Shitstorm mot komiker

Det handlar om @Kringland och någon podd som jag inte hört. Får ta och lyssna på den ikväll och se om den är så farlig och hemsk som en del gör gällande. Det verkar som om han varit i stormens öga förut då det antyds något gammalt här och där men vad vete fan och jag bryr mig inte så mycket heller eftersom det är Proffskränkta som går loss och de går loss om precis allt. Identitetsfolk vill verkligen inte att folk får tycka olika, inte får ha vilken humor som man vill med mera. De vill styra allt in i minsta detalj. Förra gången något liknande var uppe var ju när ett harmlöst men småfräckt skämt fick dem att rycka ut, den här gången är det alltså Kringlan som är i skottgluggen.

Det är ganska många tweetar det handlar om men det utvecklade sig visst så, jag har dock inte med alla utan en del får ni kolla upp själva, jag har kanske inte ens med de värsta. Länk till varje twittertråd där jag hämtat tweetarna finns också.

Men varning för långt inlägg!

kringlan

kringlan1

Fler tweetar här

Har som sagt inte hört podden men gissar att det knappast är någon rasistisk tanke bakom?

kringlan2

kringlan3

Fler tweetar här

Intressant hashtag, ”vithetsnorm”, säger ju att det är en Identitetsmänniska. Och han har tålamod med dem också.

Men här kommer det som verkligen drog igång dem

kringlan4

Nu har jag bara sett fragment av Parks grejer på nätet så kan inte säga så mycket om det och jag är ingen konstmänniska, tycker det mesta är töntigt helt enkelt. Men jag förstår att Kringlans ställningstagande är principiellt och inget annat, för Park ÄR en politisk fånge.

kringlan5

kringlan6

Här dök @ettfyndigtnamn upp och är väldigt flitig. Länk till tråden kommer senare. Grejen är ju att vi har en lag, HMF, som skiljer på folk och folk och ger vissa personer undantag. Alla är inte lika inför lagen så länge det finns särskilda lagar för vissa.

kringlan7

kringlan8

kringlan9

Ännu en som inte förstår att HMF gör att lagen inte gäller för alla.

kringlan10

kringlan11

Det känner vi ju igen från mitt gamla inlägg som länkas i början, att det är funkofobi att man säger att någon är galen…

kringlan12

kringlan13

Haha, ta råd från dem är nog det bästa man kan göra  😀

kringlan14kringlan15

kringlan16

kringlan17

Åhhh, så trevligt, nu kommer lite härlig GBA på allvar! Ta kontakt med en han jobbar med för att få lite stöd och samtidigt som man blir besviken på DEN personen…

kringlan18

kringlan22

Hon fick lite napp från kompisen till slut. Så patetiska de är, man saknar ord…

Länk till MÅÅÅÅNGA fler tweetar

Det ovan är en mastodonttråd! Jag har bara med väldigt lite, det finns säkert värre grejer där som jag inte har tagit med.

Här följer några tweetar som ingår i tråden ovan men jag har dem separat och de går att hitta i länken som finns i slutet

kringlan23

kringlan24

Det gick fort, några tweetar senare är Park helt plötsligt Kringlans fascistkompis! Hur fan gick det till?

kringlan25

Nu ska han skriva in sitt ”rasistiska arsle” på konstkurser. Inte nog med det, Kringlan uppskattar också Park som fascist och rasist tydligen. Nu vet ju inte jag om det är sant alls men grejen är att det vet inte The MegaBitch heller…

kringlan26

kringlan27

Galaxer i mina braxer, nu har Kringlan avancerat till ”Rasist och nazistkramare”. Sveriges Radio taggas också för att ta del av The MegaBitch alla sanningar.

kringlan28

Rimlighetsminister var verkligen ett bra ord. Och där kom det igen, nazistkramare…

kringlan29

kringlan30

kringlan31

kringlan32

kringlan33

kringlan34

Det där sista är väl det som skaver mest antar jag…

kringlan35

Nazikramare igen…

kringlan36

Ojoj, där tryckte han på rätt knapp för nu blev Aftonbladet också taggad!

Länk till fler tweetar här

En sak är ju helt klar, en del verkar inte förstå att man kan ta ställning för och försvara en princip utan att samtidigt ta ställning FÖR och försvara en som utnyttjar principen på kanske ett snett sätt. När jag fick se hans tweet om Park så antog jag direkt att han försvarar själva principen att man inte ska låsa in folk baserat på vilka åsikter de har för då får man politiska fångar. Och det är sånt man förknippar med andra styrelseskick än vårt…

Det kommer alltid att finnas folk som utnyttjar det system som finns till max, som pressar gränserna för vad som är tillåtet. Man får helt enkelt hitta andra sätt att hantera sånt och de personerna för det duger inte att låsa in.

Detta gav ju också lite subtweetar om honom, jag tar med några

kringlan37

Länk

kringlan38

Länk

kringlan39

Länk

kringlan42

Länk

kringlan43

Länk

kringlan44

Länk

kringlan40

kringlan41

kringlan45

kringlan46

kringlan47

De precis ovan får ni gå in på @TheMegaBitch konto för att hitta

Det finns GARANTERAT väldigt mycket mer subtweetar om detta, jag har bara tagit några stycken.

Slut på det låååånga inlägget! Men det blev ju så här långt bara för han har oändligt tålamod med rena galningar…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

45 kommentarer

 1. MiT

   /  10/16/2014

  Läs tweetarna innan och efter, en som försöker få en annan att förstå att det är samma sak att låsa in protesterande i Ryssland som det är här. Att man inte ska gapa när Ryssland låser in när man samtidigt är tyst när samma sak sker här här

  Svara
 2. Kul att se vad ”intelligentian” sysslar med på dagarna. Världen skulle bli betydlig trevligare om Twitter lades ner, helt uppenbart. Att flera av twittrarna skulle tjäna på lite betänketid före (de flesta) inläggen är ställt utom allt tvivel.

  Svara
  • Börja ta betalt för varje tweet istället. Progressiv prissättning utan övre gräns. Femtusen för ett tweet torde avskräcka.

   Svara
  • Erik

    /  10/17/2014

   Å andra sidan kan det vara positivt att de helt uppenbart spritt språngande galna twittrarna fortsätter vara upptagna med att twittra. Kanske kan psykvården till viss del ersättas med att baita galningarna ett par gånger om dagen.

   Svara
 3. Jag förstår inte hur du orkar bevaka all denna idioti, men det är fantastiskt att du gör det MiT. Jag får som vanligt lite illamåendekänslor när jag läser tweetsen från den nya svenska intelligentian (men det är fantastiskt roligt att denne Kringlan står upp för självklarheter, och han är faktiskt väldigt rolig i sina (ibland) elaka svar). Hoppas han är medveten om hur mobben arbetar (han verkar ha skinn på näsan).

  Svara
 4. anonym

   /  10/16/2014

  Kawa Zolfragy uttrycker att Per Gudmundssen bör avrättas, försvarar det med ”bara satir” och så är det bra med det. Satirargumentet borde således fungera i bägge riktningarna.

  Svara
 5. Pelle2

   /  10/16/2014

  Samma människor som hatar Kringlan och i vanlig ordning försöker sätta rasist och naziststämpel på honom älskar med all sannolikhet mans- och polishataren Kakan Hermansson.Skulle knappast tro att de har några negativa synpunkter på hennes medverkan i tv och radio i alla fall.
  Den extremfeministiska ideologin är som sagt var helt sjuk och totalitär.Ingen får ha några avvikande åsikter gentemot deras för då skall man hatas och hånas på alla sätt och vis.
  Det är ju också intressant att alltid när man ber dom styrka sina påståenden så slutar det med att dom säger att dom inte orkar eller vill inte utbilda meningsmotståndaren och att man skall Googla.Det visar ju att det enbart handlar om en ideologi eller religion där anhängarna varken kan eller vill styrka sitt enfaldiga svammel.
  Man skall bara köpa det de säger rakt av och hålla käften.

  Svara
 6. Alltid lika roligt när det ska tävlas om vem som pissar längst. Särskilt när det enda dom lyckas med är att blöta ner sina egna skor. Känns som ett klockrent fall för Straight To Bed Without Dinner Boy.

  Svara
 7. MiT

   /  10/16/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  10/16/2014

   Starka argument av Hanna.
   Kollade på hennes Twitterkonto för att få reda vem hon är och där stod följande:
   ”Journalist och illustratör. Politik, feminism och gaming.”
   Att hon är feminist framgår med all tydlighet av hennes begåvade och genomtänkta kommentar till Kringlan ;-).
   Att hon är journalist är ju desto mera skrämmande. Dels för att hon förmodligen kommer att skriva en massa om genus och radikalfeminism om hon får chansen och dels för att hennes brist på argumentation får mig att undra hur dålig dagens journalistutbildning är.
   Kan man inte argumentera på en högre nivå som journalist så är det ju riktigt skrämmande.

   Svara
   • anonym

     /  10/16/2014

    Har inte gått klart gymnasiet. Är en del av kretsen kring Fanny Åström och Lady Dahmer.

    Svara
    • Pelle2

      /  10/16/2014

     Det förklarar ju ett eller annat men varför kallar hon sig för journalist om hon är en skolunge ?

     Svara
     • anonym

       /  10/16/2014

      Journalist är tyvärr inte en skyddad titel, så vem som helst får kalla sig journalist om den vill.

   • anonymiserad

     /  02/02/2015

    Pelle2 wrote ”Att hon är journalist är ju desto mera skrämmande”

    Bara för att man ”jobbar”-(läs skriver några dåliga inlägg) på nyheter24 så betyder inte det att man är journalist.

    Svara
 8. MiT

   /  10/16/2014

  Svara
 9. MiT

   /  10/16/2014

  Svara
 10. Jan

   /  10/16/2014

  Jag har lyssnat på delar av Kringlans podd samt några av hans inslag i Tankesmedjan. Han sticker ut eftersom han förmår att hålla två tankar i luften samtidigt. Och det i en miljö (P3) där det ses som ett hot. På P3 ska alla tycka lika. Kvinnor, hbtq:are och rasifierade kan aldrig ha fel och har ständigt tolkningsföreträde. De bestämmer till och med vilken humor som är rolig och vad som ska anses vara konst. Stackars Kringlan som måste försvara sig mot de här medelmåttornas tyranni…

  Svara
 11. Kakan & Kringlan borde göra program ihop, de skulle bli ett radarpar det slår gnistor om!

  Svara
 12. Jan

   /  10/16/2014

  Visst, vissa delar av Dan Parks ”konst” är osmaklig och vulgär. Men det som fått honom fälld är det faktum att han driver med det politiskt korrekta. Något man inte får göra i det officiella Sverige eftersom det bryter mot ”värdegrunden”. Dan Parks instinkt som samhällsprovokatör är korrekt: han sniffar upp tabun och bryter mot dem. I konstform vill säga. Därför har de politiskt korrekta satt honom i fängelse.

  Svara
  • Benjamin

    /  10/16/2014

   Dan Parks använder n-kontexten.
   De Geer skrev ”kuken” på svenska flaggan.
   Pussy Riot sjöng punkigt i kyrkan.

   Var tid och var plats har sina alldeles egna provokationer mot etablissemangets fastställda gränser.
   Intet nytt under solen.
   Konsekvenserna är i princip desamma om än med lite olika straffskalor.

   Jag har inte sett Dan Parks grejer. Vågar han även häckla islam? Där är det ju inte bara etablissemanget som kan reagera utan livsfarliga fanatiker. Där går en gräns för många provokatörer som är rädda om livet på riktigt.

   Svara
   • MJ

     /  10/17/2014

    Jasså? Är det någon provokatör som dödats i Sverige pga provokation mot Islam?

    Svara
    • Kristian

      /  10/17/2014

     Lars Wilks har väl varit ”bra näre”.

     Svara
     • MJ

       /  10/17/2014

      Bra nära? En tonåring försökte tackla honom på en föreläsning, hur är det nära?
      Då är jag närmare att bli mördad. Framförallt så var väl Ohlsson Wallin mycket närmare att bli mördad på grund av sin provokation mot kristendomen.

     • Benjamin

       /  10/19/2014

      @MJ:
      Du är Nordkoreansk agent väl?
      Glad att du kämpar mot vår islamofobi.

     • Benjamin

       /  10/20/2014

      @Kristian:
      Ja, det kan man väl säga. Hade han varit hemma och terroristerna inte så klantiga så kunde han mycket väl strukit med.
      http://www.svd.se/nyheter/inrikes/broder-far-fangelse-for-vilksbrand_4996013.svd

      Men det finns säkert en och annan här i kommentarsfältet som genom säkra shiamuslimska källor kan berätta att bröderna bara skulle grilla korv. 😉

 13. Benjamin

   /  10/16/2014

  Jisses. Det är helt otroligt. TheMegaBitch är extremt otrevlig men så fort Kringlan svarar med samma mynt spelar hon offer och tweetar sedan vidare om hur illa hon blivit behandlad helt utan att den inledande kontexten tydliggörs. Nästa gång en feminist påstår att ”en blivit klappad på huvudet” och liknande så vet man att man inte skall tro på det.

  Svara
  • Pelle2

    /  10/16/2014

   Det konstiga är att många extremfeminister anser att krav på god ton är en härskarteknik när dom sprider en massa verbal skit omkring sig men när någon ger igen med samma mynt så börjar dom gråta…

   Svara
   • anonym

     /  10/16/2014

    Att vara indigniera är en ersättare för att veta vad man pratar om.

    Svara
    • Benjamin

      /  10/16/2014

     Japp, det är verkligen ett av de mest återkommande inslagen i tvi-tutandet. Så fort argumenten tar slut så är det indignation samt ”läs på” som kommer istället.

     ”Läs på” kan vara det sämsta argumenten av alla. Om man själv har läst på så bör man kunna prestera en kort sammanfattning om meningsmotståndarens felslut. Vad annars är det för mening att ens delta i debatten? Vad annars var det för mening med att själv läsa på?

     Svara
 14. anonym

   /  10/16/2014

  https://twitter.com/smulsex/status/521693149023182849 Hårdisken har tänkt till igen. Betyder det här att hon kommer att kämpa för folks rätt att ta droger som de vill och rätten till att sälja sina organ, eller är det som vanligt? Kroppen definieras som det mellan livmodern och vaginan?

  Svara
  • Pelle2

    /  10/16/2014

   Antar att hon argumenterar emot surrogatmödraskap.
   Om det är så, så undrar jag varför det i så fall skall vara självklart med konstgjord befruktning för ensamstående kvinnor? Det är ingen mänsklig rättighet att få barn och varför skall samhället subventionera just kvinnors behov av att bli biologisk mamma ?
   Om de vill ha barn utan en mans inblandning får de väl adoptera ett barn om det går. Annars får de vara utan…Detsamma gäller ju för männen som inte har någon kvinna som vill skaffa barn med dom.

   Svara
   • anonym

     /  10/16/2014

    Hon aborterar för abort, och att det bara är kvinnan som ska ta beslutet.

    Svara
    • anonym

      /  10/16/2014

     argumenterar för abort ska det så klart stå.

     Svara
     • Pelle2

       /  10/17/2014

      Kul att någon har gjort en seriös undersökning av detta. Får spara länken så att man alltid kan klistra in den i diskussioner där feminister snackar skit om att män blir informellt inkvoterade:-).

     • Pelle2

       /  10/17/2014

      Oops. Detta inlägg skulle läggas under det som handlade om att män blir inkvoterade till styrelser.

 15. MiT

   /  10/17/2014

  ”Nej, det finns ingen informell inkvotering av män”
  http://www.dn.se/debatt/nej-det-finns-ingen-informell-inkvotering-av-man/

  Svara
  • Pelle2

    /  10/17/2014

   Hon är ju van vid att skita ner miljön så vem blir förvånad 😉

   Svara
 16. MiT

   /  10/17/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  10/17/2014

   Börjar tydligen bli jobbigt för Freddan att folk har upptäckt vilket reservat för feminism och allmän politisk korrekthet Södermalm är och att de dessutom har fräckheten att påtala det.

   Svara
  • Kristian

    /  10/17/2014

   Svara
 17. …var är din praktiska feministiska analys?

  Jag har hittat min!!

  http://www.huffingtonpost.com/june-ericudorie/do-men-hate-women_b_5876880.html

  In our society, men are scared of vaginas. This fear of vaginas has led to men obsessively controlling and hating women. Sometimes, I wish men would stop obsessing about my vagina.

  Där föll alla bitar på plats!

  Svara
 1. Radikalfeministiskt snömos | WTF?
 2. ”Grunkofix” | Häxanmexan
 3. Gäller inte rätt person på rätt plats längre? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: