Pastor Åsa Romsons predikan i #Almedalen 2014

Här är Pastor Åsas Romsons predikan i skrift för er som häpnade över hennes briljanta tankegångar när hon talade för församlingen som rest till Almedalen

Genom att legalisera då partnerskap mellan vita köttätande medelålders heterosexuella män och förtryckta kvinnor kommer det att skapa katastrofer helt enkelt. Utan dess like. Vi ser följderna redan av det här. Vi ser det genom köttätande som sprider sig.
Nu är inte alla köttätande vita medelålders heterosexuella män, men köttätandet har uppstått på grund av dessa en gång i tiden och sedan har naturligtvis oskyldiga förtryckta kvinnor tvingats äta detta hemska koldioxidosande kött utan att för den skull ha någonting med det som ligger bakom i detta vad gäller heterosexualitet

Feminismen tar här upp och undervisar om dessa abnormiteter. Och manlig vit medelålders heterosexualitet är en abnormitet som är en djup cancersvulst på hela samhällskroppen. Feminismen vet att sexuellt förvridna vita medelålders män kommer till och med att våldta djuren. Inte heller djuren går fria från den vita medelålders mannens heterosexuella behov och branden som är tänd i en vit medelålders man. Utan till och med det kan man ägna sig åt.

Kvinnoskändare. Redan då feminismen låg i sin linda visste feminismen vad som skulle ske. Vi har upplevt det här och vi upplever det och vi förfasar oss över det. Och Solanas talar i sitt SCUM-manifest om att ”döda perversa vita heterosexuella medelålders män är goda perversa vita heterosexuella medelålders män”. Och perversa är översatt från grundtexten som säger ”en som ligger med förtryckta kvinnor”. Varje heterosexuellt samlag är ett samlag med kvinnan som offer och den vita heterosexuella medelålders mannen som förövare.
Den som ligger med förtryckta kvinnor är en pervers medelålders heterosexuell man som då feminismen pratar om. Nu vill jag understryka att INTE ALLA VITA MEDELÅLDERS HETEROSEXUELLA MÄN är pedofiler. Och inte riktigt alla heterosexuella är perversa. Ett fåtal är nyttiga idioter. Men man öppnar ändå porten till förbjudna områden och låter synden få fäste i tankelivet.

Frivilligt lämnar jag renheten och tar emot orenheten. Medvetet bytte de, säger Solanas. Heterosexualitet, det är någonting sjukt. Det är alltså en frisk tanke och en ren tanke som blivit utbytt mot en besmittad tanke.
Det är ett friskt hjärta som blivit utbytt mot ett sjukt hjärta. Är vit medelålders manlig heterosexualitet något man väljer? Svar JA. Man väljer det. Man är inte född till det. Man väljer det här helt enkelt. Man byter ut det. Det är absolut på det sättet för annars skulle det vara svek mot förtryckta kvinnor”

MPtaljubel

Både pastor Romson och pastor Fridolin var mycket nöjda med talet som ni kan se på bilden ovan.

Nu var det ju inte Miljöpartiets tal utan en blandning av Åke Romsons och Åsa Greens predikan. Förlåt, jag menar förstås Åsa Romsons tal och Åke Greens predikan. Ni får förlåta mig, det är så lätt att blanda ihop dem.

Den som skrivit ihop den mixade predikan ovan är @intesexistmen på twitter.

********************

Genusdebatten: ”Gästinlägg: Oskar och den manliga offerviljan

Häxanmexan: ”Vem ska sköta tomtebyket?

MVH

MiT

Lämna en kommentar

21 kommentarer

 1. Erik

   /  07/06/2014

  Wow! Hur kan hennes tal få mer spridning?

  Svara
 2. Erik

   /  07/06/2014

  Dessutom, en länk till hennes tal behövs ihop med citatet så var och en genast kan kolla att det faktiskt stämmer.

  Svara
  • MiT

    /  07/06/2014

   Det finns en länk till Romsons tal i det här inlägget.
   https://toklandet.wordpress.com/2014/07/04/mp-partiet-med-den-smutsiga-politiken
   Men citat är det ju inte tal om utan mer att man ser att det egentligen inte skiljer så mycket mellan feminismen och religiös galenskap.
   ”Nu var det ju inte Miljöpartiets tal utan en blandning av Åke Romsons och Åsa Greens predikan. Förlåt, jag menar förstås Åsa Romsons tal och Åke Greens predikan. Ni får förlåta mig, det är så lätt att blanda ihop dem.” Så står det ju i slutet… 😉

   Svara
 3. MiT

   /  07/06/2014

  Svara
 4. MiT

   /  07/06/2014

  Svara
 5. MiT

   /  07/06/2014

  Svara
  • notsure

    /  07/06/2014

   Skönt att någon äntligen tar tag i det enorma problemet Alfons Åberg.
   Själv upphörde jag att vara rasist när de bytte namn på nogger.
   Viktiga saker det här.

   Svara
 6. MiT

   /  07/06/2014

  Svara
  • Försöker du visa hur liberal o fin han är i sin argumentation? Eller hoppas du att alla är fanatiska feminister som inte förstår sig på vad begreppet individ är?

   Svara
  • Mallemattias

    /  07/06/2014

   ”I det här inlägget granskas Sundholms sexualpolitiska debattartiklar”, var? Det är ju bara en radda citat.

   Svara
 7. QED

   /  07/07/2014

  http://www.svd.se/kultur/halla-dar-konsforradare_3708828.svd

  ”Könsförrädare är bandet från Luleå som blandar melodisk indierock med politiska texter. När debuten ”Curse all law” kom i höstas hyllades den som en av årets bästa svenska debutskivor – i kväll spelar de på upptakten till Roskildefestivalen.”

  ”Berätta om ert bandnamn. Hur politiska är ni?

  – Namnet handlar om att uppmana sig själv och andra till att bryta med en massa överflödiga regler som man tar för givet. Då är tvåkönssystemet och heterosexualiteten och patriarkatet ett väldigt passande fokusområde.

  Fungerar det bra att vara politisk musiker i dag?

  – Det är ganska lätt att vara politisk som band. Jag tycker att man kan se en trend av artister som öppet tar politisk ställning. Exempelvis var det många som var med på Fi-skivan som för tio år sedan kanske skulle ha haft betydligt svårare att förknippas med sådan musik. Som politiskt redskap är väl inte att spela i band det mäktigaste som finns, men samtidigt gräver man ju där man står.”

  Har man bara rätt politik så!

  Svara
 1. Äckliga vita cismän | WTF?
 2. Feministisk valguide – val 2014! | Jämställdhetsfeministerns blogg
 3. Patron Persson Laddar Om | Löjesguiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: