Sveriges beredskap är mycket god

Visst något som händer i Stockholms skärgård och Vänsterpartiets officiella twitterkonto tweetar ut det här

B0KdzcnIMAAIvst

Han som har bloggen ”sjätte mannen” är det som tog dumpen och den ska vara äkta. Besök gärna hans vassa och satiriska blogg, till exempel det här inlägget,”EFTERGIFTEN”, är mycket roligt. Han har även ett inlägg om tweeten, ”HANDHAVANDEFEL”.

Annars kan ju vi ju alltid hoppas på att Wallströms feministiska utrikespolitik löser biffen? Vi får väl skicka dit ett helt kompani med HBTQ-soldater? Eller varför inte begära att Nato hjälper oss? Dags för dem att betala tillbaka när vi med vår spjutspetsgenus ledde Natos otroligt viktiga genusarbete? Även Ekvalist har tagit upp försvarets otroligt viktiga genusarbete.

Fast den som är närmast sanningen om hur det funkar i Sverige numera är väl det här från i mars

Annars passar ju @benanderii:s tweet bra, det ligger väl också nära sanningen?

benanderii

*********************

Gneusdebatten: ”Sanningen om #Gamergate Del 1 – Mordhot och trakasserier

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

14 kommentarer

 1. Men det vet vi ju vad det är för smutsig verksamhet i Östersjön: Det är Åsa Romson och hennes sambo som seglar omkring! 🙂

  Svara
 2. Underbart att få stöd i analysen av generalstabschefen Glans!

  Svara
 3. MiT

   /  10/17/2014

  Ojdå, tur det inte finns så många sådana i Sverige 😛
  ”Sjöjungfrur saboterar dammbygge”
  http://www.friatider.se/sjojungfrur-hindrar-dammbygge

  Svara
 4. MiT

   /  10/17/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  10/17/2014

   Bara hon inte bjuder in Gud run för då kommer Sverige bli anklagat för psykisk tortyr och kemisk krigsföring. Gud run står för den psykiska tortyren och Åsa för den kemiska krigsföringen i form av gråvatten och giftig bottenfärg ;-).Åsa kan för all del bidra med psykisk tortyr iform av manshat.

   Svara
   • Och om vi utgår från patriarkala och könsstereotypa könsroller så kan vi anta att besättningen på de kränkande sjöstridskrafterna är män. Män som äter upp Åsas proteiner vilken får denne att härskna så till den milda grad att miljöförstöringen blir ett fall för ISP…

    Svara
 5. Pffft! Piece of cake! Ni skall helt enkelt skicka vice statsministern att kontrollera att ubåtarna är målade med godkänd bottenfärg och att dieslarna klarar miljöcertifikaten. Om inte så är det bara för den (i nuläget) okända sjöstridskraften att pallra sig hemåt igen…

  Svara
 6. Höginkomsttagare bor inte i Stockholms skärgård. De har möjligtvis sommarstuga i skärgården och sommarsäsongen är slut.

  De som bor i Stockholms skärgård just nu är i allmänhet småföretagare/mångsysslare med höga fastighetsavgifter och blygsamma inkomster, och de röstar som regel inte V, MP eller FI, utan möjligtvis S eller borgerligt. Ogillar säl och skarv och har en hatkärlek till innerstadsbor, som under höst, vinter och vår förpestar deras liv med politik och myndighetsutövande men bidrar med pengar på sommaren.

  Svara
 7. Och glöm för allt i världen inte att stampa med foten och hytta med fingret!

  Svara
 8. Otroligt

   /  10/17/2014

  OT men lyssna på detta om killar / tjejers resultat i skolan.
  Låter forskaren saklig o oberoende??

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=5991608

  Svara
  • MiT

    /  10/17/2014

   Här hittar du henne…
   http://www.mdh.se/ukk/personal/pea/ggh01

   ” Mitt forskningsintresse har två huvudfåror: dels ett som fokuserar på vad som i Foucaults anda brukar kallas disciplineringstekniker, hur lärare formar, utvecklar och styr sina elever. Den andra huvudfåran handlar om genus i förhållande till disciplineringstekniker. Jag disputerade 2008 på avhandlingen Milda makter! Utvecklingssamtal och loggböcker som disciplineringstekniker. Läs intervju om avhandlingens innehåll .

   Idag arbetar jag i forskningsprojektet ”Föreställningar om femininitet och maskulinitet i förhållande till tre skolämnen, naturkunskap, religionskunskap och svenska”. Projektet är finansierat av Vetenskapsrådet och vetenskaplig ledare professor Sharon Todd. Projektet sker i samverkan mellan Stockholms universitet, Mälardalens och Södertörns högskolor. Projektet handlar om hur elever i gymnasiet skapar olika typer av kvinnlighet och manlighet i förhållande till varandra, men också i förhållande till tre skolämnen, nämligen svenska, naturkunskap och religion.”

   Svara
   • Otroligt

     /  10/17/2014

    Hennes forskningscirkel håller troligen ett extremt högt vetenskapligt värde. Intervjuade 10 tjejer i årskurs åtta som inte fick nog med cred.

    ”-– Det var som att öppna en dammlucka av ilska. Det kom eskader av exempel på orättvisor. Till exempel när man ska städa på hemkunskapen. Då säger läraren att, ”nej tjejer det här duger inte” men när killarna visar sin bänk, som ser jättegrisig ut, och fröken säger ”jättefint”.”

    ”– Det här är en underordning som visar sig i magsmärtor, stress och press. Och det här raseriet. Det här raseriet som flickor har mot det som de kallar för glidarkillarna, det ska vi ta vara på. Och att lärarna inte tar det seriöst, säger Gunilla Granat.

    ”Är det lärarnas fel att det ser ut så här, då?

    -– Vi ska inte börja den här lärarvalsen nu. Den här strukturen finns i samhället, det är bara att titta på mäns och kvinnors löner sedan. Alla duktiga kvinnor har akademiska examina, sedan får de 70 procent av männens löner.”

    Är det ens lagligt i sverige att som forskare vara så extremt professionell, saklig och ideologiskt oberoende som denna?

    Svara
  • Moahhaha…snyft hulk gråt gråt… snyft.
   Ja det vet vi ju alla hur curlade killar blir. Jag läste att killar hade 20% högre betyg och aldrig får kritik alls i skolan. Sen vaknade jag insåg att det var tvärtom.

   Hur kan killar vara så långt efter i skolan och ändå få 42,8% högre lön än tjejer några år senare (enligt detta geni i artikeln). Om man tänker som detta geni, så måste det innebära:
   Killarna lyckas sedan på ngt magisk sätt gå ikapp och förbi tjejerna i verkliga livet. Var är felet? Får låga betyg, för höga löner. Patriarkatet fungerar inte i skolan, (eller ju det gör det ju enligt henne, men blir ju curlade och…

   eller va fan hon är ju så urbota ologisk att jag inte får mitt resonemang att hålla ihop… det har till slut lyckas… Jag blir en lallande fåne… en manlig feminist….
   – Ja. Vi män förtrycker.
   – Ja. Kvinnor har alltid rätt.
   – Män ska hålla tyst.
   – Män är kräk
   – Döda alla Cismän.
   – Jag vill ha barn med Axel.

   Svara
 9. MiT

   /  10/18/2014

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: