FLASH: Södermalm lovar att ta emot 10 000 asylsökande nästa år!

Haha, som om det skulle hända  😀

Det vore nåt för de boende på Södermalm som själva anser att de tar större socialt ansvar an andra stadsdelar. Gissar att det var med flit som Croneman säger just ”stadsdelar” och inte andra städer… Södermalm är ju känt för att ta emot 0 st asylsökande samtidigt som stadsdelen har en enorm överrepresentation av journalister som i stort sett alla är extremt självgoda när det gäller sånt här.

asylsökande

Men nu har Croneman chansen att arbeta för att just Södermalm, som befolkningsmässigt är lika stort som Jönköping, lever upp till sitt eget självgoda omdöme om stadsdelen som tar ett stort socialt ansvar! Att bevisa för alla gnälliga lantisar runt om i landet att ni faktiskt är så genomgoda som ni själva tycker att ni är! Det väntas ca 100 000 asylsökande till Sverige nästa år och åtminstone 10% borde ju Södermalm kunna ta? Eller varför inte 20% som kompensation för alla år de INTE tagit emot någon alls? Eller är det kanske så att ”större socialt ansvar” i Cronemans värld är att just PRATA om hur god man är?

Nä, så illa kan det ju inte vara så nu ser vi i resten av Sverige fram emot när även Södermalm öppnar sina kalla betonghårda hjärtan. Och plånböcker. På riktigt alltså och inte bara i skrift. Det lär behövas!

Så när kommer artiklarna från Croneman i DN där han propagerar för att Södermalm ska ta sitt ansvar?

Vi håller dock inte andan medan vi väntar för då lär vi dö…

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

45 kommentarer

 1. Leif

   /  11/04/2014

  Man kanske skulle kunna ta över de här:
  http://na.se/nyheter/sydnarke/1.2592267-asylboende-i-train-alliance-baracker
  I Hallsberg blev det inte av så barackerna torde vara tillgängliga. Någon av parkerna i Södermalm kunde väl vara lämpligt?

  Svara
  • Kristian

    /  11/04/2014

   Hallsberg. Där går det mycket tåg, har jag hört.
   Kanske kan man kombinera två av MPs favoritgrejor och inhysa folk i rullande tåg? Sedan kan man köra från norr till söder och retur utan att någon särskild kommun behöver ta ansvar/bli lidande/få skattepengar.

   Det är säkert bättre på tåget än i ett krigsområde.

   Svara
 2. Benjamin

   /  11/04/2014

  Det kan låta som satir det Toklandet skriver men egentligen. Varför höjs inte rösterna från Södermalm, Mälarhöjden, Aspudden och andra journalistområden om att öppna flyktingförläggningar? Dessutom, det dräller av entreprenörer i mediebranschen, tidningsdöden står för dörren. Varför sadlar inte någon om och satsar på flyktingförläggningar i sin egen omgivning? Många vet mycket väl hur man driver företag så det är inte en alldeles omöjlig upgift. Det vore väl både pedagogiskt och föredömligt och dessutom med största sannolikhet lukrativt.

  Svara
  • Kristian

    /  11/04/2014

   Flyktingförläggning = ansvar.
   Journalist = inget ansvar.

   Svara
  • MJ

    /  11/05/2014

   Det är nog inte så lukrativt där eftersom fastighetspriser och hyror är så höga. Däremot borde väl kommunen/staten kunna göra det för att få lite integration.
   Hade man några miljoner över så är nog att starta flyktingförläggning en bra affär. Men man ska ju då lägga den i någon avfolkningsbyggd där det finns t.ex. någon nedlagd fabrik, nedlagd skola eller liknande att inhysa den i. Sen ska man inte satsa för mycket, för man vet ju inte hur länge massinvandringen kommer att fortsätta.
   Kanske kan man sadla om till HVB-hem om det blir ont om invandrare, Kindergulag lär ju fortsätta ett bra tag till eftersom det inte finns någon debatt om det.

   Svara
 3. AB

   /  11/04/2014

  Jag antar att de är oroliga för att priserna på deras fastigheter ska rasa. Så är det i alla fall i Tullinge nu verkar det som 😀

  Ni kan kika i ett inlägg i denna gruppen https://www.facebook.com/groups/tullinge/?fref=ts där en Anders skriver ett argt inlägg över det kommande boendet.
  Sen finns ju den humoristiska tråden på flashback som heter ”Grattis Tullinge! 130 nya flyktingar mitt i villaområde” där man inte kan ta miste på skadeglädjen ^^

  Svara
 4. MiT

   /  11/04/2014

  Nu är Wennstam igång igen. Är det ens lagligt att vara så dum som hon framställer sig som?
  ”Förstår männen att de idiotförklaras?”
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/katarina-wennstam-fa-man-hors-i-debatten_4069647.svd

  Svara
  • Leif

    /  11/04/2014

   Och det frågar hon, som tycks ägna all sin tid åt att just göra det.

   Svara
  • Anders/AV

    /  11/04/2014

   Tja när män klagar på att de av feminister framställs som presumtiva våldtäktsmonster smittade av ”maskulinitet” blir de kallade ”vita kränkta män” som bara ska hålla käft, upp på läktaren och skämmas för sina ”privilegier”. Det kan vara en faktor att beakta. Tror dock inte det var det hon menade.

   Svara
  • ”Håll tyst och ses som en idiot, öppna munnen och röj alla tvivel.” kan inte passa bättre än i detta fall. Varför ska man ge dessa människor mer saker som kan felciteras, raljeras kring och missuppfattas? Såna här uttalanden syftar bara till att provocera och om man inte ger dom det nöjet så blir dom fullständigt rasande. Vilket är bra då obalanserade människor säger obalanserade idiotiska saker.

   Svara
  • Björn

    /  11/04/2014

   Observera att männen i hennes exempel har friats från våldtäktsåtal i rätten, men enligt henne är de skyldiga. Det uppfattar hon som ett problem. Ett problem som dessutom är männens ansvar, men vi kan inte handera det för vi tydligen är dumma i huvudet.

   Oklanderlig logik

   Svara
   • pelle2

     /  11/04/2014

    Och som vanligt förväntar sig feministen Wennstam att jag som man skall ta ansvar för vad ett fåtal kriminella män gör enbart för att vi delar könstillhörighet. När skall i så fall Wennstam och hennes feministkamrater ta ansvar för den brottslighet som utförs av kvinnor ? Har aldrig hört en feminist säga sig vara beredd att göra det.

    Svara
    • Grodan Boll

      /  11/05/2014

     Eller varför inte kräva kollektiv skuldbeläggning av svarta, romer, bögar och muslimer när hon ändå är i farten?

     Svara
  • MJ

    /  11/05/2014

   Hon ljuger ju dessutom, som hon alltid gör.
   I fallet med flaskan så var ju tjejen med på det och det som kallades ”blygsel” var att hon förde ihop låren, och sedan särade dem igen. Men det tecknet skulle alltså tolkas som ett nej enligt Wennstam.
   Det hon påstår var s/m-sex (som ingen påstod) var ju dels även enligt kvinnan så att hon bad honom fortsätta varje gång han slutade. Han avbröt samlaget sex gånger (!) för att kontrollera att det inte var äkta nej och varje gång ville hon att han skulle fortsätta, en gång förde hon själv in penisen i slidan när han hade slutat.
   I fallet med mannen som sov så gäller väl samma sak båda parter? Det hade skett ett samlag och båda hävdade att de sov.

   Svara
 5. Pelle2

   /  11/04/2014

  Har hört att Croneman och Virtanen med flera Södermalmsbor har lovat att skänka sina lägenheter till migrationsverket för att ge en bostad till ett antal invandrarfamiljer.
  Med deras öppna hjärtan och känsla för solidaritet så är det det minsta de kan göra lär de ha sagt;-)

  Svara
 6. notsure

   /  11/04/2014

  Jag trodde att det börjat snöa i helvetet.

  Svara
  • Benjamin

    /  11/04/2014

   Då finns det ju faktiskt ett fåtal på Södermalm. Procentuellt sett försvinnande lite jämfört med många smpkommuner men i alla fall.

   Ett av boendena är ett företag och två i styrelsen verkar själva ha flyktingbakgrund den tredje inte. Inte några fiiiina människor från hycklarmaffian i vart fall.

   Svara
 7. Två byggarbetare dog på jobbet idag. Tre kvinnor fick förslitningsskador.
  Arbetsmiljöverkets ständiga upprepning: -Kvinnor drabbas värst

  Winston Churchill uppfattades som kontroversiell när han tidigt proklamerade för hotet i Hitler. Feminism är lika vidrigt som 30-talets nazism.

  Svara
 8. MiT

   /  11/04/2014

  Här kan ni läsa lite som min tweet gav upphov till. Klicka på tidsstämpeln i tweeten för att se alla som följer

  Svara
 9. MiT

   /  11/04/2014

  Svara
  • Grodan Boll

    /  11/05/2014

   Fungerar twitter precis som dagstidningar/debattsidors kommentarsfält d.v.s de flesta är idioter som inte läser vad som skrivits tidigare i tråden, utan bara hoppar in och spyr galla?

   Svara
 10. Den som är seriös med att ta emot så många flyktingar borde charta en stor färja som kör i skytteltrafik för att hämta hem dem från flyktinglägren i Mellanöstern och Afrika. Det vore mer humant än att som nu låta dem betala sitt livs besparingar till flyktingsmugglare, riskera livet i överlastade vrakbåtar på Medelhavet och sen lifta från Palermo till Malmö

  Svara
  • Benjamin

    /  11/05/2014

   Det är en av de riktigt stora no-no som det aldrig talas om.

   Hur vedervärdig och kvalfylld än de illegala flyktingarnas liv och färd till Europa varit så är det inte jämförbart med de som inte hade en chans att lämna sitt fattiga krigshärjade eller förtryckande hemland. Där har vi de riktiga förlorarna.

   Visserligen är kanske inte bistånd lösningen lika lite som att flytta problemen från en världsdel till en annan men det är oerhört cyniskt att flytta över pengar från biståndsbudgeten till migrationen. Det är definitivt inte att hjälpa de mest hjälpbehövande i Världen.

   Svara
 11. MJ

   /  11/05/2014

  OT
  http://ladydahmer.nu/pojkar-tar-plats-pa-flickors-bekostnad-vad-kan-vi-gora-at-det/
  Åldersmaktsordningen här är kanske inte så mycket att säga något om. Men fan i helvete vad Segersängs föräldrar borde gå med sina barn till busshållplatsen om Lady Dhamer är där. Ska föräldrar börja oroa sig för att det står feminister vid barnens hållplatser nu också…

  Svara
  • anonym

    /  11/05/2014

   Bästa LD, de flesta föräldrar har arbeten att passa på dagarna. Det är inte speciellt vanligt att leva som hemmafru i dagens Sverige, oavsett vad du och dina coola bloggkompisar tror.
   Vidare så är det märkligt att du har sådana problem med kompisgäng, det är inte direkt så att du och dina bloggkompisar avviker speciellt mycket. Och på vilket sätt tar pojkar plats på flickors bekostnad genom att sköta sig själva? Är det meningen att pojkarna ska åka i lastutrymmet så att din Ninja ska få ta plats?

   Svara
  • Pether

    /  11/05/2014

   ”Jag följde med ett av barnens klass på utflykten gång. Samma sak där. Kom på mig själv med att titta på några av pojkarna och tänka ”jadu, där sitter en tänkbar framtida kvinnomisshandlare och våldtäktsman”.”

   Helvete alltså…. måste ju vara möjligt att anmäla dessa ‘föräldrar’ till socialen?

   Svara
 12. ligneto

   /  11/05/2014

  Jag såg för ett tag sen att arpi lagt ut nya budgeten över immigration och integration på twitter och märkte att man höjt anslagen för immigrationen och sänk dem för integrationen… Tyckte det verkade märkligt…

  Svara
 13. MiT

   /  11/05/2014

  Svara
  • chade

    /  11/05/2014

   Haha!

   ”Det som gör det extra allvarligt den här gången är att du aktivt sårar andra människor med ditt beteende. Att misstänkliggöra en mycket stor grupp människor, endast baserat på att de delar samma religion, är inte bara fel utan också direkt farligt.”

   Säger alltså skribenten till detta: http://nyheter24.se/nyheter/kolumner/769029-ja-jag-hatar-man

   ”Men det spelar ingen roll vad som är fakta eller inte fakta. Inte i det här fallet. Ett fåtal våldsbejakande extremister kan aldrig representera en och en halv miljard människor.”

   Men ett fåtal våldsamma män ska alltså representera 3,5 miljarder?

   Hycklare säger jag.

   Svara
 14. MiT

   /  11/05/2014

  Svara
 1. Så här tar Södermalm större socialt ansvar | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: