Menar Virtanen att Marcus Birro är fascistsympatisör?

I förrgår hade jag ett inlägg med en massa skit som Marcus Birro har fått ta emot den senaste veckan. ”Lite som Marcus Birro fått på twitter”. Nu  tänkte jag ta upp några saker bara som kommit till sen dess för det är inte efter skitstormen egentligen utan den pågår fortfarande och orkestreras av journalister på Aftonbladet. De är i alla fall HÖGST delaktiga när de går loss med sin enorma plattform i ryggen.

virtanenbirro1

virtanenbirro2

Det ovan är svar till Calle Schulman som tyckte det var skit med allt som Birro fått.

virtanenbirro3

virtanenbirro4

virtanenbirro6

Givetvis så vill man ju se Virtanen backa upp påståendet, inget konstigt med det kan man tycka? Men lite konstiga villkor han sätter upp för att göra det, alla kan ju själva se vad Birro har fått om man inte är totalt blind, åtminstone det som han fått på offentliga twitter?

virtanenbirro5

Länk till min tweet

Men eftersom det var väldigt viktigt för Virtanen att se något som Birro fått först så ger jag honom tre stycken som är väldigt över gränsen. Så nu kan man ju vänta sig att han faktiskt visar upp åtminstone några av de 25-30 stycken som är högerextremister och det ska också framgå att dessa högerextremister älskar Birro. Det var ju det han påstod?

Men vad händer tror ni?

virtanenbirro7

Han verkar inte bli glad över att få just de bevis han efterfrågade? Och fortfarande har ingen sett bevis på de 25-30 högerextremister som älskar Birro? Finns inget på Virtanens twitter i alla fall…

Nä, bättre att fortsätta på den inslagna vägen istället tycker Virtanen

virtanenbirro

Tweetar här

Häpnadsväckande! Om man tolkar det snällt så kallar han faktiskt Birro för fascistsympatisör, om man tolkar ganska normalt så menar han att Birro är en fascist…

ehsanbirro

Ehsan hjälper till lite, dock inte lika låg nivå som Virtanen håller.

Det finns mycket mer att titta på om man vill, gå hit läs och njut, för det bara rullar på…

För ett par dagar sedan var det Richard Herrey som attackerades, ”Richard Herrey attackerad på twitter”, den här gången är det Marcus Birro. Vem är det nästa gång?

Catta har skrivit om det här också ”Medierna och näthatet

Ekvalist har också skrivit om det fast med en annan vinkel som är intressant ”Det finns terrorister av olika kön

********************

Genusdebatten: ”Välkommen till det (radikal)feministiska moral-Sverige

Snurrigt: ”Att leva som en ko.

Löjesguiden: ”Totte Löfström

MVH

MiT

Annons
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

46 kommentarer

 1. MiT

   /  11/11/2014

  Svara
 2. MiT

   /  11/11/2014

  Svara
 3. Pet

   /  11/11/2014

  Jag har inte koll på vad som sagts, men jag skulle tolka ”Fascism är ingen popularitetstävling” som att han är den som är fascisten.

  Svara
  • Ja, att Virtanen i ett plötsligt anfall av verklighetsförankring kallar sig själv fascist är den enda rimliga tolkningen.

   Svara
  • MJ

    /  11/11/2014

   Precis vad jag hade tolkat det som, rent språkligt.

   Svara
 4. Pelle2

   /  11/11/2014

  Virtanen visar verkligen vilken idiot han är. Fast det har han i och för sig visat tidigare också…
  Kul också att han i känd feministisk och intersektionalistisk stil blockerade dig när du visade honom hoten som Birro fick. Gud förbjude att någon inte håller med honom och dessutom drar ner byxorna på honom genom att visa att han har fel.

  Svara
 5. Virtanen håller onekligen hårt i piskan, krampaktigt hårt. Han har själv överträtt anständighetens gräns vid flertal tillfällen, men säg det till en som vägrar att lyssna.

  Svara
 6. Virtanen blockade mig också igår och jag skrev ungefär lika sakligt som du, Toklandet. Han efterlyser bevis, men vill inte se dem när han får dem. Inkvisitor Virtanen vill tydligen bara kommunicera med sina ja-sägande fans och sina köpta följare.

  Svara
  • genusfoljaren

    /  11/11/2014

   Aha! Han är alltså en äkta feminist?
   Den monumentala intoleransen mot oliktänkande!
   MVH

   Svara
 7. Rick

   /  11/11/2014

  Virtanen är faktiskt oavsiktligt komisk i replikskiftet med Larsson:

  Larsson: Du tappar sympatisörer ju mer du sparkar ner på Birro.
  Virtanen: Fascism är ingen popularitetstävling.

  En freudiansk felsägning brukar sådant här kallas. 🙂

  Svara
  • MiT

    /  11/11/2014

   Haha, jag såg inte ens den tolkningen! Kanske faktiskt var så Virtanen menade?

   Svara
 8. MiT

   /  11/11/2014

  Tja, vad ska man säga?

  Kommer från smurfheter24 givetvis
  https://archive.today/cgNgh

  Svara
  • Pelle2

    /  11/11/2014

   Dom intersektionella och ”antirasistiska” godhetsapostlarna visar sitt rätta ansikte.
   Maken till rasister får man leta efter..

   Svara
 9. MiT

   /  11/11/2014

  Svara
 10. En ledarskribent som på en enda dag blockerat 100 personer från att läsa vad han skriver, är ingen särskilt god affärsman.

  Svara
 11. michael

   /  11/11/2014

  Jag tycker inte om allt Birro skriver men det brukar finnas ett ärligt uppsåt som ibland kan framstå som naivt,han har t,ex skrivit och bett om ursäkt för hur han betedde sig som ett svin i alkoholdimmans egocentrerade halvdunkel mot andra.
  Det är mer än vad man kan säga om Virtanen som aldrig bett om ursäkt för hur han utnyttjade unga kvinnor som ville komma in i mediavärldens ringlek,det enda Virtanen gjort som kan tolkas som en ursäkt är att han flyttat fokus från en grupp till en annan som han beter sig svinigt mot dvs från kvinnor mot män.
  Man kan säga att Virtanen fortsätter med det han alltid gjort och är bra på,att bete sig svinigt mot en utvald person eller grupp.

  Svara
  • anonym

    /  11/11/2014

   Vet vi att Virtannen har gjort det han anklagas för, eller är det bara lösa rykten?
   Ifall det är belagt så är det väl som det brukar vara med feministmännen. De beter sig själva som rövhål, men så plötsligt ser de ljuset.

   Svara
 12. MiT

   /  11/11/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  11/11/2014

   ”Tidningen” ETCs rubrik ”Jorden är platt” skulle ge följande reaktion på Twitter: ”OMG vilken analys. Djup och och intressant. Ni måste läsa”

   Nyheter Idags rubrik ”Jorden är rund” skulle ge följande reaktion på Twitter: ”Du kan ju inte tro allt som står på en rasistsajt. Dom har ju en agenda. Länka inte. Läs inte. Läser du är du en rasist”

   Det är synd att människor nuförtiden måste vara dumma i huvudet och blinda med flit bara för att deras val av ideologi kräver det.

   Svara
 13. wigwag

   /  11/11/2014

  Arga Blatten skriver bra om det här tycker jag. Det är att vara promuslim, muslimbejakande, att utgå från att muslimer liksom alla andra tål att deras religion kritiseras. Motsatsen, som hatdrevet mot Birro gett uttryck för, är rasistiskt.

  Svara
 14. MiT

   /  11/11/2014

  ”Vi antirasister möts av tusen gånger värre hot än gnällspiken Birro”
  https://archive.today/5BrgS

  Svara
  • Mordhoten mot Irena Pozar var vad jag såg aldrig publicerade på öppna forum som Twitter, de raderades snabbt från kommentarsfältet och kan därför inte bekräftas av oss utomstående. Då blir det en privatsak mellan de båda inblandade, i det fallet med hjälp av polis och domstol.

   Svara
  • Gusev

    /  11/11/2014

   ”De hot JAG får är värre än de hot DU får”. Herregud, sandlådenivå.

   Svara
 15. MiT

   /  11/11/2014

  Svara
  • The Perfect Man

    /  11/11/2014

   Apropå den annalkande vintern (som förhoppningsvis blir vit), så skulle jag vilja säga något åt dom feminister som besöker den här sidan.
   -Ät rasifierad snö!
   😉

   Svara
 16. MiT

   /  11/11/2014

  Svara
 17. Dreadlock

   /  11/11/2014

  Lite motvillig måste jag ändå delge mina lite trötta och surmulna tankegångar : Både Birro och Virtanen tjänar på att ligga i luven på varandra. Birros aktier som rebellen som blivit Kristdemokrat måste fortsätta få utdelning på kränkthetsbörsen. Och en i gänget till aftonhorans muppteater – Virtanen- aktiverar både pukor och trumpeter och får med sig sin svans av debila twitterföljare som inte bara bekräftar,utan också erbjuder sig att röja Birro ur vägen. Skämt eller inte. Det är fan inte roligt…

  Citat Birro : ” Jag är rädd, mina barn undrar vad som händer, det är vad mordhoten har betytt ”

  För mig låter det ganska suspekt. Birro har varit i det offentliga gamet som underdog i över 30 år.

  Det värsta med hela affären är att med denna publicistiska stuntföreställning körs det fram ett antal kandidater till offeraltaret : Objektiviteten, och rättssäkerhet. Istället installerar antagonisterna en offentlig sandgrop med gratis plastspadar att dänga varandra i huvudet med över frustrationen att blöjan är sprängfull och ingen kommer för att byta den på momangen.

  Nää.. Jag är schkepitishhhhhh

  Svara
 18. anonym

   /  11/12/2014

  http://www.etc.se/kronika/far-jag-bjuda-pa-rasblandningsmiddag Kan någon förklara vad det är Kawa menar med den här krönikan egentligen? Det enda jag kan se är att män som vanligt inte ska få ha några sexuella preferenser, medan det är helt ok när t.ex. Johanna Sjödin skriver öppet om sina rent rasistiska preferenser.

  Svara
  • Pether

    /  11/12/2014

   ”Sedan finns det inte så oskyldiga frågor, som när personer jag haft förhållanden med fått frågor av sina bekanta om de får klä sig som de vill för mig, frågor om jag kontrollerar dem, slår dem. Jag är ju ändå en sådan, du vet, en sådan där.”

   En man? Det är ju bara feministiskt korrekt att anta att alla män förtrycker kvinnor? Så vart tycker han problemet ligger?

   ”Det är en konstig känsla att bli reducerad till utseende eller sitt ursprung på det sättet”

   Men att reducera kritiker till att vara vita, kränkta, män, är helt ok?

   Svara
   • anonym

     /  11/12/2014

    Det är märkligt att Kawa aldrig klarar av att överföra sin egen olustkänsla till vad han utsätter andra för, men jag antar att det handlar om att Kawa egentligen bara är intresserad av Kawa.

    Svara
 19. MiT

   /  11/12/2014

  Svara
 20. Lövet

   /  11/13/2014

  Tycker nog att det är dags att uppmärksamma Jan Helin på hur ”olika” hans ledarskribent verkligen gillar…

  Svara
 21. Je suis no Virtanen

   /  01/31/2015

  Låt oss hata Fredrik Fittanen.

  Svara
 22. Fredrik

   /  12/23/2015

  Bra samtidsdokument. I fallet Virtanen är det nog inte fråga om illvilja; han förstår inte bättre helt enkelt.

  Svara
 1. Om jorden vore platt | WTF?
 2. Birro Visar På Ett Mycket Större Problem | Löjesguiden
 3. Virtanen verkar vara besatt av Marcus Birro | WTF?
 4. Birrogate: Hating in the name of Good | THE SWEDEN REPORT
 5. Gäller inte rätt person på rätt plats längre? | WTF?
 6. Man kan äta alla svampar | WTF?
 7. Virtanens korståg mot Marcus Birro fortsätter | WTF?
 8. Vilken jävla dag! | WTF?
 9. Lite mot Marcus Birro igen | WTF?
 10. Äckliga mobbare på twitter | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: