Så här ser feministstämpeln för genusgodkända spel ut!

Några vill ju feministmärka spel, de kallar det ”normkritisk märkning” men det betyder ju bara som vi vet att det är radikalfeminister inne och petar och gör sig löjliga för de handlar inte om någon normkritik alls. Försök vara kritisk mot någon av DERAS normer så får ni se…

Här finns lite om hur det verkar fungera, klickar ni er in på Diversi som länkas i inlägget så ser ni samma ansikte som på IDG-artikeln, han är en av Diversis formella projektledare. Och vad märkligt att just Högskolan i Skövde råkat bli inblandade, det kan väl inte inte ha med faktumet att en annan av Diversis ledande figurer också råkar jobba på just Högskolan i Skövde att göra?

Men jag har i alla fall kommit över en skiss av hur själva märkningen kommer att se ut

e5qvg

Vad säger ni? Kommer det att bli lyckat?

Det där Vinnova verkar endast vara en gigantisk korruptionsmaskin som har till uppgift att försnilla skattepengar…

**********

En annan sak är Aktuellt på kvällen, igår (har jag för mig) hade de ett litet reportage om rysk propaganda, att de startat ett nytt propagandaprojekt som kallas ”Sputnik”. De på Aktuellt var allt lite upprörda över den öppna ryska propagandan och undrade vad man kan lita på bland alla nyheter som strömmar över en.

I samma nyhetstimma har de något som heter ”Kulturnyheterna”. Kulturnyheterna består av exakt samma sak som de var upprörda över när det gäller ryssarna, nämligen ren propaganda och inget annat. Kulturnyheterna är alltså en radikalfeministisk propagandamegafon som ogenerat trumpetar ut radikalfeministisk propaganda varje dag. De försöker knappt dölja det ens…

Varför är det jättedåligt när ryssarna gör det men jättebra när SVT gör samma sak?

**********

Måste bara länka den här också ”Tredje gången gillt, Arboga”. Jag har sagt samma sak också ett par gånger, man måste fråga sig ”är det sant?” när diverse grejer dyker upp…

********************

Genusdebatten: ”Behöver du städat? Ring Schyman, hon arbetar gratis!

AVfM Sverige: ”Män som förbrukningsvara

Ekvalist: ”Fler män ≠ jämställt

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

35 kommentarer

 1. Rick

   /  11/14/2014

  Det skulle säkert gå att uppnå synergieffekter om man slog ihop SVT och Sputnik TV (inte ens förkortningen behöver ändras). Man tar bara samma redaktionella material, kör det genom ett program som byter ut nyckelorden och vips har man fixat två nyhetssändningar. SVT (i Sverige alltså) kan ersättas av någon översättare, så sparar vi massor med pengar som vi kan lägga ner på ytterligare genuscertifiering.

  Svara
 2. Jan

   /  11/14/2014

  Kulturnyheterna kan nog kategoriseras som ett kulturmarxistiskt magasin rakt av. Ovanpå det väldigt Stockholms- och åldersfixerat. Alla anställda är i åldern 30-45 år. Vem behöver Kulturnyheterna?

  Svara
 3. Larsson

   /  11/14/2014

  Tror spelbolagen ser det som en gyllene chans att sälja olika typer av spel, med hjälp av branding. Samma spelmakare kommer göra spel som finansieras med Vinnova-pengar, och sedan göra dödskallemärkta spel med samma grundläggande algoritmer och ge ut dem under annat märke för att kunna tjäna pengar på dem. Ungefär som när XXX-märkningen uppstod i USA på 50-talet.

  Briljant.

  Svara
  • anonym

    /  11/14/2014

   Det är väldigt få spel idag som har algoritmer utvecklade från grunden. De flesta kör med antingen den senaste grafikmotorn från Id tech, Unreal eller Unity engine.

   Svara
 4. anonym

   /  11/14/2014

  Har ni läst Samson Wiklunds onlinecv? http://www.samsonwiklund.com/samsonwiklund.jpg Notera speciellt att han säger sig vara perfektionist, trots detta är hans cv felstavat.

  Svara
  • anonym

    /  11/14/2014

   Jag undrar också hur långt det är tänkt att de där pengarna ska räcka. Det räcker nog inte ens till brevpapper och konferenser än mindre att faktiskt få något gjort.

   Svara
 5. QED

   /  11/14/2014

  En ännu en ung genusmedveten person:

  ”hennes protest får förbundet att sluta skriva ”han” i regelboken.”

  http://www.dn.se/sport/fotboll/hennes-protest-far-forbundet-att-sluta-skriva-han-i-regelbok/

  Svara
  • Pelle2

    /  11/14/2014

   Vilken duktig genustomte hen kommer att bli !

   Svara
  • Johan A

    /  11/15/2014

   Det gick att kommentera den artikeln men nu går det inte längre. Undrar varför? Det kan inte vara för att de flesta kommentarer (som jag hann läsa) uttryckte att det i alla fall var skönt att ändringen inte innebar att det genuscertifierade ordet ”hen” blev inskrivet i regelboken istället?

   Svara
 6. MJ

   /  11/14/2014

  Angående propaganda så såg jag en rolig text på aftonbladet om att den ”regeringstrogna” ryska tidningen si och så hade rapporterat om budgetu-båten.
  Det måste man ju använda själv. Att man läst något i en regeringstrogen kvällstidning.

  Svara
 7. MiT

   /  11/14/2014

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  11/14/2014

   Det där broder är rent guld. Hycklare gillar tydligen inte när man talar om att dom är hycklare. Aron Modigs enskilda motion har nog varit veckans snackis runt fikabordet. De flesta är oreserverat positiva.

   Svara
   • Pelle2

     /  11/14/2014

    Ja,det skall bli kul att se vilka av godhetsapostlarna inom twittereliten som verkligen skulle skänka mera pengar till staten om möjlighet gavs.Det är ju som bekant häftigt att betala skatt så länge alla andra gör det… Därmed inte sagt att jag är emot att betala skatt men nivån måste ju vara sådan att man inte kväver medborgarnas lust att arbeta…

    Svara
    • Blåval Rödval

      /  11/14/2014

     Hycklerit har råd att vara magnifik i sina löften, för det har aldrig för avsikt att gå längre än löftet, det kostar ingenting.

     – Edmund Burke

     Svara
     • Har Virtanen varit inne och röstat ner?

      Inte bara en hycklare, en patetisk hycklare.

 8. MiT

   /  11/14/2014

  Svara
 9. MiT

   /  11/14/2014

  Svara
 10. Pelle2

   /  11/14/2014

  Är det inte tänkt att genusmärkningens skall sälja flera spel ? Om jag såg en bild på Gudrun på ett spel så skule jag tvärvända i dörren till butiken alternativt stänga ner sajten som säljer spelet 😉
  Skulle vara kul att se en aktuell statistik på hur många spel av den karaktären som säljs och då gärna i jämförelse med andra spel. Något säger mig att de genusmärkta spelen knappt gör utslag på försäljningskurvan.Skulle väl vara om Fi köper in lite spel och skänker dom till sina sektmedlemmar…

  Svara
  • Pether

    /  11/15/2014

   Skulle det här bli verklighet skulle jag satsa allt på att göra så att mina spel får högsta graden av ‘sexismstämpel’.

   Svara
 11. MiT

   /  11/14/2014

  Jag kan ju inget om det, är det någon som är ganska insatt och kan få ihop en någorlunda begriplig (är det ens möjligt att få den röran begriplig?) sammanfattning?

  Svara
  • Erik på genusdebatten har skrivit en hel del vettigt om detta.

   Tycker också att Sargon of Akkad har rätt intressanta och välkryddade kommentarer på youtube. Visserligen på engelska men om man vill höra en röst som inte genusflamsar så kan man med fördel lyssna på hans kommentarer. This week in stupid är också från honom och är riktigt underhållande.

   Svara
 12. Äntligen!

   /  11/14/2014

  Det finns ett litet hopp inom journalistkåren ändå,
  En kvinna som skriver sanningen:

  http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/det-duger-inte-att-jobba-deltid-hamta-tidigt-pa-dagis-och-sen-klaga/

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  11/14/2014

   Där rök presspasset och medlemskapet. Hon delar ju inte värdegrund.

   Svara
 13. MiT

   /  11/14/2014

  ”Polisens kvotering ska prövas i rätten”
  http://www.friatider.se/polisens-kvotering-ska-pr-vas-i-r-tten

  Svara
  • Pelle2

    /  11/14/2014

   Nu kommer de som anmäler Polisen för kvotering av kvinnor och människor med utländsk härkomst utnämnas till årets hatare av feministerna och intersektionalitetsdårarna 🙂

   Svara
 14. Dreadlock

   /  11/14/2014

  Gamle Gorbatjov varnade nyligen (I ett västorienterad nyhetsprogram) för ett ”Nytt kallt krig” och i detta ingår förstås propagandakriget för en slagkraftig röst i digital etermedia. Men vart skall kapitalet för ett storskaligt militärt angrepp komma ifrån ? Ryssland tappar till dags dato minst 15 dollar per producerat oljefat på marknaden. Eftersom knappast någon på världsarenan vill se en nyvaken rysk björn som nyss kröp ur idet och tar för sig av territorier som björnen anser sig ha rätt till.

  Lite världsfred ? Nackskott på Putin,kanske.

  Svara
 15. Så typiskt Breivikare, kan inte skriva Gud-run korrekt…

  Svara
 16. michael

   /  11/14/2014

  Kanske ska någon upplysa Gamers runt om i världen på detta förslag och genom en bojkott av svenska speltillverkares spel strypa dessa tankar i sin linda.

  Svara
 17. MiT

   /  11/14/2014

  Svara
 18. Leif

   /  11/15/2014

  Föreställningen Marken brinner av Ung scen/öst läggs ned i Norrköping sedan skådespelarna drabbats av ”rasistiskt våld”. När en av skådespelarna i en intervju med radion ombeds exemplifiera detta våld får vi veta att det kastats pennor(sic!).
  ”Det har varit både våldsamheter i den bemärkelsen att kidsen har kastat saker, pennor. Men det har också funnits ett tyst motstånd. Det som är svårt för mig som skådespelare, och som varit jävligt sorgligt, är att de tar sig rätten att gå över gränsen. På det sättet tar de sig RÄTTEN ÖVER MIN KROPP (mina versaler)”, säger Bahareh Razekh Ahmadi. ”Rasismen har normaliserats”.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6017442
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/pjas-stalls-in-efter-rasistiska-hot
  http://www.svt.se/kultur/kan-vara-ratt-att-lagga-ner-forestallningar
  http://www.folkbladet.se/kultur-noje/pjas-mot-rasism-laggs-ner-7504938.aspx
  Etc, etc…
  En annan tolkning av detta ”rasistiska våld” (där Andrea Edwards också är en av de utsatta) kan måhända vara att eleverna reagerar på detta sätt när de tvingas sitta igenom en föreställning de inte vill se.

  Svara
  • anonym

    /  11/15/2014

   Aha, det är därför feministiskperspektiv har varit så besatta av marken brinner.

   Svara
 19. Tredje generationen

   /  11/16/2014

  Hur stor del av konsumenterna är intresserade av genusgodkända spel och hur ska ägarna av bolaget tjäna på detta är två saker som genustomtarna och femmenazisterna verkar ha missat i ekvationen.

  Den stora majoriteten och då med en extrem övervikt är negativt inställd till att man försöker pådyvla dom åsikter/dogmer i något dom faktist betalar för.I varenda kommentarsfält på internationella spelsajter så långt tillbaka jag kan minnas är i princip alla negativa till sådant här vilket antagligen lär strypa påhittet i sin binda.

  Det kanske blir något billigt indiespel med tydlig genusagenda som hyllas av kulturjournalister och femmenazi-bloggare men inte drar in en krona i vinst och när vinnovas pengar till projektet är slut förpassas hela saken dit den hör hemma. …soptippen.

  Svara
 1. Ta fram kniven Vinnova! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: