Kränkta Kawa Kurdistan

Så har då Kvinnolobbyn fått ha sitt NF2014 där alla kränkta feminister kunde ha lite samtalsterapi med varandra. Det har puffats lite runtomkring NF2014 för andra viktiga saker som till exempel Gatumaktsordningen som enligt ett kommunalråd!!! i Malmö är samma sak som ”mäns våld mot kvinnor” eftersom kvinnor skadas i trafikolyckor…

Sen var ju Kawa Zolfagary inbjuden att tala på NF2014 också och han tyckte säkert att det var bra och så. Men lite kränkt måste han ju vara, nu är det för att alla inte kan uttala hans namn och kanske inte vet var han kommer ifrån och tror man har hört fel.

kawa1

kawa2

kawa3

kawa4

kawa5

kawa6

Stackars Kawa, alla kan inte uttala hans namn direkt och på ett tillfredsställande sätt. Alla vet inte heller att han kommer från Kurdistan som vad jag vet inte är ett erkänt land (för det är det väl inte?). Om nu det är viktigt, det finns ju inga svenskar så då finns väl inga kurder heller antar jag. Men vad jag vet är att hudfärg är ett argument av stål enligt Kawa och har varit det väldigt länge. En annan sak är ju att han gör en poäng av att han inte är anonym men grejen är ju att han själv var en anonym ”debattör med hudfärg som intresse” tills han upptäckte att han kunde tjäna pengar på sitt hudfärgsintresse.

Så Kawa är kränkt över sånt här, han som gjort sin karriär på att håna svenskar och vita. Han till och med tjänar pengar på det. OM det ovan ens är sant (vilket man inte kan vara så säker på) så kan jag tycka att han förtjänar det rätt hårt, han blir bemött som han bemöter andra helt enkelt. Orsak och verkan.

kawa7

Tweeten ovan är en fastnålad tweet, det vill säga den är alltid överst och syns först av allt när man går in på hans twitter. Man kan göra det med någon tweet som man är extra nöjd med själv eller om det är något viktigt. Jag antar att han är extra nöjd med den tweeten. Visst är den intressant att se efter hans kränkta gnällande ovan?

********************

Jussi H Lundell: ”Dagens Nyheter ljuger och rättfärdigar lögnen som en journalistisk arbetsmetod

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

67 kommentarer

 1. Grodan Boll

   /  06/16/2014

  Lika sant som att kurdiska flickor (oberoende av höjden på ”startbanan”) inte är flygkunniga.

  Svara
  • Kalle

    /  06/16/2014

   Med risk för att vara okänslig, men är inte balkongkast med liten flicka nationalsport? Eller har det övergått till att försöka kasta ned afrikanska pappor från gångbroar?

   Svara
  • The Perfect Man

    /  06/16/2014

   Nu tycker jag att du är elak emot Kiwi Zucchini, han som är av en ömkansvärd etnicitet, lätt rasifierad och mera….

   Svara
   • Kalle

     /  06/16/2014

    Förlåt, rasifierad kan inte vara rasister kurdklanen på gångbron i Malmö var säker utklädda Sverigedemokrater.

    Svara
 2. Larsson

   /  06/16/2014

  Jag fattar inte problemet. Kränktheten är så fundamentalt malplacerad.

  Om han är missnöjd med att folk inte kan uttala hans namn korrekt får han väl som alla andra i den situationen byta namn eller acceptera. Det har inget med rasifiering att göra. Det har att göra med att svenska språket inte är anpassat för den typen av ord, och det finns många exempel på detta vad gäller t.ex. namn. För övrigt är nog svenska språket något av de mer generösa vad gäller uttal. Lyssna bara på hur folk uttalar främmande namn på engelska, franska, tyska eller (skräck!) något asiatiskt språk (tänk Seinfeld i Kinesiska restaurang-avsnittet).

  Men om man vill behålla sitt namn (vilket ju de flesta vill), får man antingen ignorera felsägningarna eller ha tålamod och vara öppen för svårigheterna. Folk vill säga rätt och göra rätt av respekt för personen. Men om den respekten inte är ömsesidig, finns det alltid en bortre gräns där man inte orkar bry sig. Uppenbarligen var det den gränsen personen han samtalade med nådde.

  Svara
  • David

    /  06/16/2014

   Ett intressant experiment vore att placera en svensk i Kurdistan och låta denne kräva av omgivningen att alla skall veta var Sverige ligger, samt uttala hans namn helt korrekt. Sannolikt skulle denne enbart betraktas som ett stort skämt av omgivningen.

   Svara
   • Larsson

     /  06/16/2014

    Jag tror det räcker med att lämna Fjollträsk, för att man lätt ska kunna hitta folk som inte uttalar ens namn ”korrekt”. Poängen är att det handlar om personen ser sig som ett offer för samhällsstrukturerna i varje fall folk inte håller med eller gör som han förväntar sig eller om han är villig att se andra förklaringar.

    Svara
 3. Pelle2

   /  06/16/2014

  Hur svårt kan det vara att uttala Kawasaki Suzuki för det är väl det hen heter 😉
  Han pratar om vita kränkta män när det är han själv som är den mest lättkränkta som går
  i ett par skor.
  Förvisso har jag svårt att förstå att det skulle vara så svårt att uttala hans namn men jag kan inte påstå att jag skulle bli kränkt om någon hade svårt att uttala mitt.
  Ser att Kawa också har drabbats av feministisk Tourettes när han blev tvungen att fundera över vita mäns penisar.Kan väl tycka att det är konstigt att han inte har sett några. De flesta av oss har ju sett några andra män nakna i omklädningsrum eller på bild. Fast Kawa kanske är rasist och umgås därför inte med vita män och vill inte se oss på bild ?
  Det skulle i så fall förklara hans fixering vid hudfärg..

  Svara
 4. Kalle

   /  06/16/2014

  Vi får ha lite förståelse för stackars Kawa, tänkt dig själv att leva i ett land där nästan halva befolkningen ger dig mindervärdeskomplex.
  Fast det måste samtidigt vara så skönt att ha någon att skylla de egna tillkortakommandena på, som frisk intelligent välutbildad vit heterosexuell svensk man så har man endast gud att tillgå…fast nu råkar jag vara ateist…fasen också!

  Svara
 5. Steffen

   /  06/16/2014

  Men vänta här nu…??

  Han säger ju att det feministiska rasister…!

  Lika barn leka bäst… 😃

  Svara
  • Kalle

    /  06/16/2014

   Ja hur blir det med den intersektionalistiska offerkofte pyramiden, kränkt rasifierad man > kränkt vit kvinna ? eller är det tvärt om? Nu är jag förvirrad

   Svara
  • Steffen

    /  06/16/2014

   … Att det finns feministiska rasister…

   Svara
 6. michael

   /  06/16/2014

  rosa sovsäckar.
  Jag har undrat över Fis fascination för färgen rosa nu har jag fått förklaringen.

  Svara
 7. Anders/AV

   /  06/16/2014

  Hur blir det nu med slagordet ”Ut med rasisterna, in med feministerna”? Verkar bli ”in med de rasistiska feministerna”.

  Ärligt talat, om jag skulle få en krona varje gång någon stavat och uttalat mitt nordiska efternamn fel skulle jag vara en mycket rik man. Det har inget med rasism att göra, utan vad man är van vid.

  Klart han måste undra om vita snubbars ”sovsäckar”. Själv har han väl ingen. Första steget av ”klipp kuken”. Dessutom är han också ”vit” eftersom folk i Mellanöstern tillhör den ”kaukasiska rasen”. I USA, där man för etnisk statistik, skulle han räknas som Caucasian, dvs som ”vit”. Så vill han se en kränkt vit man kan han bara ställa sig framför spegeln. http://sv.wikipedia.org/wiki/Kaukasisk_ras

  Svara
 8. MiT

   /  06/16/2014

  Tror detta handlar om Virtanen

  Svara
  • Pelle2

    /  06/16/2014

   Så om du är en man med makt så är ditt hyllande av kvinnor hyckleri och alla män med makt är likadana ? En man med makt kan alltså per definition inte vara feminist ?

   Svara
  • Grodan Boll

    /  06/17/2014

   Skriv en kletig och insmickrande krönika där du hyllar kvinnor och folk köper det med hår och hull.

   Varför lyssna på motståndarmän som är ”good guys”, när du kan få ihåligt smicker från en verifierad skitstövel?

   Vi har tydligen glömt Göran Lindberg-taktiken

   Ingen trodde att ni skulle lära er. Ni har inte gjort det under de senaste årtusendena.

   Svara
 9. TrolletPlit

   /  06/16/2014

  Det Cissi skriver bör falla under förtal. hennes syfte är ju att svartmåla honom. Har ingen betydelse om det var sant eller inte.

  Svara
  • Anders/AV

    /  06/16/2014

   Hon nämner inte namn. Men hon har ju rätt att man nog bör vara misstänksam när sk ”reformerade svin” plötsligt ”sett ljuset” och nu kastar skit på män och manlighet.

   Svara
 10. Heter man Kawasaki Koprafagi så är det ju bäddat för såna här problem. Jag förväntar mig aldrig att mina utländska affärskontakter ska lyckas uttala mitt svenska namn korrekt. Inget att uppröras över.

  Svara
 11. MiT

   /  06/16/2014

  ”Revolutionära fronten i Ung Vänsters styrelse”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=5889066

  Svara
  • Pelle2

    /  06/16/2014

   Och ung vänsters styrelse i Västmanland hade inget problem med det heller utan menar att de är nödvändiga för att skydda dom mot högerextremt våld.
   Det visar väl hur långt det har gått med acceptansen för det fina vänstervåldet. Nu har kommunisterna till och med slutat hyckla om att våldsvänstern är en accepterad del av deras rörelse. Åtminstone på lokalplanet. Får väl se hur länge det dröjer innan Sjöstedt kommer ut garderoben och officiellt omfamnar våldsmännen i Afa och RF.

   Svara
  • Pelle2

    /  06/16/2014

   Hörde på radion att fyra medlemmar i styrelsen blev uteslutna pg.a sitt samröre med RF.
   Då finns det kanske lite heder kvar hos kommunisterna. Fast det kanske är som den förre ordförande sa att V är rädda för att ha något officiellt samröre med våldsvänsterrn under valrörelsen. Efter valet kanske det blir annat ljud i skällan…

   Svara
 12. Soundtrack

   /  06/16/2014

  Kränker inte Kawa kvinnan ifråga här? Vilket går först, är det kvinnokortet som smäller högst här eller är det rasifieringskortet? Fan att jag inte har twitter så jag kunde frågat GUDrun.

  Svara
 13. MiT

   /  06/16/2014

  Svara
  • Patrik

    /  06/17/2014

   Framgång inom kultursfären kan faktiskt mätas, exempelvis i antal sammanlagda åskådare eller antal intjänade kronor. Hon är sur för att Lars Norén får uppmärksamhet och inte en kvinna, men då får väl dessa kvinnor göra pjäser av Lars Norén-klass helt enkelt. Det tramsigaste är ändå att hon skriver:

   ”Hur lång tid dröjer det innan en transperson blir omnämnd och upphöjd till konstnärsgeni?”

   Med tanke på vilken försvinnande liten andel av befolkningen som är transpersoner, så kan det dröja kort tid, men antagligen dröjer det lång tid. Som den brittiska tidningen Guardian skrev om Sveland i sin hittills enda recension av henne: Can type, can’t think.

   Svara
 14. MiT

   /  06/16/2014

  Svara
  • Larsson

    /  06/16/2014

   OMG! De har inte funderat på att ordet liberal inte betyder mer makt åt lagstiftaren mindre åt tänkande individen, utan snarare tvärtom?

   Svara
  • Anders/AV

    /  06/16/2014

   – En pappamånad. Jo, det blir säkert en massa kvinnor glada för? Not. Det är oftast hon som bestämmer hur dagarna ska fördelas.
   – Samtyckeslagstiftning skulle just vara att det INTE krävs ett nej för att vara nej.
   – Vårdnadsbidraget får de bråka med Kd om.
   – Klart utbildning och erfarenhet lönar sig. Kan de visa på diskriminering inom landstingen så varsågod. Men offentliga sektorn är ofta sämre än privata näringslivet att värdesätta kompetens. De räknar kallt med att en annan kvinna kan komma och fylla ut platsen om en går.
   – Det är en myt att man inte forskar medicinskt på kvinnor.
   – Sverige har världens säkraste och friaste förlossningsvård. Både för mamma och barn.
   – De flesta som jobbar deltid vill det. Återigen handlar det om att offentliga sektorn ofta är en sämre arbetsgivare som utnyttjar folk. När nedskärningar och dåligt arbetsförhållande ger stress tycker fler kvinnor att det inte är värt att slita 100%. Speciellt om man kan få en man att arbeta övertid istället och dra in kulorna. Vem bryr sig om pension om en evighet.
   – Genuspedagogik? Vilken i så fall? Den som tar bort könen och skuldbelägger pojkar eller den som vågar se både biologi och socialt betingat?
   – Karriärstjänster låter som en bra idé. Återstår att finansiera dem.

   Svara
  • Pelle2

    /  06/16/2014

   Om det inte stod FP på lappen kunde man tro att det var Fi.

   Svara
  • notsure

    /  06/16/2014

   FPML(r)

   Svara
 15. MiT

   /  06/16/2014

  Svara
 16. MiT

   /  06/16/2014

  Svara
  • notsure

    /  06/16/2014

   Läser man hennes sammanfattning och domen så kan man dra slutsatsen att hon inte fattat hur ett fungerande rättsväsende fungerar.
   Om någon anklagar någon annan för något så måste denne bevisa bortom rimligt tvivel att denne faktiskt har gjort något fel. Misslyckas man med det så frias den anklagade, vilket är fallet här.
   Det finns länder där man inte har denna praxis. De kallas bananrepubliker och Susanna kan flytta dit och praktisera den typen av juridik där om hon känner att hon vill. Eller så kan hon fortsätta ”forska” på Umeå universitet som inte verkar ha några större krav eller ambitioner på att producera bra forskning.

   Svara
 17. Dreadlock

   /  06/16/2014

  Den feministiska legenden kan faktiskt ha dissat Mr. Hudfärgskränkt utan att yamaha kawasaki ha fattat galoppen riktigt. Vilken normal människa som helst,förresten, skulle väl passat på och gett en känga till den där clownen.

  På tal om underlivsorgan,hur ser din egen ut HusQvarna Kedjesåg ? Är den smutsbrun och inslagen i ett Pitabröd ?

  Svara
 18. David8

   /  06/16/2014

  Att bli besviken över att feminister inte kan uttala namn är som att bli besviken över att ens hund inte kan avsluta den sista bokföringen. I det här fallet är det ju bättre om han byter namn till Kawa Kurdistan och slutar vara en sån mansgris som förtrycker kloka feminister. #kawasakihatarvitakvinnorgenomnamnuttalarmaktorningenvarjedag

  Svara
  • Anders/AV

    /  06/16/2014

   Han förtrycker henne med namnmaktsordning där ”rätt” uttalat namn anses bättre och finare än ”fel”. Om hon vill uttala hans namn annorlunda är det hennes rätt att göra det. Bara för att han har en sanning om hur namnet ska sägas kan inte det vara mer rätt än hennes upplevelse och känsla för namnet. Usch vilken namnförtryckare han är.

   Svara
 19. MiT

   /  06/16/2014

  Svara
 20. Lövet

   /  06/16/2014

  Kawasakis pinnade tweet kommer sig väl av att han inte har sin sovsäck kvar …

  Svara
  • TrolletPlit

    /  06/16/2014

   Den var djävligt rolig faktiskt.

   Svara
   • David8

     /  06/16/2014

    Kan ju hända att han provar olika varianter som klippdockor när ingen ser. Försöker att minnas tillbaka… GUD run lär väl se hen överallt dock o då är han ju rökt ändå.

    Svara
 21. Liten

   /  06/16/2014

  ”en feministisk legend”, det tyckte jag var roligt skrivet.

  Svara
  • David8

    /  06/16/2014

   Det är bara ett steg under feministisk profet som i sin tur är ett steg under feministisk lärjunge vilka står i direktkontakt med GUD run.

   Svara
 22. TrolletPlit

   /  06/16/2014

  Apropå Folkpartiet. Jag har röstat där i alla val och det är många. Men inte till hösten. Usch vilken skit.
  Väljer du att jobba inom kommun och landsting så får du sämre lön.
  MEN, du får andra förmåner som privata sektorn inte erbjuder.
  Alla arbetsplatser i princip inom kommun är lugna, trygga risken att bli uppsagd är liten. Du får ledig och slutar alltid i tid, tar sällan med dig jobbet hem. Ingen ångest över dåliga resultat, ingen stress över att producera så företaget klarar sig nästa månad.

  Inom storföretag kan samma fördelar ibland uppstå, då företag är stabilt och arbetet löper på utan allt för stora upp och nedgångar.

  Så när du står där med din utbildning etc
  Ett mindre betalt arbete med vissa fördelar gentemot
  Ett mer betalt arbete med vissa fördelar.

  Hur svårt ska det vara 2014?

  Svara
  • Dreadlock

    /  06/16/2014

   I mitt SDN har facket förhandlat sig till absolut jobbgaranti. D.v.s. Det finns inget sätt att få sparken ,om du inte missköter arbetet på det fördefinerade grövsta sätt. (I princip endast olovlig frånvaro) allt annat är o.k.Det har gett resultatet i.o.m. att personer omplaceras till andra besläktade verksamheter , i verkligheten blir det en kommunal terapistuga för anställda som inte borde befatta sig med människor i sitt jobb överhuvudtaget.

   Min tid som privatanställd var helt annorlunda. Handplockade individer med driv,entusiasm,framåtblick och grymma problemlösare. Ingen tid för tjafs.Ingen tid för reflektioner.

   För personlig utveckling = Privatanställd i ett litet företag

   För en bekväm sorti ut ur arbetsmarknaden = Kommunalanställd med halvdan engegerade arbetskamrater.

   Rösta FP ? Hell no. Inte ens (M) har lyckats införa lättade regler för fåmansföretag,trots alla j-a löften. De can go to hell 🙂

   Svara
   • TrolletPlit

     /  06/16/2014

    fast, vad ska man nu rösta på? Som liberal egen företagare. Det finns inget. Tomt. Ala pratar om feminism. kvinnor hit och dit. Höja egen avgifter så kvinnor kan få mer. Potter till kvinnor. Säg upp dig när du vill.
    Härligt för oss egen företagare. Måndagmorgon
    – Jag säger upp. Stina och Hugo också. Vi ska resa på semester. A kassan betalar. hej då.
    – Okej…. Vi lägger ner ändå. Ingen idé att driva företag längre. Akassan hägrar för mig med. Skönt.

    Svara
    • Dreadlock

      /  06/16/2014

     Du kan ju alltid locka med 6 timmars arbetstid för dina nyckelpersoner i verksamheten ,så ligger du i varje fall i fas med våra mest postmoderna politiska partier.

     Alla andra avtal (Som nåbarhet och kommande arbetsuppgifter läggs ut genom datakontakt ändå) Det kan i slutändan visa sig vara bra mycket mer produktivt än det vanliga köret med 8 timmars arbetsdag. Kolla in Toyota-center i Göteborg som exempel. De kör 6 timmars arbetsdag , och har höjts till skyarna av både anställda och ledning samt press. …

     Svara
     • TrolletPlit

       /  06/16/2014

      8h arbetsdag. 6h på jobbet och med 2h egen disponerat tid, som används till att kolla mail etc, är en klar morot för anställda. Så blir det. Vi kör på det.

    • Högpresterande vitt gubbslem

      /  06/17/2014

     Enmans eller max tvåmansföretag med en kollega du litar på är det som gäller om du är en rättskaffens människa som vill göra rätt för dig och leva på din egen förmåga. Skadar inte om det är i en branch där du kan ta vissa delar svart (inget att skämmas över idag) alternativt byta tjänster med andra liknande företag. Bygg nätverk med likasinnade. Det börjar vara hög tid att börja med lite knegarmanligt frimureri precis som de andra hållit länge. Feministerna, i projektion av sina egna känslor, har fantiserat ihop att det är så män gör. Det ”riktiga patriarkatet” också, som spottar på oss vanliga män. Damned if we do, damned if we don’t. Är det inte lika bra att börja bryta mot reglerna till vår egen fördel på samma sätt som de gör? Vi får ändå skulden för det. Jag tvivlar på att världen skulle bli sämre om de vanliga män jag ser omkring mig till vardags fick mer att säga till om.

     För visst har det börjat gå upp för er att det pågår ett medvetet krig mot västerländska män och pojkar? Om än i första läget psykologiskt. Vad vill ni kunna säga till era barn när de växer upp? Att ni stannade vid att klaga på bloggar? Märk väl, jag tycker att det är en mycket bra början men det är hög tid att omsätta ord i handling också. Släpp skuldkänslorna! Det är inte ett dugg fult att se till sig själv och de sina först i det läge världen befinner sig idag. Det är din uppgift som man att skydda dina närmaste från utomstående hot. Det är anledningen till att de angriper män och pojkar först. Kvinnorna eliminerar de i nästa steg, när männen inte längre finns där att skydda dem. Eller ännu bättre, när männen inte längre ens vill skydda dem har de vunnit utan att de ens behövt avlossa en kula! Subversion och demoralisering. Psykologisk krigföring. Urgamla tekniker.

     Med den takt de så kallade agendasättarna avancerar sin agenda kan vi ha det som de vita farmarna i Sydafrika på ett par årtionden. Då är det för sent att börja protestera.

     Svara
 23. MiT

   /  06/16/2014

  Sen kom de inte längre fram för glasväggen tog emot

  Svara
  • Pelle2

    /  06/16/2014

   Så länge dom inte blir minst partiordförande och helst statsminister så har dom slagit i glastaket och är förtryckta av patriarkatet. Det har hela bibliotek av feministisk forskning visat.

   Svara
   • ”Hela bibliotek av forskning” var det väl just Veronica Palm som myntade, i sin debattartikel om Pär Ströms ”sex feministiska myter”, betitlad ”Läs inte den här boken”

    Svara
    • Patrik

      /  06/17/2014

     Alla nordiska länder utom Sverige, och dessutom Tyskland, Storbritannien, Brasilien, Indien, Argentina och Chile och många andra länder har haft en kvinna på högsta politikerposten. Men inte Sverige. Därför att de svenska kvinnliga politiska högdjuren brukar vara impopulära gnällfeminister som Veronica Palm. Byt ut Stefan Löfvén mot Veronica Palm och Alliansen kommer att vinna ännu ett val.

     Svara
 24. MiT

   /  06/16/2014

  Hur ska ni göra nu?

  Svara
  • Anders

    /  06/16/2014

   Kamelurin är beskriven som medicin i Haditherna, vilka beskriver islamsk renlevnad enligt Muhammed. Så många rättrogna dricker det. Den som vågar kan ju köra några av huskurerna i Bibeln. Under medeltiden var arabiska läkare visserligen bättre än de europeiska, men vi har nog gått om i kunskap sedan upplysningstiden. Föredrar nog modern medicin framför medeltida metoder.

   Svara
   • Maria

     /  06/17/2014

    Var inte många av de arabiska läkarna judar egentligen, liksom många av de arabiska vetenskapsmännen?

    Svara
 25. Pelle2

   /  06/16/2014

  Kom att tänka på att det är konstigt att kawa inte skriver ut vem den feministiska legenden är som kränkte honom så grovt.
  Är det någon som tror att han hade varit så snäll om det var en meningsmotståndare som inte kunde uttala eller komma ihåg hans namn ? Och hade det varit en vit,medelålders cisman så hade han säkert skrivit en hel bok om hur den rasifierade Kawa förtrycks av patriarkatet och strukturerna.

  Svara
 26. Jag råkar åxå ofta ut för diverse namnproblem; schödde, schiddi, skido skotertänst. Lika irriterande som mitt penisavund=)

  f.ö från FB;
  ”Han fick ett passerkort på riksdagen med namnet ”Kawa Zolfabele” en gång ”

  Svara
  • MiT

    /  06/17/2014

   Såna grejer med namn råkar nog de flesta ut för. Men nästan alla andra kan hantera det, åtminstone efter 12-årsåldern. Men inte Kawa inte…

   Svara
 27. Jan

   /  06/17/2014

  Vart än Kawa reser i världen kommer inte någon att betrakta honom som svensk i första taget. Han kan heller inte stämma utlänningar för den saken. Där finns ingen DO att vända sig till. Kawa får helt enkelt lära sig att leva med det.

  Svara
  • Steffen

    /  06/17/2014

   Men vadå…? Ska inte svensk lagstiftning gälla utomlands….???

   😀

   Svara
 1. När kön och etnicitet inte pelar någon roll? | Häxanmexan
 2. Drick inte kamelpiss! | WTF?
 3. Jag tyar icke längre – i repris | Susanna's Crowbar
 4. Gäller inte rätt person på rätt plats längre? | WTF?
 5. När kön, hudfärg och förhud spelar roll, Kommunals pressekreterare berättar.. | hexanmexan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: