En träffande kommentar

Man kan på smurfheter24 läsa en debattartikel ””Hör upp svenska män – sänk era dreglande blickar från kvinnorna”” (unvis.it-länk). Det är en som heter Tom&Jerry Boman som skrivit den. Här är ett klipp från texten

tomochjerry

Det var en i kommentarsfältet som förmodligen har helt rätt

tomochjerry1

Ojdå, Tom&Jerry har skrivit en debattartikel tidigare där han försvarat Fi med näbbar och klor och han kallade sig visst journalist där, intressant…

En annan kommentar är den här

tomochjerry2

Så kan det också vara… 😉

Men när man kollar han twitter och ser det här

tomochjerry3

så undrar i alla fall jag lite eftersom jag har läst igenom alla kommentarer och inte sett det någonstans? Nu vet jag inte OM det funnits några sådana och att de är borttagna men jag gissar att han kör med samma teknik som Seher Yilmaz gjorde när hon blåljög om reaktioner på sin artikel för ca 1,5 år sedan. Att ljuga om verkligheten verkar liksom vara det feminister ska göra av någon anledning, så risken är väl stor att även Tom&Jerry gör det.

**********

Ännu en på smurfheter24 idag, ””Disneyprinsessorna smittar småflickor med sitt sjuka kvinnoideal””. Det är en vuxen som inte riktigt klarar av att hålla isär tecknade älvor och sagoväsen från verkligheten.

sagoväsen

Really? Hur många har ens hört talas om 8-åringar som nyper sig i midjan och vill se ut som tecknade sagoväsen? Nä, det här faller under samma kategori som de flesta texter skrivna av feminister gör, nämligen bullshitkategorin.

Är det sant” måste man komma ihåg att fråga varje gång!

********************

Genusdebatten: ”Promenerande kvinna våldtagen 100 gånger på 10 timmar!

Genusdebatten: ”Han hette Daniel

Ekvalist: ”Brigitte Bardot hatar feminism

MVH

MiT

Lämna en kommentar

19 kommentarer

 1. MiT

   /  11/04/2014

  Svara
  • Steffen

    /  11/04/2014

   Hur är könsfördelningen på de som byggt scenen? 50/50?

   Svara
 2. Pelle2

   /  11/04/2014

  Ett antal feminister klagar när några killar tar kontakt med dom för att de är intresserade av dom på ett eller annat sätt. Hur gör dom själva om de blir intresserade av en kille ? Sitter dom och hoppas att killen själv via tankeläsning skall förstå att de vill ha kontakt ? Skulle tro att även de söker kontakt på ett eller annat sätt.
  Det viktigaste måste väl ändå vara att man respekterar om den man tar kontakt med säger att den inte är intresserad?

  Svara
 3. Pelle2

   /  11/04/2014

  OT:
  Alice Teodorescu skrev en jättebra artikel i Aftobnbladet om det kontraproduktiva med att utmåla invandrare som offer enbart utifrån deras ursprung.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/aliceteodorescu/article19800417.ab.
  Den är väl värd att läsa !

  Svara
  • Hon är bra, men jag är rätt trött på det där om att vissa behöver jobba ”dubbelt så hårt”. Jag kan ha viss förståelse för att det kan kännas så, men inget i A.T.’s CV tyder på annat än att hon fått så mycket positiv uppmärksamhet som en ung, smart, vacker och driftig kvinna förväntas få. Hon blev t.ex. ledarskribent bara två år efter att hon tagit sin juristexamen, och hon fick praktisera på Sveriges ambassad i Köpenhamn och Svenskt Näringslivs brysselkontor vid 23-24 års ålder.

   Jag är övertygad om att hon jobbat hårt, men det är det många andra som gör också. Sanandaj och Wallen visade med hjälp av SCB’s tidsanvändningsundersökningar att heltidsarbetande män i snitt jobbar 20% mer än heltidsarbetande kvinnor.

   Nu är det genomsnittliga heltidsarbetare, och Alice T är ingen genomsnittlig person. Men även manliga chefer jobbar 20% mer än kvinnliga, och manliga företagare jobbar 44% mer än kvinnliga. Ändå ‘vet’ alla att kvinnor måste jobba dubbelt så hårt som män för att ta sig fram (alla utom LD, som menar att de måste vara 10x så bra).

   Svara
   • Benjamin

     /  11/06/2014

    Ja, sanningen om att kvinnor måste arbeta dubbelt så hårt som män för att uppnå samma mål är väl en av vår tids faktoider som ständigt måste återupprepas så inte fakta likt den du presenterar bryter igenom.

    Det som är så praktiskt för feminister är att när man skriver om en ambitiös och framgångsrik kvinna som är duktig på något är det svårt att säga emot att just hon arbetar hårdare än de flesta män och vips så ser det ut att vara sant generellt. Det specifika ställs mot det allmänna och faktoiden ser vid ytlig läsning ut att stämma.

    Svara
 4. MiT

   /  11/04/2014

  Svara
 5. MJ

   /  11/04/2014

  Det normala är ju att de här tjejerna maskerar skryt som klagomål för att göra skrytet mer trovärdigt. ”Oh..jag är så åtråvärd så alla killar tittar lystet på mig och försöker få mig hela tiden…såååå jobbigt alltså”. Egentligen står de vid baren och hoppas att någon ska nypa dem i rumpan, precis som alla andra.

  Svara
 6. morpheus

   /  11/04/2014

  ”Sänk era dreglande blickar.”

  Svara
 7. Resultatet av postmodernistiskt flum Sanningar åstadkoms genom önskemål och flum. Åsikter blir fakta. Är alla pårökta eller vad är det?
  Lika underhållande som artikeln är lika fyndigt roliga är kommentarerna. Du lyckas få hit de bästa, MiT!
  Åsse kom jag!

  Svara
 8. michael

   /  11/04/2014

  Självklart ska män sänka blicken så fort dom möter en kvinna(obs inte i bröst eller rumphöjd utan i backen)som dom djuriska underlägsna varelser dom är.

  Svara
  • morpheus

    /  11/04/2014

   Och invänta godkännande att titta/prata från en kvinna.

   Svara
 9. MiT

   /  11/04/2014

  Svara
 10. MiT

   /  11/04/2014

  Svara
 11. MiT

   /  11/04/2014

  Svara
 12. Hoppas 8-åriga Tova inte tittar på Ronja Rövardotter då, för där flyger ju vildvittrorna omkring med nakna bröst. Fast det är kanske bara normbrytande och bra?

  Svara
  • Grodan Boll

    /  11/04/2014

   Det var mycket som var naket i Ronja Rövardotter. När kommer den goda rättfärdigade censuren?

   Svara
  • morpheus

    /  11/04/2014

   De har ju rätt små bröst, och passar inte in så väl på ”skönhetsidealet” i övrigt, så det är ok. Lite progressivt.

   Å andra sidan kan det inspirera henne att bli FEMEN-aktivist, och de är ju islamofober.

   Svårt det där.

   Svara
 13. David

   /  11/05/2014

  Det är så klart endast de killar som de själva är intresserade av som får göra närmanden. Då är samma handling inte längre trakasserier eftersom den är önskad.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: