i inledningen men intressant fråga 🙂

  Svara
 3. Lol, den där bilden på Oliver Twist är porträttlik Pär Ström som man kan tänka sig att han såg ut som barn. Klockrent bildval.

  Svara
 4. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • robjoh

    /  05/30/2014

   Jag hade varit rätt nöjd om män hade sluppit bli behandlade som förbrukningsvaror…

   Svara
 5. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Anders

    /  05/30/2014

   Låter ju snyggt, men bara floskler. Inga definitioner, ingen kontext, inga konkreta handlingar det innebär.

   Jag tycker vi ska vänlighetsintegrera verksamheten.

   Svara
 6. MiT

   /  05/30/2014

  Beskriver sig såhär
  ”Gymnasielärare som tror på att feminismen är det enda som kan rädda skolpojkarna från den patriarkala antipluggkulturen och en framtid som samhällets förlorare.”

  Svara
  • Patrik

    /  05/30/2014

   Tror hon även att de utomeuropeiska invandrarnas sämre betyg beror på en antipluggkultur bland utomeuropeiska invandrare?

   Svara
  • anonym

    /  05/30/2014

   Tänk om man kunde få se någon som lärde unga pojkar att de inte behöver extern validering, de behöver inte vara ultramanliga för att tillfredställa något påhittat patriarkat och de behöver inte krypa för några feminister heller. Ronan Harris sa det faktiskt bäst på en VNV Nationkonsert en gång ”who gives a fuck what your friends think”.

   Svara
  • Jonte

    /  05/30/2014

   Stark guldkandidat i årets floskel-vm

   Svara
 7. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
 8. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Patrik

    /  05/30/2014

   Även trotskisterna rider alltså på den feministiska vågen. Steget är visst inte så långt mellan Trotskijs massmord och SCUM-manifestet.

   Svara
   • anonym

     /  05/30/2014

    Ägnade Trotskij sig åt massmord? Blev han inte utrensad av Stalin innan han fick någon makt att tala om?

    Svara
    • robjoh

      /  05/30/2014

     Har för mig att Trotskij byggde upp röda armen, så han var helt klart inblandad i Lenins folkmord.

     Svara
 9. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
 10. michael

   /  05/30/2014

  Ja självklart ska dessa få som sitter på toaletten och gråter bestämma vart yttrandefrihetens gräns ska dras,annars kan ju folk springa omkring och tro att det är rätt att säga vad man tycker och tänker och så kan vi ju inte ha det.
  Det bästa för demokratin är såklart att man låter eleverna bestämma vilka partier som ska bjudas in,och om det finns en elev på skolan som anser sig kränkt av ett parti så ska det inte bjudas in.
  Det finns ju okunniga människor som tror att demokrati handlar om ett utbyte av åsikter,och som inte fattat att demokrati handlar om att slippa bli kränkt.För det är faktiskt en mänsklig rättighet att slippa bli kränkt av andra människors åsikter.

  Svara
 11. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Anders

    /  05/30/2014

   Undrar om de kan visa upp ett enda exempel där Sverige som land bryter mot FNs mänskliga rättigheter så att det drabbar explicit kvinnor. Vi pratar rättigheter, alltså lagar och myndighetsutövande. Lycka till!

   Svara
 12. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/30/2014

   Och tokfeminister är guds straff till mänskligheten 😉

   Svara
 13. MiT

   /  05/30/2014

  Ännu en manlig feminist som kommer ut ur garderoben. Fast de hade visst missat det.

  Svara
  • Anders

    /  05/30/2014

   Lätt att falla från piedestalen i deras värld. Från hyllad till hatad på ett ögonblick. Han har tydligen ställt ultimatum till en kvinna: abort eller jag går. Att han inte fattar att man aldrig aldrig ska sätta press på en kvinna. Bara stödja upp om hennes beslut, finnas till för henne och inte ta plats. Gärna med mössan i handen.

   Svara
   • Jonte

     /  05/30/2014

    Kan inte se att Soran gjort något fel. Han är väl fri att fatta sina egna beslut. Men bra att den falske lismande Soran nu får känna på feministers alldeles egna definition på jämställdhet. Är du man ska du alltid göra som kvinnan vill, annars förtrycker du henne. Din egen vilja räknas inte ett skit.

    Svara
 14. MiT

   /  05/30/2014

  Kolla tillbaka i tiden lite, hon sa säkert något om t ex Mårten Andersson när feminazistormen svepte fram mot honom när han publicerade en bild på pösbyxor

  Svara
  • anonym

    /  05/30/2014

   Så nu är feministerna klädpoliser också, men bara om det drabbar män.

   Svara
  • Kalle

    /  05/30/2014

   Ja smaken är som baken, själv så tycker jag att sådana där konstlade ögonbryn som mera påminner om två remsor av packtejp ja de ser för f-n riktig illa ut.

   Svara
 15. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • robjoh

    /  05/30/2014

   Har ett antal vänner på facebook som jag inte instämmer med i politiska frågor. Vi debatterar då och då. Någon dag kanske jag lyckas övertyga dem eller de mig. Något som fånen ovan kommer göra…

   Svara
  • Anders

    /  05/30/2014

   Verkar inte som hennes ”vänner” förlorat en ”vän” att ha ändå.

   Svara
 16. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Patrik

    /  05/30/2014

   Vackert, på gränsen till religiöst. Godhetens kamp mot ondskan. Halleluja; jag sa: Halleluja!

   Svara
   • Anders

     /  05/30/2014

    Jaaa, vi marscherar på rättvisans stig, för ljuset sanningen och godheten. De otrogna kättarna ska vi krossa under våra stövelklackar. Halleluja/Aluha Akhbar/Deus Vult/[valfritt religiöst eller radikalpolitiskt slagord]!

    Sådana tankar har ju världen inte skådat förr.

    Svara
  • David

    /  05/31/2014

   Väldigt talande att de anser sig behöva kämpa för att inte hata sig själva. Teorin att feminismen till stor del utgörs av människor som mår dåligt med sig själva, och som här får en yttre fiende i form av ”patriarkatet” att skylla på, ter sig alltmer sannolik.

   Svara
 17. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Jonte

    /  05/30/2014

   ”Det finns flera anledningar till varför it-företag har problem att rekrytera kvinnor eller minoriteter, skriver Google. Bland annat hänvisar de till siffror som säger att endast 18 procent av de som har en datavetenskapsexamen är kvinnor.”

   Jamendåså, vad är problemet?

   Svara
   • anonym

     /  05/30/2014

    I den takten google insourcar till H-1Bare så nog problemet med vit majoritet snart slut.

    Svara
 18. Niklas

   /  05/30/2014

  Inte nog med att dottern gifte sig 16 år gammal! Hon verkar även ha slutat skolan när hon var 11!

  Svara
  • notsure

    /  05/30/2014

   Lärarna i skolan slängde ut henne ur skolan (i Sverige) vid 11 års ålder för att hon var Zigenare och sådana kan ju ändå inte bli advokater?
   Jag rekommenderar starkt att ni tittar på videon för detta är precis vad hon säger.
   Känns som att hon har lite otur när hon tänker.

   Svara
 19. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  05/30/2014

   Grandios självbild hon har som tycker att det är viktigt att just hon pratar om homohat,feminism med mera. Hon skrev också,skrattretande nog, att ingen annan gör
   det på Radio.

   Svara
 20. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
 21. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
 22. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • notsure

    /  05/30/2014

   Att fiska naken är patriarkalt. Att bada naken på badhus innebär frihet från patriarkatet. Det är spöet som gör det.

   Svara
 23. MiT

   /  05/30/2014

  Är det bara jag som tycker att detta har en ganska tydlig föraktfull ton?

  Svara
  • Pelle2

    /  05/30/2014

   Klart att de feministiska flatorna måste racka ner på bögarna också.Ingen man är oskyldig till förtrycket av de stackars kvinnorna..

   Svara
  • robjoh

    /  05/30/2014

   ja det låter som bög förakt och jag inte förvånad om dessa personer skulle vara feminister.

   För övrigt vad fan är en cisbög.

   Svara
   • anonym

     /  05/30/2014

    En homosexuell cisman skulle jag gissa på.

    Svara
  • The Perfect Man

    /  05/30/2014

   Det bästa vore väl kanske att förbjuda vita cismän att delta i Pride?
   *Facepalm*

   Svara
  • notsure

    /  05/30/2014

   Homosexuella män har gjort ett gediget och modigt arbete under många år för att få situationen dit den är idag där homofobi (bland vuxna människor åtminstone) är i princip helt utraderad. Att flatorna (som ju rimligen bör vara lika många) har mage att komma och gnälla nu efter att ha varit i princip osynliga under hela denna processen är så lågt att jag hoppas att jag missuppfattar vad twittrarna ovan säger.

   Svara
 24. Jonte

   /  05/30/2014

  Ibland är det bra att påminnas att det finns en vettig vänster i landet, lysande debattartikel 😀

  Svara
 25. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Kalle

    /  05/30/2014

   Väldigt aboo-jalla shoobree tätt på landets anstalter……

   Svara
   • Kalle

     /  05/30/2014

    och så får vi ju inte glömma efterlyst, vilken härligt mångfald…jag gillar olika!!

    Svara
  • Jonte

    /  05/30/2014

   Väldigt vita kränkta kvinnor-tätt på FI:s valvaka

   Svara
  • Jonte

    /  05/30/2014

   Läs den här twitterdiskussionen mellan Joel Barish som kommenterat på den här bloggen och grön ungdoms språkrör Magda Rasmusson. Hon är så självmotsägande att det blir bisarrt

   https://twitter.com/mitthuvud/status/471900269664407552

   Svara
   • Patrik

     /  05/30/2014

    Visst är det fel att likställa våld mot kvinnor och män eftersom män misshandlas och mördas i högre grad än kvinnor. Likställa är fel, men siffrorna tål att jämföras.

    Svara
 26. MiT

   /  05/30/2014

  Svara
  • Patrik

    /  05/30/2014

   Fruktansvärt. Två oskyldiga kvinnor mördades och fyra oskyldiga män, av en psykiskt instabil person. Att 67% av illdådets offer var män blir dock svårt att förklara med allmänt kvinnligt lidande och teorin om patriarkatet.

   Svara
   • Anders

     /  05/30/2014

    Icke, det var ju en man som mördade. Brukar ju vara argumentet om man tar upp de flera manliga våldsoffren. Jamen det är ju män som slår också. Är man manligt offer är man medskyldig till våldet.

    Svara
    • Pelle2

      /  05/30/2014

     För den religiöse finns alltid ett svar 😉

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: