Kikki Danielsson fick twitterpolisen efter sig

Kikki Danielsson fick twitterpolisen på sig omedelbart när hon retweetade en tweet som hade en länk till Fria Tider. Här är tweeten hon retweetade

twitterpoliserna

Omedelbart så dök de självutnämnda twitterpoliserna upp

twitterpoliserna1

Kikki svarar

twitterpoliserna2

Men det tar inte slut för så grova brott som retweeta en tweet med en olämplig länk slipper man inte undan från så lätt. Twitterlagens långa arm fortsätter att jaga

twitterpoliserna3

twitterpoliserna4

twitterpoliserna6

twitterpoliserna7

Hon ruttnade lite på alla påhopp verkar det som

twitterpoliserna8

twitterpoliserna9

twitterpoliserna11

twitterpoliserna12

twitterpoliserna15

Tova Maria är lite intressant, först så går hon på Kikki för att hon retweetat en tweet för att direkt efter själv retweeta kontot @nazispotting, ett konto som enbart sprider lösa rykten och försöker leka spindeln i nätet och vill dirigera folk till platser där de tror att det ska finnas nazister. Syftet med dirigeringen av folk är väl flytande men var och en kan väl gissa antar jag… Undrar om det är några oskyldiga som råkat illa ut tack vare dem än? Har för mig att jag hört att en ledare i Ung Vänster i Skåne någonstans tipsade @nazispotting om att det skulle finnas nassar på ett ställe (Lund?) och så blev några oskyldiga ungdomar misshandlade (har för mig att det var något sådant i alla fall)

twitterpoliserna14

Sånt här håller det kontot på med, känns det säkert och pålitligt? Hur stor är risken att oskyldiga råkar illa ut? Jag tycker inte att twittrare ska hålla på så här utan låta polisen sköta det

twitterpoliserna16

Nazispotting är tydligen bra att retweeta…

Och så där ser det ut. jag har förstått att det finns MYCKET mer men jag har inte orkat leta.

Men jag sparade den bästa till sist i alla fall. Inga dåliga växlar man drar på en enda retweet, nästan i klass med Ylva Habel, lektorn på Södertörn…

twitterpoliserna5

Det är alltså twitterpoliser det. En enda retweet som innehåller en felaktig länk och det är dags att öva på nazihälsningar…

Och alla är jätteöverraskade när feministbloggen nyheter24 hänger på drevet i TVÅ artiklar, ”Kikki Danielsson kritiseras – länkade till rasistisk sajt” och ””Därför är hatsajterna rasistiska””? Jaså, inte det nä…

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om twitterpoliser, då var det hemska brottet att @Demofon retweetade en tweet som en hade skrivit för det måste man ju förstå att sådana brott som att skriva en tweet som någon annan retweetar helst ska ge åtminstone 5 år i Gulag eller nåt.

En del saknar verkligen perspektiv på saker och ting, man kan ju för fan tro att hon minst mördat någon…

Här kan ni se vad som trendar på twitter i bland annat Pakistan

MVH

MiT

Lämna en kommentar

24 kommentarer

 1. Mallemattias

   /  07/17/2014

  Om en rasist säger att vatten är vått så får man inte hålla med för då är man rasist. Hur är de kopplade egentligen?

  Svara
  • David8

    /  07/17/2014

   Man måste ta hänsyn till var vatten befinner sig i maktordningen. Är en rasifierad kvinna förtryckt av vatten eller är det vatten som förtrycks av en rasifierad kvinna? Om en feminist nyligen har blivit blöt så är dock vatten alltid patriarkalt och kvinnohatande och ska då därför alltid tas avstånd ifrån. En person som hade paraply eller som säger något i stil med, kläderna torkar när solen kommer fram, är med samma definition alltid rasist, kvinnohatare och vit kränkt man (oavsett kön). Ganska enkelt egentligen, en feminist har alltid rätt och alla andra är rasister och vita kränkta män. Det är det som gör feministisk vetenskap överlägsen all annan ”vetenskap”. I GÜD rüns och de heliga fittpyssels namn.

   Svara
 2. Larsson

   /  07/17/2014

  I Expressen framställs alltså Kikki Danielsson som skurken i dramat. Trollen som trakasserar henne är hjältar, en sorts vita riddare som räddat henne från Draken men som samtidigt läxar upp henne för att hon gick för nära elden. Moralens väktare lyssnar.

  Det är sjukt.

  Svara
 3. Dreadlock

   /  07/17/2014

  Det faktum att det finns en upprörande tråkig statistik av sexualbrott på Oslos huvudgator borde få man ur huse och arrangera demonstrationer,seminarier och öka kraven på Oslos kommun att göra gatorna säkrare. Inte bara i Norge,utan även i Sverige.

  Svara
  • Men…men…men… om det är förtryckta eller rasifierade som våldtar så är det egentligen fråga om att ”slå uppåt” och då blir det ju en annan sak? Och då blir den som påtalar brottet en förtryckare eftersom förövaren redan är förtryckt?

   Jag vet, den här typen av våldsbrott är absolut inget att skämta om men ”sett ur ett genusperspektiv” så börjar ju snart sagt alla frågeställningar ta de mest absurda former.

   Svara
   • Dreadlock

     /  07/17/2014

    De flesta normala människor (Inklusive journalister – Om det nu finns någon med ryggrad kvar) dömer inte brott utifrån den brottsmisstänktes hudfärg eller kön. Det är själva brottet som är intressant. Den politiska och massmediala kognitiva dissonansen angående ras och kön är moralisk förkastlig.Den propagerar rasismen och splittring. Se bara vad UG:s Janne Josefsson får stå ut med. Han har inte tagit ställning åt något håll, därför är det fritt fram för vår begåvningsreserv på vänsterkanten att associera Josefsson ihop med Nazism t.ex.

    Svara
 4. Artikeln återgav ju bara en historia från p4.no. Vem som helst med rudimentära kunskaper i norska kan väl kolla hur väl referatet stämmer?

  Kikki visar sin brist på erfarenhet i twitterpolitik genom att inte i stället tweeta direkt till originalet och sedan låtsas om att hon inte fått länken via friatider. Hon har ju norska vänner.

  Dessutom, såhär skriver ju Fria Tider själva om påstådda nazistsympatier:

  Fria Tider startades 2009 för att utgöra en total motpol till etablerad svensk media. Fria Tiders arbetssätt är att titta hur etablerad media gör – och därefter göra tvärtom. Nyheter som tystats ned och blir notiser i etablerad media blir således förstasidesstoff hos oss. Artiklar som är vinklade åt vänster överallt annars kommer att finnas i Fria Tider – men vinklade åt höger. Och om de etablerade medierna händelsevis, någon gång ibland, skulle anpassa sina nyheter efter så kallad politisk korrekthet – ja då ska samma nyheter återges med politisk hänsynslöshet hos oss.

  Fria Tiders ledarsida har sedan starten varit konservativ och klassiskt liberal, eller mer exakt paleokonservativ och paleolibertariansk. Ideologier som står i skarp kontrast och ofta i rak motsats till nazismen.

  Om de nu verkligen är en nazistisk ljugsida, ljuger de alltså även om att de skulle stå för raka motsatsen till nazism, vilket iofs vore konsekvent … Det känns lite som den filosofiska paradoxen ‘Lögnaren’.

  Svara
 5. Soundtrack

   /  07/17/2014

  Alltså den sista tweeten va faan är det för nått,

  Svara
  • MiT

    /  07/17/2014

   Haha, det var en som tyckte det en var en rimlig reaktion på att Kikki retweetade en tweet… 😀

   Retweetar du en tweet med en olaglig länk? Bäst att börja öva på nazihälsningar direkt… 😀

   Svara
 6. Soundtrack

   /  07/17/2014

  David8- HAHAHA.

  Svara
 7. halvgrek

   /  07/17/2014

  ”vit är den kallaste färgen” http://nomansland.se/vit-ar-den-kallaste-fargen/

  Man kan tro att Rummet skrivit den här

  Svara
  • Fugen

    /  07/17/2014

   En text som var så usel, på alla sätt att ögonen tåras

   Svara
  • Vad fint att de har med twitterasisten Johanna Sjödin kvinnan som är helt besatt av stora svarta penisar. Kom ihåg, det är bara rasism och objektifiering när män gör det.

   Svara
 8. Att tokvänstern på twitter kallar någon för rasist/nazist bör ses som lika förvånande som att starbucks har kaffe eller att björnen skiter i skogen. Det bör även tas på samma allvar, med andra ord, inte alls.

  Svara
 9. mats

   /  07/17/2014

  Så drogs åsiktssnaran åt ytterligare ett hack.
  Du skall Inga andra medier läsa än den statligt genus o invandringscertifierade public service.

  Att någon har och yttrar avvikande åsikter måste stoppas omedelbart.
  Att trycka dit en kändis är perfekt. På detta vis markeras snabbt och enkelt vad som väntar om man söker information från platser som tyckareliten anser har fel budskap.
  En vanlig Svensson skall lära sig att veta sin plats och hålla tyst.
  Skulle man trots allt stå på sig så finns ju alltid möjligheten att se till att personen ifråga sparkas eller inte får fler uppdrag.
  Som i Twitter ovan ett direkt hot att ändra dig om du vill ha fortsatta spelningar.

  Samtidigt så stärker gruppen sin egen tanke om överlägsenhet och godhet.
  Den sekteristiska tonen i Sverige kan aldrig vara bra. Är rädd att det kommer spåra ur totalt.
  Våld och diktatoriska inslag ligger inte långt bort.
  Bli inte bli förvånad om vissa sidor eller åsikter kommer förbjudas inom kort.

  Svara
 10. Patrik S

   /  07/17/2014

  Nätets SA.

  Svara
 11. MiT

   /  07/17/2014

  Vilka härliga människor det finns…
  https://twitter.com/telefinken/status/489780703924879360

  https://twitter.com/telefinken/status/489781468261265408
  https://twitter.com/telefinken/status/489782142789234688

  Vilken extremt obehaglig och rutten typ det verkar finnas bakom det kontot
  https://twitter.com/telefinken/status/489782630146379776
  https://twitter.com/telefinken/status/489786872726831104
  https://twitter.com/telefinken/status/489787016729862144

  Jaha, personen har ett annat konto också, undrar vilket det är? Undrar om beteendet är lika ruttet och äckligt där?
  https://twitter.com/telefinken/status/489790838743257088

  Nämen åååhhhhh så duktig. Jag är ganska skeptiskt till folk som själva förnöjt säger att de är så goda och fina. Lägger man det till beteendet ovan så…
  https://twitter.com/telefinken/status/489794191401435136

  https://twitter.com/telefinken/status/489797117066883073

  Svara
 12. Liten

   /  07/17/2014

  Ser inte bättre ut än twitterpoliserna är FÖR våldtäkt i alla sina kommentarer. Snygg människosyn de har. De är verkligen övertygade om sin egen förträfflighet, det måste vara skönt att vara som dom.

  Svara
 13. David8

   /  07/17/2014

  Grüss Gott Frau Twitter Polizei!

  Svara
 14. Dags att stödköpa Kikki Danielssons skivor.

  Svara
 1. Tänk er jävligt noga för där ute! | Cattasbubbla - Just read it !
 2. Tweetar från 2014 del 4 | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 7 | WTF?
 4. Lite gammalt som ligger och skräpar del 4 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: