Vita medelålders heterosexuella svenska män attackerar Stefan Löfven!

Ni vet de vita medelålders heterosexuella männen som är roten till allt dåligt i Sverige? Kränkta är de också! Och glöm inte att de är ärkerasister, antisemiter, nazister, kvinnohatare, jordens avskum, mm mm mm. Det är ganska lätt att identifiera dem, bara att ta Lina Thomsgårds tweet häromdagen och gå efter hennes facit så hittar ni dem

verktyg

Gå sedan till Stefan Löfvens facebook där har han (eller vem det nu är) skrivit det här mycket diplomatiska inlägget

löfven

Läs igenom alla 3400+ kommentarer till detta och bocka av alla som har namnen som syns i Linas tweet men även liknande svenskklingande namn och se hur många träffar ni får med rasistiskt, antisemitiskt, Hitlerhyllande, nazistiskt, kvinnohatiskt mm mm mm innehåll. Tolka.

Nedan kan ni se en del av dessa nazistiska, rasistiska, judehatiska vita heterosexuella medelålders svenska män som kommenterade på Stefan Löfvens facebook

löfven1

löfven2

löfven3

löfven4

löfven5

löfven6

löfven7

löfven8

löfven9

löfven10

löfven11

löfven12

löfven13

löfven14

löfven15

löfven16

löfven18

löfven19

löfven21

löfven22

löfven23

löfven24

löfven25

löfven26

löfven27

löfven28

löfven30

löfven31

löfven32

löfven33

löfven34

löfven35

löfven36

löfven37

löfven38

löfven39

löfven40

löfven41

löfven42

löfven43

löfven44

Hur många hittade ni? Ni borde hitta väldigt många eftersom det enligt MP, V, Fi och en hel del andra från övriga partier faktiskt anser att det är de vita heterosexuella medelålders svenska männen som står för precis allt dåligt i samhället! De är rasister, nazister, sexister, hatare, judehatare and you name it!

Ok, de ovan är väl de värsta som jag såg, gissar att en del är borttagna också. Men det finns en gigantisk mängd som är bara snäppet under de ovan, sådana som nu drunknar i mängden…

Vad man däremot kan tolka ganska lätt av de 3400+ kommentarerna är att V, MP och Fi är hatmagneter, de drar till sig hatare som flugor till en koskit. Väldigt många av de som kommenterat Löfvens facebookstaus och som varit ganska antisemitiska säger att de ska rösta på antingen V, MP eller Fi istället. Så grattis till de partierna som verkar så lockande för hatare!

Nästa gång det ska hittas på namn på vilka som kontaktat någon så kanske vi får se lite andra namn? Så det blir trovärdigt menar jag?

Inlägget innan från Stefan Löfven orsakade inte lika mycket ont blod

löfven45

Han behövde nog den vilan…

Tillägg:

Jag glömde ju den här lilla pärlan om Stefan Löfven

klasskamp3

********************

Men alla i MP är inte hatare utan tvärtom! ”Häxjakt i godhetens namn

Genusvetenskap: ”Å andra sidan…

Häxanmexan: ”Löfvéns groda,…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

52 kommentarer

 1. MJ

   /  07/14/2014

  Löfvens uttalande är inte diplomatiskt. Han gör (precis som feminister) så att han jämför med olika storheter.
  Antal dödade kontra antal beskjutningar. Korrekt skulle ju ha varit att skriva: Fler än hundra döda palestinier och noll döda Israeler, över 10 000 Israeliska raketer och bomber mot Gaza och över 700 palestinska raketer mot Israel.

  Om fortsättningen skulle vara diplomatisk/neutral så borde det ha stått.
  Hamas och Israel bär båda ansvar för att sluta med våldet (eller försöket till våld i Hamas fall), men både Israel och Palestina har såklart rätt till självförsvar.

  Svara
  • MiT

    /  07/14/2014

   Men då tycker jag att du ska läsa hans inlägg en gång till för du verkar se vad du vill se där. Det är ett väldigt diplomatiskt inlägg som är kritiskt till båda sidor. Om man vill se det alltså.

   Svara
   • MJ

     /  07/14/2014

    Jo det är kritiskt till båda sidor men med helt olika måttstockar. Det är ungefär som om jag slår någon med batong och denne spottar mig i ansiktet samtidigt. En person bredvid försöker ge neutral kritik genom att säga att visst får jag försvara mig mot folk som spottar på mig men samtidigt så har den spottande personen ansvar för att upphöra med spottandet. Så båda måste sluta med det de håller på med.

    Svara
    • Dreadlock

      /  07/14/2014

     Poängen tagen. Bra Analys !

     Svara
    • Nej, så är inte fallet MJ.

     Det är inga nyårsraketer som hamas skickar över till israel, även om media vill få oss att tro det. Folk dödas av dem också om de träffar. Du använder bara vänsterns retorik att det skulle vara ok att sparka uppåt, när det i själva verket inte borde sparkas alls.

     Vad skulle du säga om israel istället för att svara med (hyfsad) precisionsbombning mot avskjutningsplatserna istället skulle göra som hamas, skicka liknande raketer tillbaka in i gaza mot random platser? Vilka skulle drabbas ännu hårdare då tror du?

     Jag skulle snarare göra jämförelsen att om du går spottar mot random folk i en folkmassa (även om du har otur och missar, men det handlar inte om det, utan om ditt uppsåt, vilket i hamas fall är att döda) får du räkna med att polisen kommer och slår ner dig med en batong.

     Svara
     • MJ

       /  07/16/2014

      Att Israel bara lyckas träffa skolor, badande barn, sjukhus m.m. Trots sin mycket högre precision är inget försvar för Israel.
      Om man lägger ihop den här konflikten med den förra så har raketerna mot Israel dödat två civila och åtta soldater. Raketer, robotar, granater och bomber från Israel har dödat 2000 civila, 50 soldater och 700 poliser.

      Att terrorister får bättre precision är helt enkelt dåligt.

      För övrigt är det större risk att man som civil Israel dödas av fyrverkerier än av raketer från fiender.

      Vad du inte kan frigöra sig från är vår medias dramaturgi där det måste finnas en god och en ond.

     • Att Israel träffar skolor, sjukhus etc. är för att Hamas ställer sig mitt bland dem och använder dem som mänskliga sköldar när de avfyrar sina raketer, och spåras dit av radar… F.ö. Ganska enkelt att mäta in en avfyringsplats, ett Artilleriskott från en kanon kan tex. enkelt spåras med radar. Ännu enklare att spåra raketer.
      Det räcker med att ha liknande utrustning som denna:
      http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Giraffe

      Skicka gärna länken med fakta om dödsoffren på de båda sidorna.

      Hur många som dödats är i och för sig egalt i sammanhanget för diskussionen, det är fortfarande intentionerna med beskjutningarna som räknas. -vad de vill uppnå, inte hur väl de lyckas med det….

      Hade Hamas haft vett att inte blanda in civila som sköldar, utan skjutit från mindre civilt befolkade ställen än skolor och sjukhus hade deras civila förluster varit betydligt mindre, för att inte säga näst intill obefintliga.

      Dessutom, med tanke på Hamas strategi att kamouflera stridande personal som just civila (och poliser) kan deras stridande personal mycket väl bestå av både civilklädda, poliser och i förekommande fall till och med barn. Dvs. En mängd av deras soldater kan mycket väl och ganska troligt ingå i den numerär döda som du kallar poliser och civila.

      ”Att terrorister får bättre precision är helt enkelt dåligt”

      ???
      Har jag sagt att terrorister får bättre precision?
      Eller tycker du att det är bättre om de är oprecisa?
      Läser du mitt inlägg igen ser du att jag hävdar det motsatta, beroende på vem man avser vara terroristen. I mitt fall avser jag Hamas.

      ”Vad du inte kan frigöra sig från är vår medias dramaturgi där det måste finnas en god och en ond.”

      Vilka media läser du?
      Jag har nog mer än du frigjort mig från svensk medias dramaturgi om goda och onda.
      Det jag har lite svårt för är svensk medias otroliga vinkling att Hamas på något vis trots allt skulle vara de goda, något som du däremot verkar påverkats av.
      Läser man utöver svensk media även diverse utländska, får man en mer nyanserad bild av konflikten. Till och med Amerikansk media har mindre bias än Svensk.

      ”För övrigt är det större risk att man som civil Israel dödas av fyrverkerier än av raketer från fiender.”

      Det är också irrelevant i sammanhanget för diskussionen.
      Det är fortfarande intentionerna som räknas….. Dessutom, dina dödssiffror, om de stämmer, kan förklaras med att israelerna har kostat på sin befolkning skyddsrum och ett väl utbyggt varningssystem som detekterar raketavfyrningar (och positionen de avfyras från) så folket hinner söka skydd, till skillnad från Hamas som istället väljer att cyniskt offra folket för att vinna opinion i media.

     • MJ

       /  07/17/2014

      Det är skitsnack och det finns inte en enda sådan incident.
      Har du varit i Israel? Då har du sett att det går uniformerade soldater bland civilbefolkningen överallt, och att de har olika fasta försvarsinstalationer i städerna, att militära fordon ofta syns i städerna och att stridsfordon bland civila inte är någon ovanlig syn. Använder Israel civila som mänskliga sköldar av det skälet? Är det OK av Hamas att skjuta mot städerna eftersom de är fulla av soldater och militär utrustning?
      Jag vet vad du kommer svara och det beror på dubbla måttstockar.

      Om en bankrånare i Sverige gömmer sig i ett hyreshus och skjuter mot polisen. Brukar man då kalla in flygvapnet och bomba hyreshuset med alla civila i det och sedan rycka på axlarna och säga ”Det var bara för att bankrånaren använde dem som civila sköldar”?
      – Nej just det, dubbla måttstockar.

      Att det är enkelt att spåra raketer saknar betydelse. Avfyrningsramperna kostar ungefär en tjugondel av raketen och efter att raketen är avfyrad så sticker alla från rampen.

      Israel gör däremot ofta tvärtom. Under den förra terrorbombningen av Gaza så skickade man t.ex. ut flygblad om kommande bombningar i ett område. Alla kvinnor och barn i det området hade skyddsrum i en skola, efter att de tagit skydd i skolan så bombade Israel skolan istället.

      Israels mål med bombningarna är att terrorisera den palestinska befolkningen. Det gör de genom att inrikta sitt dödande mot barn, de har en väldig förmåga att ”råka” döda en massa ungar jämt.
      Men de vill döda lagom, ungefär 1000 civila per terrorvåg tycker de är lagom. De kommer avbryta den nuvarande när de är uppe i omkring 1000 döda, precis som alla de senaste. Resten av bombningarna riktas in mot civila infrastruktur, även där ganska skickligt. Under den förra terrorvågen så bombade man en FN-anläggning som körde ut filtar, mat och medicinsk utrustning. Först släppte man bomber i närheten så att FN-personalen sprang till sina skyddsrum, sedan bombade man förråden och lastbilarna, för man ville ju inte döda FN-personal, bara se till så att folk inte fick mat och medicin.

      Att det är så många döda poliser beror på att Hamas fick hjälp av ISRAEL och FN att bygga upp en polisorganisation som skulle hålla ordning i Gaza och hjälpa till med kontrollen av gränsövergångarna när de skulle öppnas, detta på initiativ från Israel. Eftersom Israel deltagit i organiserandet så visste man var alla polisstationer var, så första dagen av förra terrorvågen så bombade man polisstationer och polisskolan. Efter det svekfulla agerandet finns det inte längre någon polis.

      Israel har bättre precision och det leder till flera döda, särskilt fler civila döda och särskilt fler döda barn. Det är alltså dåligt att de har bättre precision.

      Att välja en annan god och en annan ond är inte en annan dramaturgi, det är exakt samma dramaturgi.

      Ja det är riktigt, båda sidor har som intention att mörda personer som tillhöra det andra folket. Det är inte det som är intressant. Det som är intressant är att du tycker att den som lyckas bäst med mördandet är den goda sidan, medan jag tycker att man är ond om man försöker mörda folk.

     • MJ

       /  07/17/2014

      På tal om att döda ungar. En incident häromdagen:
      Israeliska flottan patrullerar utanför en palestinsk hamn. 12 stycken barn 8-13 år gamla (11 stycken 8-10 åringar och en 13-åring) som leker på stranden tar skydd bakom en mur i hamnen. Flottan beskjuter muren som barnen gömmer sig bakom och fyra av barnen dör direkt. De övriga barnen flyr springande längs med stranden. Fartyget skjuter ytterligare två gånger mot de flyende barnen på stranden. Fyra av de flyende barnen får allvarliga skador.

      IDF:s kommentar? Muren i hamnen var en Hamas-installation och de springande 8-åringarna iklädda badkläder misstogs för Hamas-soldater.

  • mio

    /  07/17/2014

   ska du jämföra antalet dödade rättvist så ska du göra det räknat på antal etniska judar i världen vs. antal araber och avräkna. Vänster tror alltid att de har tolkningsföreträde på allt, hur man kan räkna, eller vad man ska ta med i beräkningen . de ändrar det tolkningsföreträdet konstant så det gynnar de

   Svara
   • MJ

     /  07/17/2014

    Varför skulle man göra det?
    Antalet etniska judar är mycket lågt och av Israelerna är det bara ca 15% som är sefarder (släkt med etniska judar) resten är ashkenazer som inte har något släktskap med de palestinska judarna.
    Bland palestinierna är andelen etniska judar högre, 25-35%.

    Svara
   • Anders Senior

     /  07/17/2014

    Jag kan konstatera att vi använder samma dramaturgi, fast från olika infallsvinklar.

    Vi verkar leva i helt skilda världar, och denna diskussion leder ingen vart, framförallt inte när du blandar in ovidkommande frågor såsom om någon ”varit där” och vilken infödd etnicitet eventuella offer förmodas ha. INGET av dessa påståenden är relevanta i frågan om uppsåtet med raketer och annat. Du har dessutom ännu inte presenterat underlaget till dina siffror på dödsfall.

    Denna diskussion leder ingenvart längre, tack för debatten!

    Svara
    • MJ

      /  07/17/2014

     Nej vi använder helt olika dramaturgi. Men den som hela tiden väljer medias normala dramaturgi men en ond och en god sida kommer alltid uppleva att den som hävdar två lika goda kålsupare eller olika grader och godhet och ondska på båda sidor som att denne hävdar att god och ond ska byta plats. För den som är fast i den dramaturgin så finns det nämligen inget annat och alla är alltid antingen helt onda eller helt goda.

     Det spelar ingen roll om någon har varit där. Poängen är att om det är OK av Israel att bomba civila för att det finns legitima mål i närheten så borde detta också vara ok för Israels fiender. Poängen är alltså att visa på dina dubbla måttstockar.

     Det var mio som drog upp etnicitet, jag har ingen aning om vad det skulle spela för roll.

     Siffrorna finns överallt, jag använder samma siffror som mittfåremedia, inte för att de stämmer så bra men för att det är enklast.

     Svara
 2. MiT

   /  07/14/2014

  Svara
 3. MiT

   /  07/14/2014

  Svara
 4. MiT

   /  07/14/2014

  Svara
 5. MiT

   /  07/14/2014

  Kära nån, läs tweets innan och efter också…

  Svara
  • Kalle

    /  07/15/2014

   Men Lady Dahller ska minsann berätta för oss män hur vi är och vilka problem som drabbar oss, snacka om hyckleri.

   Svara
 6. MiT

   /  07/14/2014

  Fast det han säger och det LD50 påstår att han säger är ju långt ifrån varandra

  Svara
 7. MiT

   /  07/14/2014

  Svara
 8. MiT

   /  07/14/2014

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/14/2014

   våldtäkt, mord, könsstympning, sexism, övergrepp, våld.
   Jag får väl anta att män hatas mest, då vi ligger risigast till på de flesta av hennes exempel. För helvete, en av dem är ju inte ens olaglig i Sverige om den drabbade är född med penis. Hur var det nu med det strukturella hatet?

   Svara
  • jakob

    /  05/26/2015

   Manshat = Oerhörd fanatisk sexism i media och politiker,rasism i många fall mot just vita män, män med stark majoritet i självmordsstatistiken, statistik om att kvinnan oftast slår först, näthat, uthängningar etc. Jag är uppväxt med en familj med endast kvinnor i princip, inte kul. Alls.

   Svara
 9. MiT

   /  07/14/2014

  Svara
 10. Blåval Rödval

   /  07/14/2014

  Alla dom där kommentarerna är skrivna av vita kränkta män som har skapat Facebook-konton under falska namn för att smutskasta utsatta grupper.

  Alltihopa är orkestrerat av ödlefolket som bor i jordens innandöme. Alla som säger att det är en konspiration är medlöpare till ödlefolket.

  Enda sättet att skydda sig är att linda in sig i folie och dricka stora mängder homeopatiskt vatten.

  Måste gå nu, det är några snälla herrar här som vill sälja skjortor med extra lång armar.

  Svara
  • Dreadlock

    /  07/14/2014

   ” Måste gå nu, det är några snälla herrar här som vill sälja skjortor med extra lång armar.”

   Kan du inte skicka förbi herrarna till min adress . En 3 veckors vistelse på ”Vilohemmet” med enbart snälla vårdare omkring en, hade kunnat snabbladdat batterierna inför höstens valkamp. Ingen rast eller ro innan september är över.

   Svara
 11. MiT

   /  07/14/2014

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/14/2014

   * och med förtryck menar jag…

   Svara
  • michael

    /  07/14/2014

   Alltid bra att veta att LD.s man är ett patriarkalt svin som förtrycker henne och när hennes son växer upp så kommer även han bli ett patriarkalt svin,som blir förskjutet från LD.
   Vik hädan ditt as.

   Svara
 12. MiT

   /  07/14/2014

  Svara
  • MJ

    /  07/14/2014

   Hon har alltså döpt sin son efter en fiktiv våldtäktsman som hon hade en osund sexuell attraktion till som tonåring?
   Friskt.

   Svara
  • anonym

    /  07/15/2014

   Så än en gång visar det sig att LD följer samma mönster som resten av feministerna. Hon projicerar sin egen bristfälliga verklighetskontakt på resten av världen. Märkligt att hon inte har något problem med att äkta mannen framställer terrorismsimulatorer.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  07/15/2014

   Har Disney släppt en film de senaste decennierna som inte handlat om en självständig och driven prinsessa som klarar av biffen (med en lätt tafatt men snäll prins i släptåg) ?

   Svara
 13. Jan

   /  07/14/2014

  När det gäller de här dårarna som kommenterar på sossarnas fejsbok så får väl sossarna skylla sig själva. Det är ju de, tillsammans med borgarna, som har inviterat dem hit. Som man sår får man skörda. Rent taktiskt har sossarna inte råd med det här. De flesta flyktinginvandrare röstar ju på sossarna. Så Stefan måste nog pudla.

  Svara
 14. michael

   /  07/15/2014

  I kommentarerna står det mycket om smuts kanske borde Löfven tänka om när det gäller rutavdrag och inte avskaffa det utan utöka det istället.

  Svara
 15. David8

   /  07/15/2014

  Tänk om vita män hade utbildat sig till exempelvis ingenjörer istället för att hålla på och näthata kvinnor hela dagarna. Då hade vi kanske kunnat ha internationella storföretag i det här landet. Om feminister får välja skulle dagarna inte alls spenderas med att gnälla och klaga utan på ”massa vettiga saker” med Lina Thomsgård och Gud Rün i spetsen. Tillråga på allt har midsommarfittan börjat murkna snabbare än midsommarstången, jävla patriarkat.

  Svara
 16. Operation mörkläggning har startat, Kommentaren är borttagen på grund av alla (jude)hatiska svar. För en gångs skull verkar dock politikern i fråga vara rakryggad och ändå stå för vad han skrivit.

  http://www.expressen.se/nyheter/s-ledaren-tar-bort-sin-kommentar/

  Svara
 17. jakob

   /  05/26/2015

  Mycket bra folk vi valt att importera. Assimilieringen går bra ser jag.

  Svara
 1. Jomenvisst | WTF?
 2. Det finns olika slags rasister | Juggen reflekterar över intryck
 3. Tweetar från 2014 del 4 | WTF?
 4. Vad är Male Tears som vissa vill dricka? | WTF?
 5. Jag vidhåller | | birgitta-markinhuhta.net
 6. Fackpamp kallar debattör ”skräcködla” | WTF?
 7. Är det den dramatiska dödsdansen vi ser? | WTF?
 8. Vita medelålders heterosexuella män näthatar Paow! | WTF?
 9. Allah kan inte alls vara Lucia i Sverige | WTF?
 10. Påminnelse inför valet: Del 7 | WTF?
 11. 5 år senare och det ser likadant ut | WTF?
 12. Lite gammalt som ligger och skräpar del 4 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: