The Feminist Method

Metoden som sektfeminister använder när de inte gillar något eller om de tycker att något är lite jobbigt känner vi ju till, stegen är

 1. Anmäla, gärna försöka ordna så att många gör det för att få ”effekt”
 2. Smutskasta, dvs försöka förknippa det som de inte gillar med extremt dåliga grejer
 3. Försöka trolla och provocera fram olämpliga grejer
 4. för att då kunna gå till steg 1 och 2 igen.

Något som också är väldigt utmärkande för just feminismen är den otroliga rädslan för andra tankar och åsikter, håller någon inte med så ska den personen blockeras bort så mycket det går. Inte en stavelse som inte håller med en själv får synas. Råkar någon gilla en grupp på Facebook som man själv inte gillar? Usch och fy, då ska det rensas i vänskapslistan. Visst är de öppna och toleranta?

Som medlem i sekten verkar det vara ens skyldighet att hålla allt annat borta.

Nu har det dykt upp lite olika Facebookgrupper som sticker feministerna i ögonen väldigt mycket verkar det som, Maskulint Initiativ, Granska Feministiskt Initiativ och Feministisk Ironi. Här tar jag upp det mot just Feministisk Ironi och dumparna, som jag fått anonymt via mail, kommer från några olika slutna feministiska facebookgrupper. Det är inga allvarliga grejer i sig utan visar bara hur feminismen funkar och hur feminister arbetar mot sånt de av någon anledning inte gillar. Jag har anonymiserat alla utom Hanna Fridén, hon är i alla fall semioffentlig och faktiskt en maktfaktor i de här frågorna oavsett om hon gillar det eller inte.

Testar med olika färger på maskningen, samma färg är samma person så länge det kommer från samma grupp.

Feministiskironi

Anmäla var det ja… Det kränker Fi minsann och då är det trakasseri. Ja jävlar i det!

Feministiskironi1

Steg 1 klarades ju av redan i den förra dumpen, nu är det steg 2 som vi kan se i första kommentaren. Det är en som har begått det hemska brottet ”startat en grupp på facebook OCH sympatiserar med SD”. Och om en som kommenterat där och har begått just det hemska brottet så har alla andra OCH hela gruppen i övrigt också gjort det. Och då äter de säkert spädbarn till frukost också! Eller nåt sånt…

Feministiskironi3

Den som är maskad med mörkblått ovan är nog en som Solanas skulle uppskatta väldigt mycket, var det nu var hon kallade manliga feminister… Och usch, de har facebookvänner som gillar sidan! Och Hanna Fridén vill tydligen se till att även steg 3 fullföljs. Fast till hennes försvar ska jag säga att hon faktiskt inte trollar så mycket. Sen kanske hon varit på fler ställen där och kommenterat och samtidigt trollat men det vet jag inte utan jag har bara sett henne här. Och detta är också en av anledningarna till att jag inte maskade henne, hon som semioffentlig debattör med viss makt i sådana här frågor vill alltså totaltrolla gruppen för att provocera. Så nu vet man vad hennes syfte är när/om hon dyker upp i andra grupper och på andra ställen.

Feministiskironi4

Om ni kollar länken (och bilden) precis ovan så dyker en annan upp och ska tala om hur saker och ting är, en som som också finns i det här inlägget… Och hur sant det som Fridén säger är vet jag inte. Jag har bara svårt att tro att folk helt oprovocerat slänger ur sig sådana grejer så om jag får gissa så TROR jag att han, liksom många andra, helt enkelt tröttnat på LD50:s aldrig sinande ström av skit och hat. För det tränger sig på hur man än gör. Och LD50 skriver till ALLA killar för säkerhets skull, så hon inte missar någon så att säga. Hon skriver inte till honom utan till alla. Och hon har också en viss makt när det gäller sådana här frågor…

Nästa grupp, färgerna som jag maskat med gäller helt nya personer  😉

feministiskironi5

feministiskironi6

I den här gruppen var de inte så aggro utan verkar mest bekymrade över att få se andras åsikter. Och att alla inte tycker exakt som de gör. Men vadå, bara att ta bort från vänlistan så man inte råkar se någon åsikt av misstag… De är lite bekymrade över sprickor i den fina fasaden de har. För det gäller ju att göra sekten belåten! Och det viktigaste, att inte själv vara den som tas bort från vänlistor eftersom det betyder att man är den som käkar spädbarn i sektens ögon.

Ny grupp.

feministiskironi7

Japp, något man inte gillar måste ju givetvis ha med nazism att göra. För det har hon hört. Hon har hört att det är en nazist, eller kanske flera? som ligger bakom den. Måste vara argument av stål eftersom hon har hört det. Saken är ju att varken hon eller någon annan vet det… Men det spelar ingen roll eftersom sekten inte gillar sidan och då måste man kleta ner den så mycket det bara går. För om man inte gör det så kanske sekten tror att man själv är den som äter spädbarnen till frukost…

feministiskironi8

Ok, man börjar nästan grina över en att det finns en facebookgrupp där det förekommer åsikter man inte håller med om. Verkligen stabilt… En annan har ju rent grandiosa tankar om feminismen och hur viktig den är…

feministiskironi9

En som inte orkar ”äckligheten” att andra inte tycker som hon gör, visst är det intressant? En annan vill inte ens se att andra kan tycka annorlunda. Fint sektbeteende…

I den första gruppen var man mer aggro och körde hela paketet, i den andra var de mest bekymrade över sekten och att inte själva vara den som hamnade ”utanför”, det är viktigt att positionera sig, inga sprickor i sektfasaden får synas. Den tredje var mest ”normal” av dem om man bortser från det obligatoriska nazistkletandet. Det är lite lustigt för det är från den tredje gruppen som facebookmaterialet kom ifrån förra gången när det handlade om feministsekten och hur de gör för att få bort sådana som tycker annorlunda.

Men det är intressant att se hur stressade de är när det dyker upp något som de inte gillar, de ska genast attackera i flock. Gå gärna in på de tre facebookgrupperna som länkas tidigare i inlägget och läs kommentarerna och var beredda på att häpna över hur feministerna resonerar. Jag kan ju avslöja att det finns gott om internetriddare som härjar där… Och där finns det också mycket värre grejer än vad jag tagit upp ovan!

Allt handlar om sätt att inte låta andra åsikter än sektens egna synas och vara av värde, ingen metod är för ful för att åstadkomma det. De anmäler, smutskastar och provocerar medvetet, allt för att kunna visa hur hemska alla andra är. Bara sekten är bra nog. Och väldigt många visar att de är Fi-sympatisörer…

10322774_1390011374573718_7792985488751935325_n

Genusdebatten: ”(RADIKAL)FEMINISTERNAS OHEDERLIGA METODER

Jussi H Ludell: ”Är du inte feminist så är du nazist!

********************

AVfM Sverige: ”Skulle du köpa en begagnad bil av den här människan?

Kollen om genus: ”Fascistisk manlighet och hotnarrativet

Häxanmexan: ”Kazmierskas ohemula blameartikel

Jämställdhetsfeministern: ”EU-valet 2014: en feministisk framgångssaga!

Jämställdhetsfeministern: ”Det här är Public Service! (en hyllning till SVT)

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

24 kommentarer

 1. Pelle2

   /  06/01/2014

  Som sagt var, feministerna tål ingen kritik och alla som kritiserar rörelsen skall utmålas som Nazister,Breivikare eller något annat otrevligt.Om du desssutom kritiserar dom på deras twitterkonto eller blogg så skall du naturligtvis blockas och hånas så att ingen annan frestas att kritisera den enda sanna läran.. Inte så lite sektvarning på det…

  Svara
 2. Casey Jones

   /  06/01/2014

  Tror jag det att dom är gråtfärdiga när dom fajtas mot patriarkatet, världens största väderkvarn. Hur ska dom kunna vinna den matchen?

  Svara
 3. Här finns ju utrymme för en intressant debatt.

  Det finns alltså en webbsida som använder inte helt smickrande teckningar av en känd feminist, Gudrun Schyman, och plockar fram stolliga feministiska uttalanden blandat med rena påhitt. Feminister blir förbannade.

  För ett tag sedan fanns en webbsida, Vita Kränkta Män, som använde inte helt smickrande teckningar av en känd jämställdist, Pär Ström, och plockade fram stolliga antifeministiska uttalanden blandat med rena påhitt. Jämställdister blev förbannade.

  Vari ligger den intressanta skillnaden mellan dessa sidor, förutom det uppenbara: de där j-arna tycker inte som vi!?

  Ni som tycker Feministisk Ironi är en frejdig, skrattretande drift med feminismen: tyckte ni VKM var lika muntert? Om inte, varför?

  Ni som tyckte VKM var en humoristisk spark åt antifeminismen, tycker ni Feministisk Ironi är lika kul? Om inte, varför?

  Svara
  • MiT

    /  06/01/2014

   Två saker som jag kommer på direkt som skiljer är att Gudrun ÄR en makthavare och har så varit i flera decennier. Och hon och ideologin har både makthavare och media på sin sida.

   Inget av det ovan kan sägas om Pär Ström utan det var ju tvärtom, eller hur?

   Sen var VKM TYDLIGT rasistiskt i och med att Kawa tycker att hudfärg är det viktigaste kriteriet för hur man ska bemöta andra människor, en stor del av hans liv går ut på att just ordna upp folk efter hudfärg, räcker att kolla hans twitter… Det framgår ju även i namnet på gruppen han skapade och drev. Hudfärg var centralt i den gruppen!

   Det finns säkert fler skillnader men det är några ganska viktiga i alla fall.

   Svara
   • Att man ska få håna de med makt men inte de utan är jag lite tveksam till. Ju mer hatiska olika grupper är, desto mer frenetiskt verkar de hävda att de slår uppåt och att de minsann inte ska behöva visa god ton gentemot sina förtryckare.

    Rasism däremot, där tycker jag du har en poäng. Få verkar så upptagna med hudfärg och sortering av människor som de toleranta och antirasistiska.

    Svara
    • En stor skillnad är att VKM inte var riktade mot en ideologi och dess medlöpare, utan vanliga människor som hade en sak gemensamt; de sade saker som feminister och annat pk folk inte gillade, därför skulle de hatas och förlöjligas.

     Svara
  • Jag anser det är stor skillnad på att driva med en ideologi jämfört med ras/kön/sexualitet som man inte själv kan styra över.

   Svara
  • notsure

    /  06/01/2014

   Kan inte annat än hålla med. Karikatyrer och personangrepp är inte ok i min bok. När man dessutom ser Gudrun med spritflaskor så går man förbi gränsen för anständighet. Alkoholism är en sjukdom som kan drabba vem som helst.
   Feminismen är en helt outtömlig källa till stolligheter. Att göra karikatyrer av Gudrun med flaskor känns därför onödigt. Men to each their own.

   Svara
   • Pelle2

     /  06/01/2014

    Håller med om att man inte skall håna någon för dennes utseende eller alkoholism.
    Däremot kan man skoja om och kanske till och med håna denne för dess politik.

    Som många andra har skrivit så var det ju i fallet med Pär Ström så att han hånades av feministerna för hans utseende och för att han är en vit man.Bägge dessa saker är något man inte kan hjälpa. Däremot är det du själv som väljer vilken ideologi du vill stå för eller rent av driver som Gudrun gör.

    Man behöver ju faktiskt inte ens gå till personangrepp och överdriva för att kritisera och skoja om FI,s politik. Verkligheten är illa nog..

    Svara
  • Anonymouse

    /  06/02/2014

   Jag tycker att det är en intressant frågeställning, även om jag ser den som orättvis.

   Vad som störde mig med VKM var det enorma hyckleriet.
   Man var mot rasism, men använde sig själva av det.
   En annan sak var att någon som hade en annan åsikt än en själv ansågs vara kränkt.
   Man gjorde det till ett argument som anhängarna använde i alla debatter de hamnade i, och det
   blev väldigt svårt att ens debattera med någon.

   Personen Kawa som drev sidan gjorde det i bästa översittarstil.
   Vad sägs om att skriva inlägg på liknande vis:

   ”Men buhu lilla gubben då, naaaw blev du lite kränkt nu”

   Kombinera hans avsmittande jargong och dåliga föredöme med att alla som sa emot och kritiserade, blockades på sidan direkt. Kan även tycka att gränsen mot Pär Ström överskreds, ”knulla grisar” och bilder på honom korsfäst är lite väl.
   Tycker dock att man ska kunna göra satirbilder på kända personer,
   men det är en fin balansgång och med överdriven fokus på en enskild person kan det bli fel.
   I fallet med Pär var det ju så att han inte gjort något anmärkningsvärt, så han blev väl svår
   att angripa.

   Det är svårt att sätta fingret på enskilda saker, VKM var mer ett fenomen än en enskild sida.

   Om jag skulle kritisera Feministisk Ironi så skulle jag säga att fokusera lite mindre på Gudrun, samt att moderera kommentarerna mer.
   Har inget emot ironin, då den ganska väl visar tokiga radfems syn på ett och annat.
   Vad är det för något som är rena påhitt om man får fråga?

   Svara
 4. Hans Odeberg. Hur kan du ens försöka jämföra detta? Å ena sidan en ensam debattör som smutskastas och misstänkliggörs a det grövsta, i riksmedier och genom Public Service, av praktiskt taget hela kulturetablissemanget och oräkneliga mäktiga personer och organisationer. Å andra sidan ett politiskt parti – en rörelse – som nu dessutom är representerad i EU-parlamentet och vars extrema feministiska politik dessutom delas av flera andra och stora politiska partier i Sverige. Din jämförelse är obegåvad.

  Svara
  • Det är viss skillnad mellan att jämföra och att jämställa. Läs på! 🙂 En poäng med en jämförelse kan vara just att hitta skillnader mellan två ting.

   Som jag svarade till MiT så är jag inte så road av idén att det är OK att sparka uppåt. Å andra sidan, jag minns hur drevet emot Pär gick. Att Pär gladeligen kunde liknas vid en apa i en dagstidning av en känd kulturperson, medan en riksdagsledamot som twittrar om miljöpartisters midjemått genast måste pudla känns inte helt bra. En liten makt-asymmetri.

   Det jag är ute efter är: var går gränsen när man talar om Gudrun och feminister? Var går gränsen när man talar om Pär Ström och konservativa män? Är det samma gräns? Om inte, varför?

   Svara
   • Jonte

     /  06/01/2014

    Pär Ström och konservativa män? VKM står för Vita Kränkta Män inte Vita Konservativa Män, det handlar enbart om kön och ras och inte ideologi. Långt ifrån alla feministkritiker är konservativa eller SD:are eller ens vita män. Jag är man men varken vit, konservativ eller sverigedemokrat. Sidan feministisk iron och granska fi driver med feminister som är en ideologi. Du måste kunna se skillnaden.

    Svara
 5. Jag tycker att alla som ironiserar över feminism ska anmälas. Håller du inte med så anmäler jag dig för kvinnohat. Och rasism.

  Svara
 6. Jonte

   /  06/01/2014

  Feminismen i Sverige idag har klara drag av en totalitär rörelse.

  Svara
 7. Frogfish

   /  06/01/2014

  Varför skulle det vara nåt fruktansvärt att vara med i en ”thai dating-grupp” som en ljusblå hen påstår i fb-bilderna ovan? Min fru har thailändskt ursprung och undrar vad det är för fel med det. Men man kanske måste vara feminist och antirasist för att få tolkningsföreträde nog för att uttrycka sig så? Det är nästan så man önskar att hen kom personligen och försökte förklara sig…..

  Svara
  • Frogfish

    /  06/01/2014

   Liten utvikning på min kommentar ovan. Min fru har alltid undrat varför feminister har så lätt att anamma fördomar om thailändska kvinnor som sanningar, när samma personer skriker högt nä svenska kvinnors rykte (fördomar?) utomlands kommer på tal. Hon har själv inga problem att se det fördomsfulla i båda fallen, men hon undrar om framför allt kvinnor i Sverige är outbildade som inte kan se flera perspektiv.

   Det är nästan kul (och väldigt pinsamt) att höra såna saker om sitt eget land från människor som kommer från förutsättningar som är långt ifrån de som tas som självklara i vår ankdamm. Tyvärr har jag inget bra svar att ge henne….

   Svara
 8. Jonte

   /  06/01/2014

  Likheterna med dagens radikalfeminism är faktiskt ganska slående

  Svara
  • Nazism och kommunism har betydligt fler likheter än skillnader, folk verkar tro att de är motpoler när de snarare är väldigt lik gojja, detta speciellt innan kommunismen blev tysklands fiende.

   Svara
 9. Jonte

   /  06/01/2014

  Svara
 10. Jonte

   /  06/01/2014

  Hahahaha 😀

  Svara
  • Anonymouse

    /  06/02/2014

   Riktigt skön, men borde kanske läst hela först? 😉

   Svara
 11. Jan

   /  06/18/2014

  Hur kan man kalla den här mässan Nordiskt Forum? Borde det inte heta nordiskt mästerskap i identitetspolitik istället? NMI. Ett mer rättvisande namn.

  Svara
 1. Feminismen och den känslomässiga infarkten | Jussi H. Lundell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: