Automatic Sperm Extractor

Det kan man väl kalla en feministisk drömuppfinning? Så slipper alla själviska feminister som vill att barn inte ska ha någon pappa ens närma sig någon man? Att de får en självisk idiot till mamma är inte så mycket att göra något åt i det läget. Läs gärna kommentarerna i den länkade artikeln, här är ett exempel  😉

forscience

Undrar vad nästa steg är? Det borde ju bli en automatisk inseminerare, kanske på andra sidan väggen? När man ser att en en donator börjar bli klar så är det bara att dra upp kjolen, böja sig fram och… Klart! Automatisk leverans utan ”mellanhänder”!

Fan vet om det är sant men jag blir inte förvånad om det är det! Nu är det ju i Kina det här så jag tror inte att det är feminister som ligger bakom. Det är skillnad på hur kineser jobbar och på hur feminister här i Sverige jobbar när de får chansen. I Kina försöker de uppfinna något som kan vara till nytta för folk (barnlösa par till exempel) i längden, här går feminister in för att göra något så dåligt som möjligt för de pengar de har till sitt förfogande…

androstolen

Visst är genusfolk härliga? Istället för att försöka göra något bra av något de säger är skitkasst så VÄLJER de att göra något som ska vara lika skitkasst. Medvetet alltså, som ett slags hämnd eller nåt. 2,7 miljoner kr kostar det att göra något som är så dåligt som möjligt!

Det från Halmstad VET man är sant av två skäl: Det är i Sverige och det är genusfolk som ligger bakom!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

5 kommentarer

 1. Här är F!´s nya banksystem. Inga mellankukar, direktöverföring. Motsvarigheten till ”swish” sk ”splash”. Den genushbtqkpmlr-medvetnes val

  Det finns även andra sätt att fixa saken. Vi gillar olika system.

  http://www.expressen.se/noje/extra/becker-fornekade-sitt-karleksbarn/

  ”Beckers advokat hade vid ett tillfälle sagt att paret enbart haft oralsex vilket slutade i att flera tidningar hävdade att Angela stulit Beckers sperma i utpressningssyfte. Bakom komplotten låg ryska maffian”

  Svara
 2. Allt är citat:
  KTH / ITM / INSTITUTIONER OCH ENHETER / MASKINKONSTRUKTION / OM OSS / NYHETER
  Doktorand beviljas forskningspengar
  Publicerad 2013-09-26
  Karin Ehrnberger, doktorand i design och genus, vid Designfakulteten hos Maskinkonstruktion har beviljats pengar från Vinnova till projektet ”Origo- design som aktör för genusmedveten förändring och innovation” som MMK, genom Karin Ehrnberger, varit medsökande på tillsammans med huvudsökande Halmstad Högskola. Hon kommer att arbeta 40% med detta i 18 månader med start från den 1 oktober.
  Utlysningen gällde behovsmotiverad forskning för ökad jämställdhet och beslutsmotiveringen löd:

  ”Ansökan beskriver ett projekt med en spännande kombination av genus och design. Projektet fokuserar process vilket är ovanligt. Med ett tvärdisciplinärt forskarteam som lyckats skapa uppmärksamhet kring jämställdhetsfrågan på ett helt nytt sätt med konceptuella prototyper bedöms projektet ha god potential att bidra till utlysningens mål.”

  Karin är nu inbjuden till Forskartorget på Bokmässan i Göteborg för att tillsammans med Emma Börjesson från Halmstad Högskola berätta mer om ovanstående Vinnovafinansierade forskningsprojekt Androstolen- en gynstol för män?. Programmet för mässan hittar du här.
  Till nyhetslistan
  Taggad som: Maskinkonstruktion, Designfakulteten, Skolan för industriell teknik och management, Karin Ehrnberger
  Innehållsansvarig: webmaster@md.kth.se
  Tillhör: Maskinkonstruktion
  Senast ändrad: 2013-09-26

  https://www.kth.se/itm/inst/mmk/om/nyheter/doktorand-beviljas-forskningspengar-1.417011

  Svara
 3. Tre frågor som ”””forskare””” ställer, som en idiot kan svara på:
  ”Varför ser gynstolen ut som den gör? Hur kommer det sig att den sett likadan ut genom åren? Varför finns ingen motsvarande vård för män?”
  1. För att läkarna ska komma åt att undersöka eller behandla underlivet;
  2. Därför att kvinnornas anatomi inte har förändrats under tiden;
  3. Därför att män inte har kvinnliga könsorgan
  ——————————————————————————————————————–
  Citat:
  Forskartorget på Bok&Bibliotek
  Kalendariehändelse Uppdaterad: 3 september 2013
  Lägg till i kalendern
  VINNOVA är en av huvudarrangörerna för Forskartorget på mässan Bok & Bibliotek i Göteborg. Forskartorget är platsen där forskare och författare som vill dela med sig av sin ämneskunskap möter mässbesökare. Från scenen bjuds det på ett mångsidigt och fullmatat program med bl a föredrag, diskussioner och debatter.

  På fredagen den 27 september arrangerar VINNOVA följande seminarium:

  Androstolen – en gynstol för män?
  kl 15.40 – 15.55

  Varför ser gynstolen ut som den gör? Hur kommer det sig att den sett likadan ut genom åren? Varför finns ingen motsvarande vård för män? Träffa två av forskarna som vill väcka debatt om kvinnors utsatthet i gynsammanhang. De har designat en gynstol för män – utifrån kvinnors upplevelser och erfarenheter. Androstolen som den kallas, har väckt starka känslor.
  Medverkande: Karin Ehrnberger, industridesigner, doktorand i Design och Genus, KTH och Emma Börjesson, projektledare, Hälsoteknikcentrum, Högskolan i Halmstad

  http://www.vinnova.se/sv/Aktuellt–publicerat/Kalendarium/2013/130926-Forskartorget-pa-BokBibliotek/
  ————————————————————————————————————————

  SVINNOVA – hjälper dig att bli av med överflödiga pengar!

  Svara
 4. Alltså – istället för att designa en gynstol SÅ SOM KVINNOR VILL HA DEN – så använder man 2,7 miljoner för att tillverka något oanvändbart. Tydligen är tanken den att MÄNNEN, när de ser den, ska ta itu med att designa bättre stolar ÅT KVINNORNA. Vore det inte mer logiskt att kvinnor designade en förbättrad stol – och varför ha de inte gjort det för länge sedan? Det har funnit kvinnliga ingenjörer i bortåt 100 år nu. Tydligen sitter även feministerna bergfast förankrade i den stereotypa klichén att män ska fixa prylar och tjänster åt kvinnorna, som bara passivt ska ta emot?

  För 2,7 miljoner skulle jag, som inte är maskiningenjör, kunna ta fram en prototyp och få åtminstone halva beloppet över. Att rostfri metall känns kall, fast den naturligtvis har samma temperatur som allt annat i rummet, beror ju på att metall leder bort värme från huden bättre än vad luft gör. Det är ju lätt att motverka med en uppvärmningsanordning. Däremot kommer inga sjukhusartiklar att tillverkas av rosa plysch – den som inte förstår kan googla Ignaz Semmelweis,

  Att forna tiders gynundersökningar genomfördes med kvinnan sittande i en vanlig stol, eller kanske oftare stående, fullt påklädd förutom benkläderna, har läkarvetenskapen gått ifrån, på goda grunder.

  .———————————————————————————————————————–
  ”– Vi vill synliggöra eftersatta behov genom att designa prototyper som visar hur ojämställd en miljö kan vara, säger Anna Isaksson, forskningsledare för projektet Origo som nu fått 2,7 miljoner från forskningsmyndigheten Vinnova för att dra igång.

  Konkret kan det handla om prototyper liknande den så kallade androstolen – en undersökningsstol för män baserad på hur kvinnor upplever att det är att sitta i en gynekologstol. Trots att kvinnor upplever gynekologstolen som kall, obekväm och obehaglig har den sett likadan ut sedan 1800-talet. Det här tog Anna Isakssons forskarkollega Emma Börjesson fasta på när hon designade androstolen, och meningen var helt enkelt att lyfta fram kvinnors upplevelser genom att skapa en liknande situation fast för män./…/”

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=128&artikel=5676070

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: