Feminismens offer

Så här ser ett av feminismens offer ut. De som tror på allt som feminismen trumpetar ut dagligen i Sverige. De tror att de inte duger, att de ska diskrimineras, att de ska behöva vara dubbelt så bra som en man, att män konspirerar för att behålla privilegier med mera. Det är rätt starkt jobbat av feminismen att skapa allt detta hos en person som fortfarande inte ens är ute på arbetsmarknaden.

Och var hon fått sina idéer ifrån om det inte är från feminismen vete fan, för är det någon som har alla möjligheter att lyckas i juridikbranschen så är det hon. Hon som varit med om att vinna juridik-SM för Uppsala universitet

juridiksm

Feminismen har alltså lyckats få en toppstudent med toppbetyg som förmodligen kommer att kunna välja och vraka bland schyssta jobberbjudanden efter några års erfarenhet att hysa misstro till framtiden, att redan innan hon ens är färdig eller jobbat inom yrket tro att hon KOMMER att bli förfördelad, att få henne att dra på sig offerkoftan och knäppa den stenhårt. Det är fan starkt jobbat av feminismen! För sådana här destruktiva tankar kommer från feminismen och inte från något annat!

För en sak är säker, att marknadsföra sig som en gnällspik som tror att alla problem man möts av alltid är alla andras fel kommer inte att ge henne en bra framtid med bra jobb…

Det är just för sånt här som jag kommer att försöka hålla min dotter så långt borta från allt vad feminismen i Sverige är, för det enda den vill göra är att knäppa offerkoftan så hårt om folk att de knappt kan andas.

Jag vill att min dotter ska kunna andas och leva när hon blir vuxen.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

32 kommentarer

 1. Pelle2

   /  09/24/2014

  Ja,det är helt sjukt att hon bara utgår ifrån att en mindre kvalificerad man kommer att ta hennes jobb.Har hon något bevis för att det ser ut så i juristbranschen eller känner hon bara att det är så ?
  Vad jag har läst så dominerar kvinnor t.ex domaryrket.Indikerar det att det är omöjligt för en kvinna att göra karriär som jurist eller indikerar det kanske t.o.m att män blir diskriminerade och förbigångna av mindre begåvade kvinnor eller kanske rent av drabbas av kvotering ?
  Jag vet inte om män blir diskriminerade i domaryrket eftersom jag inte har tagit reda på fakta om det.Kanske Hannah också skulle ta reda på fakta innan hon uttalar sig eller är fakta en patriarkal härskarteknik för henne precis som för många andra feminister ?

  Dessutom dominerar väl kvinnorna juristutbildningen nuförtiden så hennes utsikter torde väl vara alldeles utmärkta att göra karriär i en framtida kvinnodominerad bransch ?
  Kan ju också nämna ett par exempel på kvinnor som har lyckats och inte har gett upp i juristbranschen Anne Ramberg som är generalsekreterare i sveriges juristförbund och
  Elisabet Massi Fritz som driver en egen advokatbyrå. Här är namnet på några kvinnor som hon har anställt:
  Advokat Camilla Swart,Advokat Charlotte Nordström,Advokat Mia Joleby,Advokat Caroline Brännström,Jur.kand Fatima Brobeck Khan,Jur.kand Sara Lemoure’ och Jur.kand Martina Berg.Med andra ord verkar det gå ganska bra att både driva en advokatbyrå och bli anställd på en.
  Med andra ord, se till att klara av studierna och sluta se dig själv som ett offer så kommer du med all säkerhet få ett advokatjobb och kanske till och med startar en egen byrå.

  Svara
 2. Men det är nog sant att hon kommer bli utkonkurrerad. För vilken kvinna gillar att ha en annan kvinna som chef? Eller vilken kvinna vill bli omsprungen av en yngre. Tjuvnyp lär det bli kvinna vs kvinna. Oavsett nivå.

  Tio kvinnliga ledamöter
  på varandra genast nöter
  de börjar med gnat
  och slutar i hat
  Saxen som kuken skulle klippa
  hamnar i Amandas lilla snippa
  Så istället för tio
  var de nu bara nio

  Nio kvinnliga styrelseproffs

  Sen så vill säkert hennes manliga chefer inte ha en offerkoftegnällpsik som anställd.

  Jag själv aktar mig noga för dessa feminister som tror de kan dra offerkortet så fort de inte får som de vill. Bättre stämma i bäcken och anställa ngn annan istället som förstår att man får betalt efter prestation och inte kön.

  Puh. Feminismen kommer att skjuta sig själv…och om den överlever så blir det i form av femikommunism.

  Svara
 3. Kalle

   /  09/24/2014

  Här är Fi-fanskapet som torterade sitt eget barn med kallt vatten, kolla in kommentarerna (får se hur länge vissa av dem får stå kvar..folk vet vem hon är)
  http://nyheter24.se/debatt/777802-mendez-fi-farligt-att-ge-ett-fascistiskt-parti-vice-talmansposter

  Svara
  • Kristian

    /  09/25/2014

   Å nej, inte den där ”verkligheten” igen, och samarbete med andra partier och ett försök att lösa riktiga problem. Bara stenhård ideologi skall det vara, rakt in i bergväggen.

   Går an att snacka när man inte behöver ta ansvar.

   Svara
 4. norskgoy

   /  09/24/2014

  Jeg er rett og slett imponert.

  Elsker ”broilere” som kommer rett fra skolebenken og tror de er verdensmestre og alle andre ”gamlinger” er idioter. Jeg elsker dem.

  Svara
 5. klättermusen

   /  09/24/2014

  Vilket sammanträffande! Jag är i precis samma situation själv. Om några månader tar jag examen. Därför tänkte jag göra ett utspel i media. Kalla mig klättermusen om du vill. Feminism känns ändå helt rätt för karriären. Betänk att en klättring mot stjärnorna kräver såväl kofta som offer. Toppbetyg och meriter räcker ändå bara så långt. Vadå prestation förresten? Fastnar man i trädtopparna kan man alltid stämma chefen. Eller varför inte den konkurrerande manlige kollegan. För sexuella trakasserier förstås. Det skulle göra susen. Jag tror man ska tänka positivt. Finns det feminism finns det hopp. Som vi brukar säga. Det tycker jag verkar bra för framtiden!

  Jag vet inte vad kontentan av det här skulle vara. Ibland tenderar dock skillnaden mellan den cyniska opportunisten och den naiva nyttiga idioten vara hårfin.

  Svara
 6. A

   /  09/25/2014

  Det är snällt av dig att kalla henne för offer. Jag skulle vid första anblicken av hennes text (som jag inte ens orkade igenom pga alla subjektiva floskler) kalla henne för något betydligt mindre snällt. Men du har nog rätt, hon är ett offer för ”den goda feminismen”. Jag känner mig så otroligt tacksam att jag inte är ett av de offren, utan att jag kan/väljer att tänka själv.

  Svara
 7. MiT

   /  09/25/2014

  ”Maskulinitet i förändring – maskulinitet och makt”
  http://www.lansstyrelsen.se/orebro/Sv/kalender/2014/Pages/maskulinitet-i-forandring.aspx

  Svara
  • Pelle2

    /  09/25/2014

   Citat från programmet:
   ”Vi vet att Sverige inte är ett jämställt samhälle, och att män som grupp har mer makt än kvinnor som grupp. Medan många kvinnor också själva aktivt upplever underordning är det ovanligt att män upplever att den rådande ordningen ger dem några särskilda fördelar. Men hur upprätthålls egentligen den manliga överordningen och framförallt – hur kan vi bli bättre på att arbeta med maskulinitet och makt?”

   Är det sådant skitsnack som Länssstyrelsen vill föra fram ?

   Att kvinnor upplever en underordning är knappast detsamma som att de är underordnade. Det visar väl ovanstående text från den blivande advokaten som Toklandet länkar till.
   Hon som advokat lär komma att stå över väldigt många män vad gäller ekonomisk och annan makt och ändå känner hon sig förtryckt. Jag som t.ex har varit både brevbärare och fabriksarbetare har aldrig känt mig underordnad men kanske borde ha gjort det i linje med feministernas offertänk.
   Det är väl sant att det ofta är män på de allra högsta posterna i saamhället men det är också så att det oftast är män som har de allra smutsigaste,tyngsta och farligaste jobben.
   Borde inte de männen känna sig förtryckta och varför vill inte kvinnor bli kvoterade till dom jobben ?
   Dessutom är det väldigt få som har en stor makt överhuvudtaget så varför skall just kvinnor känna sig förtryckta över att de inte har stor makt ?
   Om nu Sverige är ett så dåligt och ojämställt samhälle så efterlyser jag fortfarande informationen om vilket annat land i världen som är bättre.

   Svara
   • morpheus

     /  09/25/2014

    ”De flesta” kvinnor upplever ju inte en underordning, det är därför F! inte får fler röster än vad de får.

    Svara
 8. MJ

   /  09/25/2014

  Hon hyser ingen misstro inför framtiden. Hon är ju toppstudent och medlem i Hilda. Hon skriver en artikel som kommer göra henne populär i de kretsar som ska anställa henne.

  Det är personlig marknadsföring.

  Svara
 9. Leif

   /  09/25/2014

  Så ung och så genommarinerad av feministiska fördomar och floskler. Vad är det egentligen för mening med att hon överhuvud taget satsar på ett yrkesliv? All skit hon kommer att drabbas av kan ju redan förutses.

  Svara
  • norskgoy

    /  09/25/2014

   Hun er et profesjonelt offer. Hennes karriere vil alltid være å skylde på hverandre. Og med tanke på klimaet i Sverige er det jo en god taktikk for henne personlig. ”de hater meg pga jeg er ei kvinne”, og man vil automatisk få tildelt fordeler.

   For henne er det smart, rent moralsk er det horribelt.

   Svara
 10. michael

   /  09/25/2014

  Ja det är ju intressant en vit medelklass kvinna som gått igenom ett utbildningsväsen som gynnar tjejer och numer ingår i ett nätverk(Hilda)som är till för att gynna kvinnor inom yrket som redan är kvinnodominerat.
  Och har åsikten att hennes manliga kollegor hon kommer möta egentligen är inkompetenta lata och står för förtryck.
  Ja som man känns det verkligen tryggt att sådana verklighetsförankrade kvinnor kommer vara objektiva och rättvisa när dom verkar inom rättsväsendet.

  Svara
 11. Jag läste läsarkommentarerna på hennes insändare. Härligt att se. Hon har antagligen inte insett att när folk får tycka fritt så kraschar alla hennes resonemang som hon filat på med sina feministvänner.

  Fullständigt nedsablad blir den stackars tösen och som extra salt i såret… de flesta kommer nog att akta sig att anställa henne efter att googlat runt lite. Ouasch…. välkommen till verkligheten Hanna, där förnuft, logik och annat fortfarande KAN verka.

  Svara
  • MJ

    /  09/25/2014

   Knappast där hon ska jobba.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  09/25/2014

   Jesus Amalia vilka sågningar.
   Jag hoppas hon får tjänsten hon siktar på med hjälp av artikeln. Är det Bodström & Borgström månne?

   Svara
 12. Inte konstigt att folk skriver som de skriver. eller säga som de säger.
  Har man bland annat manshatande politiker som Åsa Romson så får man bilden utav att det är OK att hatar. Vilket skapar ett vi & dom tänk!

  Svara
 13. Maria

   /  09/25/2014

  Det där var som sagt en platsannons för att bli anställd vid t.ex. Massi Fritz advokatbyrå. Hon anger att hon är aspirant eller redan medlem av Hildanätverket, så att de vet vem de ska premiera vid rekrytering.

  Svara
  • morpheus

    /  09/25/2014

   Hon fullständigt bajsar på alla som faktiskt har en uppförsbacke här i livet. Och hon bajsar på de kvinnor som har en dröm om något, men nu börjar tveka om det är möjligt att uppnå den. För kvinnor är ju förtryckta…

   Det som gör mig riktigt arg med den här sortens feminism är att den hjälper ju inte ens kvinnor, inte ens om vi skulle låtsas att de faktiskt hade rätt om sakförhållandena…!

   Livet ÄR orättvist, det spelar ingen roll vilket kön man har. Nyckeln är att lära sig att hantera det och övervinna motståndet.

   Det finns offer och sen finns det ”offer”.

   ”It’s a lie to think that you are not good enough. It’s a lie to think that you’re not worth anything.”

   ”It’s freezing, I can’t feel my hands…!”

   Nick Vujicic

   (Fast det är klart, han är ju man, det är ju lätt för honom att säga)

   Svara
  • morpheus

    /  09/25/2014

   (Meh det skulle vara ett svar till bloggposten, inte till Maria)

   Svara
 14. morpheus

   /  09/25/2014

  Den här var ju bra förresten:

  http://snurrigtdotcom.wordpress.com/2014/09/25/av-valvilja-eller-enbart-i-eget-intresse/

  Hur gick det egentligen till när F!s jämställdhetspolitik helt plötsligt genomsyrar samhället till denna höga grad??

  Hur fick t.ex. MSB, en statlig myndighet, ett sådant starkt radikalfeministiskt synsätt under två borgerliga mandatperioder?

  Vem tog de besluten? Hur gick den beslutsprocessen till?

  Det tycker jag hade varit JÄKLIGT intressant att veta.

  För det här måste upphöra.

  Svara
 15. MiT

   /  09/25/2014

  En bisarr diskussion, kolla alla svar på denna. man kan tro att det är programmerade kränkthetsbotar som är igång…

  Svara
  • Kristian

    /  09/25/2014

   It’s the Judean People’s Front!
   (Skall inte använda den mer i år.)

   Svara
  • invaderace

    /  09/25/2014

   Men det var ju vansinnigt roligt! Den diskussionen måste följas!

   Svara
  • Chr Ewrk

    /  09/25/2014

   Gha! vart klilckar man för att komma till den satans konversationen?

   Svara
   • MiT

     /  09/25/2014

    Klicka på tids- och datumstämpeln i tweeten. Men har du inte ett twitterkonto så ser du bara några stycken.

    Svara
  • Chr Ewrk

    /  09/25/2014

   Haha denna tweet är bäst ! 😀

   ⚧ Ciskritisk ⚧ ‏@fthecistem 6 tim
   @ladydahmer Kommer nu blocka dig pga vi båda mår dåligt av denna diskussion och jag måste prioritera annat.

   Svara
 16. xavier245

   /  09/26/2014

  tyckte nog denna var bäst: https://twitter.com/ladydahmer/status/515015305656295424 ” är det nånting jag är jävligt bra på så är det att både lyssna på o ta till mig kritik.”

  Svara
 1. Av välvilja eller enbart i eget intresse? | snurrigtdotcom
 2. Galna twitter igen | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: