Varför jag tycker det är viktigt att visa upp galenskap

Igår så hade jag  ett inlägg om en totalbisarr twitterdiskussion om godkänd humor, den diskussionen spårade ur direkt och fullständigt med galna maktteorier. Det var galenskap de luxe! Det är i stort sett alltid feminism inblandad när det blir fullständigt galet på twitter. Idiotin ligger liksom inbyggt i feminismen i Sverige.

Att visa upp galenskap är ju det jag gör för det mesta, även från ickeoffentliga privatpersoner. Det är inte för att jag tycker det är speciellt roligt att visa upp ickeoffentliga privatpersoner som kanske i första hand behöver professionell hjälp istället för, som de får, ryggdunkande bekräftelse från andra dårar utan för att samma dårskap även finns i övriga samhället på ställen där den gör (eller kan göra) oändligt mycket större skada.

För vad tror ni till exempel genus”vetenskapen” består av? Samma maktteorier… Om ni har barn på en förskola så är det STOR risk att de tas om hand av en som är drillad i, och gillar, maktteorier. Det kan bli så här då de får något att säga till om. Finns även en film om just det.

Vad tror ni snurrar i Veronica Palms huvud när hon säger så här? Vad får henne att tycka mycket illa om MÄNniskor med en viss hudfärg?

vpalm6

Det är maktteorier. Samma galna maktteorier som finns med i den bisarra twitterdiskussionen. Veronica Palm sitter i Socialdemokraternas verkställande utskott, hon kommer GARANTERAT att få en ministerpost efter valet i höst (allt pekar ju på att det blir skifte). Här kan ni se ett inlägg om just tweeten ovan och där finns även några fler.

Vad tror ni får Vänsterpartiet att ta fram en Internfeministisk handbok där innehållet, vad jag har förstått, är klubbat på en kongress? Innehåll som att de ”uppmanar till vaksamhet mot män”som pratar med varandra utan en kvinnlig övervakare?

sittkissa

Läs gärna inlägget om Vänsterpartiets internfeministiska handbok för det finns så mycket galenskap att man häpnar! Vad tror ni får Vänsterpartiet att ta fram en sådan horribel handbok? Samma galna maktteorier som får enskilda att gå loss på twitter…

Tillbaka till Socialdemokraterna lite snabbt, vem tror ni ligger bäst till att bli jämställdhetsminister efter valet i höst? Jag tror Ylva Johansson. Hon har inte alltid varit sosse utan kommer från Vänsterpartiet, värt att tänka på kanske? Hon är också den enda toppolitiker som jag känner till som offentligt använt en annan politikers utseende som argument. Det var Håkan Juholts mustasch som var i fokus, hon klagade på att den var ett manligt attribut…

Vad tror ni får Miljöpartiets ena språkrör, Åsa Romson, att hålla ett tal i Almedalen som skulle få självaste Gudrun Schyman grön av avund?

mpjubel

Vad tror ni gör att Miljöpartiet är fanatiska anhängare av genus”vetenskapen”? Samma genus”vetenskap” som alltså BESTÅR av de galna maktordningarna. Miljöpartiet kommer att kräva ministerposter efter valet i höst. De dyrkar alltså samma galna maktteorier…

Just det, från ett miljöpartistiskt kommunalråd i Malmö kommer idéer om gatumaktsordningen. Hon ser det som ”mäns våld mot kvinnor” eftersom kvinnor dör i trafikolyckor där män har varit förare och att det bekräftar könsmaktsordningen. Ifall ni tror att jag skämtar om de galna maktteorierna alltså…

Vad tror ni får SVT:s Lilla Aktuellt att köra radikalfeministisk propaganda riktad mot barn som sitter och tittar? Samma galna maktteorier…

Det finns nästan oändligt många fler exempel där samma maktteorier som får enskilda att gå loss kan göra mycket större skada. Jag har ju bara nämnt några få. Det finns ju hela mediavärlden för vad tror ni till exempel Lina Thomsgård tror på? Vad tror ni att ”feministisk kriminologi”, ”genusrättsvetenskap” och ”genusrätt”, som de har kurser i på Umeå universitet, grundar sig på? Klart det är samma galna maktteorier…

Vad får någon att uttrycka sig så här?

äckligavitacismän

Tja, varför inte när Åsa Romson och Veronica palm till exempel säger nästan samma sak fast bara lite mer inlindat? Och hela Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Fi…

Det är därför jag visar upp idiotin i sin finaste prakt, för att det är samma saker som dominerar på positioner i samhället där de kan orsaka enorm skada. De på de positionerna är bara bättre på att dölja det. Men även om man polerar skit så är det fortfarande skit och de kan inte dölja det helt, det luktar igenom då och då. Det är därför Veronica Palm säger sådana saker ibland, hon vet att det finns så många som faktiskt tycker så. Samma sak med Åsa Romson, om Gudrun Schyman och hela Fi kan leva på manshat och galna maktteorier och själva få makt och inflytande av det, varför kan inte Miljöpartiet det också? Och så körde hon sitt talibantal i Almedalen.

Vill ni se feminism i arbete i det tysta och lite mer dolda ska ni läsa den här artikeln om hur 11-åriga Melinda behandlades

Och apropå genus”vetenskapen”, jag tycker att alla ska kolla på Hjernevask.

Det är inte fel att fundera på makt och position då och då, det behöver vi nog alla göra. Men om man låter det få för stor vikt så kan det inte sluta i annat än katastrof! Det kan inte sluta på annat sätt än vad twitterdiskussionen gjorde. För varje gång jag visar upp det så är det några fler som också ser det på ställen där de är duktigare på att dölja det.

Tänk dig en diskussion som den om tillåten humor, fast med ett annat ämne, i en riksdag nära dig?

Vi är snart där, vi är jävligt nära det…

********************

Befria Mannen: ”Feminister Som Använder Härskartekniker!

Genusdebatten: ”Nördkultur del 4 – Anita Sarkeesian är tillbaka med mer Cherrypicking

Jussi H Lundell: ”Den feministiska mytomanen

 Gendertruce: ”Det du skall ge henne är en god förebild

Lämna en kommentar

42 kommentarer

 1. Pelle2

   /  07/31/2014

  Jag tycker det är otroligt bra och viktigt att du visar upp galenskaperna som kommer från feministerna och då inte minst feminister på ledande positioner som t.ex Veronica Palm och Åsa Romson.Det är ju helt sjukt att dom kan vräka ur sig all möjlig skit om oss vita medelålders män som grupp i det offentliga och dessutom mer eller mindre applåderas för detta av massmedia och det övriga etablissemanget.
  Sedan börjar dom gråta om en kvinna får den allra minsta kritik, oavsett hur berättigad den är, och talar om kvinnohat mm.

  Svara
 2. Ja men någon ljuger ju uppenbarligen här, äckliga vita cis-män kör ju SUV, de åker inte buss!

  Svara
  • daft

    /  07/31/2014

   Jag har inte ens bil trots att jag är vit, hetero, man, och i medelålderns linda.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  07/31/2014

   Eller cyklar, för den delen.
   Det är nästan som om medelålders vita cis-män får kritik för sitt val oberoende av vilket transportmedel de väljer. I det här fallet: tripperlbestraffning! =)

   Svara
 3. michael

   /  07/31/2014

  Äckliga vita cismän överallt på bussen hem från färjan spyfärdig.
  Ja det vore faktiskt bättre om dessa äckliga vita cismän hade speciella platser anvisade vart dom ska sitta så man slapp se dom,varför t.ex inte längst bak i bussen.

  Svara
  • The Perfect Man

    /  08/01/2014

   Eller varför inte djurtransport, en sån där med små gallerförsedda luckor längst upp? Godsvagn är ju det absolut bästa när den typiska CIS-mannen skall åka tåg. Helst ska det vara en enkelresa då, med en varm ugn vid slutdestinationen.

   Svara
 4. Jättebra skrivet MiT. Du gör ett suveränt jobb när du sätter ljuset på all denna feministidioti som finns runt omkring oss. Jag är säker på att alla dessa okända twittrare blir triggade när de ser och hör ”förebilderna” Romson, Palm, Schyman m.fl. Därför är det viktigt att ta fram även dem.

  Om vi hade haft en granskande journalistkår i Sverige borde de ju ha gjort den här typen av reportage där de påvisat vilka följder t.ex. Åsa Romsons skandalösa Almedalstal får, men därifrån hörs ingenting. Snarare tvärtom. De flesta sjunger med i Gud runs änglakör.

  Svara
 5. CarlK

   /  07/31/2014

  Instämmer. Du gör ett jävligt bra jobb som petar runt i myrstacken! Jag antar att du inte har obegränsade resurser till ditt förfogande, så denna din blogg blir en sorts gerilla gentemot etablissemanget. Och sådana som du blir fler. Och fler…

  Svara
  • Liten

    /  07/31/2014

   Den tweeten har ingen logisk mening alls, ”ute i den riktiga världen”. Ser hen inte vad hen skriver?

   Svara
   • Jo, tweeten har en god logik. I den riktiga världen är det fortfarande chockerande många som blundar för manshatet i dagens feminism, men på twitter är det synligt.

    Svara
  • Patrik

    /  07/31/2014

   Tack och lov är medelsvensson inte feminist. Galenpannorna är en skrikig, lättkränkt minoritet.

   Svara
  • MiT

    /  07/31/2014

   I en tweet har hon omedvetet bekräftat att feminism är en sekt och att de hjärntvättas…

   Svara
   • Jonte

     /  07/31/2014

    Haha, precis så tänkte jag när jag såg tweeten

    Svara
 6. morpheus

   /  07/31/2014

  Det är som Erin Prizzey säger, kärnan i feminismen utgörs av mycket skadade människor (kvinnor) med dåliga personliga erfarenheter av män, och sedan vill man göra detta till politik.

  Sedan hänger unga osäkra tjejer på, tillsammans med andra kanske vettigare men ändå naiva tjejer/kvinnor som ser upp till ledarna och tar allt de säger för sanning.

  Det är farligt.

  Svara
 7. Jonte

   /  07/31/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  07/31/2014

   Hoppas att hon inte själv raggar och tittar på porr,inklusive en feministisk sådan, eftersom hon vill förbjuda det. Sedan är det ju konstigt att heterosexualitet nu skall ses som något fult och något som skall föraktas.
   Nu har vi ju jobbat upp en acceptans för homosexuella och transpersoner så varför skall vi då gå över till att förakta de heterosexuella ? Måste det alltid finnas en grupp att hata och förakta ?

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  07/31/2014

   Ja, förbjud raggande. Då kanske hon slutar ragga på mig hela tiden.

   Svara
   • Hon menar såklart att män ska sluta ragga upp andra kvinnor i hennes åsyn, så hon inte behöver må dåligt av det.

    Svara
  • Liten

    /  07/31/2014

   ”onyanserat positiv representation av heterosexualitet i media”, vad för tidningar läser hon? Det har jag inte läst om på minst 10 år, nu ska man bara vara så konstig som möjligt annars är det inte värt att skriva om.

   Svara
 8. Emelie

   /  07/31/2014

  Tycker du gör ett otroligt bra jobb som orkar sitta och läsa all skit de spyr ur sig på Twitter m.m. och sedan visar upp det. Det behövs!

  Svara
 9. QED

   /  07/31/2014

  Ber att få stämma in i hyllningskören.

  Svara
 10. Stämmer också in i hyllningskören!
  Du är en av få som törs berätta utan hur illa ställt det är utan att försöka vara pk…

  Svara
 11. Chr Ewrk

   /  07/31/2014

  Svara
 12. notsure

   /  07/31/2014

  w00t

  Svara
 13. Jonte

   /  07/31/2014

  Det där med att feministiska debattörer i Sverige låter som tonåringar när dom debatterar gäller tydligen på andra sidan Atlanten också

  Svara
 14. Filip

   /  07/31/2014

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19295205.ab

  Förstår verkligen inte varför hudfärg är så viktigt..

  Svara
  • Som vanligt. Alla andra än den hetrosexuella vita mannen får själva bestämma vad de ska bli kränkta över. Den vita hetrosexuella mannen måste däremot ha tillstånd från externa parter innan han blir kränkt.

   Svara
  • Liten

    /  07/31/2014

   Hudfärg är viktig när man är en rasist, Torbjörn Ek är tydligen en rasist. Därför är det viktigt. Andra, helt normala människor, bryr sig inte så mycket för att inte säga: bryr sig inte alls.

   Svara
 15. Jonte

   /  07/31/2014

  Mer bevis på att amerikanska feminister har väldigt mycket gemensamt med de svenska

  https://twitter.com/JudgyBitch1/status/491211384710266880

  Svara
 16. QED

   /  08/01/2014

  Kanske den här grejen varit uppe tidigare?

  Social Justice Generator

  http://tumblr-argument-generator.lokaltog.net

  Vore kul att ha en svensk version …

  Svara
 17. Lars A

   /  08/01/2014

  Det är inte lätt att sympatisera med sossarna i höstens val. (men viktigare än nånsin)
  Om inte Löfven får en framgång kommer mp och även v och fi flytta fram sina positioner ytterligare i händelse av en vänstermajoritet.
  Ett verkligt dilemma för den gamla gråsossen som tycker om den socialdemokratiska samhällsmodellen. (det gör ju även nya moderaterna)

  Svara
 1. Vanliga speglar förbjuds i Sverige från år 2015 – ska ersättas med genusspeglar | Hänt i Sverige
 2. Det är inte bara i Sverige som idioterna frodas på twitter | WTF?
 3. Några intressanta reaktioner | WTF?
 4. Vad som snurrar i en Grön Ungdoms huvud | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: