Om/när ryssen kommer

Ryssland har ju flugit in lite som de vill över Sverige väl medvetna om att det bästa vi kan ställa upp med mot dem är några genuscertifierade HBTQ-soldater som skriker NEJ vid gränsen och två rosa JAS. Nåja, det var kanske lite överdrivet, men bara lite! Nu retas Ryssland bara för att visa att de kan och för att tala om att de vet att vi INTE kan. Men hur skulle det se ut om Ryssland på allvar ville göra något mot Sverige och vi hade FiMPVS som styrde landet? Och radikalfeminismens logik och handlingskraft rådde helt och hållet?

rosajasplan

Försvarsministern från Fi informerar om att Sverige står inför en trolig attack och här är krismötet

Schyman: -Måste vi försvara oss? Med vapen? Usch vilket patriarkalt påhitt!

Romson: -Vilka är det som kommer? Ryssland? Men vad trevligt att de vill hälsa på oss för att lära sig om hur våra HBTQ-soldater arbetar! Då kan vi ge dem en rosa blomma när de kommer, vad glada de ska bli!

Fridolin: -Jag som lärare ser vikten av ett normkritiskt försvar, vi måste våga utmana de normer som styrt försvaret i århundraden.

Löfven: -Vi måste agera handlingskraftigt här och försvara oss handlingskraftigt mot angreppet!

Schyman: -Nej Stefan, det måste vi inte alls, vi skickar det bästa av det bästa som vi har av ickevåldsförsvar, nämligen vårt kompani av HBTQ-utbildade dialogsoldater för att möta dem vid gränsen. Som Åsa sa, de får alla ha en rosa blomma med sig för att överräcka till ryssarna. Det ordnar sig, vi kan inte vara så patriarkalt fyrkantiga att vi bara tror det värsta.

Romson: -Stefan, som jag sa i mitt Almedalstal, jag tror att vi måste lära dem att det värsta som finns är vita medelålders heterosexuella män. Om vi bara kan lära dem att de inte ens är människor så inser de nog hur dumma de är.

MP

Löfven: -Åsa, vet du om att Rysslands arme består av just sådana människor? Hur glada tror de kommer att bli när de får reda på att du anser att de inte ens är människor? Vi måste agera handlingskraftigt!

Romson: -… Men den rosa blomman då?

Löfven: -Vad tycker du Jonas, hur ska man bemöta dina gamla polare på bästa sätt? Tänk på att folket vill att vi ska agera handlingskraftigt!

Sjöstedt: -Det viktiga är att männen makar på sig! Alla utom jag då. Och att man följer vår internfeministiska handbok i alla lägen!

Löfven: -Men är det ingen som tycker att vi ska försvara oss på något sätt? Ska de bara få komma in hur lätt som helst? Hur handlingskraftigt är det?

Schyman: -Men gud vad trist du är Stefan, har vi verkligen inget viktigare att tänka på? Hur går det med normkritiken som vi ska införa på alla förskolor till exempel? Vi ligger efter, det finns fortfarande förskolor där man inte lär ut att pojkar är det sämsta som finns och roten till allt ont! Vi ligger efter trots att Nationella sekretariatet för genusforskning har påtalat den vetenskapliga viktigheten som de har känt fram och de vill skynda på indoktrineringen. Nå Stefan, hur går det med det egentligen?

Romson: -Ja Stefan, hur går det med arbetet att få alla att hata vita män! Det måste vi göra eftersom vi alla kallar oss feminister, även du Stefan!

Fridolin: -Stefan, jag som är lärare, om ni inte visste det, kan stå för den övergripande genuscertifierade HBTQ-utbildningen av de ryska soldaterna när de väl har kommit. Så de lär sig att normkritik är det bästa försvaret!

MPtaljubel

Romson och Fridolin på möte med Nationella sekretariatet för genusforskning

Löfven: -Men hörni Romsås och Frigolit, ryssarna skiter fullständigt i normkritik och HBTQ-certifieringar och vad ni vill, vi måste visa på handlingskraft! Nu kör vi, vad har vi att komma med? Gudrun, du börjar.

Schyman: -Nej Stefan, jag kommer inte att säga något eftersom du pekar så patriarkalt med hela handen, känns så militäriskt! USCH!

Sjöstedt: Jag föreslår att vi bombar dem med Vänsterpartiets internfeministiska handbok. Så de inser att de måste maka på sig.

Romson: -Ja, Vänsterpartiets internfeministiska handbok och mitt Almedalstal ska nog få dem på andra tankar. Och några rosa blommor givetvis!

Fridolin: -Jag som är lärare skickar kolbiten på dem, det är pedagogiskt och bra och tillsammans med Åsas Almedalstal så kan de inte annat än backa! Kan vi inte bomba dem med radikalfeministiska böcker om normkritik också? Så de kan krossa heteronormen?

Löfven: -Då är vi klara med krismötet, det tog bara 4 dagar så vi var riktigt snabba den här gången. men så är det ju en allvarlig situation också som kräver handlingskraft och snabba besked! Det vi har är alltså att vi ska bomba dem med med V:s internfeminsitiska handbok, Romsons Almedalstal, Fridolins kolbit och böcker om normkritik. Jag håller med om att detta är ett mycket kraftfullt försvar av Sverige! Kan vi enas om att detta?

Schyman: -Jag kom på en sak, kan vi inte hota dem med Fis fantastiska omskolningsläger för män? Här kommer de med sina brummande maskiner och förpestar. Vi måste stoppa dem och säga till dem att de får åka kollektivt! Och vi kan ju skicka dem bilder på mig från valrörelsen när jag har på mig de fantastiska genusglasögonen, titta här så fina de är!

mäktigaglasögon

Lövfen lite mumlande: -Då kanske de skrattar ihjäl sig åtminstone.

Lövfen: -Då skickar vi upp de två plan i Sverige som just nu är redo, de andra är på ommålning och har inte hunnit bli klara än, vi kan ju inte skicka plan som inte är vackert målade i rosa! Planen är laddade med internfeministiska handböcker, normkritiska böcker, Fridolins kolbit och Romsons Almedalstal. Nu ska vi verkligen visa ryssarna att vi menar allvar! Vi visar verkligen handlingskraft!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

21 kommentarer

 1. Men överdriver du inte nu? Menar du verkligen att det eminenta och genomtänkta försvarea av Sverige i formen av ett dialogförsvar skulle ifrågasättas av Löfven? I fyra hela dagar?
  Jag säger, ryssen har inte en chans!

  Svara
 2. Jag upptäckte just att det inte finns någonting alls skrivet om normkritik på ryskspråkiga Wikipedia. Skandal. Google Översätt översätter ”normkritik” till ”стандарт критика”, vilket blir ganska intetsägande på ryska. Här har vi en massa förebyggande fredsarbete att göra! Lägg ner försvaret och lär ryssarna allt om normkritik! Översätt Kvinnolobbyns självstympningsmanual och ge den till Putin och hans kotteri!

  Svara
 3. MiT

   /  09/20/2014

  Svara
 4. MiT

   /  09/20/2014

  Svara
 5. "Motstånd mot feminism överalllt på ledarsidor mm"

   /  09/20/2014

  Ett tydligt exempel på en som talar emot sig själv
  http://www.politism.se/genusfolket/med-varje-ord-han-sa-uttrycktes-ett-hat-mot-feminism/

  ”Följande har skett under den feministiska renässansen: Även om motstånd mot feminism fortfarande syns (och ska givetvis synas, det vore en märklig ordning annars) överallt på ledarsidor, i sociala medier, i popkulturen och så vidare…”

  och ”antifeminister” kallas verklighetsfrånvända?

  Svara
  • Politism.se verkar vara helt ur slag. Paralyserade av valresultatet. Inget manshat eller vithetshat senaste veckan. Kanske väcker valresultatet någon slags eftertanke hos dem.

   Svara
 6. Jag vill kunna se min dotter i ögonen och säga; Jag var inte medveten om att jag var dum i huvudet.

  Svara
 7. Grreger Hoffa

   /  09/20/2014

  Går vi med i NATO så får ryssen en anledning att anfalla, om denna agressionspakt fortsätter sin expansion österut inte annars. Frågor på det?

  Svara
  • Jag är i grunden Nato-skeptisk, men blir ändå mer Nato-positiv för varje dag som går. Ryssland har en BNP som liknar Italiens. Ryssland anfaller inget Nato-land, för det betyder världskrig, kanske med kärnvapen, och i vilket fall som helst skulle Nato i så fall göra Ryssland till världens största landningsbana eller parkeringsplats. Putin är inte så korkad att han inte inser det.

   Svara
  • Du kanske har missat att Georgien och Ukraina inte är med i Nato, och att det kan vara en anledning till att Putin har krigat i dessa två länder.

   Svara
  • En fråga har jag: Vilka NATO-länder har Ryssland anfallit än så länge?

   Svara
 8. Anonym

   /  09/20/2014

  Den mest verklighetsfrånvarande analysen hittills?

  http://www.dn.se/debatt/en-markant-vanstervind-gick-s-fullstandigt-forbi/

  FI är tydligen ultra liberala. Äcklad av denna analys då jag själv kallar mig libertarian och FI står för allting jag inte är, Kommunismen. De borde vara partiet som är längst nere vid auktoritär. Sossarna missade tydligen också en vänstervind som blåste över och blev en högervind.

  Ja vad fan ska man säga…

  Svara
 9. Malte Lindeman

   /  09/20/2014

  Åja vi har fotfarande en och annan vapenför i det här landet..https://www.youtube.com/watch?v=QBcSdpTNjJw

  Svara
 10. vrb

   /  09/20/2014

  Kikade lite på partiledartalen under valnatten. Skämskudde la grande när Fridolin och Romson tar till orda.

  http://www.svtplay.se/klipp/2321321/partiledartal-gustav-fridolin-och-asa-romson-mp

  Svara
 11. vrb

   /  09/20/2014

  Hör jag fel eller är det nån som ropar ”NEJ” vid 2:16 precis efter att Fridolin sagt ”En ny grönare och feministisk regering”? 😀

  Svara
 12. Pelle2

   /  09/21/2014

  Vi måste väl införa rosa uniformer,bilar,vapen och fartyg också så att det syns när våra normkritiska stormtrupper kommer 😉

  Svara
 13. QED

   /  09/21/2014

  Kanske F! MP går med på att köpa riktiga vapen om man gör om könskodningen? T.ex. bomben ”Hello City”:

  Svara
 14. MJ

   /  09/23/2014

  Jag hade skrämmande rätt måste jag säga. Jag klagade på slakten av det svenska försvaret redan på 90-talet. Jag sa då att alla nedskärningar av det svenska försvaret tidigare har berott på tanken om evigt varaktig fred och varje gång har man startat nedskärningarna kort tid innan orostiden.
  I en diskussion, med några nyliberaler, 2003 så hävdade jag att man skulle ha i princip avskaffat försvaret lagom till dess att man ville nyanskaffa det igen. Jag pressades då på frågor om vilket hotet skulle vara, och det visste jag inte, men jag gav som förslag spänningar mellan Ryssland och EU/USA, och angav att det inom tidsspannet 10-15 år kunde ha ändrats. Svaren jag fick då var att typen ”Hahaha påminn mig att köpa hem popcorn” osv.
  Nu är det 11 år senare det är spänningar mellan Ryssland och EU/USA, vårt försvar är i praktiken helt avskaffat och återanskaffning av försvarsförmåga är en politisk fråga.

  Men å andra sidan, jag har alltid rätt. Det är som det här med nazisterna i Ukraina, de kommer göra sig osams med väst och när de har gjort det kommer alla högerdebattörer att förneka sitt nuvarande stöd för dem. Ni kommer se det slå in.

  Svara
 1. Mer sopsortering löser problemet med flygkränkningar | WTF?
 2. När de tunga namnen tar ton | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: