Genuspoliser, snart på en station nära dig!

Nu ska det utbildas genuspoliser! Jo, det är sant… Givetvis så är det på Södertörns lekskola det ska ske, var annars? Södertörn är ju redan en idiotmagnet utan dess like så det är en naturlig fortsättning på det inslagna spåret. Rasbiologer finns ju där och de tankarna frodas ju på Södertörn liksom de som anser att RF, AFA och liknande är riktigt bra skit! Så fort det är galenskap någonstans så är någon från Södertörn inblandad på något sätt. Garanterat!

Bb3hk8CCcAAxFOP

Vad en sådan sak som genuspoliser ska landa i vete fan men det jag vet är att det nu kommer att kastas ännu fler miljoner över något som inte kommer att hjälpa ett enda dugg. Feministisk ideologi har testats i åtminstone 30 år utan positiva resultat, hur många år till ska man ”testa” något som bevisligen inte funkar?

Eller är det så att de ska ta hjälp av Umeå universitet som redan har så kallade ”jurister” som håller på med sådant som heter ”Genusrättsvetenskap”, ”Genusrätt” och ”Feministisk kriminologi”?

Genuspoliser… När ska galenskapen i Sverige ta slut? Fan, det minskar ju inte ens utan ökar!

MVH

MiT

 

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

30 kommentarer

 1. Larsson

   /  07/16/2014

  Det handlar ju om att utbilda poliser i den ”kunskap” som finns vad gäller våld emot kvinnor, eftersom det numera är allmänt känt att det är ”farligare att leva i en nära relation med än man än att vara med i ett MC-gäng.

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/man-ska-inte-lata-det-ga-sa-langt-att-man-blir-mordad/

  Heimer: ”17-18 kvinnor dör om året av våld i nära relationer. Det är farligare än att vara med i ett mc-gäng.”

  Det är dags för polisen att på allvar bekämpa nära relationer mellan män och kvinnor, alltså. Lägga gängkriminaliteten åt sidan en stund.

  Svara
  • MJ

    /  07/16/2014

   Väldigt symptomatiskt för den där kunskapen.
   4 miljoner kvinnor har nära relationer med män, 17 av dem mördas varje år. Alltså 0,0000042% risk.
   2 000 personer är med i kriminella MC-gäng 2-3 stycken av dem mördas varje år. Alltså 0,001% risk.

   Svara
   • Larsson

     /  07/16/2014

    2-3 / år? Det kan inte stämma. Det är 2-3 per sekel, enligt feministisk forskning. Måste förväxlas med trafikolyckor. Stillastående krock med kula. Kniv i vänstersväng.

    Svara
    • POA

      /  07/16/2014

     Med 2-3 per sekel är det fortfarande farligare att vara med i ett mc gäng…

     Svara
     • MJ

       /  07/16/2014

      Ja för att åskådliggöra siffrorna bättre. Det är 240 gånger mer riskfyllt att vara med i ett kriminellt MC-gäng. Även om man delade det med 100 (per sekel istället för per år) så är det fortfarande 2,4 gånger mer riskfyllt.

      För att risken ska vara lika krävs att 4 080 kvinnor skulle mördas varje år av en partner eller f.d.

      Ska man jämföra med hur riskfyllt det är att vara under 15 år gammal t.ex. så kan man se att det mördas ungefär 7 barn under 15 års ålder per år (halvering under senare tid, förut var det dubbelt så farligt) och det finns ungefär 1,57 miljoner barn i den åldern i Sverige.
      Det ger en risk på 0,0000044%, alltså: Det är MINST LIKA stor risk att mördas som 0-14-åring som det är som kvinna. (Det vill säga, väldigt låg)

 2. Grodan Boll

   /  07/16/2014

  Vi vill ha en lärare med polisiär kompetens och en lärare med akademisk kompetens som tillsammans håller föreläsningar där genusfrågan diskuteras, säger Anders Fjällhed

  Borde inte Kapten Klänning vara självskriven?
  Han kommer ju ut snart och har god praktisk och formell kompetens inom området.

  Svara
 3. Ja men det är ju lysande! Med detta blir det legitima våldet, alltså det våld kvinnor utövar mot barn och män i nära relationer, mera undanskuffat och mindre ifrågasatt…

  Svara
 4. Jan

   /  07/16/2014

  Nyligen nämnde ju en SD-kvinna att det vore klokt om kvinnor som upplever våld i sina nära relationer faktiskt lämnade den relationen. Man kan tycka att det vore sunt förnuft. Men uppenbarligen inte. SD-kvinnan blev fördömd från alla håll och kanter. En sådan uppfattning får man inte ha…

  Svara
  • AnnieTheSwede

    /  07/17/2014

   Det är naturligtvis bra om kvinnan kan lämna en destruktiv relation. Men SD-kvinnan fick det att låta så enkelt, och det är det ju inte.

   Svara
   • David

     /  07/17/2014

    Nej, kvinnor kan ju som bekant inte fatta egna självständiga beslut kring sina relationer och vem de vill önskar att umgås med eftersom hela deras tänkande är styrt av normer och strukturer, samt det allomfattande patriarkatet.

    Svara
   • Jan

     /  07/17/2014

    Det är möjligt att det inte är enkelt. Men att själv fatta beslutet att lämna mannen är enklare än att vänta på att samhällsapparaten ska gripa in. Att SD-kvinnan fick skit för sitt uttalande beror på att hon lägger ett visst ansvar på individen själv. Något som uppenbarligen är tabu i den här frågan.

    Svara
 5. Dreadlock

   /  07/16/2014

  Som tidigare redan sagts : http://gendertruce.files.wordpress.com/2014/03/sandberg-fredrik-mansnc3a4tverket-den-slc3a5ende-mannen-myten-om-mc3a4ns-vc3a5ld-mot-kvinnor.pdf

  * kvinnor oftast är de som först tar till våld i relationer där båda parterna utsät
  ts

  *den ”vanlige” mannen sällan står för partnervåld; istället är per
  soner med svag
  social ställning samt alkohol- eller drogproblem överrepresenterade

  *mörkertalet för partnervåld (dvs. hur många utsatta som inte anm
  äler) är större
  för män än för kvinnor

  Försök till extrapolering : Ett par är ordentligt packade ,båda har problem med alkohol och efter flera dagars oavbrutet supande får mannen en örfil av någon anledning och mannen reagerar blixtsnabbt med en knuten näve i magen,eller ansiktet. Ingen har några normalt fungerande spärrar under långtidsmissbruk av alkohol.

  Resultat : Kvinnan tillhör nu automatisk den ”Utsatta” eftersom alla kvinnor i drogmiljöer är s.k. utsatta. Om man ska försöka göra sig lustig över situationen,vilket jag gör – Så kan jag lika gärna påstå att hon är ”utsatt” för att hon inte kan vinna samma slagsmål hon själv initierade.

  Svara
 6. MiT

   /  07/16/2014

  Svara
 7. MiT

   /  07/16/2014

  ”Självklart att neka SD fackliga uppdrag”
  http://mobil.svd.se/c.jsp;jsessionid=E3B682436AA2DD6E2E13C65BA6E72FF0.sonny4?cid=25967591&rssId=&item=http%3a%2f%2fwww.svd.se%2f%3fservice%3dmobile%26amp%3barticleId%3d3750188

  Det är samma Jenny Bengtsson som brukar skriva nedlåtande om män så fort hon får tillfälle. Och som skrev den här tweeten om Stefan Löfven

  Svara
 8. Jag känner igen vocabulären som Jenny Bengtsson strör omkring sig,nämligen från min ungdomstid som grön politiskt sätt,dvs röd!Nedlåtande inte mycket reflektion,självklart är allt!Trösten är väl att de flesta ser mera i gråskalor mindre i svart och vitt,med ålder och erfarenhet.

  Svara
 9. MiT

   /  07/16/2014

  Svara
 10. MiT

   /  07/17/2014

  Svara
  • Du Veronica,
   Dags att förstå hur en fungerande rättstat fungerar? Kan inte vara kul att vara politiker i ett land där detta brutit ihop.

   Svara
  • MJ

    /  07/17/2014

   Du Rushdie,
   Är det inte dags att komma till Teheran och träffa polisen nu? Kan inte va kul att gömma sig i längden.

   Svara
 11. MiT

   /  07/17/2014

  Svara
  • Tack Veronica för din åsikt! Intresseklubben har antecknat.

   Svara
   • David

     /  07/17/2014

    ”Jag vill också betona att jag inte har nått emot nakenhet eller sex, utan hur könsmaktsordningen reproduceras.”

    Och könsmaktsordningen reproduceras som av en händelse just genom framställningar av kvinnlig nakenhet och sex, varför just dessa skall förbjudas genom lagstiftning. Men inte för att Veronika har något emot dem.

    Svara
   • ”Mr. Jim från Canon” har också antecknat.
    ”Canon kan.”

    (90-talsreklam från Canon i bland annat TV3)

    Svara
 12. MiT

   /  07/17/2014
  Svara
 13. MiT

   /  07/17/2014

  Svara
 14. AVfMwilliam

   /  07/17/2014

  Galenskapen kommer att ta slut den dag motståndsrörelsen förstår att ena sig och sina resurser. Då skulle vi kunna kasta stenbumlingar på monstret istället för det smågrus vi står och slänger idag.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: