Alice Bah Kunke

Hon är visst minister numera minsann. Vad hennes politiska värv är mer än Ungdomsstyrelsen vet jag inte men hur hennes syn på jämställdhet ser ut kan man läsa hos Jämställdhetefeministern, ”Alice Bah Kuhnkes kamp mot Sveriges pojkar fortsätter” och ”Stöd till pojkar och män är oacceptabelt!” Läs igenom båda så ser man hur hennes bidrag till en feministisk regering ser ut. Men Veronica Palm är ju inte med i alla fall, man får vara glad för det lilla.

Här några annorlunda bilder på Alice Bah Kunke

alicebah00

alicebah11

alicebah22

Ganska harmlösa bilder faktiskt men jag gissar att hon inte är så stolt över dem, speciellt nu när hon är minister och allt. Och så är hon ju en typisk feminist också, som ni kan se i Jämställdhetsfeministerns inlägg, vilket gör det extra pikant

*******************

Genusdebatten: ”Skolan suger och lärare är helt fucking jävla dumma i huvudet!

Genusdebatten: ”När kan man dra slutsatser?

Ekvalist: ”En feministisk regering

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

46 kommentarer

 1. Kristian

   /  10/03/2014

  Ack och ve.
  ”Killsnack” och ”ABC” tänkte jag. Med det var viss någon annan.

  Svara
 2. MJ

   /  10/03/2014

  Vad är syftet med att lägga ut bilderna då?

  Svara
  • Syftet är väl att visa upp ministern som den pajas hon är.

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  10/03/2014

   Vad var syftet med att ta dom?

   Svara
   • Bolibompatanten i bara mässingen

     /  10/05/2014

    Att få en plats i Riksdagen. Sånt räknas som merit i Sverige , eftersom de flesta i Riksdagen saknar en utbildning.

    Svara
 3. J

   /  10/03/2014

  Så jävla sunkigt att lägga upp dom här bilderna.

  Svara
 4. Pelle2

   /  10/03/2014

  OT:
  Såg i regeringsformen att regeringen skall göra det olagligt för Svenska medborgare att köpa sex utomlands.Undrar om de kan få något annat land att lämna ut en svensk medborgare som har begått det brottet ?
  Undrar också om kvinnor som åker på så kallade dansresor till Gambia och ersätter de manliga prostituerade med presenter,mat och husrum kommer att lagföras för det ? Om inte så har dom öppnat upp för en möjlighet att kringgå lagen.

  Avslutningsvis undrar jag om regeringen kommer att bistå andra regeringar med utvisning av brottslingar till dom länderna för brott som är unika för dom och deras moral ?

  Jag kommer inte drabbas av ovanstående lag om någon tror det för jag har aldrig och kommer aldrig köpa sex.Tycker bara att det är märkligt att vår regering vill sätta sig över andra regeringars lagar.

  Svara
  • Jämställda lagar

    /  10/03/2014

   I skenet av att man gjort det lagligt för singelkvinnor att inseminera i Sverige pga att ”annars åker de ju utomlands och gör det ändå” så kan man ju fundera.

   Svara
 5. Lövet

   /  10/03/2014

  Tyckte nog inte heller att det där var så produktivt. H u r snabbt kan de användas för att illusterar vilken ”unken och kvinnofientlig” site det här är…
  …hur snabbt kommer du att anklagas för att sitta och gubbskrocka ”Höhö…. …hon var minsann inte rädd att visa…”
  …den skiten rinner ner på oss läsare och kommentatorer också.

  Svara
 6. wigwag

   /  10/03/2014

  Fast det är Löfven som valt henne så skicka bilderna till honom. han är förmodligen lyckligt omedveten om vilken feministslampa han valt till sin kulturminister. Rikta kritik dit den hör hemma. Alice har hittills inte gjort nåt kontroversiellt som minister som kan kritiseras.

  Svara
  • MJ

    /  10/03/2014

   Jag fattar inte vad bilderna har med hennes ministerkvaliteter att göra.

   Svara
   • wigwag

     /  10/03/2014

    Inte jag heller men Löfven kanske tycker det. Men jag tror nog Alice fått ministerposten på hennes engagemang och kompetens inom svenskt kulturliv och inget annat. Dock kan det ju uppstå imageproblem inte bara för Alice själv som kulturminister utan också för hela regeringen om det finns mycket av såna här bilder och hon fortsätter glatt att ”ställa opp” som minister. Det är en avvägning som måste göras och kännas av och det är Löfvens uppgift att göra den.

    Svara
   • klarasangar24

     /  10/03/2014

    Inte ? Hon ser ut som en typisk TV-licens smitare 🙂

    Svara
  • Kristian

    /  10/03/2014

   På tal om att missförstås så är nog ”feministslampa” kanske inte ett ord jag skulle välja att använda …

   Svara
   • wigwag

     /  10/03/2014

    Du tycker ordet feministslampa är problematiskt i ett kommentarsfält under ett inlägg vars hela syfte är att klistra på en nybliven minister tillika ung kvinna just det epitetet? Det säger ju nåt om dig. Saker och ting ska kallas för vad det är tycker jag. Dom publicerade bilderna i just det här sammanhanget just nu är avsedda för att misskreditera Alice som minister. Dom är menade att tolkas som att hon är lite slampig, sexistisk och oseriös och, min favorit,”har dåligt omdöme”, samt är klart olämplig som minister. Det är min tolkning av intentionen bakom detta inlägg.

    Svara
    • MiT

      /  10/03/2014

     Då kan du gå och köpa en ny tolkning på någon rea för du behöver en…

     Det är DU som kallar folk feministslampa, ingen annan…

     Du verkar uppenbart ha stora problem med att läsa det som faktiskt står. Och sådär jätteung är hon inte, hon är 42 år.

     Förstår du ens vad ”ganska harmlösa” betyder? Det står under bilderna i inlägget… Bilderna blir lite pikanta nu när hon är minister bara, thats it.

     Svara
     • wigwag

       /  10/04/2014

      Jag läste att du skrev det. Förstår du vad ordet intention betyder? Du har inte publicerat bilderna för att dom är ”ganska harmlösa”. Bilderna är förövrigt inte ett dugg ”pikanta” för Alice som nybliven minister, ”och allt”, eftersom hon tog avstånd från dem redan för 20 år sen.

 7. Hennes arbete i ”ungdomsstyrelsen” där hon öst pengar över diverse föreningar är iaf intressant

  Svara
 8. MiT

   /  10/03/2014

  Se där ja, några som genast rycker ut och tycker att det var sunkigt att lägga ut bilderna. Om ni läser riktigt noga så skrev jag att jag tycker de är ganska harmlösa. Men annorlunda för en kulturminister kanske?

  Hon har som vuxen ställt upp på att ta dem, tycker inte att det är något konstigt alls med dem. Jag har inte heller sagt något om att de skulle ha något med hennes arbete som kulturminister, inte mer än att hon kanske ångrar dem nu. Men bara för att hon kanske ångrar dem nu betyder det inte att de bara magiskt försvinner. Och man kanske ska fråga sig varför hon har tagit dem? För uppmärksamhet? Det kanske gav fördelar då? Det som ger fördelar en gång kan ge nackdelar en annan.

  Och sen är det extra intressant eftersom hon verkar vara en unken radikalfeminist som fått jobbet, kanske på grund av sina unkna värderingar…

  Svara
  • Kristian

    /  10/03/2014

   Jag tycker de var så oskyldiga att det knappt ens handlar om ”ungdomligt oförstånd.” Vad skall man säga, mer än att hon ser bra ut? Misstänker att jag blir mindre nöjd med henne politik, men det blir väl nyval till jul, så …

   Kombinationen ”stilig kvinna inom politiken” plus ”cigarr” ger mig associationer till både Sarah Palin och Arnold Schwarzenegger. Vet inte om det är bra eller dåligt …

   Svara
   • MiT

     /  10/03/2014

    Ja visst är bilderna rätt oskyldiga?

    Cigarrer och politiker, var inte en president igång med just cigarrer…

    Svara
 9. MiT

   /  10/03/2014

  Och bilderna kommer från tidningen Okej på 90-talet
  Står lite mer om dem här
  http://nyheteridag.se/har-ar-tuttbilderna-pa-nya-kulturministern/

  Svara
  • ”– Går jag bara in för det tillräckligt mycket, så blir det som jag vill, säger hon och får det att låta självklart.”

   Låter väldigt mycket som tjatsex, alltså våldtäkt enligt många feminister. 😉

   Svara
 10. Benjamin

   /  10/03/2014

  Bilderna bör inte på något sätt påverka hennes ställning som minister. De är lagliga, de är tagna med hennes medgivande och de är publicerade i svensk press. Finns ingen anledning att hålla dem hemliga. Snarare är det väl lika bra att de kommer fram med en gång eftersom de skulle dykt upp förr eller senare i vilket fall.

  Varför det är unket att publicera dem kan man ju fundera kring varför man tycker. Antagligen för att det inte är PK. Idag alltså. Säger mer om tidsandan än om bilderna.

  Finns det något ”unkenhetsindex” man kan gå efter för att få reda på vilka bilder från förr som får respektive inte får publiceras? Offentliga bilder alltså, inte privata- eller paparazzibilder och sånt skit. De är de alltid unket att publicera. Till och med om det är heilande sverigedemokrater.

  Svara
 11. Kvinnors tuttar skall ju avsexualiseras så jag ser inget problem med bilderna där. Vad som är bekymmersamt är dock cigarrökningen…

  Svara
  • Kristian

    /  10/03/2014

   När man skriver den sanna historien om 1990-talet kommer ”cigarrer är coola” att stå högt upp på listan över ”vad tänkte vi.” Cigaretter och annan tobak var ju lika ute då som nu.

   Svara
 12. Dreadlock

   /  10/03/2014

  Ungdomsstyrelsen ja. Jag vet inte om hon (Bah) var med på den tiden då mitt SDN fick besök av ett råd muslimska fundamentalister besökt av ett ökänt kräk vid namn Bilal Phillips. Allt snyggt ordnat på torgets ”Folkets Hus” med benägen hjälp av Ungdomsstyrelsen. Media var som vanligt knäpptyst. Vi – någorlunda normalbegåvade- i stadsdelen : WTF ?

  När det ändå kom upp på agendan av en vaken och icke indoktrinerad journalist 1 månad efter ,så blev det officiella svaret från ungdomsstyrelsen ” Vi visste inte ” ”Vi blev lurade”

  Jaha. Men ni får skattepengar för att hålla reda på sånt. Är det inte skäl nog ?

  Svara
 13. Jag gillar din blogg, som du vet, Toklandet. Men jag tycker att bilderna på ABK var onödiga. Det finns annat, viktigare, att hålla emot ABK, som att hennes tidigare myndighet har tvingat Glöm Aldrig Pela och Fadime att sluta arbeta könsneutralt.
  http://jamstalldhetsfeministern.wordpress.com/2013/11/29/stod-till-pojkar-och-man-ar-oacceptabelt/
  Räkna med att detta inlägg kommer att hänvisas till av folk som till varje pris vill förhindra att feminismen ska kritiseras.

  Svara
  • MiT

    /  10/03/2014

   Och när de hänvisar till det så får de också nu på flera ställen (inkl i inlägget under bilderna) läsa att jag tycker bilderna är helt harmlösa och mer av rolig kuriosa. Faktum är att jag tycker de är rätt fräcka…

   Svara
 14. Bra tweet här i twitter-stapeln: ”Vår feministiska regering nämnde psykisk ohälsa bland HBTQ-personer och unga tjejer, och förbisåg helt pojkar – som begår 70% av suicid.”

  = ”jämställdhet” och ”allas lika värde” i vår fina feministiska regering. Löfvén din ryggradslösa jävla sopa.

  Svara
 15. Benjamin

   /  10/03/2014

  Alltså, hon skall bli minister. Jag tycker personligen inte hon gjorde ett dugg fel som tog de där bilderna. Antagligen tog hon dem i en tid när hon satsade på att bli kändis, kanske artist och hon tyckte förmodligen att hon var attraktiv och sexig på den tiden. De är en del av berättelsen om vem Alice Bah är. Varför skall de gömas?

  Det är väl ungefär som den där bilden på vår tredje talman där han står tillsammans med en tysk farbror som en gång var med i SS. Den bilden kan också sägas vara ”unken”, visa en annan tidsanda, visa hur den tiden såg ut och visa hur den personen såg på saker och ting när han var ung. Den är en del av berättelsen om vem Björn Söder är.

  Det finns ingen anledning att gömma i princip någonting utom sådant som har med privatlivets helgd att göra.

  De som blir upprörda både av bilderna och av att de publiceras bör nog fundera på varför. Förmodligen bär de på en alltför idealiserad och onyanserad bild av vad en politiker kan vara.

  Svara
 16. Svensk kvällspress hade inga problem att publicera toplessbilder på nån grekisk minister, eller var det möjligen politikerhustru, för något decennium sen. Så att publicera kommersiella bilder tagna av en professionell fotograf med modellens fulla samtycke ser jag inget som helst problem med.

  Svara
 17. Som minister och kvinna tror jag hon är fullt kapabel att stå för de bilderna. Det måste varje minister vara beredd att göra om man har figurerat på nätet i olika sammanhang. Jag tycker inte bilderna säger ett skvatt om hennes kvalitet eller kompetens eller förmågan att lyckas som kulturminister. Då är jag betydligt mer bekymrad över att hon tycks se ekonomiska satsningar på idrott för pojkar, t ex fotboll och ishockey, som ett utslag för bristande jämställdhet. Det är väl just dessa satsningar som är extra viktiga och det hoppas jag att hon inser snart.

  Svara
 18. MiT

   /  10/03/2014

  Svara
 19. MiT

   /  10/03/2014

  Svara
  • Intenso

    /  10/03/2014

   Han har huvudet på skaft, den där Lindén, haha. Gillar honom skarpt.

   Svara
 20. MiT

   /  10/03/2014

  Svara
 21. MiT

   /  10/03/2014

  Svara
 22. MiT

   /  10/04/2014

  Svara
  • Kalle

    /  10/04/2014

   Vad gjorde mindre talangfulla kvinnliga komiker innan universal-ursäkten för alla personliga tillkortakommanden dvs patriarkatet myntades?

   Svara
 23. Lars Andersson

   /  10/05/2014

  Feministslampa tycker jag är ett bra ord för både vår kulturminister och statsminister. Hur kan en vuxen karl som Löfven sänka sig så lågt och kalla sig själv ”feminist” bara för att fjäska till sig till några medvetslösa kvinnoröster? Löfven påminner för mycket om kapten ”Klänning” med sin inställsamma feminism, som är världens löjligaste politiska rörelse. Well, fortsätt hänga ut våra folkfientliga politiker, själv är jag redan trött på vår nya regering.

  Svara
  • wigwag

    /  10/05/2014

   Det här gilla jag. Man ska stå för det man tycker. Och Löfven är definitivt en falsk feminist. Ogillar hela karln intensivt. Om Alice är feminist eller inte vet jag inte och inte om hon är särskilt slampig heller. Jag utgår från att hon är kanonbra tills motsatsen bevisats.

   Svara
 1. Häxan spådde lite rätt | Häxanmexan
 2. Ministrar | WTF?
 3. Häxan spådde lite rätt – Hexanmexan "shake my hand?"

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: