Följetongen Kakan

Det där med kakan Hermansson bara rullar på, ”En osmaklig Kaka” och ”Lite mer om den osmakliga Kakan”. Nu gäller det ju hennes tweet om Malexander

BwnrRdhIUAIBg5v

SR har ÅTERIGEN kommit med ett meddelande om Kakan alltså, tror faktiskt det är det tredje i ordningen…

srkakan

Men det är ju intressant att hon inte ska bevaka frågor som hon tagit ställning i, det betyder att hon inte ska få vara med när frågor som rör män, jämställdhet, kvinnor, poliser, demonstrationer, med mera? Hon är ju en uttalad manshatare, har ju till och med skrivit inlägg om det! Jag bytte ut ett ord i hennes text och då blev den genast väldigt ruggig

Hon har flera gånger uttryckt sitt manshat och hat mot andra men då har det fan inte varit ett enda ljud från SR? Varför? Här finns det ännu mer idioti från henne, det här är ju ingen tillfällighet. Hon har ju byggt upp hela sin image på just sånt här, det var väl därför hon anlitades av SR till att börja med?

SR har fått vad de ville ha för de kan inte komma och säga att de inte visste vad hon står för! Kakan passar in i P3-normen på ett alldeles utmärkt sätt, det kryllar av extremister på P3! Det finns många som likt Kakan är manshatare där, P3 (eller åtminstone vissa program) har ju nästan profilerat sig som just manshatarkanalen, radikalfeminismens Mecka på SR! Vill man ha radikalfeminism på SR så är det Kakan man får, de kunde tagit vem som helst för det är ingen skillnad på henne och vilken annan radikalfeminist som helst i Sverige. De hade fått samma sak…

Tillbaka till meddelandet från SR

Kan en företrädare för Sveriges Radio och public service uttrycka sig på det sättet som Kakan har gjort?
Nej, det är inte förenligt med vårt uppdrag samt SR:s policy och riktlinjer och vi har därför tagit avstånd från uttalandet.”

Joho det kan man visst! Det är väldigt tydligt att man kan det…

Men öppet skriva att man hatar män är tydligen förenligt med riktlinjer och policy? Att jämföra män med utvecklingsstörda? Jopp, det är tydligen förenligt med SR:s policy och riktlinjer för inte ett ljud om det har jag hört från SR…

”Sveriges Radios oberoende ska aldrig kunna ifrågasättas och därför krävs att medarbetarna är opartiska och trovärdiga. Det innebär t ex att medarbetare som vid sidan av arbetet är personligt engagerade i en sakfråga eller ett ämne inte kan vara inblandade i bevakningen av den frågan eller det ämnet.”

Bra, då kan vi förvänta oss att Kakan inte är med i något sammanhang på SR där något om män, kvinnor eller jämställdhet luftas!

Angående gamla tweets:
Sveriges Radio har i detta läge bedömt det som skett under den tid hon varit kontrakterad för Morgonpasset. Frågan är komplex och allvarlig.”

Vad som skett för ett, två eller tre år sedan visar att det inte är en groda som slunkit ur henne utan hennes faktiska åsikter om saker och ting. Hade det bara varit en groda så hade det inte varit något egentligen. Men hon bekräftar åsikterna hela tiden.

Varför valde vi Kakan från början?
I Sverige Radio ska en mångfald av röster höras. Vi ska spegla hela befolkningen och hur samhället ser ut.

Kakan har bidragit med en stark personlighet, erfarenheter och perspektiv som bidrar till ökad mångfald i P3. Många ser upp till Kakan och hon är en förebild på flera sätt för unga tjejer. Så resonerade Morgonpasset när hon kontrakterades i början av året som programledare. Som förebild har man också ett ansvar. Därför har Sveriges Radio löpande diskuterat med Kakan hur hon måste  förhålla sig som företrädare för Sveriges Radio och var gränserna går såväl i radio som privat i offentliga sammanhang.”

Jaha, så haters tillhör mångfalden av röster som ska höras? Intressant… Och visst, manshatare finns det gott om i samhället, feminister kallas de visst i dagligt tal. Men varför ska de behöva vara så överrepresenterade på SR? Och en hatare som förebild, härligt…

Angående framtiden efter årsskiftet, när kontraktet går ut:
Vi har en tydlig dialog med Kakan Hermansson som bett om ursäkt och förstår allvaret. Vad som händer längre fram kan vi inte svara på i dag.”

Ett annat sätt att säga att de skiter i det när stormen har bedarrat antar jag…

SR P3 är alltså kanalen för haters eftersom Kakans idéer, uttalanden, manshat med mera har varit kända INNAN hon kontrakterades. Men så är det, vill man ha feminism som ledstjärna och tycker det är bra så är det haters man får. Det är faktiskt inte svårare än så.

Men att det blåser lite runt Kakan går ju inte utan att några ska protestera. Tweetarna som har Karlsten taggade finns i den här tråden

srkakan1

srkakan2

srkakan3

Ogillar klimatet säger hon. Men hon klagar inte på klimatet som Kakan skapar med sin manshatartext som är länkad längre upp? Klimatet som poliser har i sitt arbete är bara fint antar jag?

srkakan4

Jaha, så advokaten tittar in och ska berätta om det hon ”drabbades” av. Jag skrev ju ett inlägg om det, ”Varning för advokaten”, där jag redovisade vad som hände i den tråden. Efter det så gjorde jag en uppföljning, ”Vad är en ”skitvåg från högertroll” för något?”, där jag kollade hur det var med sanningshalten i det hon påstod och de matchade inte så bra…

********************

Jämställdhetsfeministern: ”Rösta på Vänsterpartiet!

Genusdebatten: ”Hur jämställda vore vi i en värld utan el?

Jussi H Lundell: ”Krig, massmord, mens och svensk film

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

50 kommentarer

 1. Osmakligt att vita näthatare som Emanuel Karlsten och Toklandet citerar Kakan. Dessutom har feministisk forskning visat att en riktig ska tåla lite mordhot. Det borde Emanuel Karlsten veta. Dessutom har Emma Persson kännt sig drabbad en gång och då får världens alla män finna sig i att bli mordhotade då och då.
  Peppelipepp!

  Svara
 2. Emma Perssons tweet ”…det är vanligare att män gör det och att kvinnor utsätts för det”, är ren lögn och bullshit. Det finns två akademiska studier i Sverige som säger att könsfördelningen bland mottagare av näthat är tämligen jämn.

  Och idag skrevs om en amerikansk studie som visar att män är de vanligaste offren: http://www.thedailybeast.com/articles/2014/09/04/men-are-harassed-more-than-women-online.html

  Och oavsett vilket, så är ju den statistiska fördelningen ingen ursäkt för att den som tillhör den påstått minst syndande gruppen, ska tillåtas svina fritt.

  Svara
  • I Emma Perssons värld så är det ju alltid män som hetsar och kvinnor som utsätts. Oavsett hur sanningen ser ut så är det ”dumma” män hon kommer att se. Hon blir själva definitionen av en indoktrinerad dåre. Med en offerkofta som står över allt annat. Kunde lika gärna ha handlat om att förneka evolutionen eller förintelsen men i hennes fall handlar besattheten och vetenskapsförnekandet det om det ”onda patriarket” som hon ser i varenda buske.

   Svara
 3. MiT

   /  09/04/2014

  Svara
  • anonym

    /  09/05/2014

   Vi ser redan på LDs twitter vad hon har att lära oss. Det är som att hon sitter instängd i ett hus.

   Svara
 4. Fan vilka hycklare de är på SR. Enda orsaken till att de diskuterat med Hermansson nu är NATURLIGTVIS att det börjat blåsa runt DEM. Att de vägrar uttala sig kring vad som händer längre fram beror på att de idag inte vet om det fortfarande blåser när kontraktet löpt ut…

  Svara
 5. Jag såg ”duellen” Jimmie Åkesson vs G. Avskyrman.
  Vanligtvis är jag lugn och välbalanserad.
  Det är något hos Gudrun som med turbofart framkallar en känsla av ”nu får jag snart nervsammanbrott”.
  Kan någon göra en analys?

  Svara
  • Pelle2

    /  09/05/2014

   Det är patriarkatet och de osynliga strukturerna som gör att du tycker illa om Gudrun 😉

   Svara
   • Dominant och respektlöst sätt mot JÅ
    Gäll och satkärringaktig röst
    Hysteriskt skrikigt upprepade påstående att hela universum har rätt att söka asyl i Sverige…
    Ja, det finns mycket mer hos Gudrun som är retbart för kräkreflexen.

    Svara
    • Kristian

      /  09/05/2014

     Har inte orkat se på henne på ett tag, men nog är hon en bravurauppvisning i ”härskartekniker”.

     Svara
  • Kvan

    /  09/05/2014

   Egots vibrationer.

   Svara
 6. Pelle2

   /  09/05/2014

  Tror precis som du att SR hoppas att stormen mot Kakan skall bedarra så att hon kan fortsätta som vanligt efter nyår.De är ju villiga att bortse från hennes osmakliga utalande om polisen i utbyte mot att hon låtsas vara ångerfull.
  Håller med dig om att hennes uppdrag blir mer eller mindre omöjligt om hon inte skall få uttala sig om saker som hon är engagerad i där hon har en oacceptabel åsikt. Då faller ju gruppen vita män,poliser och utvecklingsstörda bort.
  Håller också med om att det knappast var en tillfällighet att de rekryterade Kakan eftersom SR numera består av en stor del unga och radikalfeministiska kvinnor. Hon var bara dum nog att gå över gränsen för det acceptabla i sina uttalanden medan de andra har lyckats
  hålla sig på rätt sida gränsen än så länge…
  Spännande också med radikalfeminister som Lady D,Emma P och Lina T som börjar gråta om man ställer dom till svars för deras idiotiska uttalanden på sociala medier.
  De flesta av oss inser att man får ta ansvar för sina handlingar när man är vuxen medan dessa personer uppenbarligen tycker att man skall svälja vilken skit som helst från dom så länge det drabbar rätt grupper enligt deras kulturmarxistiska ideologi.

  Svara
 7. Skrämmande

   /  09/05/2014

  SR och många andra mediekanaler är djupt infekterade av
  radikalfeminism och radikalfeminister. Liksom en stor del av samhället i övrigt inkluderat politiker.
  Det mesta är dock baserat på huvudsakligen lögner och manipulation.

  Att detta inte ses igenom och ifrågasätts mer är både skrämmande och skamligt!

  Svara
 8. anonym

   /  09/05/2014

  Fin taktik av Lina T. Det viktiga är inte vad kakan har sagt, utan vem som har grävt fram det. Som vanligt med svenska feminister.

  Svara
 9. MiT

   /  09/05/2014

  Svara
  • Grodan Boll

    /  09/05/2014

   Jobbigt när medborgarna själva axlar rollen som grävande journalister.
   De är många, envisa och motiverade.

   Svara
 10. Jag har en liten känsla att ledningen för P3 och SVT har fått pisk under tid för sina medarbetares politiska ställningstagande i deras program.
  Till detta ska adderas Radiotjänst enorma misstag med dator och även tidningdöden som sådan och den totala förtroendebrist som journalister har fått.

  Stenen sjunker och de börjar bli rädda om jobben. Då börjar man nog tänka att man ska nog förhålla sig till de regler man har.

  Självklart hade det varit bättre de sagt upp Kakan på stående fot, men jag antar att de inte finns tillräcklig kraft ännu hos SVT.

  Kakan kommer nog inte få fortsätta i vår. Dessutom är hon ju vingklippt rejält nu på Twitter. Några felaktiga Tweets till och hej då pengar.

  Svara
  • anonym

    /  09/05/2014

   Det tror jag Kakan struntar fullständigt i. Mentalt är hon 14 år gammal och har troligen precis samma förmåga till framtidsplanering som en godtycklig 14åring. Jag tror inte att hon kan förstå sambandet mellan fler idiotuttalanden på twitter och hejdå pengar.

   Svara
   • Min grabb är 14 och jag tycker inte att Kakan når upp till hans nivå…

    Svara
  • Kristian

    /  09/05/2014

   Är SVT så oberoende?
   Kan de inte fortsätta i samma anda om/när det blir en vänsterregering?

   Svara
 11. Jonte

   /  09/05/2014

  I Sverige Radio ska en mångfald av röster höras….

  😀 😀 😀

  Svara
  • Pelle2

    /  09/05/2014

   Snarare en enfald…

   Svara
  • Ja, alla röster ska få höras! Allt mellan radikalfeminism till ännu mer radikal feminism ska få höras i vårt fria SR byggt på mångfald! 🙂

   Svara
   • Jonte

     /  09/05/2014

    P3 kan ju köra med ”50 nyanser av radikalfeminism” som sin nya slogan. En väldigt passande beskrivning av den kanalen.

    Svara
    • Precis, 50 nyanser kan ju inte bli annat än mångfald. Bara vita kränkta män som skulle ifrågasätta något så självklart 🙂

     Svara
  • Grodan Boll

    /  09/05/2014

   Japp, mångfald. Vilken sekund som helst kommer Mats Dagerlind få en timmes oscriptad sändningstid.

   Svara
   • Jonte

     /  09/05/2014

    Skulle föredra om dom skulle låta exempelvis Josefine Utas kåsera fritt om jämställdhet i en timme i P3. Kommer aldrig att hända dock, hon är väl smygfascist i P3:s alternativa universum.

    Svara
 12. morpheus

   /  09/05/2014

  Kakan skrev ju även en krönika för inte så länge sedan där hon uppmuntrade andra att begå brott. Väldigt förvånad att det inte började blåsa mer kring henne redan då.

  Svara
  • morpheus

    /  09/05/2014

   Har inte länken till hands. Hon skrev om yttrandefriheten och SDs torgmöten, och tyckte att man skulle föra oväsen för att överrösta talarna, vilket är ett brott (kommer inte ihåg exakt vad det heter, typ störande av mötesfriheten eller något).

   Svara
  • Pelle2

    /  09/05/2014

   Hon verkar ju uppmuntra till plankning i kollektivtrafiken också eftersom hon vid ett antal tillfällen har twittrat om var biljettkontroller utförs.

   Svara
 13. Jonte

   /  09/05/2014

  Det är ju verkligen en mångfald av åsikter som hörs i framförallt P3 🙂

  Svara
 14. MiT

   /  09/05/2014

  Svara
  • Jonte

    /  09/05/2014

   Som gammal fritidsgårdsledare har jag sett ett mönster. Det är samma typ av ungdomar som tenderar att bli islamister som de som blir nazister. Trasiga familjer, kriminell bakgrund, problem i skolan, utanförskap osv. Extremister av olika slag har ofta mycket gemensamt

   Svara
  • Grodan Boll

    /  09/05/2014

   Som i Storbrittanien då. Kommer de ges familjerätter för shariamål också? Jag har hört att det är en vinnare.

   Svara
  • Anders/AV

    /  09/05/2014

   Den riktiga polisen tycker inte det är så roligt. Uppmanar att man ska ringa 110 (deras 112) om man ser dem på stan. Det är lika olagligt där som här att utge sig för att vara polis om man inte är det.

   Svara
 15. Maria

   /  09/05/2014

  Radikalfeminism lockar tror redaktionerna och anlitar de här stjärnorna:
  ”Expressens kulturchef Karin Olsson menar att ”Hämndens timme” tillför ytterligare bredd och energi.– Våra podcastar gör att vi når ut till en delvis ny kulturintresserad publik, vilket är väldigt roligt, säger Karin Olsson.” – See more at: http://www.resume.se/nyheter/media/2014/09/01/hamndens-timme-slagen-pa-expressen/#sthash.hlNCNwpN.dpuf

  Svara
  • Pelle2

    /  09/05/2014

   Lycka till på färden mot konkursen..

   Svara
  • ”Kultur”? Möjligtivs ”kultur” som i: Leni Riefenstahl gör att vi når ut till en delvis ny kulturintresserad publik, vilket är väldigt roligt, säger Joseph Goebbels.

   Svara
   • Kristian

     /  09/05/2014

    ”Wenn ich Kultur höre … entsichere ich meinen Browning.”

    Svara
 16. Radfem i var hens hem?

   /  09/05/2014

  Samhällets förfall kulminerar i och med radikalfeminismens införande
  i ett totalt kaos. Det är framtidsscenariot om F! och andra verklighets-kreativister får ökat inflytande i samhällets styrande.

  Svara
 17. trollan

   /  09/05/2014

  Jaha, och nu gillas det inte att Wikipedia får sanningshaltig information om att Kakan hetsar mot poliser heller…
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19482895.ab
  Man glömde dock nämna Malexander tweeten…kanske t o m AB tyckte det var lite magstarkt att ta med och att det kunde göra folk lite mer tveksam till henne.

  Svara
  • Pelle2

    /  09/05/2014

   Ta,den förändring som gjordes på Wikipedia att Kakan är en väsnterextremist som hatar poliser är ju sant. De kunde kompletterat med att hon är en extremfeminist.

   Svara
 1. En Kaka till kaffet? | WTF?
 2. Varför blir det nästan alltid drev? | WTF?
 3. Hur fan kan man hylla henne? | Pinglans Tankar - den ej politiskt korrekta bloggen
 4. Lite gammalt som ligger och skräpar del 5 | WTF?
 5. Lite gammalt som ligger och skräpar del 12 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: