Dessa feminister

De upphör aldrig att förvåna. Den här gången bland kommentarer till en tämligen korkad debattartikel på smurfheter24, ”Varje våldtäkt börjar med vuxna som säger ‘Killar är killar’ till barn” och sen är det en uppräkning av grejer som ALLA är undantag från vad det är att vara kille/man. Samtliga alltså… Ändå så kallas de normer av någon anledning. Men bland kommentarerna dyker det upp små pärlor

killarärkillar

Härligt! Genus”vetenskapen” är helt rätt för Jansdotter.

killarärkillar1

killarärkillar2

Eller hur? Visst kommer killarna undan med att bete sig hur som helst? Det vet Jansdotter för hon läser genus”vetenskap”.

killarärkillar4

Undrar var Erica G har fått det ifrån? Läser man Albins korta inlägg på två meningar så står bara att han tycker det är en tröttsam häxjakt och att inte vill ha någon stämpel? Och genus”vetenskaparen” dyker upp igen och levererar lite genus”vetenskap”.

killarärkillar5

Jag tror inte Erica läste alternativt inte förstod hans två korta meningar som han skrev först faktiskt. Det står ju inte ett ord om något hat överhuvudtaget?

killarärkillar6

Sedär ja, så resonerar en som läser genus”vetenskap” vilket Jansdotter tydligen gör enligt sin egen facebook. Alla vita män är potentiella våldtäktsmän. Härligt när genus”vetenskapen” levererar!

Här är en länk som går till tråden där de nedan kommer ifrån, det kan vara bra att se vad som startade diskussionerna. Det finns många fler helt otroliga att läsa, jag har bara tagit med några…

killarärkillar7

Hans inlägg handlar om att det är lite för mycket som är lite för ”rätt” och passande för att det ska vara trovärdigt, att så många saker ALLTID drabbar feminister av någon anledning. Jag har nämnt det i ett inlägg innan, ”Är det sant?”, och det det är en berättigad fråga eftersom så mycket märkligt verkar hända just sådana som har en agenda. Som till exempel

klasskamp

Finns det verkligen en enda människa som tror på vad hon säger? Really? Är det inte märkligt att just en sådan sak råkar hända just en som är politiskt aktiv i ett parti som är ideologiska motståndare till C? Och vad lämpligt att vad de ”sagt” passar twitter också. Det som drabbar de med en agenda av något slag passar ALLTID twitter eller facebook av någon anledning.

killarärkillar8

Feministisk bok och vetenskapligt lär ju inte riktigt lira på samma planhalva… Hon har fantastiska ”kukbärare” till vänner… Och hon hatar inte män utan hon hatar bara mansrollen. Det vill säga att hon hatar män…

killarärkillar9

😀

killarärkillar10

Jahapp, nu ska man läsa något ”vettigt” om feminismen för då förstår man minsann. Hon vill utrota mansnormen vi har här i Sverige, och inte bara mansnormen utan alla normer, är det inte fantastiskt? Hon vill ha det som i Somalia ungefär. För hon verkar inte riktigt förstå vad som är norm och vad som är avvikelse från norm. Och att normer är nödvändiga, utan normer är det totalt kaos.

killarärkillar11

Det är ju helt fantastiskt, man ska inte bry sig om om historierna är sanna eller ej! Utan det är budskapet och FATTA som är det viktiga…

killarärkillar12

Det ovan handlar om Kapten Klänning. Men det intressanta är Karolinas påstående om att våldta småflickor är ett ”otroligt grundläggande antifeministisk beteende”! Eftersom det var en ärkefeminist och ledande feministers mycket våta dröm som gjorde just det så kanske man kan säga att det är ett ”otroligt grundläggande feministisk beteende” istället?

I den här tråden finns det massor av godbitar, jag tar bara med en och det är inte den värsta ens…

killarärkillar13

Tja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt, så galet på så många sätt. Samtidigt…

I den här tråden kan man se de här

killarärkillar14

Allvarligt, vad är det för fel på dem? Jag undrar ärligt alltså.

killarärkillar15

Läs den ovan riktigt noga, extra noga det där med brandman…

I den här tråden dyker den här personen upp

killarärkillar17

Jag menar givetvis Bergström, han dyker upp då och då i kommentarsfält men så fort det börjar bli lite jobbigt och folk börjar efterfråga VAR han hittar sina påståenden så försvinner han lika fort som en avlöning. Och det är ju feminismen själva som säger att fakta och objektivitet är manliga härskartekniker…

killarärkillar18

Dagens frenologi är ju genus”vetenskapen”, de ”vet” att personligheten sitter mellan benen eftersom hela ideologin bygger på att män ALLTID är förövare och förtryckare med hjälp av penisen och kvinnor är ALLTID offer. Men de vågar nog inte mäta där. Inte än i alla fall  😉

killarärkillar19

Mikael Bergström tycker att Pär Ström är en clown, alltid lika lätt att märka när feminister får slut på sina ”argument”. Eller förlåt, att tycka att till exempel Ström är en clown ÄR ju det främsta argumentet av guld för feminister. Det som bevisar allt de påstår eftersom han inte håller med dem.

killarärkillar20

Den här frågan ställer han flera gånger men Bergström är som bortblåst…

killarärkillar21

killarärkillar22

killarärkillar23

De två ovan är samma kommentar, bara uppdelad.

killarärkillar24

Nu är han tydligen inte bara en clown utan dessutom inte heller läskunnig. Jag personligen vet inte hur det står till med Ströms läskunnighet men han är vad jag förstår civilingenjör och det borde vara tämligen omöjligt att bli det som icke läskunnig clown. Jag tror inte ens att man klarar det med att vara medelmåttig på läsförståelse. Det ska till en som läst genus”vetenskap” för att tro det. Och Bashflaks inlägg med normalfördelningskurvan är väldigt bra men passar inte riktigt genusfolk eftersom det är sådan kunskap som de väljer att bortse ifrån. Och vi ser ju hur Bergströms goda argument ser ut… Synd att det vi andra stöter på är… det där.

killarärkillar25

killarärkillar26

Bergström genomskådad ganska fort. Och metoden avslöjad lika snabbt den. Han försvinner fort som fan när det blir lite obekvämt också, som de allra flesta radikalfeminister gör… Hur var det nu med Bergström, visst är han bekant?

Om ni vill läsa massor (alla?) av totalbisarra kommentarer så får ni ta bort unvis.it i länken i början av inlägget. Gör gärna det, finns så mycket idioti att man bara vill krypa ihop i fosterställning och tycka synd om Sverige.

**********

Sen läser ni Ninnis inlägg om hur skolverket genom de nationella proven kör med politisk indoktrinering på ett mycket otäckt sätt! Om ni inte gjort det redan förstås…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

94 kommentarer

 1. Trolletplit

   /  10/30/2014

  Man häpnar. Man mår lite illa.
  Men Ju äldre jag blir desto mer inser jag att väldigt många ligger bakom en på Nnormalfördelningskurvan.
  Vad är bäst att göra då? Blunda eller debattera?

  Svara
 2. Genus som ”grundämne”? Som syre, kol och väte då? Eller snarare plutonium och arsenik.

  Svara
  • Kristian

    /  10/30/2014

   Ja, något klyvbart torde det vara i alla fall. Något som ger en kedjereaktion och utplånar allt.

   Svara
 3. Alltså det där var så vidrigt att jag bara orkade gå igenom hälften den här gången… :/

  Svara
 4. Pelle2

   /  10/30/2014

  Ja,det var en fin samling genustomtar som dök upp på en gång. Dom verkar alla ha tagit till sig de feministiska härskarteknikerna med hat och hån mot män i kombination med en total oförmåga att kunna styrka sina bisarra påståenden..

  Svara
 5. michael

   /  10/30/2014

  Ja som en god nazist säger nuförtiden jag hatar inte dig personligen som jude,jag hatar det sionistiska världsherraväldet som styr världen och dom judiska normerna.Om du slutar upp med dessa två saker så har jag inga problem med dig,och självklart är det rätt för mig som nazist att hålla ett vakande öga över dig som jude så du inte hemfaller åt dessa saker igen.

  Svara
 6. Kristian

   /  10/30/2014

  ”Hur i all världen kan du få män och manlighet till att vara samma sak?”

  Där hör ni, Epimenides och Gödel! Nu fick ni något att bita i!

  Svara
  • anonym

    /  10/30/2014

   Det här med Kants teorier om Das ding für mich und das ding an sich är tydligen ingenting som besvärar de goda genusvetarna. Har de själva läst en enda kurs i vetenskapsteori?

   Svara
   • Kristian

     /  10/30/2014

    De har nog på sin höjd ”problematiserat” begreppet ”vetenskap” i förbifarten på väg in i postmodernismens dunkel.
    Det var väl här på Toklandet vi hörde om den postmoderna förskolan? [slår upp, som vi gamlingar sade f.G.] Nej, där var den ju:
    http://fnordspotting.blogspot.co.uk/2014/08/postmodernistisk-forskola.html
    ”​Det finns ingen absolut kunskap eller verklighet som väntar på att bli upptäckt ”därute”, det finns inga universella sanningar eller vetenskaplig neutralitet.”

    Läs och förskräcks. Förskola var det.

    I tid skall det böjas …

    Svara
  • LillStrumpa

    /  03/22/2015

   Man gör skillnad mellan biologiskt kön (helt enkelt de skillnader som fysiskt finns mellan kön, som t ex just könet) och genus (hur någon ”ska” vara i ett visst kön, ett gäng beteenden och uppfattningar som lärs ut, som att kvinnor gillar rosa [i Sverige]). Det blir förstås ibland trassligt att skilja ut vilka beteenden som är biologiskt och vad som är socialt styrda.

   Lösryckt ur sitt sammanhang förstår jag att det blir svårt att fatta vad folk menar. 🙂

   Kants idéer om att ting i sig skiljer sig från de vi varseblir har knappast något med saken att göra, båda fokuserar på det observerbara, vilket vetenskap i regel försöker göra. Som med annan humanvetenskap så finns problemet med att människor som känner till kommer påverka hur de beter sig, vare sig de gör tvärtom eller följer det.

   Svara
 7. eevert

   /  10/30/2014

  jag flinade lite när jag såg ”erica jansdotters” första kommentar.Tog for givet att den var ironisk,men det verkar ju som om hon menade allvar.Faktiskt lite skrämmande

  Svara
  • ”erica jansdotter” är en fejk. Ett troll bara ute efter att provocera.

   Svara
 8. anonym

   /  10/30/2014

  Jag kan bara gratulera herr Bergström. Han har inte bara löst ett av de allra största olösta problemen inom kvantfysik, utan också ett av de största olösta problemen inom filosofin. Varför jobbar han som vanlig enkel gymnasielärare? Han borde ju kunna få jobb på vilket universitet han vill. Han borde till och med kunna få jobb på något Center for advanced studies där han kan sitta hela dagarna och få betalt för att tänka djupa tankar.
  Hans socialism och solidaritet ger jag inte speciellt mycket för efter att ha läst ännu ett brunnäst svar från honom här,
  http://www.onewaycommunication.co/gastblogg-en-transkvinnas-tankar-om-cishat/#comment-22099 visst är det märkligt med de här socialisterna att de aldrig själva behöver göra det de kräver att andra ska göra.
  Vad gäller hans observationer på gymnasiet. Jag har sett en hel del (både kvinnor och män) från olika elitgymmnasier inom naturvetenskap som sedan på universitet inte ens klarat av den introducerande matematiken. Så mycket är hans observationer av gymnasieförmåga värd.

  Svara
 9. anonym

   /  10/30/2014

  Vad är det förresten för teknikämnen Herr Bergström är lärare i? Törst vi gissa på att han kan grundläggande HTML, grundläggande CSS och kanske ett minimum av java och inte speciellt mycket mer?
  Jag kollade nu på NTI-gymnasiets hemsida, över de kurser han påstås undervisa i. Jag hade visst rätt, möjligen att han också har kodat något projekt i Django någon gång.

  Svara
 10. anonym

   /  10/30/2014

  ”Fredrik Åström Genusforskning är som annan samhällsvetenskaplig forskning; man undersöker hur samhället fungerar och söker mönster. ….”

  Ska man skratta eller gråta? Varje grundtext i vetenskapsfilosofi börjar väl med att förklara varför det här inte är ett bra sätt att tillägna sig kunskap?

  Svara
 11. anonym

   /  10/30/2014

  Jag såg den här http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/781100-underkladesforetag-som-vagrar-retuschering notera uppmaningen
  ”…– Jag bryr mig inte. Om folk inte vill se det här kan de kolla åt ett annat håll. Jag tänker varken retuschera bort mina lår, mage eller någon annan kroppsdel.”
  Fungerar samma argument när Nyheter24s reportrar ser saker som de blir provocerade av?

  Svara
  • morpheus

    /  10/30/2014

   Jag har inga problem alls med det resonemanget, i synnerhet inte eftersom det är hennes eget företag.

   Att kvinnor våga visa upp sig i sitt ”nakna” (oretuscherade och ej tillrättalagda) jag tycker jag är något positivt, det bidrar till mångfald och visar att man inte måste vara ”perfekt” för att våga visa sig naken/lättklätt. Jag tror att det stärker unga tjejer.

   MEN jag får samtidigt intrycket att ”riktiga kvinnor” inte kan vara smala, vältränade, ha ärrfria kroppar eller helt frivilligt raka benen…???

   Det sänder istället ett negativt budskap till de som faktiskt (också) ser helt normala ut utan att för den skull vara utseendefixerade skönhetsopererade skyltdockor.

   Sedan säger hon samtidigt, indirekt, att om kvinnor störs av ”för perfekta” bilder så kan de bara välja att titta bort, nemas problemas, vilket jag håller med om, men helt plötsligt är vi inne på en feminism som går tvärsemot vad Kvinnolobbyn vill förmedla.

   Svara
 12. Jonte

   /  10/30/2014

  Mikael Bergström delar uppenbarligen den feministiska vanan att kräva källor av alla som säger emot honom men själv aldrig ge några källor till sina egna påståenden.

  Svara
  • LillStrumpa

    /  03/22/2015

   Som jag tolkar det här: ”När _jag_ kräver källor så är det för att jag vill kunna kontrollera att argumentet stämmer. När min motståndare kräver källor då är det ett argumentationsknep för att stoppa mitt argument!”

   Svara
 13. Jonte

   /  10/30/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  10/30/2014

   I Sverige är vi alla kränkta hela tiden. Om du är man är du kränkt om du ifrågasätter en feminists påståenden, om du är av utländsk härkomst(rasifierad) så är du kränkt av blotta åsynen av en vit människa och om du är feminist så är du kränkt av att ens behöva träffa på en vit,heterosexuell man.
   Mest kränkt vinner i de lättkränktas paradis…

   Svara
   • Jonte

     /  10/30/2014

    Att RFSU som undervisar i våra skolor erkänner att dom förvränger fakta av politiska skäl är ju helt sinnessjukt.

    Svara
 14. MiT

   /  10/30/2014

  Svara
 15. Pelle2

   /  10/30/2014

  Den där Erica Jansdotter är verkligen en prototyp för en Fi-anhängare.
  Inleder med att skriva att killar är djur, klipp kuken, fortsätter med att skriva att killar kommer undan med vad som helst ,vilket är kul med tanke på hennes förra uttalande,
  och följer upp med att skriva att en som inte håller med henne är en vit kränkt man.
  Sedan avslutar hon med att skriva att en man, som konstigt nog håller med henne, är den värsta typen av män och att han skall krypa tillbaka under den sten han kommer ifrån.
  Han kunde också vara en våldtäktsman gudbevars.
  sedan påstår Fi -anhängarna och andra feminister att de inte hatar män.
  Kan det bli tydligare än i ovanstående tweets att dom verkligen är manshatare ?

  Tycker synd om dom män som på något sätt måste ha något med en dåre som hon att göra.

  Svara
 16. michael

   /  10/30/2014

  När man läser kommentarerna från Mikael Bergström lärare så förstår man varför pojkarnas betyg sjunker som en sten.
  Jag såg en intressant dokumentär från Kanada där man fick följa en kvinna under ett års tid,som ville byta kön till man.
  Under denna tid fick hon testosteron för att maskuliniseras inför operationen,hon fick även genomgå teoretiska tester eftersom man var intresserad om och i så fall hur hennes tänk dvs hjärna förändrades.
  Testen som handlade om språk klarade hon galant redan från början(och som alla som vägrar blunda vet så är kvinnor generellt bättre på det än män)medans testen som byggde på mattematik och logik gick betydligt sämre,under resans gång med testosteron behandlingen märkte man en gradvis förbättring och mot slutet hade skillnaden blivit dramatiskt till det bättre när det gällde mattematik och logik.
  Vad Mikael Bergström lärare säger är att östrogen och testosteron som är substanser som påverkar helt och hållet hur vår kropp ska utvecklas,gör halt vid hjärnan och säger visst vi har gjort så mäns och kvinnors kroppar blir olika men hjärnan lämnar vi ifred så den inte blir påverkad.
  Jag vill bara avsluta med vad hon som blivit han sa i slutet av dokumentären -Jag visste inte att det var en så stor skillnad på hur kvinnor och män tänker.

  Svara
  • invaderace

    /  10/30/2014

   Om du har någon mer information om detta som gör att jag kan hitta dokumentären vore jag väldigt tacksam!

   Svara
   • Jonte

     /  10/30/2014

    Här är en intervju med en transman som tog testosteron och som berättar om förändringarna. En liten bit ner på sidan under rubriken Act Two. Infinite Gent.

    http://www.thisamericanlife.org/radio-archives/episode/220/transcript

    Svara
    • invaderace

      /  10/30/2014

     Otroligt intressant! Det där med att Griffin blev intresserad av fysik efter injektionerna var intressant. Jag har läst annorstädes om en kvinna som tog testosteron, som också fick ändrat sätt att tänka.

     Svara
    • morpheus

      /  10/30/2014

     ”A warning to listeners that they talk about looking at women and wanting sex during this interview.”

     Provocerande att människor har sexlust, is it not?

     Svara
   • michael

     /  10/30/2014

    Tyvärr men bara för din skull googlade jag runt för att hitta den vilket inte gick,men det var intressant att över 90% av träffarna handlade om män som ville bli kvinnor vilket det skrivits pratats och gjorts film av i Sverige,det kanske säger lite.
    Men om man går in på youtube så kan man finna under kategori FTM transition one year on testosterone en del,även om mycket endast handlar om förändringen av kroppen.

    Svara
  • morpheus

    /  10/30/2014

   Finns även en del intressant om könsbyte (F till M) och ökad sexlust, kopplat till testosteron. Olika individer upplever olika stor skillnad men genomgående är att det är en markant ökning i sexlust, och inte bara i själva lusten utan hur man reagerar på visuellt stimuli osv.

   Svara
  • morpheus

    /  10/30/2014

   Sen har vi ju förstås forskningen på individer som man har gjort om från M till F vid födseln pga missbildat könsorgan. De flesta växer upp och identifierar sig som M fastän de uppfostras som tjejer och inte har en aning att de har ”gjorts om”. Vissa identifierar sig som F under sin uppväxt men väljer att omdefiniera sig själva till M efter att de har fått reda på ingreppet. Endast ett fåtal fortsätter att identifiera sig som F.

   Svara
 17. MiT

   /  10/30/2014

  Kolla särskilt vad den ena har för uppdrag i SSU… 😀
  ”SSU, Grön Ungdom: ”Dags att stoppa manskvoteringen””
  http://unvis.it/nyheter24.se/debatt/781384-ssu-gron-ungdom-dags-att-stoppa-manskvoteringen

  Svara
  • Pelle2

    /  10/30/2014

   Feministerna påstår, utan att kunna bevisa det, att män i det dolda blir inkvoterade på höga poster och det är för jävligt. Själva vill dom att de med hjälp av lagar skall bli inkvoterade på höga poster och det är både jättebra och eftersträvansvärt.
   Varför är kvotering av kvinnor något bra medan det motsatta är fel ?

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  10/30/2014

    Varför är kvotering av kvinnor något bra medan det motsatta är fel ?

    FÖR ATT PATRIARKATET!!!

    GOOGLA!!!

    SKAFFA DIG EN ANALYS!!!

    Vara feminist är ju världens enklaste.

    Svara
    • Pelle2

      /  10/30/2014

     Glöm inte könsmaktsordningen,intersektionaliteten och de osynliga strukturerna.Utan dom är den feministiska floskelbingon ofullständig ;-).

     Svara
     • Blåval Rödval

       /  10/30/2014

      När man får bingo så får man en oinskränkt rätt att skicka misshagliga människor på omskolningsläger.

  • Jonte

    /  10/30/2014

   ”Eftersom en kvinnofientlig genusordning genomsyrar hela samhället måste den feministiska frigörelsen politisera nya områden.”

   Det finns ingenting som politiker inte ska lägga sig i och reglera för dom här människorna.

   Svara
  • Om man stoppar manskvotering kan man inte kvotera kvinnor. För om man bestämmer att kvinnor ska ha kvoten X, blir kvoten män Y = 100-X, dvs manskvotering

   Svara
   • Du glömmer maximen i feministisk procenträkning: ju fler kvinnor desto mer jämställt. Inget säger att kvinnokvoteringen ska stoppa vid 40%.

    Svara
    • LillStrumpa

      /  03/22/2015

     En som forskat i psykologi vid hade vid lärarutbildningen snackade om att 60-40 åt endera hållet lät folk agera mest ”som sig själva” utan att hela könsrollsdumheterna kickade in.

     Så tekniskt sett så är det 60% kvinnor eller 60% män som gäller om man vill skippa macho-lobotomi eller höns-syjunta.

     Svara
  • morpheus

    /  10/30/2014

   Det var väl en artikel nyligen om att den här manskvoteringen inte förekommer.

   Svara
 18. AV

   /  10/30/2014

  Detta ständiga ”Nä feminister hatar inte män, vi hatar manligheten och maskulinitetsnormer. Hur kan ni inte förstå skillnaden”. Jo det passar ju alldeles utmärkt med vad fröken genusvetare sade överst: ”Killar är djur. Kapa kuken.” Där var det inte snack om normer utan ”killar” dvs män. De är precis lika trovärdiga som de som tar IS’s beteende och kallar det muslimsk norm, så gör de minsann – muslimerna, och påstår att det inte är främlingsfientligt. De kritiserar bara kulturen, inte individerna. Men det dyker alltid upp en som inte kan hålla tand för tunga och avslöjar sitt har.
  Skillnaden mellan SD och F! är att SD ändå påbörjat ett utrensande av de värsta idioterna och hatarna. Där ligger F! efter.

  Svara
  • Kristian

    /  10/30/2014

   Om jag vore ekonomisk oberoende skulle jag twittra tillbaka så snart jag såg något sådant. ”Menar du verkligen killar eller bara killnormen?”

   Skulle nog orka minst ett par dagar innan jag fick hjärnblödning.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  10/30/2014

   ”Jag hatar inte romer, det är den strukturella normen av kleptomani i ziganismen jag hatar!”

   Svara
 19. Kristian

   /  10/30/2014

  Paula Bieler startar intressant och i stort sett saklig diskussion.

  Leder så småningom till den här

  Precis lagom nedlåtande, inte sant?

  Svara
  • morpheus

    /  10/30/2014

   Jag undrar om feministiska män och kvinnor uppfostrar sina pojkbarn på det här viset också? Slänger in lite insinueringar där, lite provokationer där, lite nedlåtande uttalanden där osv. Bara för att väcka lite tankar hos barnet liksom.

   Svara
   • LillStrumpa

     /  03/22/2015

    Uppfostrar du dina flickbarn så som du diskuterar på nätet? Där har du kanske ditt svar. 🙂

    Svara
  • Jonte

    /  10/30/2014

   Tänk på att duktige Kim bad om ursäkt för sin diskriminerande tweet

   Svara
   • Pelle2

     /  10/30/2014

    Dom allra flesta som bär en penis är av manskön och identifierar sig som man. Tror knappast att feministen som ritade bilden tänkte på transpersoner när hon ritade den heller..
    Dessutom måste väl även de opererade kvinnorna som bär penis vara lika stora förtryckare som vi övriga män? Eller menar Kim att transpersonerna inte är riktiga män ? Vem är i så fall transfobisk ?

    Svara
   • morpheus

     /  10/30/2014

    ”Fobi (av grekiska φόβος, fobos, ”fruktan”), kallas en stark upplevelse av rädsla som, oftast utan saklig grund, återkommande infinner sig då en person ställs inför, eller riskerar att ställas inför, ett visst objekt eller en viss situation som personen fruktar.”

    Svara
  • Pelle2

    /  10/30/2014

   Så att vara misandrisk är detsamma som genusvetenskap alltså ? Klantigt av en feminist att erkänna det även om det inte överraskar oss i detta forumet.

   Svara
 20. halvgrek

   /  10/30/2014

  vart är alla vita riddare nu?

  Svara
  • Liten

    /  10/30/2014

   Men vänsterhat är ju helt ok, det borde alla kunna vid det här laget. Vita riddare försvarar bara de med rätt åsikter.

   Svara
 21. Pether

   /  10/30/2014

  Woo! Jag e kändis. 😉

  Svara
  • Snart tio år gammal artikel

   Svara
  • Man skulle kunna infoga ett ь i Адольф i den serbokroatiska stavningen, så skulle ryssen känna sig mer välkommen.

   Svara
  • morpheus

    /  10/30/2014

   Aprilskämt hävdar de, men den publicerades 29 april?

   Svara
 22. Blåval Rödval

   /  10/30/2014

  … Killar är djur. Kapa kuken.

  Uttalanden som hennes brukar tyda på att man har psykopatiska beteendestörningar. Föga förvånande.

  Svara
  • Pelle2

    /  10/30/2014

   Det verkar vara en vanlig åkomma hos radfem….

   Svara
 23. Nykteroklok

   /  10/30/2014

  Erica Jansdotter är inte på riktigt. Tämligen säker på det. Minns inte sammanhanget nu, men han/hon har tidigare uttryckt sig på ett sätt som gjort det tydligt att det är någon slags parodi på en feminist. Även det här ovan är väl extremt tycker jag, men skillnaden är kanske hårfin mellan Erica och en riktig feminist.

  Svara
  • Pelle2

    /  10/30/2014

   Tja, även den av regeringen stödda kvinnolobbyn ville klippa kuken,Roks ordförande Von wachenfeldt sa att män är djur och att kalla feministkritiker för kränkta,vita män är ju vardagsmat i radikalfeministiska kretsar.Nåra andra kända radfems vill ju döda alla vita,cismän och småpojkar så vem kan skilja ett satirkonto från en valfri radikalfeminist ?

   Svara
   • LillStrumpa

     /  03/22/2015

    Kanske det, men det är märkligt nog nästan bara radikalfeministerna som hörs på sådana här sidor, eller normala feminister som citeras ur kontext.

    Det är bara giftigt diskussionklimat överlag. :/

    Svara
  • morpheus

    /  10/30/2014

   Inte omöjligt, många som håller med henne verkar dock vara högst verkliga.

   Svara
 24. blablabla

   /  10/30/2014

  ”Varje våldtäkt börjar med vuxna som säger ‘Killar är killar’ till barn”

  Upprepas påståendet frekvent av feminister? – Ja!

  Är det ett sant påstående? – Nej! Det är falskt. Det är en lögn.

  Är det ett intressant påstående? – Ja! Mycket.

  Varför är det intressant?

  – För att det är ett frekvent förekommande, dåligt underbyggt, feministiskt argument.

  – För att feminister lägger sig i pojkars uppfostran.

  – För att feminister använder våldtäkter av kvinnor som ett argument för att uppfostra pojkar.

  Varför är det problematiskt?

  – Feministisk uppfostran av pojkar kommer inte att leda till färre våldtäktsmän.

  – Feministisk uppfostran av pojkar kommer inte att leda till färre våldtagna kvinnor.

  Om feministisk uppfostran av pojkar varken leder till färre våldtäktsmän eller färre våldtagna kvinnor: Vad är syftet med feministisk uppfostran av pojkar?

  !

  Svara
 25. MiT

   /  10/30/2014

  Svara
 26. MiT

   /  10/30/2014

  Svara
 27. MiT

   /  10/30/2014

  Svara
 28. MiT

   /  10/30/2014

  Svara
 29. MiT

   /  10/31/2014

  Svara
  • Kristian

    /  10/31/2014

   Hoppla!
   Torde vara det närmaste vi kan komma Timecube i det här landet.

   Svara
 30. anonym

   /  10/31/2014

  http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/781478-det-enda-som-ar-varre-an-man-ar-gubbar Vår favorit Totte är igång igen. Betyder det här att han kommer att säga upp samarbetet med LD och FÅ?

  Hanna Fridén är igång och gråter igen.
  http://nojesguiden.se/artiklar/hanna-friden-jag-jobbar-inte-gratis-for-feministsnubbars-goda-saks-skull

  Fråga vilken läkare, eller ”datasnubbe” som helst om hur mycket de förväntas jobba gratis. Fast det är väl som vanligt, det är bara de som ser ut och är som Hanna Fridén som räknas.

  Svara
 31. Justdetja

   /  11/06/2014

  Feministernas favoritförsvar, ”Feminism är bara för jämlikhet mellan könen, det handlar inte alls om något manshat”.
  Tittar man dock på verkligheten så är manshatet det absolut genomgående temat: Valerie Solanas behöver väl inte utvecklas närmare? Otaliga feministbloggar som skriver om manshat och hur all heterosex egentligen är våldtäkt. Erica Jansdotter högst upp i artikeln öppnar med ”Kapa kuken”. ROKS: ”Män är djur, tycker du inte det?” Feministiskt sånggrupp på Feministiskt initiativs kongress sjöng med glädje om hur de hatar män och vill döda dem, möttes av rungande applåder från hela auditoriet. Otaliga twitterfeminister kräker dagligen ur sig sitt hat mot män. Maria Sveland bemötte Per Ström med en bild av en avskuren kuk när de förstörde hans tillställning på en pub i Stockholm. Listan kan göras hur lång som helst. Det måste betyda att ingen av dessa är riktiga feminister då, eller?

  Svara
  • LillStrumpa

    /  03/22/2015

   http://lmgtfy.com/?q=genusvetenskap&l=1#

   http://lmgtfy.com/?q=valerie+solanas

   Kort: Valerie Solanas var helt jäkla skogstokig (hon försökte för f-n mörda Andy Warhol), men är också typ en av få ”feminister” som nämns i exempel utöver eventuella andra skogstokiga människor som dykt upp och kallat sig feminister.

   Det är inte som att Ayn Rand ses som det främsta exemplet på en Moderat av dess meningsmotståndare på vänsterkanten.

   Svara
 32. Ni är medvetna om att Erica Jansdotter är ett fake-konto va?`

  https://www.tineye.com/search/d179dd2a1d27faf3f902ec7f2931a7297981c66a/

  Svara
 33. Jag hittade Erika Jansdotters ”profilbild” här: http://creativefan.com/cute-short-hairstyles/ En amerikansk modellkatalog för hårstyling ?

  Jag förstår inte grejen. Antifeminister skapar fejkkonton av påhittade feminister som uttrycker sig korkat. Andra antifeminister ”hittar” inläggen och överröstar varandra i hatiska inlägg där man påpekade det korkade i uttalandet och drar slutsatsen att feminister är hatiska.

  Svara
  • MiT

    /  03/21/2015

   Postade under något av mina senaste inlägg att det troligtvis var en fejkprofil. Men grejen är att man vet inte, det finns nämligen gott om riktiga feminister som uttrycker sig sådär. Det är från dem slutsatserna kommer att de flesta radikalfeminister är hatiska, inte från något som kan vara fejk. Det är ju problemet med extremister, göra parodi på dem funkar inte eftersom det ändå lika gärna kan vara sant…

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: