Gårdagens bästa tweet

Det kommer från GripenNews för följande mycket bra fråga som det aldrig kommer att komma ett bra svar på

gripennews

Tror ni att P1 Morgon kommer att gå med på det? Länken i tweeten går hit.

Gårdagens roligaste är det här från @konsesuseliten

konsensuselitenarnstad

Arnstad är verkligen fantastisk! Hans främsta kännetecken är den väldigt stora ödmjukheten han visar upp med jämna mellanrum. För bara en månad sedan höll han ju nästan på att stryka med i Norge på grund av att Norge är en rasistisk avgrund. Det tog ett tag för honom att hämta sig hemma på trygga vita Södermalm som inte tar emot en enda asylsökande.

********************

Susannas Crowbar har ett inlägg, ”Folket har de tomtar de förtjänar”, med en bild som ger ganska obehagliga vibbar och i kommentarsfältet finns förklaringen till de obehagliga vibbarna. Vet inte om hon med bilden vill säga att MP är uppbyggt av ryssfemmor…

Pater semper est har tagit upp Lindström, Schyman och Svärds krönika respektive debattartikel, ”Expressen låter Lindström samt Schyman & Svärd spy galla över män i allmänhet”.

Fröken missnöjd har ett inlägg som handlar om smurfheter24, ”hells bells…

Fnordspotting tar upp folkomröstningen i Muteborg och att de givetvis skiter i resultatet, ”Folkförakt och maktfullkomlighet”.

Ekvalist nämner att det faktiskt finns folk som tycker att man ska kunna göra ”undantag från LAS på grund av kön”. Har ni hört något så tokigt förut? När man tror att det inte kan bli stolligare så poppar de upp ur jorden som svampar på en gräsmatta.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

18 kommentarer

 1. norskgoy

   /  10/23/2014

  Tweeten til ”gripen news” er rett og slett herlig.

  Svara
 2. Jonte

   /  10/23/2014

  Projektledare mot nätmobbning på Friends anser att bara kvinnor kan mobbas och inte män

  Svara
  • Pelle2

    /  10/23/2014

   Hen verkar vara gediget genuscertifierad och utrustad med extrastarka genusglasögon.
   Jag tycker att vi skall börja säga till dom som håller på med intersektionalitetsteorier att vi inte köper det skitsnacket.Varför skall vi köpa deras ideologi rakt av för ? Ser ingen anledning till det.

   Svara
  • anonym

    /  10/23/2014

   Jag undrar hur Olle Cox ställer sig till Finkelgate (också startat av Gawker media).

   Svara
 3. Haha. Jag lyssande på Shyman och Sanna på radion… Schyman pratar och pratar…vilken komik

  Svara
  • Ni måste lyssna på detta. Det är tamigfan obetalbart. Hon vägrar sluta pladdra även när tiden går ut…så fortsätter hon och tekniker måste dra ner henne, men likväl orerar hon på i bakgrunden… Askul

   Svara
 4. morpheus

   /  10/23/2014

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=5998405

  Herrejösses 😀

  Först trodde jag att feministerna hade uppfunnit ytterligare ett ord i ”militarism”, men det finns faktiskt. Dock brukar det huvudsakligen användas t.ex. när man pratar om Tredje Riket/Nazi-Tyskland, eller USA/USSRs kapprustning under kalla kriget.

  Sveriges militära utveckling kommer ju inte direkt i närheten…

  Det är väl dock helt i linje med feministernas språkbruk där allt möjligt kan klassas som ”våld”, ”våldtäkt”, ”rasism” och inte minst ”förtryck”, för att få debatten dit man vill.

  Oerhört komiskt också att Gudrun bara babblar på (hon har tränat mycket på patriarkala härskartekniker!) och inte låter varken reportern eller Sanna Rayman få en syl i vädret! Till slut får ljudteknikern skruvar ner ljudet på Gudrun för att de andra ska kunna prata och för att intervjun ska kunna avslutas.

  Svara
  • Kristian

    /  10/23/2014

   Det är naturligtvis acceptabelt att Gud run inte låter andra komma till tals eftersom hon alltid per definition pratar ur underläge.

   Svara
 5. För övrigt så uppnådde intervju total jämställdhet. En kvinnlig programledare, samt två kvinnor. Detta tänkte jag på först nu när jag klutade på styrelser, vilket visar att jag struntar fullkomligt i vilket kön de har egentligen.
  Men… är det en trend att man sätter kvinnor för att debattera mot feminister?

  Svara
  • morpheus

    /  10/23/2014

   För mig spelar det egentligen ingen roll vilket kön de inblandade har, men jag tycker faktiskt det är bra att Gudruns motdebattör i det här fallet varken är man eller någon representant för regering eller försvar. Då faller vissa motargument från Gudruns vanliga arsenal bort direkt. Hon blir delvis avväpnad helt enkelt. Kanske därför hon känner sig lite pressad att inte sluta prata?

   Så om det är en trend så är det nog faktiskt en positiv sådan. Dock tror jag inte att det är för att de debatterar just mot feminister, utan en generell trend.

   Svara
  • Intenso

    /  10/23/2014

   I så fall är det en bra trend. Män har ju genom sin ”överlägsenhet” förverkat sin rätt att uttala sig. Speciellt om den mansfientliga feminismen.

   Då är det bra att kvinnor som ser igenom idiotin tillåts komma fram och föra mänsklighetens talan.

   Det blir också svårare, men långt ifrån omöjligt, att avfärda en kvinna med diverse epitet och maktflum.

   Svara
 6. Pet

   /  10/23/2014

  Jag funderade lite ang. Olle Coxs påstående om att den i överläge aldrig kan vara offer.
  Huruvida han borde bevisa att mannen i detta faller är i överläge eller ej spelar inte lika stor roll för mig som resultatet av resonemanget i praktiken.

  Det innebär att den som tilldelats privilegiet ”underläge” kan ha hur fel som helst i sitt handlande men ändå få pardon pga. diskrimineringen dess anhängare utövar mot sig själva och andra.

  Vidare innebär ett sådant resonemang att de tvingar de som befinner sig i ”överläge” att utöva sin ”makt” mot de i ”underläge” när de blir aggressivt angripna. Enligt mitt första resonemang hindrar det inte ”offren” och dess anhängare att diskriminera, attackera och förlöjliga de i ”överläge” vilket inte sakta men säkert drar ner hela diskussionen, då de lever på att provocera fram en värd de kan parasitera av.

  Huruvida de själva medvetet väljer att förvärra sin omvärld eller är helt omedvetna av sina handlingars resultat spelar mindre roll. Deras egna arbetssätt är ju att angripa halmgubbar de i ”överläge” inte ens visste existerade, än mindre försvarade. Det är skillnad på att vara i underläge och att taktiskt lägga sig i underläge och det är därför det är så viktigt att vara:

  Objektiv; Det är dags att använda det som de allra mest hatar och vill få bort.

  Det fick mig att inse hur oändligt viktigt det är för mig att vara en egen människa.

  Jag tycker Olles kommentarer är helt fel och bör inte representera en ledare inom Friends då han enbart arbetar för att fördjupa klyftorna mellan människor med en osund världsåskådning.

  Svara
  • morpheus

    /  10/23/2014

   Vips så blir den underordnade överordnad.

   Hur gör man då, ska man vända på steken en gång till, och om och om igen, eller ska den nya överordnade gruppen fortsätta vara överordnad i några årtusenden till tills det är ”jämnt” igen?

   Svara
  • anonym

    /  10/23/2014

   Välkommen till feministisk diskurs 101.
   Märkligt nog så fungerar det inte alls på samma sätt med män. Anför du t.ex. att ditt hemland var en koloni långt efter att kvinnor fick rösträtt i Sverige, så är du fortfarande inte i underläge.

   Svara
  • Intenso

    /  10/23/2014

   Det blir uppenbart att ”friends” är till för dem som tillåts vara i underordnad ställning. Vita män göre sig icke besvär.

   En sorglig inställning från en organisation som man inbillade sig jobbade för en bättre värld. Der är tydligt att det minsann är skillnad på vi och dem.

   Svara
  • Kristian

    /  10/23/2014

   Sådan är intersektionalismen …

   Svara
 7. Kristian

   /  10/23/2014

  Via ‘@intesexistmen’:
  http://unvis.it/t.co/aEq8iofFzb

  Räknar ned till någon bloggare som kallar Marteus rasist och antifeminist.

  (Kan någon skapa en webbtjänst som gör den nedräkningen automatisk? Såhär ungefär:
  1) Här är mitt ursprungsinlägg.
  2) Här är ord jag vill ”bevaka”.
  3) Maila mig när någon länkar till mitt inlägg och använder minst x av ovanstående ord.)

  Svara
 8. TrolletPlit

   /  10/24/2014

  OT. Lösen ger oss bilden av uttrycket…när skrattet fastnar i halsen.

  Man skrattar så man gråter faktiskt…tills det ögonblick att detta är vår statsminister… då gråter man bara… usch, detta är jobbigt…detta kommer bli jobbigt.
  Juholt framstår som ett geni efter detta

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: