Man blir ju lite nyfiken på nyheter24

Det har ju stormat lite kring Lady Dahmer igen. Den här gången, liksom förra gången, är

10394475_1465912556987356_68762536851610294_n

i allra högsta grad inblandade. Förra gången så körde de i princip ett okritiskt copy and paste på Lady Dahmers egna inlägg och de var så intellektuellt ohederliga att de tydligen kände sig tvungna att ta bort sin ”artikel”. Den är alltså borta nu, de bara smög bort den och hoppades förmodligen på att ingen skulle märka det. Men kolla för all del Lady Dahmers inlägg så ser ni hur det ungefär såg ut, det var knappt någon skillnad på dem. I inlägget som länkas ovan så hittar ni länkar till båda.

Hur det har blivit en sån här soppa vete fan egentligen men jag tror att det är så här ungefär:

En facebookgrupp, MI, bildas och samlar snabbt massor av följare. Och då menar jag massor! Feminister blir lite oroliga och letar efter tillfälle att försöka slå ner på det. En av initiativtagarna, Robert Hermansson, hoppar av. Efter avhoppet så trollar han lite med LD och hennes följare, uppenbart för att reta dem och förhoppningsvis väl medveten om att de skulle ta honom på allvar. Den gruppen människor saknar nämligen humor eller vill bestämma vad andra ska ha för humor och tycka är roligt. Lady Dahmer skriver ett inlägg om Hermansson och visar upp hans tweetar. Gott så. Bara det att det finns inte med några tweetar som han svarar på utan bara hans (utom en). Dumheter24 gör i princip en copy paste på LD:s inlägg. Den artikeln är numera borttagen.

Sen kommer det fram att två av grundarna till MI hade dömts för pedofila brott (Det är vad andra sagt och det verkar vara sant) och genast ser feminister en öppning. Nu jävlar ska allt förknippas med just det! Bara det att de är lite klumpiga och det som de gör är att de försöker förknippa Hermansson med det fast det INTE handlar om honom. Det var en jordgubbe som var väldigt flitig med just det, han är en som lever på att retweeta i princip allt vad LD och några andra feminister skriver. Hermansson blir sur och förbannad givetvis och det förekommer på flera ställen och bloggar att man försöker förknippa just honom med det. LD skriver allra sist i sitt inlägg inom parenteser att det inte handlar om Hermansson. Ganska klart att syftet i alla fall INTE var att tydligt visa att det inte handlade om honom för det ser likadant ut även efter att Hermansson sagt till henne om det.

I samma veva så hade LD själv hängt ut en 14-åring som kvinnohatare med namn och bild på sin blogg samtidigt som hon tyckte att jag inte ska ta med en tweet från en vuxen som vill skära halsen av Hermansson. Och för ca 1,5 månader sedan så var LD och hennes entouraget (mest LD:s entourage men det initierades av LD, medvetet eller omedvetet) igång och trakasserade en lärarinna som hade haft mage att säga emot LD när LD fiskade efter sympatier och möjligheter att ge sig på sådana som säger emot henne.

Sen gav sig LD tydligen på gamingfolk också mitt i allt det här. Och som vanligt så är allt från skoskav till dålig parfym kvinnohat. Allt är kvinnohat i hennes värld. Och förtryck. Män är förtryckare. Hela tiden matar hon på med detta och som belöning så ges hon utrymme inom mer etablerad media för att sprida sin skit.

Och nu det senaste, en facebookgrupp där folk som är förbannade på hennes skitspridande samlas och går loss. Och jo, mycket av det är långt över gränsen. Men vad ska de göra? LD får för sitt skitspridande en plats i morgonsofforna. Hela tiden är det attacker som ivrigt hejas på av annan media. AVfM Sverige har en bra artikel om detta ”Nu är det min tur att vara orsak och rot till allt ont”. Debattchefen på dumheter24, Totte Löfström, kuckilurar med LD på twitter och planerar hur de ska på bästa sätt ge sig på en person som LD krigar med. Vad har de andra för alternativ?

För några dagar sedan så publicerade alltså dumheter24 ännu en artikel om Lady Dahmer och skiten hon fått. För jo, hon har fått mycket skit! Och som sagt, mycket av den är över gränsen och extremt onödig! Men inte ett enda ljud om vad som orsakar skiten finns att läsa på dumheter24. För man kan inte vare sig på nätet eller irl förvänta sig att kunna dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad och år efter år sprida skit omkring sig och samtidigt kräva att man inte får något liknande tillbaka. Nu har alltså hon fått mycket tillbaka av folk som helt enkelt skiter i vad man får och inte får göra, eller skiter i vad som är lämpligt eller ej. Och genast åker koftan på. Den värmer så skönt. Och den värmer lite extra när till exempel dumheter24 gärna hjälper henne att knäppa den ordentligt istället för att bara säga ”ledsen, sprider man skit omkring sig så kommer det troligtvis i retur” vilket hade varit en sund reaktion. Och haft med en bakgrund om att LD är en som medvetet provocerar hela tiden för att få just reaktioner och de kunde också sagt som bakgrund att LD tycker att precis alla svårigheter som en kvinna möter är kvinnohat och förtryck från män. Inklusive att säga emot och tycka annorlunda än en kvinna…

Men hur ser bakgrunden till den senaste artikeln ut egentligen? Förra gången var det Totte som kuckilurade med LD och sen drog en copy and paste, vem var det den här gången?

amanda

Var det When Darkness Falls den här gången? Ni vet den här personen

wdf16

wdf13

wdf12

mängillar20

mängillar24

mängillar34

mängillar37

mängillar42

Detta är bara några exempel från henne. Är det kanske henne Totte har kuckilurat med den här gången? Härligt i så fall!

Kan det vara ”akta attityden” som heter @sandradenise på bilden? Nu heter hon @attitydisk. Hon var också väldigt aktiv på twitter i drevet mot lärarinnan. Hon finns givetvis med i den här soppan också, ni får kolla hennes twitter själva så ser ni en del från henne också. Hon verkar dras till sådana här grejer som flugor till en koskit. Är det henne Totte  har smusslat lite med den här gången?

Eller är det kanske Amanda? Undrar om Totte vet om att hon var en ganska drivande och aktiv person i drevet mot lärarinnan som hade haft mage att säga emot LD? I en sluten facebookgrupp dessutom… Hon var också väldigt aktiv mot lärarinnan på twitter. En av personerna i det här inlägget är Amanda. Jag får se om jag tar bort maskningen på de dumparna, det är tydligen så man ska göra har jag sett från alla feministiska håll och kanter. Jo det var tydligen Amanda som Totte smög med den här gången. Hon som är aktiv i slutna facebookgrupper med att trakassera och försöka få bort folk från sina jobb och sånt. Jag har ju även sett henne skriva kommentarer under artiklarna på dumheter24 där hon är mäkta upprörd över att folk sitter i slutna facebookgrupper och går loss. Härligt gjort av dumheter24…

Det verkar som om dumheter24 inte är speciellt bra på att göra research. Eller så skiter de i sånt och tycker att det är onödigt för det kan inte vara en tillfällighet att just de ”missar” sånt gång efter gång?

Eller så är det LD själv den här gången också vilket åter för in mig på om jag ska sätta ihop några inlägg med ”Best Of LD” eller nåt sånt. Problemet är bara att det skulle bli åtminstone tio st inlägg om jag bara sållade ganska mycket. Och jag vill verkligen inte göra några sådana inlägg men det verkar som om jag faktiskt blir tvungen för att visa hur mycket skit det egentligen kommer från henne och som till exempel dumheter24 helt enkelt verkar tycka är jättebra grejer. Det måste de ju tycka eftersom de hela tiden bortser från dem? Några grejer redan nu kanske?

Har dumheter24 till exempel missat LD:s inlägg som hon adresserade en specifik persons framtida arbetsgivare? Eller sånt som man kan se nedan?

ld50_141

ld50_137

ld50_130

ld50_123

ld50_117

Om ni bara visste hur mycket man får via mail så skulle ni inte tro det är sant, de ovan är bara ett par stycken. Jag har ett par hundra som lätt skulle passa i sådana inlägg och jag har fått nästan alla via mail. Folk är förbannat trötta på skiten, folk är trötta på att se hennes skitspridande belönas hela tiden. De frågar om det inte är dags att samla ihop till ett inlägg snart. Jag har hittills sagt nej för jag vill egentligen inte men jag inser att det blir mer och mer oundvikligt att göra det. Just för att kunna ha det samlat för att hänvisa till dem.

Men jag har inte bestämt hur jag ska göra än men det lutar mer och mer mot några inlägg i alla fall. Problemet kommer att bli hur jag ska sålla ut i den enorma mängden!

MVH

MiT

Annons
Lämna en kommentar

48 kommentarer

 1. ”Problemet kommer att bli hur jag ska sålla ut i den enorma mängden!”

  Mängd är ett stort problem när det gäller utrymme och tidsåtgång.
  Ett tips när det gäller att förhålla sig till just volymen/utrymmet,
  är att göra PDF:er. Sedan är givetvis urvalsprocessen
  ett annat problem.

  Mvh Uffe

  Svara
 2. Detta får mig att tänka på hur mycket uppskattning som Zolfagarys bok Vita Kränkta Män rönte. Det är dags med motvikten nu, sannolikt!

  Svara
 3. Two Different Shoes On

   /  06/22/2014

  Twitter…. Vem bryr sig om vad som står på den skandalsighten.
  Lady D. Någon lady är hon då rakt inte.

  Svara
 4. Blåval Rödval

   /  06/22/2014

  Konflikt är dessa induhvider livsluft. Förneka dom den.

  ”Skicka dom till Lappland” ett par månader, dvs låtsas som om dom inte fanns.

  Det mina vänner är en speciell sorts helvete för dessa induhvider med sina enorma egon och sitt omättliga bekräftelsebehov.

  Svara
 5. Jakob

   /  06/22/2014

  Fan, jag tycker att dina bloggposter är svåra att förstå. Exempel:

  ”Lady Dahmer skriver ett inlägg om Hermansson och visar upp hans tweetar. Gott så. Bara det att det finns inte med några tweetar som han svarar på utan bara hans (utom en).”

  Jag fattar ingenting. Det finns inte med tweetar som han har svarat på? På vilket sätt är det viktigt?

  Svara
  • MiT

    /  06/22/2014

   Bakgrund till någons ord? Det som genererar ett visst svar? Om jag skriver ”du är fullständigt dum i huvudet” och du svarar mig ”Äh, du är en jävla idiot” och sen visar man bara upp ditt svar som då ser extra illa ut när det i själva verket skulle vara mitt som är extra illa.

   Svara
 6. Den sista tweeten tar ju på nåt vis ifrån henne den moraliska rätten att gnälla, när knäppgökar kontaktar hennes annonsörer för att strypa hennes inkomster

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  06/22/2014

   Förmodligen är det folk i hennes närhet som gör anmälningarna av ren avundsjuka. Det brukar vara så som regel.

   Svara
 7. Patrik S

   /  06/22/2014

  Antifeminizm är självförsvar!

  Svara
 8. Patrik

   /  06/22/2014

  Svara
 9. MiT

   /  06/23/2014

  Jag tror jag dör lite, kolla alla svarstweetar han får. Det är tamejfan humor på hög nivå!

  Svara
 10. MiT

   /  06/23/2014

  Någon som tror på henne?

  Svara
  • Pelle2

    /  06/23/2014

   Inte för att jag gillar den politik Palm står för eller dom korkade uttalandena om de förtryckta kvinnorna i Sverige men hon är säkert genuint upprörd över tvångsgiften i andra länder. Hon vågar dock inte kritisera de berörda länderna utan pratar bara allmänt om tvångsgifte.Om hon skulle vara seriös så skulle hon se till att Sverige utövade påtryckningar
   mot de berörda länderna men det kommer förmodligen aldrig ske. Det är ju mycket enklare att gnälla på de otäcka vita,svenska männen..

   Svara
 11. MiT

   /  06/23/2014

  Svara
  • anonym

    /  06/23/2014

   Punkt 2 är ganska rolig. Å ena sidan så innehåller alla feministiska raggningstips att man ska lära sig att vara stark i sig själv först (som man). Min gissning är att vad de menar är det är mannens ansvar när kvinnan är olycklig, och att det är mannens ansvar när mannen är olycklig.

   Svara
 12. MiT

   /  06/23/2014

  Svara
  • anonym

    /  06/23/2014

   Så länge politism håller näthataren Kawa och näthataren My under sina armar så har de ingen rätt att klaga.

   Svara
  • Pelle2

    /  06/23/2014

   Det är fascinerande hur bra dom är på att bortse från hatet mot män som sprids av t.ex Lady D. Dom är så blinda att dom till och med lyfter fram Lady D som någon det är synd om trots att hon själv är en av nätets värsta hatare..

   Svara
   • anonym

     /  06/23/2014

    Lady Dahmer driver ju ”genusmedvetet föräldraskap” på facebook. Jag har svårt att se hur man kan leva som hemmafru utan ambition att återinträda i yrkeslivet och samtidigt tjata om könsrollernas förintelse.

    Svara
    • Hon kallar sig inte hemmafru, hon är ju frilansskribent, minsann.

     Det borde kanske alla bloggare betitla sig?

     Svara
  • Politism har alldeles rätt, så mycket tokhet som feminismen står för inom politiken slår ju alla rekord…

   Svara
 13. MiT

   /  06/23/2014

  Mmmm, My Vingrens ord är ju stål. Hon som tycker att det ska räcka med att någon leker med tanken för att kunna döma för resten av livet…

  Svara
  • Intressant tanke, papparättsorganisationer förespråkar föräldrafjärmande?

   Svara
 14. MiT

   /  06/23/2014

  Hoppas inte att Hanna när hon är färdig jurist ska jobba med familjefrågor…

  Svara
  • Pelle2

    /  06/23/2014

   Och barnets bästa är alltid att mamman får vårdnaden ? i

   Svara
 15. MiT

   /  06/23/2014

  Svara
  • Kalle

    /  06/23/2014

   Man kan ju alltid inbilla sig att man bli utsatt för något tex strukturer.

   Svara
  • Pelle2

    /  06/23/2014

   Kanske dags att komplettera foliehatten med att vira in hela kroppen med folie…

   Svara
  • anonym

    /  06/23/2014

   Bra, då bestämmer jag också att jag är ett offer eftersom jag är utsatt för strukturer.

   Svara
 16. MiT

   /  06/23/2014

  Svara
 17. MiT

   /  06/23/2014

  Svara
  • Generös definition av begrepp där:
   Stalka = Att läsa andras offentliga bloggtexter och sedan analysera texternas innehåll på sin egen blogg

   Svara
  • Pelle2

    /  06/23/2014

   Dom pratar om dom otäcka antifeministerna som är så elaka att dom kritiserar feminismen men Sara har inget problem med att tycka att män har förverkat sin rätt att leva.Vem är det som är otäck då tycker ni ?

   Svara
   • Sundholm är ju inte ens antifeminist, han är liberalfeminist. LD borde läsa på om vad feminism är för något.

    Svara
 18. MiT

   /  06/23/2014

  Svara
  • Mallemattias

    /  06/23/2014

   Idioterna med grön laser borde få livstids böter.

   Tycker vi ska aktivera oss för att få ljussabel att ingå i polisens utrustning. Borde ju vara självklart.

   Svara
 19. Nils Jungenäs

   /  06/28/2014

  Sluta mata trollet!

  Svara
 20. samma logik

   /  07/12/2014

  Vad sägs om en bok? Om vi skriver några kapitel var så kan det nog gå undan till och med. Hon bör ju ses som en offentlig person så då ska det ju vara fritt fram – se bara på boken om kungen till exempel.

  Svara
 1. Är det något med luften i Umeå? | WTF?
 2. Lady Dahmer, första inlägget | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: