VM i dildokubb, bara i Sverige

Vad vet jag om Pride? Inte så mycket vettigt faktiskt. Det beror nog en del på mig själv men de kämpar inte direkt själva för att man ska ta dem på allvar alls. Uppfattningen man får om det är ungefär den här

BQfnMjICEAAEpHz

Jag är ledsen, men det är faktiskt bilden av Pride som jag har. En samling människor som vill trycka upp sin ”annorlunda” livsstil upp i ansiktet på folk. Bokstavligen…

Samtidigt som en del av de som deltar klagar på skadliga ”normer”, reklam, ”förebilder” mm mm mm så kan man samtidigt se sånt här (eller liknande)

BP8jZXZCAAEWyrI

Den högra bilden alltså… Nu tror jag inte den är från Pride i Sverige, eller jag hoppas inte det i alla fall, men visst är det lite känslan som förmedlas? Det verkar som om det är det stuket de VILL ha.

Den här gången är det VM i dildokubb… Hahaha, fan jag har humor jag, inte sant? Det måste jag ju ha för att kunna hitta på ett sådant skämt, eller hur?

Nä, sådan humor har jag faktiskt inte för det är tydligen verklighet. Jag vet vet inte vilken skruvad hjärna man måste ha för att komma på en sådan grej på en tillställning som är öppen för alla, inklusive barn… Är det vad hela Pride går ut på? Sex? På alla möjliga vis? Och på alla omöjliga vis också för den delen? Är det syftet?

dildokubb

Rosa dildos och svarta buttplugs. Det tycker Stockholm Pride är bra skit på en tillställning där även barn är välkomna. Vad är syftet? Är syftet att framstå som vrickade freaks? Då lyckas man bra, för jag antar att bara vrickade freaks kan komma på den idén där barn är välkomna. För så tror jag att många ser på det faktiskt.

dildokubb1Eller är det bara jag som är omodern och i viss mån konservativ som inte tycker att dildos och buttplugs hör hemma i offentligheten? Och tro mig, då är jag ändå inte pryd…

Jag undrar ju vilken frisk människa som vill gå på Pride med sina barn när risken för att få dildos och buttplugs uppkörda i ansiktet är ganska stor? Eller har jag missuppfattat det? Barn är inte välkomna på Pride? Och vem vill ta med sina barn på något så extremsexualiserat som Pride? Det finns ju till och med Pride Ung som vänder sig till de från 13 år! upp till 26 år…

Jag frågade mig själv i början vad jag vet om Pride? Ja ungefär sånt som ovan. Det är vad jag vet. Och jag blir inte speciellt sugen på att veta mer heller kan jag säga eftersom de själva kämpar hårt för att det är just sånt man ska veta. De kämpar ju verkligen jättehårt för att framstå som vrickade idioter och vad behöver jag veta mer om vrickade idioter? Det räcker ju att gå in på twitter så serveras det en hel buffé av dem 24/7…

********************

Jämställdhetsfeministern: ”Feministisk kunskap: “fler kvinnor dödas av män varje år än av cancer och bilolyckor”

Jussi H Lundell: ”Mer feministiskt osynliggörande av män och pojkar som far illa

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

69 kommentarer

 1. Mallemattias

   /  07/29/2014

  Baserar det här på vad jag minns från min uppväxt men att se och höra om massa konstigheter med dildos, buttplugs och 500 olika sexuella inriktningar hade nog gjort mig ännu mer förvirrad än jag redan var. Oroad över varför jag inte vill ha en buttplug när det tydligen är nåt man ska ha och liknande.

  Jag fick kanske inte jättemånga samtal och lektioner om sex och kanske det är felet men det var tillräckligt att fundera över med bara ”basic” saker.

  Självklart får de spela dildokubb och allt vad det är men vad är poängen utöver att provocera? Större delen av befolkingen är nog MER än bekanta med dildos redan och de som inte är det (yngre) behöver nog lite annan infallsvinkel för att förstå.

  Nu låter det ju som ”men tänk på barnen!” och att jag är megapryd men när det gäller just yngre så är det nog bra om man bygger upp till strapon-analsex mellan en pre-op transa och en ladyboydomina (här börjar vi hamna lite över min nivå men det finns väl nåt i den stilen iaf).

  Svara
 2. Pelle2

   /  07/29/2014

  I princip struntar jag i vad de hittar på under pridefestivalen men jag håller med dig om att de är verkligen fixerade vid sex samtidigt som en hel del homosexuella klagar på att vi heterosexuella är så fixerade vid den sexuella delen av deras läggning.
  Känns lite som feministerna som säger att kön är en social konstruktion samtidigt som dom är väldigt noga med att tala om hur dåliga män är i jämförelse med kvinnor..

  Svara
 3. MJ

   /  07/29/2014

  Jag träffade ett bögpar i övre medelåldern för några år sedan. De var helt vanliga gubbar, lite feminina kanske men inget påtagligt, ungefär som vilken liten tunn grå tjänsteman som helst. Jag tog upp det här med att en clownparad används för att marknadsföra deras preferenser kring parbildning.
  De visade sig vara rabiata pride-motståndare samt hävdade att de bögpar som de kände tyckte likadant. (Det här var alltså bögar som träffades på den tiden då det fanns bastuklubbar). De (eller en av dem, den andre bara höll med) berättade om hur jobbigt det är att vara ung, bög och helt normal. På bastuklubbarnas tid så träffades bögarna och umgicks så som vanliga män umgås. Sen kom ”normbrytarna” och förvandlade alla bögklubbar (då bastuklubbarna var FÖRBJUDNA icke att förglömma, ett homofobt förbud som inte nämns så ofta eftersom det drabbade ”cisbögar”. Tanken var att bögarna såklart gruppknullade i bastun och skulle sprida HIV, att det bara var en säker mötesplats kunde ingen tänka sig) till cirkustillställningar och två tredjedelar av de som gick dit var inte ens bögar.
  De flesta bögar och flator är helt normala människor, de avviker sexuellt (parbildning) och de avviker inom sina respektive könsroller. Men de är normala människor. De klär sig som andra, de bor som andra, de arbetar som andra, osv. Den här clownnormen har inte med sexualitet att göra men många unga homosexuella tvingas in i den.

  Svara
  • morpheus

    /  07/29/2014

   Det är lite paradoxalt att det är fult (homofobt) att säga att någon ser homo ut (t.ex. feminin kille eller maskulin kortklippt tjej) när det samtidigt finns en väldigt tydlig norm för hur man ”ska” se ut som homo…

   Svara
  • wigwag

    /  07/29/2014

   Pride marknadsför väl inga preferenser. Pride som jag tolkat tilldragelsen är fest och glädje för extroverta personer med sexuellt avvikande läggning. Ungefär. Om man är en blyg, grå liten gubb-bög som tycker anpassning till det normativa är viktigt så kanske Pride är fel grej. Vad vet jag. Men dom är säkert välkomna delta också även om jag tror Pride i första hand riktar sig till stolta individer som aldrig skämts för sig och som njuter av att ta plats i det offentliga rummet på ett sätt dom bara tillåts göra i Pride-festivalen.

   Svara
   • morpheus

     /  07/29/2014

    Jo men grejen är att det finns ett avståndstagande eller t.o.m. fördömande från vissa delar av HBTQ(rätt bokstavskombo och rätt ordning??)-kulturen när det gäller personer som inte är ”tillräckligt” normbrytande/gränsöverskridande i sin avvikande sexualitet.

    T.ex. bisexuella kan få höra att de är förrädare, inte bestämt sig ännu osv.

    Är du en parbildande mjukbög som på alla andra sätt och vis kan tas för hetero så ses detta av vissa som en del av cis-förtrycket.

    Pride ska vara för öppenhet osv, men i vissa hänseenden är det hela bara en ny norm som du ska passa in i.

    Som när en ny lesbisk klubb öppnade i Sthlm, som en reaktion på att vaniljlesbiska, lipstick lesbians, bisexuella, nyfikna osv inte kände sig välkomna på existerande klubbar för att de inte var tillräckligt avvikande eller ”för” cis, ”för” feminina etc. De starka reaktionerna lät inte vänta på sig vilket i sig bekräftade behovet av en sådan klubb.

    Detta är inget som Pride på något sett står för, varken officiellt eller inofficiellt, men i praktiken är det så. Lite som att feminism i sig inte står för manshat men att det till stor del utgörs av manshatande individer. Man är pro-kvinnor men kritiserar starkt kvinnor som inte ansluter sig till kampen är som inte gör det på helt ”rätt” sätt.

    Det är inte tolerans, det är intolerans, gränsande till totalitarism.

    Svara
   • MJ

     /  07/29/2014

    Det beror lite på vilket pride man pratar om. Från början handlade det om att skapa acceptans för olika sexuella läggningar. I många delar av den s.k. västvärlden så har det utvecklats till en clown-karneval, men i delar av världen där de sexuella avvikandena homo- bi- och trans inte är lika accepterade så är det fortfarande en demonstration för att skapa acceptans. T.ex. fanns det inga clowner och ingen dildokubb på pride i Riga eller i Moskva.

    Problemet är ju att pride i form av clownfester fortfarande marknadsför sig som representanter för t.ex. bögar, men väldigt få bögar är clowner.

    Svara
   • Kartago

     /  07/29/2014

    ”som tycker anpassning till det normativa är viktigt”!!
    Så otroligt fördomsfullt!. Som om alla som vill leva ett tämligen vanligt liv inte vill det egentligen utan ”anpassar sig”. Jeez, vem är det som är fördömande, trångsynt och ”normativ” egentligen?

    Svara
    • wigwag

      /  07/29/2014

     Jodå. Alla som vill leva ett vanligt liv vill det egentligen. Det tror jag på. Men Pride är ju inte så där himla ”vanligt” och det är kanske därför festivalen inte passar så bra för dem som tycker det är viktigt att vara vanlig heller. Det jag säger är att man inte är sin sexualitet oavsett om man är hetero, homo eller nåt annat. Finns alla sorters individer inom varje grupp. En del gillar Pride, andra gör det inte och Pride representerar ingen särskild sorts sexualitet. Öppna glada och positiva heteromänniskor som älskar andra människor och deras sexualitet oavsett hur den ser ut är säkert mer än välkomna att festa och delta i Pride dom också.

     Svara
     • Kartago

       /  07/29/2014

      ”tycker det är viktigt att vara vanlig”
      Där kom det igen. Om du inte märker hur nedlåtande och inskränkt det låter så lär du aldrig se det heller. Du sätter ”vanlig” som en direkt motsats till ”Öppna glada och positiva” som om ”vanliga” inte kan vara öppna och positiva. Och hur ”älskar man” andras sexualitet? Låter ju hur dumt som helst. Jag tror inte det är många alls som bryr sig om andras sexualitet på något sätt alls.

     • wigwag

       /  07/29/2014

      Nej, det är ju inte särskilt vanligt bland heteromänniskor att älska andra människor med annan sexualitet. Det låter dumt och är ganska ovanligt. Men Pride är till för dom också.

     • Hur var det nu? ”Hata vita rika straighta män”?

  • Patrik

    /  07/29/2014

   Flera av de bögar och flator jag känner hatar schlager och Pride. De menar att Pride-fjollorna skapar fördomar hos majoritetssamhället som gör det svårare för icke utsvävande själar att leva som HBT-personer.

   Svara
   • NDRS

     /  07/29/2014

    Så Pride-fjollorna ska ta ansvar för att andra kan få fördomar om hela gruppen HBT-personer?

    Svara
    • Ja, om de skapat de fördomar andra fått så är det väl rimligt att ta ansvar för det man orsakat?

     Svara
     • NDRS

       /  07/29/2014

      You give homos a bad reputation. Jo tjena..
      Problemet med Pride är att det blir en samling av pk-eliter och översittare, som tror sig tala för en hel grupp människor. I det fallet så ja, då håller jag med dig. Men, att exhibitionister och schlagerälskare ska tänka sig för, så att inte andra ska börja tro att alla år sådana. Nej du, det är att dumförklara människor.

    • Patrik

      /  07/29/2014

     Nej, det var inte så jag menade. Jag menade att Pride, schlager och fjollkultur inte är synonymt med vad alla HBT-personer står för. På samma sätt som det finns kvinnor som hatar feminismen – feminismen representerar inte alla kvinnor.

     Svara
    • MJ

      /  07/29/2014

     Om fördomarna beror på att pride-clownerna påstår sig vara lika med HBT-personer så ska det väl ta ansvar för det också. Det är såklart ännu mer de fördomsfullas ansvar att inte ha fördomar, men det betyder inte att den som sprider fördomar är helt utan skuld.

     Svara
 4. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2014

   Så det man säger är inte viktigt utan sammanhanget ?? Det är mycket troligt att Arpi framförde vettiga saker eftersom han brukar göra det men det är ändå fel att göra det
   eftersom sällskapet inte passar herr Ekström.

   Svara
 5. MiT

   /  07/29/2014

  https://twitter.com/JKjellgren/status/494037173327638528

  https://twitter.com/JKjellgren/status/494038392083349504

  Svara
 6. morpheus

   /  07/29/2014

  Argh, mitt inlägg kom inte med. Kortare version (OT angående kommentar i tidigare tråd om 37.000 våldtäkter/år i Sverige):

  http://svenska.yle.fi/artikel/2014/07/22/polisen-forklarar-valdtaktsuttalande-efter-kritik

  2/3 våldtäktsanmälningar är ogrundade.

  Vet ej statistik för Sverige men vet att jag har läst angående utredning av samtyckeslag att ”många” anmälningar läggs ner tidigt då man finner att den anmälda händelsen inte var en våldtäkt.

  Sådana anmälningar kan självfallet inte räknas med när man uppskattar mörkertalet.

  Svara
  • Korrekt. Det är per definition omöjligt att uppskatta mörkertal.

   Varje gång någon försöker kvantisera ett mörkertal kan man vara säker på att det finns en politisk agenda bakom uppskattningen. T.ex. vad gäller trafficking är uppskattningen som polisen gör att 400-600 kvinnor per år trafikeras till Sverige för sexuella ändamål men enligt statistiken är det i genomsnitt bara 5 fall per år.

   Vad gäller våldtäktsanmälningar gissar jag att 9/10 är felaktiga. Tjejer som ångrar sig eller som vill ha uppmärksamhet (jämför med unga tjejer som ”försöker ta livet av sig”).

   Svara
   • morpheus

     /  07/29/2014

    Exakt hur många som är felaktiga är svårt att säga. Men jag tror personligen inte att ”ångrar sig” eller vill ha uppmärksamhet är det vanligaste, utan människor som på riktigt tror att de blev våldtagna för att de inte vågade säga nej (pga sin egen osäkerhet då alltså, inte pga faktiskt hot eller annat tvång), var onyktra och inte minns riktigt (men hade sex med en kille som de inte skulle ha haft sex med nykter = ”han måste ha utnyttjat mig”), eller t.ex. hade sex under samtycke trots att de egentligen inte ville, och dyl.

    Har även stött på exempel på anmälningar som har drivits fram av offrets vänner(?), mer eller mindre för att tjejen ifråga måste välja mellan att bli slutshamad av sina vänner (för att de har fått reda på att sex förekom) eller att anmäla våldtäkt för att rädda sin ”ära”.

    Svara
 7. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
  • Härliga tweetar.
   Om dessa nazister hade bjudit in en meningsmotståndare att föreläsa för dem, tyder ju det på att de är mer öppna för dialog och förändring än vad feministen ovan är. Vilket i mina ögon i så fall gör dessa nazister till bättre människor än feministen ovan…..

   Svara
 8. MiT

   /  07/29/2014

  Tänk vad en del är rädda för andras åsikter, helt makalöst…

  Svara
 9. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
 10. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2014

   Axel Edgren visar vilken dåre han är.Arpi medverkar i ett program med någon vars åsikter Axel inte gillar och då delar han per automatik dennes åsikter . Fast jag kan ju i och för sig säga att jag inte skulle vilja vara med i ett program med hataren Axel heller för jag vill inte på något sätt förknippas med honom..

   Svara
 11. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
 12. MiT

   /  07/29/2014
  Svara
 13. Nu har pride mycket idioti för sig (t ex politiskt vänstervridet som satan etc), men just den sexuella frigörelsen och motståndet mot normer tycker jag är kanonbra!

  Dildos och buttplugs är väl ändå inte något farligt?

  T ex barbien är skadlig eftersom den stenhårt marknadsför en könsroll. Det är inget fel på den enskilda dockan på bilden, men när ALLA dockorna har samma färg, är mongosmala och deras enda intressen är kläder och smink, ja då blir det problematiskt. Snubben i dildodräkten, hur är han skadlig? Alla barn har väl sett en snopp? Det är la inget knepigt med det.

  Svara
  • MiT

    /  07/29/2014

   Är dildos och buttplugs något du vill introducera (vad det är alltså!) för barn på säg 7 år? 8År? Eller var går gränsen? Ska barn ens behöva veta något om buttplugs och dildos?

   Jag tycker att sånt inte hör hemma i offentligheten helt enkelt.

   Svara
   • morpheus

     /  07/29/2014

    Jag håller med Lilleman, att vi försöker ”skydda” barn från sexualiteten (flickor mer än pojkar) skapar fler problem än det löser. Tittar man på kulturer där man knappt har några sexualbrott alls så har man en väldigt öppen och tillåtande syn på sexualitet, även för barn. Ja, detta kan inkludera att prepubertala tjejer får tillgång till dildos (kommer ej ihåg vad den kulturen heter där detta förekom, säkert mer än en (kultur då alltså, inte dildosar)).

    Men det är klart att det kan bli chockerande för ett barn om de har varit helt avskärmade från dylikt förut. Det är dock inte samma sak som att det är skadligt.

    Oftast är det vi vuxna som tycker att den typen av situationer är jobbigare än vad barnen tycker, för vi tycker det är så jäkla svårt och pinsamt att förklara.

    Svara
  • Vad gäller Barbie ser jag inte riktigt problemet. Dockan skapar ingen könsroll utan beskriver bara verkligheten,att vissa egenskapar är vackrare än andra. Hur många pojkar har fått sin uppväxt förstörd av He-Man och de omöjliga idealen? Noll.

   Svara
  • wigwag

    /  07/29/2014

   Jag håller med dig lilleman. Fast att sexuell frigörelse är mer vänster än höger i bemärkelse av motpolerna radikalism och konservatism faller sig ju rätt naturligt tycker jag. Pride odlar inga skadliga normer för vare sig barn eller några andra. Pride är en ”happening” som händer en gång om året och fungerar som ventil för en himla massa människor som då får tillfälle att uttrycka sig och sin sexualitet. Kan också med fördel förklaras så för undrande barn vilket säkert de flesta sådana kan ta till sig och förstå. Själva existensen och karaktären av Pride är ickenormativ, udda och bryter mot det normativa.

   Svara
 14. Jag tycker det jobbigaste med pride-stojerierna är att det är ju ändå inte mest HBTQ-folket som pysslar med det utan PK-folk. Det är organisationer, företag, myndigheter och så vidare som bara vill visa hur PK de är och göra reklam- men som inte har något med HBTQ att göra.
  http://bergersjo.wordpress.com/2013/05/26/west-pride-reklamrora/

  Svara
  • Patrik S

    /  07/29/2014

   Ungefär som i South Park avsnittet Conjoined Fetus Lady.

   Svara
 15. MiT

   /  07/29/2014

  Eller spela dildokubb…

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2014

   Ja, HBTQ-frågorna är ju väldigt osynliggjorda i Sverige.. Jag tycker att det diskuteras nästan dagligen om detta.

   Svara
 16. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
 17. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2014

   Är det några som är våldsverkare så är det väl hans AFA-pöbel och hans vänner i RF. Det är sjukt att sådana människor bjuds in till samtal offentligt och nästan
   aldrig blir kritiserade.

   Svara
  • Patrik S

    /  07/29/2014

   Vad har ”antifascism” med HBT-frågor att göra?

   Svara
 18. http://www.etc.se/ledare/alla-dessa-krankta-man Rätt intressant att se hur okritiskt hon har svalt LDs världsbeskrivning om det är någon som är upptagen med att vara kränkt så är det ju LD.

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2014

   Om man inte håller med feministerna i deras världsbild så är man en kränkt,vit man och hatare.Snacka om en förtryckande ideologi som inte tillåter någon att ha en avvikande åsikt
   utan man skall bara hålla käften och acceptera all dumheter dom vräker ur sig.

   Svara
   • Dessutom är det ju så mycket hyckleri. Män skulle ju uppfostras till att inte bara bita ihop och förtiga vad de känner, utan bli fria att uttala vad de känner.

    Svara
 19. Kartago

   /  07/29/2014

  Poes lag.

  Svara
  • Vad f-n? Sitter ciskrig och attitydisk och trålar twitter dygnet runt i jakt på saker att bli kränkta över?

   Svara
  • Patrik S

    /  07/29/2014

   Är penisbärare nästa politiska ord som ska kuppas in i svenska språket? Något för SAOL:s nästa upplaga kanske?

   Svara
  • Anders

    /  07/29/2014

   Påminner inte så lite om Little Brittain. Daffyd the only gay in the village. Söker orsak att bli kränkt för minsta lilla.

   Svara
 20. MiT

   /  07/29/2014

  Käre gode gud, läs alla kommentarerna…
  https://www.facebook.com/groups/2362213620/permalink/10152354394188621/
  Det är en tråd skapad i VoF på facebook av han som skrev den satiriska texten om genusvetenskap
  http://nyheter24.se/debatt/773740-genus-for-dumskallar

  Svara
  • MJ

    /  07/29/2014

   VoF numera är ju bara extremistiska mittfåresimmare så de kommer såklart att försvara genusvetenskapen precis som de gör med t.ex. klimatalarmismen (jag är inte klimatförnekare, men klimatalarmismen har en massa förnekade fel). VoF har till och med en uttalad mittfåre-ideologi. När jag på VoF:s forum försökte tona ner hysterin kring baconfebern och även förklarade att det tidiga vaccinet innehöll skvalen som ger autoimmuna sjukdomar, t.ex. narkolepsi, och att vaccinet därmed var farligare än baconfebern så: 1. Så fick jag svaret att jag helt enkelt hade fel eftersom det fanns beslut från myndigheter som sa annorlunda. 2. Blev jag bannad från deras forum.
   Ett par år senare när det blivit bevisat att jag hade haft rätt så registrerade jag mig på nytt och påpekade att jag hade haft rätt och att VoF:arna hade haft fel. Då: 1. Bannades jag på nytt utan att få ett enda svar. 2. Alla mina tidigare inlägg raderades.

   Svara
 21. Jonte

   /  07/29/2014

  Till alla feminister som gnäller på hur hemska män är… 😉

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  07/29/2014

   Då lever jag med en avvikelse. Vi trivs bra ihop OCH vi är bägge snälla mot varandra. 🙂

   För i ärlighetens namn, vem har tid med människor i sin närhet som gnäller och är arga?

   Svara
 22. Smulsex är en evig källa till underhållning.
  Först http://instagram.com/p/qUzE-IHi-M/
  därefter http://instagram.com/p/rCRRGCniwV/ Om hon nu är så ointresserad av vad män gör och vill. Varför är hon då så besatt av vad män gör?

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  07/29/2014

   ”I’m not playing hard to get. I’m playing hard to want.”

   Svara
  • MJ

    /  07/29/2014

   Det är mycket som är fascinerande med feminister. Samtidigt som de är helt upptagna med rätten att vara fula och tjocka så har de enorma problem med att alla män vill ha dem hela tiden.
   Jag har ALDRIG träffat en kvinna i verkligheten som haft problem med att vara för åtråvärd. Däremot var det vanligt bland 16-22-åriga tjejer att de ville framställa det som att alla ville ha dem jämt, och det är väl i den åldern feministerna är utvecklingsmässigt.

   Nu kan man såklart skratta åt sådant omoget bekräftelsebehov, men det ska man inte göra. Det går ju tillbaka på deras osäkerhet, dåliga självkänsla m.m. som är så vanligt bland feminister.

   Svara
 23. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
 24. MiT

   /  07/29/2014

  Svara
  • Så nu behöver man vara gifta för att ligga med varandra? Vem är det egentligen som lever på 1800talet?

   Svara
 25. QED

   /  07/29/2014

  Konservative historikern Niall Ferguson hade en poäng när han hävdade att inflytelserike ekonomen Maynard ”in the long run we are all dead” Keynes inte brydde sig om samhällets framtid, eftersom han var homosexuell och barnlös. Det hävdar i varje fall denne skribent. (Ferguson har bett tusen gånger om ursäkt för sitt misstag.)

  http://www.forbes.com/sites/jerrybowyer/2013/05/12/perhaps-niall-ferguson-had-a-point-about-keynes/

  Svara
 26. Patrik

   /  07/30/2014

  Sveland om semester för ensamstående: Jag är en rik, framgångsrik författare på Södermalm, men är ändå strukturellt förtryckt.
  http://www.etc.se/kronika/semester-bortom-karnfamiljsnormen

  Svara
 1. Kampen mot heteronormen | WTF?
 2. Det politiska spektaklet Pride | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: