Oärligheten på nyheter24

MI.s före detta språkrör var igång lite på twitter häromdagen. Det var främst proffsoffret Lady Dahmer som han var igång mot. Jag läste LD:s inlägg om detta och om ni vill roa er lite så kan ni räkna hur många tweets som hon redovisar som är från henne och som han svarar på…

Sen såg man det här också idag

LD Totte 2

Manshataren Totte pratar ihop sig lite med den mest kända manshataren på twitter

LD Totte

Jajamen, klappat och klart, sjukt kul ska det visst bli!

LD MI Nyh 24

Sådärja, då var den uppe på nyheter24. Ok, räknade ni hur många av LD:s egna tweets som han svarade på som finns med i hennes inlägg? Nu kan ni räkna på nyheter24 och se hur många ni hittar där…

Nyheter24 sitter alltså och tisslar och tasslar med LD på twitter när hon har skyddat konto med TYDLIG avsikt att jävlas så mycket det bara går med en annan person som är blockad av LD. Inte ETT ENDA TWEET från LD finns med i artikeln. Det är ohederligt att skriva en artikel på det viset! Jag som liten bloggare försöker ha med de tweetarna som genererar andra tweetar, jag kanske inte alltid har med dem men för det allra mesta. Att inte nyheter24 har med NÅGON ENDA från LD tyder på intellektuell ohederlighet där SYFTET är att ge en missvisande bild.

Men jag får väl smälla ihop ”Best Of LD” då som motvikt, fast skillnaden är att det nog blir åtminstone 10 st inlägg liknande nyheter24:s artikel bara för att få med det allra värsta från henne. Så mycket är det MINST. Och eftersom både LD själv och nyheter24 inte tycker det är så noga med att ta fram de tweetar som ger reaktionerna så behöver jag inte heller bemöda mig om det när det gäller LD?

Här kan ni till exempel se LD gapskratta när de fått en avstängd från twitter, det är från igår.

ld50_140

För att i princip direkt efter gapskrattet tycka synd om sig själv…

Och just det ja, glöm inte bort att läsa om Feministsekten och hur de arbetar i slutna Facebookgrupper för att få bort sådana de inte gillar, läs alla fem inläggen så förstår ni hur det går till och framför allt hur det startar…

Här är resultatet av LD:s svans av fjortizar den här gången

LD+ Pongo1

Hon är mycket medveten om att fjortizsvansen håller på med sånt…

Totte Löfström verkar också vilja tillhöra fjotizsvansen.

MVH

MiT

Följande inlägg
Lämna en kommentar

79 kommentarer

 1. MJ

   /  06/04/2014

  Det intressanta är väl att RH uteslöts ur M!, sedan gick han bananer på twitter och sedan skriver han på Facebook att han är nöjd med att ha kunnat orsaka M! lite skada som hämnd för att de uteslöt honom.

  Svara
  • MiT

    /  06/04/2014

   Jag tycker att det intressant är att nyheter24 är lika onyanserad som LD. Och lika oärlig som inte tar med några av hennes tweetar som genererar hans tweetar. De kör nästan en copypaste från hennes inlägg och skiter i resten. Man kan vara ärlig och ändå visa det man vill? Nu verkar det som om Totte tisslar och tasslar i smyg och ingen kan kontrollera vad pongos tweetar är svar på.

   Svara
   • MJ

     /  06/04/2014

    Jo men sådana är de ju, feministbloggarna.

    Svara
    • MiT

      /  06/04/2014

     Var ju en del grejer som säkert hade kunnat platsa även om de varit ärliga och tagit med vad som ”orsakade” dem. Men då hade det inte blivit massan som ska ge sken av att det bara är sånt för jag gissar att åtminstone några av hans tweetar skulle få ett lite annat ljus om hennes också fanns med. Inte alla kanske men några..

     Svara
    • MJ

      /  06/05/2014

     Eller oj!, ska Nyheter24 föreställa en tidning? Jag har hela tiden trott att det var en blogg.

     Svara
  • Robert Hermansson

    /  06/09/2014

   Utesluten? Ursäkta mig men jag och en till hoppade pga en viss hampus och hans vänster/miljöparti åsikter vilket var 2-3dagar innan jag började jävlas på twitter. Ta reda på fakta innan du yttrar dig.

   Gick på LD pga hennes manshatiska jävla inlägg

   Svara
 2. Det stygga med Lady Dahmer är att på facebook heter hon ”Lady Dahmer // postpatriarkal feministfitta” xD

  Svara
 3. Anders Senior

   /  06/04/2014

  Denna är ju ändå Lady Dahmers hittills bästa:

  ”Maskulint initiativ är tydligen intresserade av att göra upp med det hemska manshatet. De vill inte fokusera på kön utan jobba för jämställdhet för alla. (märkligt namnval i såfall men ok)”

  Hennes egen feminism då, hävdar inte hon att den står för jämställdhet?

  Feministiskt initiativ är tydligen intresserade av att göra upp med det hemska kvinnohatet. De vill inte fokusera på kön utan jobba för jämställdhet för alla. (märkligt namnval i såfall men ok)

  Duh!

  Svara
  • Fast LD har ju inte stuckit under stol med att feminism är det samma som manshat.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  06/05/2014

   Heh jo.
   Hade det varit från en person ur mittfåran hade det varit mycket träffsäker ironi, men nu blir det tvärt om (ännu) en tydlig indikator över vilken hycklare hon är.

   Svara
 4. Dreadlock

   /  06/04/2014

  Robert Hermansson verkar inte vara så välbalanserad. Extremist mot Extremism. M! får ju ta sig i kragen en aning …

  Svara
  • Jonte

    /  06/05/2014

   Är partiet menat som ett seriöst parti? Trodde mest det var ett försök att parodiera F!

   Svara
  • Pelle2

    /  06/04/2014

   Verkar vara en kampanj från feministerna att försöka få våldtäkterna och det ojämnställda samhället i Indien att inte vara värre än det som sker i Sverige. Se Katarina Wennstams artikel i SVD på samma tema: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/wennstam-kallar-du-mig-manshatare-nu_3622188.svd.
   Det är ju också kul att just hataren Lady D klagar på kvinnohat när hon är en av få kvinnor som explicit vid flera tillfällen har skrivit om att hon hatar män.
   Det är ju också lätt att sitta i Sverige och spotta på män men jag kan lova att hon inte skulle våga göra detsamma i t.ex Iran eller Afghanistan.
   Hycklare är vad hon är…

   Svara
 5. Liten

   /  06/04/2014

  Är det någon som är förvånad över krönnikor som dessa? Jag är det inte i alla fall. Jag förstår inte hur man kan komma på tanken att jämnföra kvinnors rättigheter i västvärlden och Sverige med hur det ser ut i Indien och Pakistan (jag tog dessa länder eftersom det är de två länder som nämns i krönikorna.

  Vad som värre är att de inte skäms, inte ett dugg. De är helt enkelt bereda att kliva på kropparna av i detta fall två döda tonårsflickor, allt för att få skriva en krönika om hur illa det är för kvinnor i Sverige idag. Krönikorna är rena förolämpningar, mot den lilla kvinnokamp som finns i länder som t ex Pakistan och mot män i allmänhet.

  Först blir jag arg och upprörd när jag läser krönikor som dessa två. Efter ett tag blir jag bara sorgsen och lite uppgiven. Sorgsen över att det finns två stycken som faktiskt tror att de har gjort något gott, uppgiven därför att de inte förstår, kommer förmodligen aldrig att förstå.

  Svara
 6. robjoh

   /  06/05/2014

  Jag förväntar mig nu en artikel där alla feminister som håller på med manshat utesluts från sina föreningar…

  Svara
 7. QED

   /  06/05/2014

  Ordvalet ”stödgrupp för offentliga kvinnor” leder kanske lite fel …

  Svara
 8. David8

   /  06/05/2014

  Arbetsmijöverket trär fittbyxorna på huvudet (kvinnor skadas på jobbet och ”förvärvsarbetare” dör: http://news.cision.com/se/arbetsmiljoverket/r/arbetsskadorna-fortsatter-att-oka-for-fjarde-aret-i-rad—kvinnor-hart-drabbade,c9596636

  Svara
 9. Men, oj! Några pappor har visst reagerat:
  http://www.bltsydostran.se/nyheter/karlshamn/papparattsgrupp-reagerar-mot-begransningar-vid-avslutningen%284314121%29.gm

  Tyvärr är det mesta innehållet på BLT´s/Sydöstrans
  nätupplaga klassat som PLUS-innehåll,
  men jag får återkomma i ett mail till dig MiT
  med en PDF av artikeln.

  Mvh Uffe

  Svara
 10. Dreadlock

   /  06/05/2014

  Är ”Kakan” rasist och går (sd):s ärenden?

  http://cornucopia.cornubot.se/2014/06/ar-kakan-rasist-och-gar-sds-arenden.html

  ” Tillägg: Läsare har påtalat för mig att Kakan är en tjej. Jag ber om ursäkt, jag tittade bara på fotot och trodde det var en kille. Ingen skada skedd dock – kön är trots allt en social konstruktion.”

  (Fniss …)

  Svara
  • MiT

    /  06/05/2014

   Ojdå, inte så schysst

   Svara
   • Dreadlock

     /  06/05/2014

    På vilket sätt ?

    Svara
    • MiT

      /  06/05/2014

     Haha, ja alltså att missa en sån sak så man är tvungen att skriva till det i slutet. Inte så schysst mot henne att missa det från början.

     Svara
     • Dreadlock

       /  06/05/2014

      Att Cornucopia gissade fel på kön när han tittade på ett foto av Hermansson är ju ett bevis på att det inte är så himla enkelt, nuförtiden (Fniss)

     • Dreadlock

       /  06/05/2014

      Den som brukar följa Cornucopias blogg,vet att han är en tabellbitare av sällan skådad slag, och att han med ,mer eller mindre, kreativ matematik t.o.m. kan motbevisa guds existens via Moses stentavlor.

      Dessutom så är kakan med i gänget som baserar en stor del av hennes bloggande i en rasistisk kontext. Därom har jag inga som helst tvivel.

 11. MiT

   /  06/05/2014

  Okej…

  Svara
 12. MiT

   /  06/05/2014

  Varför ska man göra så? Vad är meningen? Jag tycker det är väldigt korkat bara…

  Svara
 13. MiT

   /  06/05/2014

  Svara
 14. MiT

   /  06/05/2014

  Svara
  • David8

    /  06/05/2014

   Stora ord bakom datorn med nybryggt kaffe och muffins.

   Svara
  • Pelle2

    /  06/05/2014

   Det är kul med människor med invandrarbakgrund som själva eller via deras föräldrar
   har fått förmånen att leva i vårt samhälle som vill riva vår flagga. Ett snyggt sätt att tacka för hjälpen…

   Svara
   • MJ

     /  06/05/2014

    Folk med invandrarbakgrund är väl precis lika fria som alla andra att tycka precis vad de vill. Deras åsikter ska väl inte värderas utifrån deras bakgrund?

    Själv ser jag inte flaggan som en symbol för vårt samhälle utan som en symbol för vårt land.

    Svara
    • robjoh

      /  06/05/2014

     Javisst, men vilken signal ger det? Folk flyr till sverige och vill sen riva vår gemensamma flagga? Varför skulle ni flytta hit då?

     Svara
     • Jonte

       /  06/05/2014

      Skulle tippa på att majoriteten av skända flagga töntarna är vita svenska medelklasskids. Precis samma gäng som är medlemmar i AFA och RF mao

    • Pelle2

      /  06/05/2014

     Ja, dom får tycka vad dom vill oavsett bakgrund men jag antar att deras föräldrar eller dom själva kom till vårt land för att dom var förtryckta i sitt ursprungsland
     eller för att dom tycker att vårt land är bra att leva i.
     Då är det ju inte speciellt snyggt att spotta på en av symbolerna för landet man flyttar
     till.Inte för att jag blir jätteupprörd eftersom jag inte är särskilt nationalistiskt lagd men jag kan lova att jag aldrig hade skändat flaggan som tillhör landet jag hade flytt eller flyttat till om jag en gång vill/måste göra det..

     Svara
     • MJ

       /  06/06/2014

      Man måste ju skilja på samhället och landet. Många Chilenare som kom till Sverige var väldigt nationalistiska och ville tillbaka till ett Chile med ett annat samhälle.
      Jag skulle aldrig fly Sverige på grund av landet, jag älskar landet, men om staten förtryckte mig så skulle jag kanske göra det. Jag skulle ju inte nödvändigtvis börja älska landet jag flydde till, men jag skulle ju uppenbarligen föredra det samhällssystemet framför det som förtryckte mig så mycket att jag flydde ett älskat land.

      Jag tror inte att de här flaggskändarna har tänkt till, jag tror att de bara vill vara lite lagom rebelliska. Du vet typ: ”Jag är emot nazism, det är inte många som vågar ta den kampen men jag står här på barrikaderna och i motvinden och protesterar mot nazismen”.

      Men hur det än är med den saken så tycker jag inte att man ska ha olika måttstockar beroende på bakgrunden hos personer som uttrycker sig.

  • Kalle

    /  06/06/2014

   NO BORDERS = NO SKATTEFINANSIERAD VÄLFÄRD!

   Svara
 15. MiT

   /  06/05/2014

  Svara
 16. TrolletPlit

   /  06/05/2014

  http://blog.svd.se/frobergsbilar/2014/06/05/tank-att-det-skulle-behovas-en-kvinna/

  När hjärnan tagis över av parasiten Feminism så går det vrida allt till kvinnas fördel.

  Svara
  • Pelle2

    /  06/05/2014

   Snacka om att skönmåla en kvinnas högre moral. varje rättänkande chef skulle ha sparkat de som mörkade felen på GM,s bilar.det handlar inte om kön utan om moral.

   Svara
 17. Alex Nyström

   /  06/05/2014

  Alltså. Det här med att LD med posse har som vana att spamanmäla konton de inte gillar så att de blockas … skulle man inte, rent teoretiskt, kunna spamanmäla LD en masse? Teoretiskt alltså? Jag menar, borde inte hennes konto 86:as då, i alla fall tillfälligt?

  Svara
 18. TrolletPlit

   /  06/05/2014

  1.Alex. Vi sänkor oss inte till den låga nivån.
  2. http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article19009915.ab
  RUBRIK” KVINNOR STRESSAS SÖNDER OCH SAMMAN”
  I texten:
  ”Männen drabbas fortfarande mest, men det är kvinnorna som står för den snabba ökningen. De lyfter för tungt, jobbar i obekväma arbetsställningar, de stressar, hotas och i bland får de till och med stryk.”

  Visst är det bra med femilogikstatiskt. Ja jösses vad orättvist det är. Kvinnors ökar mest.

  SNART:
  KVINNORS ÖKNING AV DÖDSOLYCKOR PÅ ARBETET ökar explosionsartat. men männens minskar minsann. 100% ökning av kvinnornas dödsolyckor.

  Exempel på fakta
  400 män döda. 2 kvinnor.

  kan inte någon dra slutsatsen att männen betalar för kvinnors svaghet att bra sjukskrivna betydligt oftare. Antar att männen bidrar till BNP 75/25.

  Svara
 19. Patrik

   /  06/05/2014

  LD påstår nu att M! leds av pedofiler. Screenshot från en dom där det inte framgår diarienummer eller vem som har dömts.
  http://ladydahmer.nu/maskulint-initiativ-pedofilt-initiativ/

  Svara
  • MJ

    /  06/06/2014

   ”Återkommande samt grova våldtäkter”?
   Brottsrubriceringen lyder ju sexuellt övergrepp mot barn.

   Svara
   • Nej, det är ”våldtäkt mot barn” som är brottsrubriceringen på ena fallet.(fyraåringen) (på andra snubben så är det ”sexuellt övergrepp på barn”, dock ganska grova sådana också. offret var 6 – 8 år under dessa och de pågick i två år. Han har återfallit efter denna dom.)

    båda har erkänt

    Svara
    • Pelle2

      /  06/06/2014

     Mi är inget parti och jag är inte säker på att jag tycker att dom skall bli det heller. Tycker inte att vi behöver flera partier som i stort sett bara jobbar med en fråga.

     Ingen jämförelse vad gäller brotten, för naturligtvis är sexbrott värre än skattebrott, men Fi leds av Gudryn Schyman som har dömts för skattebrott som hon har erkänt:http://www.expressen.se/nyheter/gudrun-schyman-erkanner-skattebrott/.

     De har också en Eu-ledamot, Soraya Post, som uppenbarligen tycker att det är
     ok att ett barn gifter sig.
     http://www.dn.se/nyheter/sverige/allt-handlar-om-manskliga-rattigheter/

     Även om det inte var ett bröllop i juridisk mening så är det hon själv som jämförde ceremonin hennes dotter hade med ett bröllop.

     Tycker du att de är bra företrädare för Fi ?

     Svara
     • MJ

       /  06/06/2014

      Sen är ju t.ex. Nour e.R. fälld för sexbrott, och dessutom filmad när hon begår andra sexbrott (men inte fälld för dessa). Hon är ju med i Fi, företräder Fi osv utan att någon säger något.
      Hon är dessutom inte alls ensam bland framträdande feminister om att ha fällts för sexualbrott (men hennes är offentliggjorda så jag tycker att jag kan nämna henne).

     • ”Ingen jämförelse vad gäller brotten” *gör jämförelse*
      Din våldtäktsapologet.

    • MJ

      /  06/06/2014

     Ok, jag har bara hittat den ena domen, mot L. Den andra verkar vara mot en M som inte finns med bland de där Mi:arna.
     Men om det nu var grova våldtäkter så borde ju rubriceringen ha varit grov våldtäkt mot barn. Våldtäkt mot barn är ju att ha ”samlag med ett barn under femton år”. Om man använder tvång, hot eller liknande så är det grov våldtäkt mot barn.

     Jo, de flesta som är skyldiga erkänner ju rakt av. Det är ganska svåra psykiska besvär de har och det finns ingen möjlighet för dem att söka vård, därför är det ofta en lättnad för dem att kunna erkänna.

     Svara
    • anonym

      /  06/06/2014

     Hur var det nu? Du var inte feminism AB när du ska hållas ansvarig för vad feminister gör? Men när det handlar om saker som påstås om någon som har med M! att göra så är det plötsligt hela M! Förövrigt vad gäller dina kommentarer om vad kvinnor har rätt att göra efter att ha blivit utsatta för saker på nätet. Jag blev så grovt mobbad av en kvinna när jag gick på universitetet att min examen försenades avsevärt och jag fick spendera två år i terapi. Hela det äventyret kostade mig över 800.000:- i utebliven inkomst, extrautgifter och utökade lån från CSN. Har jag rätt att hata alla kvinnor efter det?

     Svara
    • Jag säger det här igen till dig LD, då du blockerade mig på facebook efter jag bad dig om det.
     Visa källor när du skriver inläggen, särskilt när det gäller sådana grova grejer. Det är hundratals personer som vill ha dokumentet för domen.

     Svara
    • (Hmm, av någon anledning skickades inte min kommentar. Kan vara för att jag skriver på plattan)
     Jag säger det nu igen till dig LD, då du blockerade mig på facebook då jag skrev följande;

     Använd källor! Särskilt då det gäller sådana här grova anklagelser. Finns hundratals personer som vill ha dokumentet för domen angående den nämnda våldtäkten.

     Svara
 20. MiT

   /  06/06/2014

  Det jag begär är att man beter sig vettigt och inte som en idiot bara. Det räcker så jävla långt…

  Svara
  • Pelle2

    /  06/06/2014

   Antar att hon gilllar FI eller V.Vad skulle hon tycka om jag brände bilder på Gudrun och Jonas Sjöstedt och kanske spottade på dom ? Skulle det vara ok ?

   Svara
  • MJ

    /  06/06/2014

   Jag förväntar mig ingen tacksamhet och ansåg inte att hon hade någon skuld att betala av. Vad har hon gjort för att bli kvitt den påstådda skulden?

   Svara
   • Kalle

     /  06/06/2014

    Som du flesta rödingar så skulle jag tippa på att hon tror att livet är ett enda stort nollsummespel.
    Typ hennes familj får komma hit -> hon känner sig kränkt av det svenska samhälle = nu är vi kvitt!

    Svara
 21. MiT

   /  06/06/2014

  Svara
 22. Dreadlock

   /  06/06/2014

  Svara
 23. Björn

   /  06/06/2014

  På tal om ingenting så finns lite ljudupptagning från Fi:s senaste partikongress. De höll visst på i 10 timmar!

  Svara
  • MiT

    /  06/06/2014

   Haha, jo vi vet redan att du är en nyttig idiot, du behöver inte påpeka det. Solanas skulle älskat dig över allt annat 😀

   Svara
  • MiT

    /  06/06/2014

   Och vi vet också att du var ganska ivrig på twitter för knappt en månad sedan också när drevet gick förra gången…

   Har du fått något napp än? Några streck på ”rätt” ställe?
   Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

   Svara
   • Allt handlar inte om sex. Annars undrar jag hur ni på Toklandet tänker?

    Svara
    • MiT

      /  06/06/2014

     Använder du Autosol för att få rustningen så blank? Eller Häxans?

     Svara
     • Hade valt Häxans helt klart men ser mig inte som riddare.

      Hur tänker du kring de kvinnor som står på er sida?

 1. Vad är vitsen? | WTF?
 2. En 15-åring är oändligt mycket klokare | WTF?
 3. Man blir ju lite nyfiken på nyheter24 | WTF?
 4. Lady Dahmer, första inlägget | WTF?
 5. Lady Dahmer, fjärde inlägget | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: