På Lady Dahmers blogg

Det här inlägget med grejer från Lady Dahmer är lite annorlunda, det kommer att vara lite grejer från hennes blogg och metoderna hon använder. Hon har ju den senaste tiden varit i ljuset på flera olika sätt men mest som snyftare i annan media, att hon är så drabbad av allt. Jag tycker att det är så otroligt konstigt att hon få den uppmärksamheten när man betänker vad hon sen flera år tillbaka själv sprider ut.

Tycker verkligen folk att man ska få säga och påstå vad som helst utan att någon ska få reagera och ruttna till slut? Och ju bredare man slår desto fler kommer ju att reagera och då ökar antalet som skiter i hur man bör bemöta och då får man skit tillbaka. Sprider man skit i kubik så är det skit i kubik man får tillbaka. Det är inte så svårt att förstå.

Första inlägget

Andra inlägget

Tredje inlägget

Fjärde inlägget

Slutna facebookgrupper

Men metoder var det, så här såg det ut på LD:s blogg ett tag i maj

uthängning

Nu var det ju inget schysst direkt som han sa men vem vet, han kanske har sett samma saker som finns i de tidigare fyra inläggen länkade ovan? Less på det och drar iväg en sur kommentar baserat på vad han känner till om LD sen tidigare? För som vanligt så får vi inte veta vad (eller om) det ligger något bakom, om han svarade på någonting eller om han skrev det under något speciellt inlägg eller precis efter att att något speciellt inlägg publicerats. Vi vet inte heller om det är allt han sa eller om det är handplockat för att kunna visas upp. Vi får bara se hans ord, inget mer. Det kanske inte fanns någon direkt bakgrund den här gången men det får vi aldrig veta eftersom LD aldrig har med något sådant. Han kan vara ett ärkesvin men det vet vi inte. Mina fyra inlägg gick i samma stil, ingen bakgrund alltså, och det ogillades skarpt av LD. Det ogillas skarpt av andra när LD inte har med någon också…

Nåja, kommentarsfältet under det inlägget var ju ”intressant”, ungefär så här såg det ut

uthängning1

uthängning2

uthängning3

uthängning4

De flesta kommentarer var av typen ovan. Det fanns några som faktiskt ifrågasatte det men de blev omedelbart överkörda av det varma och härliga systerskapet.

Nästa grej är att högafflarna ska fram, så på en enda dag så steppade hon upp ordentligt, från framtida arbetsgivare till högafflar!

uthängning5

uthängning6

Återigen så vet vi inte om det är sant alls. För som vi vet så blir en sak inte sann bara för att LD säger det. Det kan vara så att det är ett jävla svin som helt inte ska vara på nätet eller ens träffa folk alls men det vet vi inte och vi vet det inte mer bara för att LD säger så…

uthängning7

Och sådär ser kommentarerna ut. På ett ungefär. Som sagt, det kan vara så att båda i de här två exemplen verkligen är rena idioter som skulle ha förbud att ens prata med folk. Men det vet vi inte. Och det vet inte de som kommenterar och hjälper till att hetsa heller.

Ord som ”jävla tönt”, ”jävla idiot”, ”suga klitta”, rövhål”, ”häng ut skiten” och det är bara det som finns i de få kommentarer som jag visar här, ni kan ju tänka er hur det såg ut bland de 137 i det första exemplet? Och så klagar LD på mitt kommentarsfält… Och på Genusdebattens…

De bägge inläggen ovan är borttagna så de finns inte på hennes blogg mer, det första ovan togs bort i samband med att drevet mot lärarinnan var igång som värst men inte förrän någon sa så här

ldplockarbortinlägg1

Då först plockade hon bort inlägget. Så hur många tusen inlägg har LD skrivit och hur många av dem har varit av karaktären ovan? Sen är det ju intressant att hon är nyfiken på vilka verktyg det handlar om, ska hon sadla om och bli rekryterare… Och hur är det med att plocka bort egentligen?

ld50_117

Så ser metoderna ut. Det verkar nästan som om det är system i att skriva inlägg där man hänger ut och hetsar ett par dagar för att sen eventuellt plocka bort när det fyllt sitt syfte och inga fler läser. Detta är som sagt bara två inlägg från mindre än två månader tillbaka. Hur många det finns sen tidigare vet jag inte men jag hoppas att det inte är så många.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

31 kommentarer

 1. MiT

   /  06/29/2014

  Härligt, argumentet av stål används flitigt. För vad är tyngre och mer giltigt argument än hudfärg?

  Svara
  • anonym

    /  06/29/2014

   Som vanligt med andra ord. Det är mer synd om Barack och Michelle Obama än det är om en vit bonde i kaukasus.

   Svara
  • anonym

    /  06/29/2014

   För övrigt borde Carolina Farraj notera att det skrivs white man’s eller white men’s tears. Ifall hon nu ska vara häftigt och internationell.

   Svara
 2. MiT

   /  06/29/2014

  Jag har svarat på den här kommentaren från LD under förra inlägget
  https://toklandet.wordpress.com/2014/06/28/slutna-facebookgrupper/#comment-28572

  Svara
 3. anonym

   /  06/29/2014

  Hur många tror förresten på vad den påstådda rekryteraren skriver om? Jag tror att det är en mycket liten människa med väldigt lite makt som låtsas vara otroligt mäktig på internet.

  Svara
  • anonym

    /  06/29/2014

   Märkligt att hon inte har något problem att vara med på offentliga sammanhang där det är garanterad feministisk majoritet, eller att hänga med sin syster i hat Fanny Åström.

   Svara
 4. MiT

   /  06/29/2014

  Kära nån, kolla alla svarstweetar under. Mängder alltså…

  Svara
 5. Många rasistiska, sexistiska och allmänt hatiska kommentarer här. Små interna rörelser har en förmåga att dra till sig konflikttänkare som radikaliseras genom inbördes uppmuntran. Hoppas de med tiden tar sig ur det.

  Svara
  • Henrik: Publicerade inlägget nedan igår och undrar om du skulle vilja läsa och se om du hittar felaktigheter, något som kunde förtydligas eller liknande?

   Henrik Sundholm granskar feministiska kvinnor

   Tänkte kommentera dina sexualpolitiska debattinlägg och artiklar i nästa bloggpost. Står du fast vid åsikterna i ämnet som de presenteras på framför allt din webbplats Equil?

   Svara
   • anonym

     /  06/29/2014

    Så vad är problemet? Fanny talar på en offentlig tillställning och blir fotograferad? Ifall Fanny tycker att det är så obehagligt så får hon sluta gå på offentliga tillställningar.

    Svara
   • MiT

     /  06/29/2014

    Ni är sjuka människor som gör precis allt för att försöka klistra pedofili och sånt på andra. Konstant gör ni det. Ni ser dem bakom varje liten buske, varje litet grässtrå och bakom varje dörr. Gå och retweeta lite tweets om mensfittor och annat som du verkar trivas bra med att göra. Jag hoppas verkligen att Hermansson gjort en polisanmälan mot dig som han sa att han skulle för du ansträngde dig HÅRT för att försöka förknippa även honom med det!

    Eller är det Klänningvarning på dig? Jag ser många likheter. Och fler blir det…

    Svara
   • Marta

     /  06/29/2014

    Som sagt, vad är problemet? Ska du gnälla på Aktuellt och Rapport också? De filmar ju folk på allmän plats och offentliga tillställningar också. Fy på dem, vilket stalkerbeteende! Statsministern måste vara tillintetgjord av alla som filmar honom.

    Jävla trams!

    Svara
 6. Jag har varit och petat i olika sekt- eller sektliknande rörelsers övertygelser i många år, så jag är inte så förvånad över reaktionerna. Det finns starka tendenser till personkult, och då är det genom det filtret man tolkar röster utanför ens gruppering.

  Svara
 7. Hej Jordgubbe! Jag har läst både blogginlägg och annat flera gånger. Jag kan inte någonstans se att Henrik Sundholm talar för pedofili eller något som tyder på att han skulle ha den läggningen själv. Ska man tolka det han skriver på det viset är det ungefär som ”Fan läser bibeln”. Allt kan missförstås bara man vill. Jag tycker det är en så grov anklagelse så att det är något som man aldrig får kasta ur sig mot någon. Det har funnits och finns kanske fortfarande (?) kulturer där sex med barn ses som naturligt. Det finns och har funnits sekter som också har fungerat på detta sätt. Som tur är har vi inte detta i Sverige idag. Sex med minderåriga betraktas som en pervertion, i synnerhet prepubertala barn. De få människor som dras till prepubertala barn har en sexuell läggning som de behöver få hjälp med, inte hånas och hatas, just för att inga barn ska drabbas och för att det inte accepteras i vårt samhälle. Den åsikten har jag också. Gör det mig till pedofil? I så fall betyder ordet något helt annat än vad jag har trott i hela mitt liv.

  Svara
  • MJ

    /  06/30/2014

   När man gör motsvarande granskning av strawman berrys blogg så finner man följande:
   Inlägg om Sundholm: 10,5% av samtliga inlägg.
   Inlägg om Hermansson: 36,8% av samtliga inlägg.
   Inlägg om Eliot Rodgers: 42,1% av samtliga inlägg.

   Svara
   • MiT

     /  06/30/2014

    Och gå in och kolla hans twitter, av hans snart 2500 tweets är väl ca 2450 retweets av av LD:s, WDF:s twitter och kanske 2-3 st till. Resten är hans egna… Och visst jag överdriver väl lite, men bara lite! Kolla själva. Ett duktigt verktyg som inte ens inser att han är just ett verktyg endast…

    Svara
   • JBA

     /  03/10/2015

    Bra skrivet Annie. Håller med dig om din syn på pedofiler. Jag har sett och hört många människor som uttrycker riktigt hatiska åsikter om dessa människor. En del går så långt att de säger att pedofiler förtjänar dödsstraff. Sympatin för dessa pedofiler är tabuartat tyvärr, eftersom dem är så hatade. Tycker man borde ha liknande tankesätt om alla ”onda” människor. Ingen vill ju trots allt vara ond. Inte ifall man är i ett sunt sinnestillstånd.

    Svara
 8. MJ

   /  06/30/2014

  Jag läste kommentarerna här:
  https://stureplan.se/bloggar/bloggkommentatorerna/2014/06/28/alla-har-ratt-till-kunskap-om-sin-halsa
  Som LD skriver (i en kommentar långt ned) är det vidrigaste hon har läst på länge. Hur går det ihop med att hon påstår att hon får sådana mängder hat och hot att hon varit tvungen att anlita tre vänner för att administrera inkommande meddelanden?

  Svara
 9. Sundholm har under kvällen plockat ner flertalet av sina mest kritiserade sexualpolitiska artiklar.

  Svara
  • MiT

    /  07/01/2014

   Jordgubbe, jag förstår faktiskt om han tar bort sånt som triggar din och andras udda fantasier för man vill ju inte känna sig skyldig till att ha triggat igång någonting.

   Och vet du vad mer? Du framstår mer och mer som en som gör precis allt för att strålkastaren inte ska lysa på dig själv, du verkar riktigt desperat i dina försök att rikta den på andra. Så som sagt tidigare, jag hoppas att Hermansson verkligen menade allvar när han sa att han skulle anmäla dig för då kan de samtidigt kolla upp lite annat också. För säkerhets skull…

   Kapten Klänningradarn ylar väldigt högt!

   Och varför tweetar du inte ut mina svar till till dig?

   https://twitter.com/strawmanberry/status/483753197967003649

   Svara
   • xavier245

     /  07/01/2014

    Tråkigt om det är så, det hade varit bra om de stod kvar så folk själva kunde se vad det handlade om, ingen intelligent människa som läste just de texterna kan få det till att han skulle vara pedofil. Annie uttryckte det väldigt bra här ovanför. Du Jordgubben kan väl granska genusfotografen istället, där om någonstans har jag fått ordentligt med pedofilvibbar.

    Svara
    • xavier245: Har över huvud taget inte spekulerat kring Sundholms tändningsmönster!

     Sundholm beskriver sig bland annat som en ”objektivistisk pennfäktare och resonör” och har skrivit spaltmeter med ”essäer” om sexualpolitiken. Sundholms ”objektivism” må vara kontroversiell men det innebär rimligen inte att den står över kritik!

     Nedan några citat från Sundholms artikel Angående stigmatiseringen av parafilier (2007-04-07). Sundholm får som sagt gärna förtydliga hur han menade och om han står fast vid det han skrev?

     ”Är det emellertid rimligt att klassa läggningen pedofili som en psykisk sjukdom? Det håller jag verkligen inte med om. Pedofili är inte ens en psykisk sjukdom när den tar sig uttryck i våldtäkt eller övergrepp.”

     ”Att utlevandet av pedofili per definition skulle innebära våldtäkt eller övergrepp, är en fördom.”

     ”Även lagarna mot barnpornografi är absurda. […] Dessutom är inte bara framställandet av barnpornografi olagligt, utan även själva innehavet i sig. Det betraktar jag som fullständigt absurt.”

     ”Man kan inte våldta en död, för en död är inte längre en människa. Bara en kropp, och det bör således inte vara någon juridisk skillnad mellan att ha sex med en död, och att ha det med en skyltdocka. Den enda relevanta frågan borde vara vem som äger skyltdockan eller den döda kroppen.”

     Svara
     • xavier245

       /  07/02/2014

      Ok, om du inte har något intresse av att spekulera hur kommer det sig att du har hakat upp dig så mycket. Förstår inte riktigt ditt syfte isåfall.

      Jag förstår inte heller vad det är du tycker är oklart och vad som behöver förtydligas i det du citerade? Jag tycker han uttrycker sig väldigt klart och tydligt.

 10. JBA

   /  03/10/2015

  Hon låter som en dålig feminist. Jag har personligen inte hört talas om henne för att vara helt ärlig, förens nu. Uppenbarligen står hon för den sidan av feminismen som vill ”hämnas” på alla män som nånsin gjort något fel mot en kvinna. Möjligtvis mot dom som inte gjort något alls också, vem vet? Och det går uppenbarligen emot det feminismen står för. Det finns ju en hel del manliga feminister också som inte alls jobbar för kvinnors rätt i samhället eller för lika lön osv, utan istället jobbar för orättvisor som män utsätts för (ja, det finns också).
  Självklart finns det andra länder som har det värre. Men vi kan inte bara rycka på axlarna och använda det som ursäkt för att skita i det här. Det är som att säga till någon att sluta gnälla över att ens flickvän/pojkvän har gjort slut med dig för ”det finns andra människor som har det värre”. Och varför inte säga samma sak om rasism i så fall? Det gör väl inget att kalla en svart människa neger? Det finns ju andra människor som blir kallade för värre saker i andra länder…… Dessutom, som jag nämnde tidigare, så omfattar feminismen så mycket mer än bara kvinnors rätt i samhället nu för tiden. Alla feminister är inte som du beskriver. Det finns en hel del vettiga feminister i det här landet som kämpar för att uppmärksamma normer som tvingar kvinnor OCH män att ta deras ”rätta” könsroller tex. Det är väl dom man ser mest. Faktiskt, unga tjejer som tvingas in i könsroller och blir våldtagna visas mest, sympatin för män är låg inom feminismen….. Jag kanske ska skriva ett blogginlägg nån gång om hur feminismen kränker män i dessa frågor. Om jag får för mig att starta en blogg, men från vad jag har sett för kommentarer och kvantiteten av dessa så kommer det nog aldrig hända.
  Sen ville jag bara uppmärksamma att du gör samma sak här med LD som hon gjorde i sin blogg mot den där okända killen i början av ditt inlägg. Skulle uppskatta länk så man skulle kunna kolla orginal inlägget av henne.

  Jag läste inte hela inlägget och om jag har tagit upp saker som inte har med det att göra så är det för jag har läst en hel del andra länkar innan. Om jag anklagat dig för något du inte gjort så kan du ignorera det eller påpeka det. Risken finns att jag läste det i nån länk innan denna.

  Svara
 1. Helt plötsligt är bakgrund viktigt | WTF?
 2. Lady Dahmers verklighetsuppfattning | Maniac Media
 3. Cyberfeministen Maja Fjaestad | Susanna's Crowbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: