Vänsterpartiet visar varför!

De visar varför de aldrig har släppts in i en regering och aldrig kommer att göra det heller. Dagens sandlåda, som initierades av Vänsterpartiets Hans Linde, i riksdagen när man skulle utse 2:a vice talman visar det tydligt. Linde började gagga om en sluten omröstning. En sluten omröstning som är helt poänglös eftersom det bara fanns ett namn att rösta på. Eller rösta blankt. Det fanns bara ett enda resultat som röstningen kan leda till och det är att Björn Söder från Sverigedemokraterna får den 2:a vice talmansposten. Det fanns ju bara ett enda förslag. Det enda Vänsterpartiets jävla tramsande ledde fram till var att tre timmar av riksdagsledamöternas tid kastades bort.

Hans Lindes och V:s omogna trams kostade oss skattebetalare ca 400 000 kr i bara bortkastad tid idag. Plus att allt arbete som de kunde göra på den tiden blir ogjort. Om Vänsterpartiet själva föreslagit ett namn som de ville rösta på, lämpligtvis Pol Pot eller Stalin, så hade jag inte brytt mig så mycket. Men nu var syftet ENBART att obstruera!

Och inte nog med Lindes och V:s tramsande med sluten omröstning, Rossana Dinamarca visade att hon är en mental fjortis

dinamarca

Jag är inte mycket för strikt klädsel och sånt, tycker till exempel att slips är något av det fulaste som finns. Jag har inget emot att man har en t-shirt på sig i riksdagen. Men det det finns något som heter sunt förnuft och respekt för Sveriges högsta beslutande församling också och Dinamarca har visat att hon saknar båda totalt. Det verkar som om Veronica Palm från S tyckte det var jättebra av Dinamarca

”Veronica Palm, riksdagsledamot för Socialdemokraterna, stöttar Rossana Dinamarca.

– Ja, det är ju sant, säger hon först om budskapet på Dinamarcas t-shirt.
Och fortsätter:

– Jag tror inte hon bryter mot några regler med t-shirten. Vi har allihop politiska symboler på oss. Jag har ett fredsmärke. Vi är ju politiska varelser, säger hon.”

Och på tal om rasister så vet vi ju redan vad Palm är för något

Men eftersom Linde såg till att skattebetalarna förlorade ca 400 000 kr idag så kan han avstå 6,5 månadslöner, eller så kan V-gruppen solidariskt avstå från en månadslön så vi får tillbaka pengarna. Då kan de visa att de åtminstone har en gnutta hederlighet i sina arma kroppar för det är så respektlöst hanterande av skattepengar av V att man bara häpnar!

Och det roligaste i det hela är ju att om inte V hållit på med sitt jävla trams idag så hade ingen vetat vem som är 2: vise talman. Hur många kunde direkt säga vem som var det förra mandatperioden? Nu vet ALLA vem som är det…

Så Vänsterpartiet visade bara återigen varför de ALDRIG släppts in i någon regering. De kan inte hantera den makt det innebär och de har inte den respekt som det kräver.

*********************

Fnordspotting: ”En djupt ovärdig föreställning i Riksdagen

Fröken Missnöjd: ”school…

Jussi H Lundell: ”Den förmenta godhetens kolportörer

MVH

MiT

Lämna en kommentar

62 kommentarer

 1. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
 2. Pelle2

   /  09/29/2014

  Sd och andra partier hade kunnat ta på sig en t-shirt där det står att V,MP och FI är könsrasister om de nu hade velat sänka sig till Dinamarcas nivå.
  Att Palm stöttade Dinamarca är det väl ingen som är förvånad över med tanke på alla idiotiska uttalanden hon har gjort tidigare…
  Just V har ju heller ingen historia att vara stolt över med deras rötter i kommunismen som de numera nödtorftigt döljer bakom sin könsrasism.
  Håller med dig om att omröstningen var löjlig,kostnads- och tidskrävande i onödan
  eftersom det inte fanns några motkandidater till Söder. Dessutom finns det ju en praxis som säger på vilket sätt som talmännen tillsätts.
  Vill dom verkligen rucka på den praxisen precis som de gjorde med budgetpraxisen och därmed öppna upp för alllmän pajkastning och kaos framöver ?

  Svara
  • robjoh

    /  09/30/2014

   Vänsterpartiet är också det enda partiet i vår riksdag som har ansett att Sverige bör slåss på Adolf Hitlers sida i andra världskriget.

   Svara
 3. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  09/29/2014

   Skulle vara kul att höra Cronemans svar 😉 Att han och hans surdegsätande hipsterkamrater pratar om solidaritet är inte detsamma som att dom är solidariska.

   Svara
  • Benjamin

    /  09/29/2014

   Fan, det är rena rama farsen man hamnat i. Är det på riktigt det som händer i mediesverige just nu? Är det vuxna människor som håller på såhär? Det är ju som en fritidsgård. Gamla tiders publicister skulle ju tro att det var en skoltidning från mellanstadiet om de såg dethär.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  09/30/2014

   Låt mig gissa, de vill inte husera de socialt utsatta där, utan hjälpa dem på plats i de andra kommunerna. Det blir billigare så, och varje krona kan därmed hjälpa fler.

   Svara
 4. MiT

   /  09/29/2014

  Arnstad blir bara rimligare och rimligare…

  Svara
  • Pelle2

    /  09/29/2014

   Pansargeneralen visar upp sina djupa kunskaper i ämnet åsiktsfrihet.Han skulle ha passat bra som KGB:are i gamla Sovjet.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  09/30/2014

   Var det inte De Goda som ville ha röstningen sluten? *suck*

   Svara
 5. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
 6. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
 7. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
 8. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
  • Grodan Boll

    /  09/30/2014

   Varg! Varg!
   Vad sa Henrik om normalisering igen?

   Svara
 9. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
  • Grodan Boll

    /  09/30/2014

   Praxis? Till och med femteklassare vet det vid det här laget.

   Svara
 10. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
  • Benjamin

    /  09/29/2014

   De här tweetsen måste sparas till eftervärden. Han kan naturligtvis ha rätt även om jag personligen tror att den chansen är någon promille. Mer sannolikt kommer vi inte att ha några utrotningsläger om 6 år. Det finns inte många tecken som tyder på det. Framförallt det enkla faktum att även om SD vore nazister så sitter de inte i regering såsom Hitler gjorde. De kan helt enkelt inte genomföra en kupp på det viset som Hitler gjode.

   Svara
   • MJ

     /  09/30/2014

    Det hade ju inte Nazityskland heller. De hade ju eutanasiprogrammet tidigt, men lägren sattes upp senare. När det gäller judarna så använde de ju ”kontor för judisk återvandring till Palestina” ända fram tills dess att Engelsmännen stängde den möjligheten.

    Nazisternas utrotningsläger var ett resultat av kriget (i kombination med ideologin), så även om SD var nazister så skulle vi inte kunna förvänta oss utrotningsläger av nazitysk sort.

    Svara
  • morpheus

    /  09/30/2014

   Han verkar på allvar tro att Söder blev just ”talman” och inte reserv-reserv-talman.

   Svara
 11. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
  • morpheus

    /  09/30/2014

   ❤ Utas

   Hur blev hon INTE vald till riksdagen? Eller partiledare för MP för den delen.

   Svara
   • Kristian

     /  09/30/2014

    Den väsentliga frågan är väl vad hon gör i MP.
    Tyvärr finns det nog folk som fortfarande tror att ”miljöpartiet” (liksom ”feminist” och ”kommunist” går att reparera.)

    Hoppas hennes politiska karriär inte förstörs alldeles. Hon skulle kunna göra mycket bra om en 10-15 år när vansinnet tonats ned.

    Svara
    • morpheus

      /  09/30/2014

     Ja hon är i helt fel parti. Hennes enda brist. 🙂

     Svara
 12. MiT

   /  09/29/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  09/29/2014

   Stod inte ❤ för deras mentala ålder? Sånt här trams torde bevisa tesen.

   Svara
  • Benjamin

    /  09/29/2014

   Rossana arbetar uppenbarligen på att SD skall få ytterligare mandat vid nästa val. Tror hon att V vinner röster på att deras riksdagsrepresentanter uppför sig som 10-åringar?

   Svara
 13. Tredje generationen

   /  09/29/2014

  Den här valrörelsen har V verkligen visat sverige vad dom står för med obscena gester under valvakan, skränande och omoget betende samt nu det här.

  Nu förstår jag varför just dom inte är som andra partier och varför dom lockar till sig alla skrikiga rättshaverister med vuvozelor och följet med svartklädda ligister vid demostrationerna.

  Svara
 14. Tredje generationen

   /  09/29/2014

  Förresten den här borde du ta en titt på TL , även fast den ligger på skräpsajten Nyheter24.
  RFSU/RSFL som inte nöjer sig med att nyligen tipsa om vilka rastplatser som gör sig bäst för lite anonymt homogruppsex (ja tydligen var det bara för just manliga homosexuella det gällde den gången) till både barnfamiljer och vägverkets förtret vill nu lyfta fram frågan om barnens rätt till att ha sex på förskolan och konstaterar att en penna i snippan har ingen småflicka mått dåligt av och 6-åringar ska uppmuntras till att suga av varandra.

  Man kan ju tro att dom skulle puddla efter medias (nja skvallerpressen är mer sant) uppmärksammande men deras svar på kritiken är skrämmande.

  Svara
  • Pelle2

    /  09/30/2014

   Helt sjukt av RFSU Malmö att uppmuntra till avancerade sexlekar hos småbarn.Att barn är nyfikna på sitt eget och andras kön är ju naturligt men att tycka att det är ok med oralsex och att stoppa upp pennor i slidan på flickor är ju helt sjukt.

   Svara
  • Märkligt att dessa ideologiska extremister ska få så mycket plats i Sverige. Eller är det likadant i alla länder? Det torde vara uppenbart för de flesta som träffat små barn att det finns en stor diskrepans mellan hur de uttrycker sig och den kognitiva förmågan att föra resonemang, verbalisera sina känslor och reflektera kring långsiktiga konsekvenser av sitt handlande.

   Var det inte F! som ville göra sådan undervisning obligatorisk i förskolan?

   Svara
 15. Jan

   /  09/30/2014

  Sverigedemokraterna borde ha valt en mindre kontroversiell kandidat än Björn Söder. Söder är ett sänke för SD. Om det inte vore för den s k sjuklöverns ansvarslösa invandringspolitik skulle ett parti som SD på sin höjd nå en procent i riksdagsvalet. Mer än 90 procent av SD:s röster är missnöjesröster. Sverigedemokraterna har ett imageproblem. Ingen av deras politiker är i närheten av något man kan kalla omtyckt eller folkkär. Inte ens Jimmie.

  Svara
  • MJ

    /  09/30/2014

   Talmansposten är ju en ”göra-sig-av-med-post”.

   Svara
   • Jan

     /  09/30/2014

    Sant, men det är samtidigt ett honnörsuppdrag. Så man bör vara noga med vem man väljer då denne person blir partiets ansikte utåt. Nåja, nu är valet redan gjort.

    Svara
  • Jonte

    /  10/01/2014

   Håller med, Björn Söder är väl tillsammans med Ekeroth den mest osympatiske SD-toppen, är det någon i sd-toppen som ger mig kristallklara rassevibbar så är det han.

   Svara
 16. Jens

   /  09/30/2014

  Jag tycker det är lite fel att betrakta de timmar som lades på detta som bortkastade och som en kostnad för oss som bor och betalar skatt i Sverige. Jag ser det som en bonus att de var upptagna några timmar med detta, det innebär bara färre timmar att hitta på och besluta om dumheter.
  Av samma skäl tycker jag att V gott kan införa 6-timmars arbetsdag för sina anställda, det är ju win-win på det, mer tid för familjen för dem, mindre dumheter producerat i vinst för Sverige.

  Svara
 17. Ja, jag betalar hellre pengar för att de inte gör någonting än att de ställer till mer kaos i landet. Däremot håller jag med om att det principiellt är ett problem att de inte upprätthåller arbetsmoral och gott beteende eftersom de ändå är någon form av förebilder och representerar den högsta makten.

  I själva verket hade jag nog hellre sett dem slåss än sätta på sig tröjor. Det är så infantilt och passivt-aggressivt. Dessa människor ska ändå representera oss och förhandla med ombud för andra länder. Hur agerar de där, trycker upp t-shirtar om tyskarna är dumma och frågar chans på gulliga lobbyister? Eller varför frågar jag ens, ett annat lågvattenmärke var ju när Sahlins fjortisförälskelse i Springsteen. Jag vill bli representerad av människor som agerar med det ansvar och den pondus som man kan förvänta sig av någon som är på toppen av hierarkin, inte av folk som har den beslutande makten men beter sig som förtryckta skolungar.

  Fram för pondus och korrekt beteende.

  Svara
 18. Benjamin

   /  09/30/2014

  När det gäller röstningen av Björn Söder; rent principiellt tycker jag inte V gjorde fel. Så länge man håller sig till de demokratiska spelreglerna så tycker jag det är ok. Av någon anledning tyckte V denna omröstning var viktig. Kanske för att markera att mot SD, kanske för att ta reda på hur stort stöd en talman från SD hade från andra parier. Kanske för att obstruera. Det är en del av det politiska spelet och detta måste få finnas. Att anlägga någon slags effektivitetskrav på den demokratiska processen tycker jag känns överflödigt. Jag tror inte den ”bortkastade” tiden hade kunnat användas till några andra stordåd direkt. V ville ha det såhär och det var enligt reglerna (om än inte enligt praxis) så inte mycket att orda om. Om de själva (V alltså) vann några poäng på processen är tveksamt men det är ju upp till dem att bedöma.

  Noterade följande rasistiska ledarreaktion på gårdagens val av talmän i socialdemokratiska Arbetarbladet :
  http://www.arbetarbladet.se/opinion/ledare/avstjalpningsuppdraget

  Ledarskribenten Anna Norling som själv klagar på att Björn Söder en gång (2007 tror jag) uttryckt sig homofobiskt har själv inga problem med att uttrycka sig rasistiskt och sexistiskt. Hon skriver:
  ”I och med måndagens omröstning kommer talmansuppdraget inte längre att betraktas som ett prestigeuppdrag. Mer som ett avstjälpningsuppdrag för vita män med tvivelaktiga åsikter gällande invandringspolitiken.”

  Svara
 19. MiT

   /  09/30/2014

  Svara
  • Kristian

    /  10/01/2014

   Intressant att det några av våra mest sminkade ”politiker” hittas i det ”partiet.”

   Svara
 20. chade

   /  09/30/2014
  Svara
  • Fugen

    /  09/30/2014

   Det måste vara något fel på henne, SÅ korkad kan man inte vara.

   Svara
   • Intenso

     /  09/30/2014

    “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe.”
    ― Albert Einstein

    Svara
 21. MiT

   /  09/30/2014

  Svara
  • morpheus

    /  09/30/2014

   Vad sägs om att förneka.. eller jag menar censurera t.ex. berättelser om förintelsen också?

   Barn ska inte behöva vet att sånt har förekommit.

   Svara
  • Pelle2

    /  09/30/2014

   Vem är förvånad ?

   Svara
   • Kristian

     /  10/01/2014

    Sången skrevs om fotboll, men texten passar vårt land och regering idag:

    Till och med Arnholm är emot! Har hon läst på i ordboken sedan valet om vad ”liberal” betyder?

    Svara
 22. MiT

   /  09/30/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  09/30/2014

   Ja, eller hur. Rasism och kränkningar förekommer endast i Sverige. Det är väl därför så många rasifierade vill komma hit och bli rasistiskt bemötta.
   Det är sådana som Juristfan som driver folk i famnen på SD.

   Svara
 23. Jan

   /  09/30/2014

  Just det. Hur vore det om vi svenskar la oss i och censurerade litteratur från de rasifierades hemländer? En tecknad barnversion av koranen kanske vore något?

  Svara
 1. Riksdagens omröstning | Häxanmexan
 2. V Och Riksdagisets Förakt För Demokrati | Löjesguiden
 3. Maniac Media
 4. Att skylla på andra | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: