Glöm inte gatumaktsordningen!

Gatumaktsordningen är viktig! Det tycker ett kommunalråd i Malmö, Karolina Skog, och ni kan antagligen gissa vad det ska landa i: Jämställdhet…

Hon skriver detta i låtsastidningen Feministiskt Pärspektiv

””I trafikplanering hanteras också trafiksäkerhet och miljö som mjuka frågor som kan relativiseras medan framkomlighet ofta definieras som framkomlighet för bilar och hanteras som någon form av naturlag.” Det skriver Karolina Skog, kommunalråd för Miljöpartiet i Malmö som menar att det finns en gatumaktsordning i trafiken.”

Och givetvis ska könsmaktsordningen komma med på ett hörn

”Det finns precis som en könsmaktsordning en gatumaktsordning där utrymme och pengar fördelas efter en beslutad hierarki.”

Könsmaktsordning… gatumaktsordning… Beslutad hierarki…

Avslutningen på artikeln är alldeles fantastisk, den får man inte missa (felstavningarna bjuder Karolina på)

”I programmet på Nordiskt forum finns trafik med genom ett nätverk frö kvinnor inom transortsektorn, men jag känner mig ganska säker på att inget av seminarierna om mäns våld mot kvinnor kommer beröra att av det vanligaste sättet som män skadar och dödar kvinnor är genom att köra på dem med en bil eller krocka bilen som de åker med.

Självklart är berått våld en annan sak än olyckor, men normaliseringen av mäns riskbeteende i trafiken är det yttersta beviset på rådande gatumaktsordning och att denna är genusfärgad.”

Nu är trafikolyckor samma sak som ”mäns våld mot kvinnor” också helt plötsligt. Det beror på att könsmaktsordningen gör att män tar större risker, vilket leder fram till gatumaktsordningen som i sin tur gör att kvinnor skadas och eventuellt dör i trafiken och… trumvirvel… mäns våld mot kvinnor bevisad! Eller nåt sånt. Äh, jag vet inte, det blir lätt lite snurrigt med alla maktordningar.

gatumaktsordningen

Och på tal om Nordiskt Forum, det börjar ju idag så nu är det hög tid för alla manliga feminister att bekänna färg! För nu är det äntligen

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Karolina Skog är visst trafikkommunalråd också för säkerhets skull…

Ni kan skatta er lyckliga i Malmö som har ett kommunalråd som verkligen tar itu med gatumaktsordningen!

Tja, vad ska man egentligen säga? Hade artikeln varit publicerad 1 april så hade det varit ett klockrent aprilskämt men den är publicerad 10 juni…

YOU CANT MAKE THIS SHIT UP!

********************

AVfM Sverige: ”Manlig ilska – är den farlig?

Jussi H Lundell: ”SvD allt oftare en radikalfeministisk megafon

Jussi H Lundell: ”Ia Wadendal och SvD fortsätter att propagera för den feministiska och socialistiska revolutionen

Snurrigt: ”Fienden är identifierad, upp till kamp och förgör hen!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

79 kommentarer

 1. Påminner starkt om ”Feministisk logistik”

  Svara
 2. robjoh

   /  06/12/2014

  Självklart är berått våld en annan sak än olyckor, men normaliseringen av mäns riskbeteende i trafiken är det yttersta beviset på rådande gatumaktsordning och att denna är genusfärgad.”

  Jag förstår verkligen inte…folk kan väl inte på riktigt tro på detta? Det måste vara ett skämt? Folk kan väl allvarligt talat inte tro att män tar risker för att ta kontroll över gatorna? eller? Säg att de i alla fall medvetet gör ett försök att lura till sig pengar.

  Svara
 3. Pelle2

   /  06/12/2014

  Hörde på radion att Malmö stad hade bytt ut Herr gårman mot Fru gårman-skyltar på några ställen med anledning av #Klipp kuken-konferensen.De skulle dessutom gradvis införa hälften av varje framöver.
  Det måste vara skönt för Malmös befolkning att skattepengarna används på ett sådant optimalt sätt 😉
  Det är ju spännande att hon pratar om män som orsakar olyckor i trafiken. Om man grävde i statistiken så skulle man säkert se att en eller annan kvinna också orsakar olyckor. Fast det är klart att när en man orsakar olyckor så handlar det om den patriarkala mansrollen och könsmaktsordningen men när en kvinna gör det så är det olyckliga omständigheter.

  Kan vi inte börja prata om den genusindustriella idiotmaktsordningen också ?

  Svara
  • MJ

    /  06/12/2014

   Det är roligt att de har så svag språkkänsla (en och hen t.ex.). Figuren på ”Här går man”-skylten är ju en herre enbart därför att skyltens namn kan ordvitsas om till ett mansnamn.

   Svara
   • Björn

     /  06/12/2014

    Nja, alltså… vi måste byta ut figuren som går till en enebuske, så att det blir ”Här går en”. Herr Gårman är ju förövrigt ett utslag av folklig putslustighet, vilket implicerar humor, och humor hos feminister… tja…

    Svara
   • Pelle2

     /  06/12/2014

    Att man kallade skylten för Herr gårman var väl också ett sätt att lära barnen var man skall
    gå över en gata. Här går man. Men de historielösa feministerna ser det bara som ett utslag av kvinnoförtrycket att det är en man och inte en kvinna på skyltarna.
    Det finns ju en skylt som heter varning för barn där en kvinna håller ett barn i handen.Är inte det ett uttryck för förlegade könsroller där kvinnan förväntas ta hand om barnen alternativt att män inte är kapabla att göra det ?
    Jag kräver en skylt med en man som leder barnen istället. Annars kommer jag börja gråta och känna mig som en andraklassen förälder ;-). Fast det är klart, då fråntar jag väl de duktiga kvinnorna som vårdar barnen och är hushållets projektledare deras rättmätiga uppmärksamhet 😉

    Svara
    • Grodan Boll

      /  06/12/2014

     Stärker de inte cis-normen när de utgår från att figuren är en man?
     Och hur lättar de på stereotyper, normer och sexistiska uppfattningar kvinnlighet om de kräver framträdande byst och klänning till de nya skyltarna?

     *suck*

     Svara
  • Anders/AV

    /  06/12/2014

   Av någon anledning är de inte intresserade att byta ut hälften av vägarbetsskyltarna med kvinnliga figurer. Män kan nog lugnt ta de farliga jobben på väg i fortsättningen.

   Svara
  • Patrik S

    /  06/12/2014

   Jaha, en vit Herr Gårman och en vit Fru Gårman men ingen rasifierad Gårman.

   Svara
   • Björn

     /  06/12/2014

    stop och belägg! Den gula vägarbetarskylten illustrerar ju en svart siluett av en man. Rasifierad man tvingas arbeta medans de vita männe strosar runt med barn i händerna! Trafikverket drivs av nazistmördarantifeminister och inget annat!

    Svara
  • Men hallå!

   ”Hen går en!”/”Här går en hen”/”Vart går hen” –
   skyltarna då?

   Håller med Patrik S om att det även saknas en
   rasifierad Gårman, eller eventuellt en rasifierad
   Gårhen.

   Svara
 4. MJ

   /  06/12/2014

  OT:
  Vill påminna om detta:
  http://tyras.se/2014/06/11/klart-man-ska-tjana-mer-om-de-ar-battre/
  Tyra var helt okänd för mig tidigare men hon är tydligen en storbloggerska. Nu har hon vågat ta avstånd från feminismen och då bubblar det på feministbloggarna. Om man läser kommentarerna så ser man att många skriver typ ”jag läser alltid din blogg men har inte kommenterat tidigare, men det här inlägget gjorde mig så LEDSEN”. Det är en medveten strategi, man skickar dit feminister och eftersom de kommer vara okända för Tyra så måste de skriva att de ofta läser men inte kommenterat tidigare. Man har också kommit överens om att skuldbelägga Tyra (hon gör kvinnor/tjejer ledsna) till att börja med, för att sedan dra fram hatkanonerna om hon inte ändrar sig (det är ganska öppet konspirerat).

  Så jag vill uppmana så många som möjligt här att stötta Tyra.

  Svara
  • David8

    /  06/12/2014

   ”Kättaren” Galileo Galilei gjorde säkert också många ledsna när han ifrågasatta ”den enda rätta läran”. Några hade säkert kusiner som hade seglat för långt och åkt över kanten. Solen kretsade ju kring jorden, det var ju ”uppenbart” och ”det visste ju alla”, annars skulle de googla solen. Alltså uppenbart att han ”ljög” och hans onda avsikter var att sprida ”gudshat”. Feminism är mentalt närsyntas religion. Kan också bli en bra framtida indikator för att mäta bristen på integritet.

   Svara
   • MJ

     /  06/12/2014

    Tyra blev rädd och försökte slänga in en försenad brasklapp om att hon visst var feminist. Men det kommer inte hjälpa. Feministerna kommer fortsätta att attackera henne tills hon gör ordentlig avbön och förnedrar sig själv. Tyra kunde ju inte förutse skitstormen, det var därför jag bad folk här att stötta henne.

    Men det är lustigt ändå med de hotfulla kommentarer hon får nu om att det är försent att kalla sig feminist. Återigen alltså en gräsrotsrörelse bestående av förtryckta individer utan makt, som kämpar i motvind och sparkar uppåt, men som blir förnärmade av att någon inte skulle hålla med dem, som hotar folk enbart baserat på att de inte håller med. Hur går det ihop?

    Svara
 5. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
 6. Patrik

   /  06/12/2014

  IF Metall har blivit feministiskt. Tror ni att det är S-partipiskan eller medlemmarna som har drivit igenom det?
  http://www.svt.se/nyheter/svtforum/if-metall-feministiskt-efter-130-ar

  Svara
  • Pelle2

    /  06/12/2014

   Fört antyder ordförande att feminism är lika med jämställdhet och sedan går han direkt över till att prata om hur de skall lyfta fram kvinnor till högre positioner.
   Konstigt nog pratar feministerna aldrig om vad de vill göra för männen trots att dom påstår att dom gör jättemycket för männen också.
   När skall kommunal tala om vad dom skall göra för att lyfta fram männen inom vården,skolan och omsorgen eftersom dom riskerar att halka efter i lön och annan
   utveckling då dom är i minoritet ?

   Svara
 7. Patrik

   /  06/12/2014

  Finansminister Anders Borg skriver idag i Expressen om feminism och könsmaktsordning:
  http://www.expressen.se/debatt/borg-feminismens-fem-viktigaste-steg/

  Svara
  • wigwag

    /  06/15/2014

   Feminism handlar om att skapa ett jämställt samhälle. Men vi når inte jämställdhet genom att ställa kvinnor och män mot varandra, utan genom att påtala det gemensamma intresset i ett samhälle som tar alla människor tillvara utifrån vilken person man är, inte vilket kön man har. Grundläggande är alla människors lika värde. Steg har tagits i rätt riktning men många återstår för att flickor och kvinnor ska ges bättre och på sikt lika förutsättningar att forma sina liv.
   ANDERS BORG, M,

   Applåder från wigwag. Det här är riktig feminism. Och om du blir lessen över att Borg inte nämner ”patriarkatet” eller ”förtryck” så är det definitionen på att du inte är en riktig feminist

   Svara
 8. Pelle2

   /  06/12/2014

  Hon tycker tydligen också att det är ok när Lady D öppet erkänner att hon hatar män och pojkar men när någon kritiserar feminismen och feminister,oavsett hur nyanserat det är, så är dom en fruktansvärd hatare…
  Jag hade kunnat förstå om Lady D hade uttryckt hat mot de personer som gör detsamma mot henne men att säga att hon kollektivt hatar män och pojkar utifrån deras kön är lika sjukt som all annan sexism och rasism.

  When darkness fall verkar dessutom vara en förespråkare av att inte ha en god ton mot meningsmotståndare och det har vi ju sett vi ett antal tillfällen redan.

  Hon menar också att hon utgör ett hot mot oss feministkritiker genom sitt tonfall. Undrar vad hon menar då ? Själv tycker jag bara att hon skämmer ut sig själv genom sitt barnsliga användande av könsord och härskartekniker.

  Svara
  • MJ

    /  06/12/2014

   Jag tror inte att det är något hon styr över. Det lilla jag sett av henne så brukar hon försöka börja med någon form av argument men sen när hon inte klarar av debatten så blommar hon ut i svordomar, könsord osv. Jag tror inte att det är medvetet, utan hon har helt enkelt psykiska problem.

   Svara
 9. MiT

   /  06/12/2014

  Södertörn igen…

  Svara
  • IT-Ivar

    /  06/12/2014

   Lärarna på Södertörn har kanske mer rätt än de tror. Då jag varit delaktig i rekryteringsprocessen på mitt företag har jag faktiskt medvetet sållat bort alla ansökningar från just Södertörn. I dagens Sverige måste man vara mycket noga med vem man anställer och med tanke på ryktet på den högskolan är det bättre vara på den säkra sidan.

   Så på det har de rätt vad gäller oss iallafall. För min rekrytering bryr jag mig inte mycket om betygen vad gäller Södertörn. De åker i papperskorgen. För övrigt har inte någon av Södertörnsansökningarna jag sett haft bra betyg. Hade någon haft väldigt bra betyg skulle jag kunna tänka om, men det ligger definitivt personen till last. Jag vet kollegor i branschen som sagt samma sak.

   Mitt råd är: vill du jobba med något tekniskt yrke framöver, plugga inte på Södertörn!

   Svara
   • MJ

     /  06/12/2014

    Kanske borde man tänka tvärtom. Dåliga betyg från Södertörn tyder på god kvalitet på den sökande, bra betyg från Södertörn åker i papperskorgen?
    Jag har deltagit en del i anställande av humanister och jag brukar ge företräde åt sökanden med betyg omkring medel eller lite över medel. Väldigt höga betyg tyder på en sökande som inte tänker själv utan bara lär in ”rätt” svar, väldigt låga betyg tyder på en sökande som inte klarar av att anpassa sig efter kraven (eller som helst enkelt är korkad). Men man får bedöma det från person till person. Vissa med höga betyg har bara ”knäckt koden” och både lärt sig ämnena med egna tankar och samtidigt lärt sig vad man ska svara.
    (Men det här kan vara olika mellan humanister och naturvetare, i naturvetenskapliga ämnen kanske svaren är mer objektivt riktiga)

    Svara
   • TrolletPlit

     /  06/12/2014

    Hm. Jag har haft samma inställning själv. Jag fick in några som hade pluggat på Södertörn och fick rysningar direkt. Namnet har en enorm negativ klang inom min sektor.

    Svara
 10. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
 11. anonym

   /  06/12/2014

  Lady Dhamer har startat en ny hashtag, #spelhat https://twitter.com/ladydahmer/status/477033425208348672 Djurfarmen kanske är en mer adekvat bok för LD och hennes twittermobb att läsa istället för Flugornas Herre.
  https://twitter.com/ladydahmer/status/477033797285056512 Till skillnad från hur LD ser på feminismen då?

  Svara
  • anonym

    /  06/12/2014

   Vad ska hennes sockerpappa säga om det här?

   Svara
   • Grodan Boll

     /  06/12/2014

    Vi får väl anta att han är undantagen regeln.
    Det brukar vara så med de nära och kära.

    Svara
  • Kalle

    /  06/12/2014

   Är det bara jag som ser vad hon försöker göra?

   1 Böla över hur hemskt hotad du känner dig av små pojkar på 12 år.
   2 Skriv en massa iq-befriad skit i syfte att provocera ovan nämnda grupp för att ”bevisa” punkt 1.

   Riktigt uselt och riktigt lågt då detta riktar sig mot barn, skämmes för f-n!

   Svara
   • anonym

     /  06/12/2014

    Hon har väl lärt sig av Anita Sarkeesian.

    Svara
  • anonym

    /  06/12/2014

   Jag har nu läst igenom #spelhat. De borde kalla det för #någonsanågotelaktengång.

   Svara
   • MJ

     /  06/12/2014

    Jag har också läst det. Helt underbart bortskämda ungjävlar. Klagomål av typen:
    ”Någon kallade mig noob en gång!” Va? Å nej, plutte dig.
    ”Jag ville att alla andra skulle anpassa sig efter mig, men då uteslöt de mig istället” Ahh, stackars stumpan.
    ”En kille skrev till mig en gång”. Å nej, fick du gå till BUP?
    ”Jag krävde att alla andra skulle sluta skriva saker som jag inte vill läsa, men det gjorde de inte” Ojojoj, lilla bubben då, men du har väl sagt till mamma?

    Svara
   • Björn

     /  06/12/2014

    LD skriver ”I onlinespelens värld är det flugornas herre som regerar och spelutvecklarna gör inte ens ett försök till att motarbeta det.”
    Hon har givetvis helt fel. Möjligen finns det onlinespel där spelutvecklarna bryr sig mindre om spelare vs spelare beteende, men det är oftast invävt i spelet (Rust, Day Z tex). Det rör sig om spel man som spelare VET är otroligt krävande, både i tid, tur, spelkunskap och i ”flugornas herre” beteende. Gillar man inte det så undviker man dessa spel. I andra mer barnvänliga spel, likt WoW och Star Wars the Old republic, så finns det gott om regler att följa och gott om sätt att anmäla andra spelare som bryter mot reglerna. Sen finns givetvis spel online där man inte ens kommer i kontakt med andra om man inte aktivt söker upp sådana kanaler, likt farmville och allt vad de heter. Oftast är det spelarens eget beteende som reflekterar tillbaka när man blir illa bemött.

    Nu misstänker jag att LD inte spelar spel, inte bryr sig om sanningen, och att hennes följare inte spelar spel så mycket heller utan att de istället går på med myten om att spel är satans sändebud till patriarkatet.

    Intressant också att hon skriver ”skapat av män för män”. Ja, det stämmer. Och vad är problemet med det?
    Om flickor leker flicklekar, typ häst eller något och en pojke vill vara med, har han rätt att kräva totalt förändrat scenario då eller skall han finna sig i leken och leka häst han med?

    De allra allra flesta spel är skapade av män, och det var män som gjorde de allra första spelen, på ett sådant sätt som de själva ville ha dem. Nu är marknaden enorm och fler spelar spel än någonsin, alltså är det intressant för utvecklare att målgruppsanpassa sina spel. Det finns för övrigt enormt många spel som är att anses om könlösa (pyssel och pusselspel) så det är bara att hoppa in där man tycker att det verkar intressant. Eller låt bli. Men klaga inte på en befintlig kultur och dess skapare bara för att DU inte är intresserad.

    Svara
    • anonym

      /  06/12/2014

     Jag tror inte att LD har läst flugornas herre. Det finns nämligen ingen person i den boken som har den titeln. Hon framstår bara som lika korkad som de som pratar om jante som en person.

     Svara
     • Vanten

       /  06/12/2014

      Hahaha! Jag tror som dig. Vadå ”flugornas herre regerar”? Menar hon självaste Belsebubben, hin håle med bockafoten, vilket är vad namnet används som i bibeln….? Eller menar hon mobbingkultur, uppdelandet i vi/dom och terrorvälde? Låter inte som spelvärlden. Mer som det går till i hennes drev på Twitter kanske…

      Från Wikipedia om Lord of the flies:
      ”den starkaste roffar åt sig makten genom sin prestige samt att ge löften om mat, skapa ett yttre hot och dessutom skapa en tilltalande kult, likt nazismen och kommunismen”

      Lägg därtill till den västerländska feminismen, vars yttre hot är ett fantasipatriarkat. En kult är vad det är. Hur man ska klämma in maten där är en annan femma…. men nu vet jag! Är du feminist får du äta så mycket du vill för bland feminister verkar det vara högre status att vara tjock än att ha en fin figur.

  • halvgrek

    /  06/12/2014

   jobbar inte hennes kille på Avalanche, en av sveriges största spelutvecklare? snacka om hyckleri isåfall

   Svara
   • Vanten

     /  06/12/2014

    Det stämmer. Hon är hemmafru på de pengar han drar in där.

    Svara
 12. Soundtrack

   /  06/12/2014

  Haha, Gatumaktsordningen. Fantastiskt. Och va fan menar hon, skulle män köra på kvinnor medvetet i trafiken? Miljöpartiet alltså, helt otroligt vilka stollar det finns inom detta parti. Det absolut mest stolliga partiet i riksdagen. Helt. Jävla. Otroligt.

  Svara
 13. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  06/12/2014

   Det är ingen ände på vad kvinnor råkar ut för i yrkeslivet.
   Undrar hur det kan komma sig att Mona Sahlin,Maud Olofsson,Birgitta Olsson Beatrice Ask,Åsa Romsson,Annie Lööf med många fler lyckades ta sig upp på den politiska toppen om det nu finns både glastak och glasstup för kvinnor i karriären ?
   Undrar hur Annika Falkengren,Christina Stenbeck,Antonia Axson-Johnsson,Mia Brunell-Livfors med många flera kunde ta sig till näringslivstoppen med tanke på glastak och glasstup ? Stenbeck och Johnsson hade visserligen fördelen att ”födas” in i karriären men bägge har visats sig vara mycket kompetenta.

   Svara
   • Björn

     /  06/12/2014

    Från artikeln ”Ett aktuellt exempel är GM:s nya chef Mary Barra som fått reda upp kaoset i efterdyningarna av de defekta tändningslås som orsakat 13 dödsfall och som lett till att företaget tvingats massåterkalla bilar.”

    Skrev inte svenskan häromdagen angående Mary Barra att ”tänk att det skulle krävas en kvinna” för att reda upp GM:s problem. Då minsann var det inget glasstup utan istället ett rådigt fruntimmer som satte de rädda gubbarna på plats. Gäller inte det längre eller?

    Svara
    • MiT

      /  06/12/2014

     Har du en länk? Vore ju sjukt kul om de är så att de inte vet själva vad de publicerar

     Svara
 14. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
 15. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  06/12/2014

   Till skillnad mot manliga chefer som vill tänka ostrategiskt och kortsiktigt då ?
   Det är som vanligt på det sättet att feministerna vill tillskriva gruppen kvinnor en massa egenskaper.Jag har träffat på ett antal kvinnliga och manliga chefer genom åren och jag vågar påstå att bägge kön har individuellt olika sätt att leda sin grupp på.

   Svara
 16. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
 17. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  06/12/2014

   Ja, gör det så kan Folkpartiet vinka adjö till sina riksdagsplatser. Det finns redan tre extremfeministiska partier, V,Fi och MP,så det blir svårt att tränga in ännu ett.

   Svara
 18. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  06/12/2014

   Det är förvisso synd om Malmöborna om de skulle göra det men vi andra skulle inte ha något emot om dom gjorde det 😉

   Svara
 19. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  06/12/2014

   Japp röken från kolkraftverken och gaskraftverken, som måste gå för högtryck när kärnkraften fasas ut, kommer att vara rosa istället för svart 😉

   Svara
 20. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
 21. MiT

   /  06/12/2014

  Kanske till och med gatumaktsordningen?

  Svara
 22. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
 23. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
 24. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
 25. MiT

   /  06/12/2014

  ”Feministiskt finansdepartement för verklig jämställdhet”
  http://www.vansterpartiet.se/ett-feministiskt-finansdepartement-behovs-for-verklig-jamstalldhet

  Ok, detta är samma person

  Svara
 26. MiT

   /  06/12/2014

  Svara
  • David8

    /  06/12/2014

   Håller med. Jävligt störigt när man kommit till jobbet, hittat en skön hörna och kommit halvvägs genom en bra rulle (givetvis Bechdeltest-godkänd) – o så kommer nån störig ”general” och snackar om det finns sysslor att göra. Massa skit om att företaget måste producera och sälja annars kan man inte betala löner. Sånt skitsnack, alla vet ju att stora företag har en massa pengar. Hur ska man kunna köpa iPaden om man inte får lön och när ska man kunna lattja med den om man måste producera massa saker? Mer vänsterpolitik så man både kan köpa iPaden och ha tid att använda den! Alla vinner ju på det, hur svårt kan det va? Är förresten rätt mät efter 2 bechadel-rullar så 4 timmars arbetsdag räcker gott också.

   Svara
 27. Bzzzzzt

   /  06/13/2014

  Ta bort den här om du tycker det är att gå för långt, men det är trots allt offentliga inlägg bakom den maskade länken och hen borde vara vuxen så:

  (Här var det en länk. Inget speciellt, bara lite underligt ändå som Bzzzzzt skriver. men jag tar bort den ändå)

  Man undrar ibland hur en del människor fungerar. Hur de får ihop sina egna världsbilder. Dels jobbar den här människan i spelbranschen precis som LD:s make, hen gillar också LD och postar hennes inlägg om den hemska hemska spelbranchen och männen i den. Bara där blir det konstigt. Scrollar man sen lite neråt ser man att hen postar om ett first person shooter som ”brilliant!”. Plus att hen gillar F! mm, och en hel massa saker som är RÄTT.

  Är det för att få ligga? Hen kan ju tydligen programmera så hen borde ju ha möjlighet att tänka logiskt, men ändå slutar det på det här viset. Hur går det till? Hur fungerar det??? Kan inte se det som annat än att såna här människor måste vara oerhört osäkra och förakta sig själva nåt oerhört innerst inne. Jag fattar ingenting….

  Svara
  • MiT

    /  06/13/2014

   Jag tog bort länken bara, visst är det underligt hur en del tänker (eller inte) men jag valde att ta bort den ändå.

   Men jag fattar inget heller… 😀

   Svara
 1. Gör som jag säger, inte som jag gör | WTF?
 2. Kränkta Kawa Kurdistan | WTF?
 3. Sittmaktsordningen är viktig för en del | WTF?
 4. Varför jag tycker det är viktigt att visa upp galenskap | WTF?
 5. SVT gör sektreklam utan att skämmas | WTF?
 6. Gatulängdmaktsordningen visar sitt fula tryne | WTF?
 7. Tweetar från 2014 del 3 | WTF?
 8. Om #UG igår | WTF?
 9. 1 april varje dag del 6. Eller fråga tiggare om byggplaner | WTF?
 10. Gatumaktsordningen. Och cafémaktsordningen | WTF?
 11. Funktionsmaktsordningen. Eller ”Klippdigochskaffadigettjobbmaktordningen” | WTF?
 12. Populär kommunpolitiker sviker Miljöpartiet! | Jämställdhetsfeministerns blogg
 13. Genuspåsar på bibliotek | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: