Det enda namnet som saknas är Mållgan

Lina Thomsgård har skrivit en krönika i Aftonbladet om verktyg som kan vara bra att låna istället för att köpa nytt. Är väl inte så mycket fel i det egentligen, det är faktiskt så det funkar för de allra flesta, det man behöver väldigt lite och som man vet att en kompis har, det frågar man om man kan få låna lite. Problemet kommer när man behöver det samtidigt som kompisen behöver det. Det gäller sånt som kanske är säsongsbetonade grejer som tält. Då är det bra att ha ett eget. Men det gäller även borrmaskiner och andra verktyg, de används mest på sommaren när folk har tid och möjlighet att fixa med grejer där det behövs. När man själv har tid och möjlighet att fixa så vill man inte att det ska spolieras av att vara beroende av någon annans verktyg till exempel.

Men det var inte det som det här inlägget skulle handla om utan Lina påstår att hon fått en massa mail från folk som har synpunkter på vad hon skrev

verktyg

Hur många tror att det hon påstår i tweeten är sant? Inga händer som viftar? Naturligtvis är det inte sant, just det där med att skriva namn på alla som ska vara jättekränkta är ju vanligt hos feminister. Men de visar aldrig upp det och de skriver bara ut svenska namn som ska förknippas med vita medelålders kränkta män. För har ni någonsin sett dem skriva ut ”Abdullah”, ”Ahmed”, ”Osama” eller liknande när de påstår något sånt här? Nä, syftet är att ALLTID få allt till att allt dåligt kommer från vita medelålders heterosexuella män.

Men det finns de som omedelbart ser det som SANNING. Det är just för deras skull som Lina skriver som hon gör. För de, som liksom hon själv, anser att roten till världens ondska kommer från Vita Medelålders Heterosexuella Män. Det är för dem hon skriver som hon gör eftersom hon vet att det ger ryggdunkningar. Namnen är noga utvalda för att passa in på den förhatliga gruppen. Här finns alla tweetarna

verktyg2

Hennes tweet drar omedelbart till sig en duktig feminist som tror att det är sant och han använder feministers favvouttryck ”mansplain”.

verktyg3

Och redan den andra svarstweeten gör givetvis kopplingen som Lina ville, det handlar om Vita Medelålders Män. Det behöver inte vara mer avancerat än så för att trigga igång feministhjärnan. Bara påstå att några i den förhatliga gruppen har sagt någonting, skriv några ”passande” namn för gruppen och det är klappat och klart!

verktyg4

verktyg5

verktyg6

verktyg7

Mmmm, säkert…

verktyg8

Japp, Lina säger att det är på det viset och då måste det vara sant. Feminister är ju verkligen kända för att hålla sig till sanning och fakta och inte hitta på…

verktyg9

verktyg10

verktyg11

Det enda namnet som saknas i Linas tweet är Mållgan och att han existerar och är verklig är lika troligt som att de hon skriver ut i sin tweet har skrivit till henne. Hon glömde nog bara att skriva dit hans namn antar jag. Vad jag tror om Linas tweet med namnen behöver man inte tolka alls…

Lina är ju samma person som har stora problem med hur folk sitter, det pratas om ”sittmaktsordningen”. Och nej, jag skojar inte, precis så här dumt är det i Sverige idag…

sittmaktsordningen

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

21 kommentarer

 1. MiT

   /  07/10/2014

  ”Nu börjar surrogatbarnen att tala ut”
  http://www.etc.se/ledare/nu-borjar-surrogatbarnen-att-tala-ut

  Undrar om hon är lika intresserad av det ev växande problemet med inseminering av ensamstående kvinnor som feminister vill göra till en laglig rätt. Inte så många som tänker på barnen där inte…

  Svara
  • Anders

    /  07/10/2014

   Hur är det med adoptivbarn då? De har givetvis inte kommit till genom pengar, men orsaken till att de inte levt ett kort misserabelt liv på ett barnhem är oftast en stor fet check. Att just de överlevde och inte barnet i sängen brevid. Det går det givetvis också att hitta arga berättelser om skuldkänslor om. Någon som vill stoppa adoptioner för det?

   Svara
 2. Anonymouse

   /  07/10/2014

  Vad tror ni feministerna säger om denna? 😉

  Svara
  • Liten

    /  07/11/2014

   Haha, skitkul, men det kan ju bara vara så att det var helt normala kvinnor som gillar samma sak som män. Män gillar att kolla på tuttar och kvinnor tydligen på mäns ”paket” (jag skriver inte kuk, pitt eller snopp, det låter lite för vulgärt). Däremot verkar kvinnor uppskatta en snygg mansbak lika mycket som män verkar uppskatta en snygg kvinnobak.

   Svara
   • Anonymouse

     /  07/11/2014

    Det är utan tvekan normala kvinnor, eller snarare normala människor.
    Det radikala är tanken att enbart män använder sina ögon.

    Svara
 3. Jonte

   /  07/10/2014

  Om någon missat…

  Svara
 4. Man behöver visst en gene borrmaskin. Särskilt då glassbilen ljuder.

  Svara
 5. MiT

   /  07/10/2014

  Jag tycker mest att det hela luktar påhittat utav bara helvete jag…
  http://www.expressen.se/nyheter/navids-brev-till-dottern-har-berort-tusentals/

  Svara
  • Fast den där killen blev ju oväntat inte helt populär bland vissa

   Svara
  • Hypocrita

    /  07/01/2017

   ”Expressen har sökt Navid Modiri för en kommentar men han hälsar via sin presskontakt att han inte har mer att tillägga.”

   Nä, just det. Slänga in en brandfackla, för att sedan vägra svara på frågor, det gick bra det…. För tänk om någon av frågorna skulle vara kritisk?

   Om det nu stämmer, varför vill/törs han inte svara på frågor?

   Svara
 6. Larsson

   /  07/10/2014

  Som jag svarade på twitter, saknade jag Mållgan på Thomsgårds lista. Lite förvånade han inte också känt sig kränkt.

  Fast ärligt talat, jag förstår inte grejen. Om jag påstår något grovt kränkande och riktade påståenden, där någon kommer känna igen sig eller lätt kan identifiera sig med det, och personen reagerar… är det så konstigt? Om du kan säga samma sak om judar, muslimer eller afrikaner utan att upplevas som rasist, tror jag ingen kommer att heller att reagera. Men i det här fallet är så tydligt. Det är helt enkelt inte sant att kränktheten enbart sitter hos mottagaren.

  Svara
 7. Blåval Rödval

   /  07/10/2014

  Varför valde hon dom namnen? Statistiskt sett borde listan ha varit (Ordnade efter frekvens) källa: http://spraakbanken.gu.se/lb/statistik/lbfnamn.phtml

  Erik, Lars, Karl, Anders, Johan, Per, Nils, Carl, Jan, Mikael, Lennart, Hans och Olof.

  Istället valde hon:

  Erik, Gunnar, Anders, Johan, Mikael, Ulf, Rune, Mats, Björn, Torbjörn, Michael, Per-Erik och Bjarne

  Märkligt, av tretton namn på hennes lista så var det bara tre som kvalade in. Fördelningen borde ha varit en annan. Bjarne ligger ju för tusan på plats 306.

  Men jag ge henne att hon nog fick tre mail från Erik, Anders och Mikael. Men sånt bygger man inte propaganda och karriär på.

  Så i korthet. Det hon skrev var till 10/13 skitsnack och sånt bygger man karriärer på i Sverige 2014.

  Svara
 8. Soundtrack

   /  07/10/2014

  Sittmaktsordningen. Hahaha.

  Svara
 9. Kollen

   /  07/10/2014

  Jamenassåhallå? Han tar ju skitmycket plats ju! Nu har hon bara resten av soffan kvar att sitta på, stackarn! Inte konstigt att hon kurar ihop sig så förtryckt som hon blir av den enfaldige översittaren!
  xD

  Svara
 10. Män som borrar känner makt eftersom de penetrerar något som inte kan säga ifrån eller försvara sig (exvis ett bräde, en betongvägg eller en stålplåt). Alltså är borrmaskiner inkörsporten till våldtäktskulturen…

  Svara
 11. Jan

   /  07/10/2014

  Just Linas spalt är ganska oförarglig. Däremot tycks Aftonbladet ha anställt flera unga kvinnor (20+) som sommarvikarier. Alla med samma identitetspolitiska agenda. Ni vet: tiggande zigenare är toppen, unga kvinnor är offer, vita män är förövare, invandring är en vinstaffär, hip-hop-sångare är sanningssägare m m…..

  Svara
 12. Jan

   /  07/11/2014

  Forts ovan: Och den som dristar sig till att ha invändningar mot detta åsiktsbatteri kommer att hudflängas och kallas för hatare. Dessa unga kvinnor med några enstaka kurser i bagaget och inte en dag i arbetslivet kan nämligen aldrig ha fel. Det borde Börje, Lasse, Kurt och Örjan veta!

  Svara
 13. Lars

   /  07/12/2014

  Finns en del filmer(mest föredrag) på Youtube med denna Lina Thomsgård. Mycket hög Percy Nilegårds-faktor.

  Svara
 1. En SCUM onsdag | WTF?
 2. De arga männen | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 7 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: