Är det inte dags för @nyheter24 att sluta bete sig som fjortizar på Lunajstojm?

Jag tycker att nyheter24 offentligt borde be om ursäkt för allt hat de sprider, inte bara för den senaste fadäsen med deras reporter som ville ha en mansfri månad på krogen eftersom han tyckte att ”män överlag är svin” och att ”berusade män på krogen är monster

förbjudamänpåkrogen

Felet är bara att han utgick från sig själv då det visade sig att han till exempel är dömd för ofredande av två unga kvinnor. Var också någon som påstod att han inte är en främmande fågel i fyllecellen…

lärljungen

Bilden ovan för mig in på den andra som nyheter24 offentligt borde be om ursäkt för, nämligen Irena Pozar. Hennes mission verkar vara att ständigt med kofot och vaselin försöka bända in lite hatisk radikalfeminism i precis allt. Ingen spik är för liten för att koka hatsoppan på. Nu senast var det knappt ens en nubb men kokade soppa gjorde hon minsann!

Intressant också vem som är hennes lärling… Visst är det märkligt att ju större svin de är desto mer omfamnas de av radikalfeminismen? Det slår tamejfan aldrig fel! Och jag har idag sett radikalfeminister förneka att att det som står i domen mot honom är sant…

Den tredje som nyheter24 offentligt borde be om ursäkt för är deras debattchef i egen hög person, Totte Löfström. Han har farit ut i den ena debila krönikan efter den andra. Han verkar också vilja bli Pozars lärling. Kanske det finns en plats ledig i hennes stall nu? Han har förtjänat den då han kämpat mycket hårt för den!

Fast Totte har inte bara skrivit en massa radikalfeministisk debil smörja utan har ju även utmärkt sig mot Marcus Birro, han illustrerade sin ”krönika” med bilden och rubriken som syns nedan

jallajalla1

Bildvalet och rubriken säger ganska mycket om Totte som person. Han är alltså nyheter24:s debattchef… Och bilden blev ju ännu mer grotesk när ett ruggigt hatdrev drog igång mot Birro och man kunde se sånt här

birro5

Tottes bild och tweeten passar ju bra ihop. Antar att Totte blev extra stolt över bilden när han såg tweeten…

Men den ovan är bara Tottes senaste, det finns en hel del mer skit från honom!

I förrgår var det Magda Omerspahic och Matilda Andersson som hade en pubertal artikel om mansdagen. Att de medvetet ljuger i den verkar bekymra dem föga. Radikalfeminism funkar ju så, saker behöver inte vara sanna så länge det ser bra ut. Plakaten före verkligheten. Den borde nyheter24 också be om ursäkt för!

Jag antar att den från Magda och Matilda skulle vara ”humoristisk” eftersom den var fullproppad med gifar men det är lätt som en plätt att skriva en sån artikel som de gjorde med exakt samma innehåll, till och med jag har gjort det, ”Ett superfeministiskt inlägg”.

Och till sist så borde nyheter24 be om ursäkt för att de smyger bort information om reportrarna när de gjort bort sig, Mohameds infosida på nyheter24 är nämligen lika tom på info som radikalfeministernas artiklar är tomma på fakta och verklighet. Detta alltså efter den mycket uppmärksammade artikeln från honom om en mansfri månad på krogen där det avslöjades att han pratade om sig själv hela tiden.

Det man kan göra är att ALLTID länka via unvist.it eller archive.today för att inte generera klick till nyheter24. Archive.today tar en snapshot av sidan så man också kan jämföra med en eventuell senare version och se om de smygändrat i den. Tänk på att det är radikalfeminister det handlar om, ärlighet står ju inte så högt upp på deras lista…

I värsta fall får man sätta upp en skamlista på företag som annonserar på nyheter24 eftersom de då stödjer en extremt hatisk och oärlig radikalfeministisk blogg som lever på att sprida hatpropaganda mot människor i värsta nazistil!

Om ni vill så kan jag ha en sida här på bloggen med skamföretag som gärna annonserar på nyheter24? Jag har dock lite mycket för mig just nu så jag hinner inte skaffa materialet själv just nu men klistra in det ni ser i kommentarsfältet, gärna med en liten bild också.

AVfM Sverige har också tröttnat på nyheter24 och deras extremt oärliga sätt, ”Det räcker nu Nyheter 24 #FATTA!

Genusdebatten: ”Feministisk Nyheter 24 reporter är dömd kvinnomisshandlare

Det är fan på tiden att nyheter24 och deras reportrar/krönikörer/whatever slutar bete sig som fjortizar på Lunajstojm!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

71 kommentarer

 1. MJ

   /  11/21/2014

  Är inte allt det här tjafset om skribentens dom på 30 timmars ungdomstjänst jävligt överdrivet?
  Visst finns det en poäng med att han pratade om sig själv men i övrigt är det väl helt onödigt att dra upp hela tiden. Det är ju sådan retorik och sådan människosyn som man kan överlämna åt feministerna.

  Svara
  • MJ

    /  11/21/2014

   Ta den här stackars jäveln t.ex:
   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article19892896.ab
   Han är oskyldig som en brud men ska straffas resten av livet.
   Även om han varit skyldig så borde han fått en ny chans.

   Svara
  • Anders/AV

    /  11/21/2014

   Det handlar om att kasta sten i glashus. Alla kan ha skit i bagaget, men då har man också ett ansvar hur man för sig i fortsättningen. Vad man säger och hur man anklagar andra. Klagar man på skattesmitare bör man inte själv undanhållit skatt genom trixande. Säger man att SUVar borde förbjudas kör man inte själv runt i en jättejeep om det inte är absolut nödvändigt. Trovärdighet. Och om man själv gör fel, utgå inte från att alla andra är som du. Det är något pubertalt över: Jamen alla andra får ju! Jamen det var inte jag som började. Ja, jag krossade fönster, men det gör ju alla ju.

   Och när man blir tagen med handen i syltburken får man vara ärlig med att det är ungdomssynder, om det är det. Omogen verkar han vara fortfarande.

   Svara
   • wigwag

     /  11/21/2014

    Om man uppmanar andra att avstå krogen bör man själv vara beredd att göra det. Vilket Mohammed var. Förövrigt är din logiska inkonsekvens skrämmande. Du resonerar som om Mohammed super och våldför sig på tjejer och skriver slemmiga moralistiska feministartiklar om vartannat. Du är medveten om att domarna mot Mohammed var för några år sen? Och nu är han feminist och tycker genuint illa om alla män som gör som han gjorde förr. Det är bra. Han kan fungera som förebild för många rasifierade unga invandrarkillar som beter sig illa men vill bättra sig.

    Svara
    • Rick

      /  11/21/2014

     Hade det inte i sådana fall varit på sin plats för Touzari att öppet gå ut med sin bakgrund? Resonemanget blir betydligt mer trovärdigt då, samtidigt som man kanske rentav kan nå fram till någon: ”Se här, jag vet för jag var själv sådan, men sedan kom jag till insikt…”

     Har Mohammed alltså avstått från krogbesök? Hur vet du det? Jag tycker nämligen att det snarare verkar som om polisen fått ingripa när den mannen tidigare i höst gick på krog. Omvändelsen är i sådana fall pinfärsk och behöver nog sätta sig innan han tar till brösttoner.

     Svara
     • wigwag

       /  11/21/2014

      Jo det hade varit på sin plats och det skrev jag i ett annat inlägg också. Nu gjorde han inte det och kan illvilligt tolkas som om han försöker dölja nåt. Jag väljer dock att tolka det som om han trott det är allmänt känt och inte behöver skrivas om ytterligare vilket var ett misstag enligt mig.

      Om han kör fyllor på krogen med åtföljande arrestbesök även nu så har killen problem. Eller polisen kanske har problem med honom. Vad vet man. Han kanske är alkoholist med dåligt ölsinne. Men man får skilja det från hans intention i sin artikel tycker jag.

     • Rick

       /  11/21/2014

      @ wigwag

      Jag känner flera människor som har problem med alkohol och som framgångsrikt jobbat på att lösa sina problem. Dessa personer har det gemensamma att de aldrig någonsin moraliserar över andra, bara över sig själva. Om det alltså är så att Touzari har problem med alkohol så är det omgivningens sak att bidra till att han får hjälp och inte uppmuntra honom till fortsatta excesser. Han kommer inte ett enda steg närmare en fungerande lösning genom att gapa på den där sajten. Däremot är det redaktionsledningens moraliska ansvar att hjälpa honom. Den akuta hjälpen består i att stoppa sådana skriverier där han framhäver sig själv, åtminstone i alkoholrelaterade frågor.

     • wigwag

       /  11/21/2014

      Fast du har ju helt missat, medvetet?, att Mohammed var beredd att själv avstå krogbesök och uppmana andra att följa hans exempel. Det är det centrala i artikeln. Resten är självprojicering som han förvänta sig alla skulle fatta med anledning av hans personliga problematik som han utgick från att alla kände till. Ungefär.

     • Anders/AV

       /  11/21/2014

      ”Han kanske är alkoholist med dåligt ölsinne. Men man får skilja det från hans intention i sin artikel tycker jag.”

      Jo han beter sig precis som en nykter alkoholist. Efter att ha förstört ett antal jular för sina barn med fylla och bråk sitter man sedan som nykter och pratar stort om hur julen ”är barnens högtid” som borde vara vit på mer än ett sätt. Alla vuxna borde helt avstå från alkohol när barnen är med. Kan man inte avstå denna dag på året är man en dålig förälder. Etc etc etc. Man utgår från att alla andra ballar ur så fort de dricker och säger åt andra att inte göra som dem. För oss andra (de flesta vuxna) som enkelt kan nöjas med en öl, en snaps och en liten glögg ter de sig som übermoralister. Att de har problem betyder inte att alla andra har det. Att våra barn får problem för att det står en flaska vin på bordet.

     • Rick

       /  11/21/2014

      @ wigwag

      Mohammed får gärna avstå från krogbesök för min del. Som du själv skriver så är han dock än så länge bara beredd att göra det. Han har ingen ”track record” alls.

      En helt annan sak är att de allra, allra flesta av oss inte blir så stökiga att det slutar i domstol, inte bara en utan flera gånger.

      Mohammeds problem är hans egna, han kan inte förvänta sig att hela samhället dansar efter hans pipa. Vilken jävla megalomani, förresten…

    • Anders/AV

      /  11/21/2014

     Sätter man sig på höga hästar bör man ha bra stigbyglar. Det är väl bra att han ogillar män som beter sig illa. Det gör jag också. Jag ogillar alla som beter sig illa mot andra, oavsett kön, hudfärg etc. Jag är på intet sätt en perfekt person. Jag har mina fel och brister. Skillnaden här är att jag utgår inte från att alla som har samma fysik mellan benen som jag har samma brister som mig och snusförnuftigt uppmana alla män sluta bete sig så felaktigt som ”vi gör”.
     Ja, det är något år sedan han trampade snett och alla kan vi bli förlåtna, men man söker inte beröm för att man slutat bete sig illa och man anklagar inte alla andra utifrån sina egna handlingar.

     Svara
    • Gunnar Sjölander

      /  11/21/2014

     Han stal även pengar av en gatumusikant :p
     Men som andra skrivit, ska du komma med pekpinnar och anklaga andra för saker kan det vata bra att ”rensa garderoben” i samma veva, alternativt att n24 låter han förklara vad som hänt istället för att försöka sopa det under mattan vilket de gör nu.
     Visst att han har sonat sina brott men de skedde inte alltför länge sedan, hans belastningsregister är ju inte rent ännu.

     Svara
    • Robert

      /  11/21/2014

     Ang. att han skulle ha förväntat sig att alla visste om hans bakgrund, vafan skulle han tro det för? Jag hade ingen aning om vem människan var och det visste säkerligen inte majoriteten av dom som läste heller, det tror jag nog du fattar. Eller? Är det här nån rikskändis jag totalt missat? Nää, det är ju helt uppenbart att han inte ville vara öppen med det.

     Svara
     • wigwag

       /  11/22/2014

      Helt uppenbart var det väl inte men nu vet vi ju att han mörkat för sin mentor Irene och då kommer saken i ett annat ljus. Förmodligen var det inget misstag, som jag spekulerat i, att han inte tog upp sin personliga problematik i artikeln och då blir hela artikeln betydligt mer problematisk för mig. Jag checkar ut som försvarsadvokat.

  • MiT

    /  11/21/2014

   Jodå, alla har rät till en andra chans! Men under tiden kanske man inte ska aggroattackera alla som inte ens beter sig så illa som han själv gör/gjorde? Dubbelmoralen i det här fallet är ju ganska tydlig?

   Svara
 2. Rick

   /  11/21/2014

  @MiT

  Du tycker att Nyheter24 borde sluta uppföra sig som fjortisar, men saken är den att ingen kan riktigt rå för sin mentala ålder. En del verkar nästan vuxna när de är 14, medan vissa vuxna aldrig passerar 14.

  Det bästa den Nyheter24 kan göra är att ändra namn till Nyheter14, för då blir alltsammans ärligare.

  Svara
  • MiT

    /  11/21/2014

   Hahaha, tänkte inte på det! 😀

   Svara
   • Rick

     /  11/21/2014

    Precis som alla andra tonåringar försöker också Nyheter14 verka äldre, mognare och mer erfaren än vad den är. 🙂

    Svara
  • Lol, Nyheter14, den ska jag använda hädanefter

   Svara
 3. Bra idé med unvist.it förresten! 🙂 Har själv funderat på det där med att länka till Dumheter24 och därigenom ge dem pengar…
  Archive.today lyckades jag däremot inte få fason på.

  Svara
  • MiT

    /  11/21/2014

   Archive.today är ju jättesmidigt! 😛 Bara att klistra in länken till originalsidan och voila? Tar lite längre tid än vad unvis.it gör men det beror ju på att man får med sidan i sin helhet.

   Svara
 4. Jag bojkottar den onämnbara hatsajten helt numera. Läser inte ens via unvis.it, kommenterar inte det de skriver – för även negativ reklam är bra reklam för dem. Jättebra idé att samla en lista på deras annonsörer, så kan den som vill undvika deras produkter. Jag kommer i så fall även att bojkotta annonsörernas produkter – pengar är tyvärr det enda språk de förstår sig på.

  Svara
  • MiT

    /  11/21/2014

   Pengaspråket är antagligen det enda språk de förstår. Äckliga som fan är de i alla fall…

   Svara
  • Intenso

    /  11/21/2014

   Bibeln var det ja. Koranen vågar de sig inte på?

   Svara
   • Pelle2

     /  11/21/2014

    Regissören erkände ju att han inte vågade ge sig på koranen men då inte pg.a av rädsla för islamistiska extremister utan för att han som kristen visste för lite om Islam.
    Själv tror jag att han inte vågade pg.a det politiskt inkorrekta ställningstagandet han då skulle göra. Han är förmodligen mera rädd för kulturelitens fördömanden än för eventuella extremister.

    Svara
 5. MiT

   /  11/21/2014

  ”Lär känna din fiende – Mardrömsfeministerna från helvetet”
  http://nyheteridag.se/lar-kanna-din-fiende-mardromsfeministerna-fran-helvetet/

  Svara
  • anonym

    /  11/21/2014

   Är det bara jag som har noterat en trend bland de nya socialt medvetna manliga feministerna som skriver om gamergate? Alla är blekfeta, otränade och verkar se ut som att de fortfarande är 14. Se t.ex Samson Wiklund, Peter Ahonnen och Jim Sterling.

   Svara
   • Låter som en vanlig beskrivning av en gamer. 🙂

    Svara
    • J.R.

      /  11/21/2014

     Förra årets kvinnliga världsmästare i Starcraft 2:

     Blekfet och otränad…? 😀

     Svara
     • wigwag

       /  11/21/2014

      Wow! Vilken tjej! Sånt här blir Wigwag glad av….

     • Hehe. 🙂 Fast den vanliga (för all del fördomsfulla) beskrivningen av en gamer är ju en blekfet man i 40-årsåldern som bor i föräldrarnas källare och har bott där och spelat spel hela livet, alltid haft en massa finnar och luktat svett och aldrig duschat och aldrig haft någon flickvän.

     • Spelar kvinnor och män inte Starcraft 2 tillsammans? Varför isåfall?

 6. MiT

   /  11/21/2014

  WTF? Vad är detta?

  Svara
  • Kollade på google translate, det är indonesiska:
   ”Hej vill ha många följare omedelbart skrev här säkrad”
   ”Hej , ingen som gillar att förfölja tidigare och liatin din profil , kolla deh ka in”

   Svara
  • Ser ut som ett oanständigt förslag 🙂

   Men enligt google translate är det indonesiska för: ”vill ha många anhängare? omedelbart skrev här säkrad”

   Svara
  • Intenso

    /  11/21/2014

   Det är väl precis så det känns och som nån kommentator sa: Det kanske är så de vill ha det. En befolkning som till slut blir helt likgiltig inför alla märkliga pålagor och knäppa förändringar som skall genomgås innan den sanna Sovjetstaten, eller vad sjutton det är de vill skapa.

   Svara
 7. anonym

   /  11/21/2014

  http://unvis.it/ladydahmer.nu/hur-ska-man-tanka-infor-skolvalet/ Bästa jag läst hittills. ”Jag är inte paranoid men jag är jävligt uppmärksam …”

  Svara
 8. J.R.

   /  11/21/2014

  +1 för stavningen av Lunajstojm 🙂

  Svara
 9. anonym

   /  11/21/2014

  http://unvis.it/https://feministisktperspektiv.se/2014/11/21/teknik-for-kontrollerande-partners-allt-mer-lattillganglig/ Är det någon som tror på det här? Vad är det för uselt telefonoperativsystem som låter dig installera appar som läcker information om telefonens plats utan tillstånd? Det har väl inte varit möjligt på ett decenium eller mer?
  För det är väl inte så att My Vingren har fantiserat ihop det hela?

  Svara
  • Javisst! Telecomjätten Patriark tillhandahåller all utrustning gratis för alla män…

   Svara
  • J.R.

    /  11/21/2014

   Googla företaget hon nämner. De finns. Det är ingen app, utan du skapar ett konto, fyller i vilket nummer du vill följa och de skickar ett sms till det numret som ägaren måste svara på för att godkänna att du följer honom/henne. Det är så klart lätt för den som vill följa sin partner att passa på ner dennas telefon är obevakad och själv svara på sms:et. Företaget skriver att de då och då skickar ut påminnelser om att man har accepterat att bli följd, så det kan inte förbli hemligt så länge, men hur frekvent dessa skickas ut framgår inte. Väldigt suspekt tjänst i mina ögon. En app som hade varit tvungen att vara igång och som användaren måste ok:a med en personlig kod varje gång den startas, och som stänger av sig varje dygn av sig själv, hade varit lite mer ok…

   Svara
   • anonym

     /  11/21/2014

    Nu syftade jag på den mystiska musikfilen som påstods innehålla spyware.

    Svara
   • Mitt ironiserande var nog i första hand för att rubriken på reportaget gav mig antydningar om att det skulle finnas en särskild mjukvara som riktade sig till svartsjuka män med kontrollbehov. Det var i alla fall känslan jag fick även om det senare framgår i den här texten att den här mjukvaran i första hand riktar sig till föräldrar som vill ha koll på sina kids.

    Svara
 10. notsure

   /  11/21/2014

  Bra att Nyheter14 tar upp problemen på krogen!
  Äntligen kan vi få stopp på alla jävla IT-konsulter som patriarkatar vitt och brett om Kerberos, SQL-cluster och PKI på sina after works. Så jävla rätt, det måste få ett slut!

  Svara
 11. MiT

   /  11/21/2014

  Någon som vet vilka kvinnohatarkretsar hon pratar om? Finns ens sådana?

  Svara
  • Intenso

    /  11/21/2014

   ”på ricko” Är det Stockholmska? Helt i linje med SAOL är det väl inte. Man kanske behöver en motsvarighet till rövarspråk i hennes kretsar. Svårt att uttrycka sig när luften är så tunn.

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  11/21/2014

   Hon måste ha överhört en röst i folkhavet… inne i hennes huvud.

   Too much?

   Svara
  • Pelle2

    /  11/21/2014

   Det är inte sjukt att som Irena hata ett helt kön men det är kvinnohat att skoja med hennes namn. Snacka om hyckleri…

   Svara
 12. MiT

   /  11/21/2014

  Det är bara det att de flesta andra som tänker lite insåg rätt snabbt bara genom att läsa vad han skrev att det var något skumt…

  Svara
  • Intenso

    /  11/21/2014

   Lite eftersmak på rövslickeriet hon ägnade sig åt här om dagen kanske.

   Som Jake Harper frågar i 2½ men: ”Does this smell butt?”

   Svara
  • ”Jag har närt en kvinnohatare vid min barm!”

   Svara
  • Leif

    /  11/21/2014

   Tar hon avstånd från domarna?

   Svara
  • Kan det leda till att det går upp ett ljus om vem feministmän egentligen pratar om, när de pratar om ”män”?

   Troligtvis inte, hjärnkontoret finns helt enkelt inte där…

   Svara
 13. MiT

   /  11/21/2014

  Hehe, nu vet vi! 😛
  ”PP-Beräkning”
  http://cattasbubbla.se/2014/11/21/pp-berkning/

  Nästan som den här från tidigt i januari i år
  ”Radikalfeministiskt åsiktstest – så förtryckande är du!”
  https://argliberal.wordpress.com/2014/01/10/radikalfeministiskt-asiktstest-sa-fortryckande-ar-du/

  Svara
  • Pelle2

    /  11/21/2014

   Klockren Privilegiepoäng -beräkning av Catta. Många roliga kommentar också.
   Det visar ju hur sjukt det är med intersektionalitetsteorierna och hur fel det blir att leva efter dom.
   Arg liberal var inne på samma tema. Kul där också !

   Svara
 14. MiT

   /  11/21/2014

  Forskning.se tyckte visst att att de där 170 miljonerna till genustomtarna var så bra att de kopierade hela deras artikel om det

  http://www.forskning.se/nyheterfakta/nyheter/redaktionellaartiklar/vetenskapsradetbeviljar170miljonertillgenusforskning.5.39e11ab3149cee1ca0a30.html

  Svara
  • Undrar hur mycket skada de 170 miljonerna gör och hur mycket det kostar att städa upp. Vägs dessutom alternativkostnaden in, alltså vilken nytta medlen kunde gjort istället, så blir väl slutkostnaden minst en faktor ggr 10. Mycket billigare om alla skattebetalare eldade upp en tjuga var.

   Svara
 15. MiT

   /  11/21/2014

  Svara
 16. MiT

   /  11/21/2014

  Svara
 17. Annonsörer på Nyheter14:

  * Netflix
  * The Economist
  * Försvarsmakten
  * Unibet
  * MAX
  * Volkswagen
  * Hifi-klubben
  * Bose
  * Bluestep

  M.fl. för den som klickar på fler sidor där

  Åtminstone Försvarsmakten har väl nåt att förlora på att förolämpa sin främsta rekryteringsbas, de unga vita männen? Argument baserat på kön och hudfärg torde strida mot värdegrunden, oavsett vilken grupp som drabbas

  Svara
 1. 8 skäl varför Nyheter24 = Skitblaska” | WTF?
 2. Företag som annonserar på nyheter24 finns nu på skamlistan | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: