Ragga clickbait

Det är ju något som man starkt ”misstänker” att dumheter24 gör ganska ofta? Nu finns det bildbevis på jakten!

nyheter24clickbait

Visst är det fantastiskt att kunna göra som Gert Fylking och ropa ÄNTLIGEN nu när vi fått bildbevis på hur det går till när självaste debattchefen på dumheter24 raggar clickbait till blaskan? Nu har vi ÄNTLIGEN fått svaret på varför det kryllar av JETEINTRESSANTA och FAKTASPÄCKADE debattartiklar på dumheter24!

Naturligtvis är det ovan fejk, den riktiga är den här

tottenyheter24

Nej, ni ser fel! Det är inte samma bild igen, jag lovar!

jallajalla1

Bilden ovan användes av debattchefen till en av sina skarpa krönikor. Krönikan, bilden och rubriken som han använde passade in EXTRA bra då dumheter24 dagen innan hade avslutat sin kampanj mot näthat. Kan det bli mer passande än så och visa tydligare att dumheter24 verkligen menade allvar med sin kampanj?

Ni känner väl till att dumheter24 är välkända för sina JÄTTESCHYSSTA arbetsvillkor? Inte? På Wikipedia kan man ju bland annat läsa det här

nyheter24wiki

Dumheter24 framstår mer och mer som en hyvens blaska! En blaska för framtiden!

**********

Men det är i alla fall lugnt om folk får sparken, det verkar facket gilla av någon anledning. Eller hur ska man annars tolka den här?

sparkabirrotyckerfacket

Den här gången var det Birro, undrar vem de jublar åt som får sparken nästa gång?

Så. Jävla. Osympatisk.

Inkvoterad?

**********

De två senaste inläggen på bloggen är ganska intressanta

Gäller inte rätt person på rätt plats längre?

Vem har skapat bilden? Och lite reaktioner…

kawapalme1

Gissa vem…

********************

AVfM Sverige: ”Är sanningen för obekväm för vissa?

Genusdebatten: ”Radikalfeministerna har skapat dagens hatsamhälle

MVH

MiT

Lämna en kommentar

79 kommentarer

 1. Björn

   /  11/27/2014

  Min gissning är Kamrat Zol.

  Angående Fannys gnäll om minecraft. Hur ser en sån ”debattartikel” ut?

  ”- Jag tycker inte att minecraft är roligt. Vissa killar som gillar datorspel gillar minecraft. Det kan jag inte förstå. Vad är det som är så roligt med det? Det finns ju inget sex med lol.”

  Ungefär så lång kan den bli. Upplägg för debatt finns det såklart inte för det är en 100% subjektiv uppfattning till vilken grad spelaren gillar MC.

  Tweetarna från Arsinoe och Totte belyser ånyo ett otvetydigt faktum

  1. Arsinoe är besatt av män, mäns göranden och låtanden. Ingenting som män gör är för oviktigt för henne att bearbeta.

  2. Totte är infantil.

  mvh
  B

  Svara
  • Grodan Boll

    /  11/27/2014

   Min gissning är att den hade spårat ur i ännu en #gamergate artikel (feministisk partsinlaga). Givetvis med stängt kommentarsfält och subjektiva uppföljningar om ”hatet” de fått på grund av artikeln.

   Svara
  • anonym

    /  11/27/2014

   Fanny säger sig vilja leva mansfritt, men hon verkar trots detta ha kvar ett rejält uppbåd av manliga ja-sägare på twitter.

   Svara
  • robjoh

    /  11/27/2014

   Om Fanny inte förstår skillnaden på the Sims och Minecraft borde hon ta och spela mer spel. I det ena är målet att leda och ta hand om Sims/människor. I det andra handlar det om att bygga och utforska sin egna borg. Rätt stor skillnad.

   Nu har jag inte spelat Minecraft, vågar helt enkelt inte då jag tror det skulle ta upp för mycket tid. Jag tvivlar dock starkt på att Minecraft är tråkigt om man har fantasi. Minecraft är en stor sandlåda där du kan få skapa exakt vad du vill. Det är lite som att ha oändligt med Legobitar och få bygga allt som du vill. Vilket för mig låter som paradiset.

   Svara
 2. Fast citatet är lite taget ur sitt sammanhang. Läser man hela texten kan man lika gärna få det till att personen jämför Åkesson med Palme. Eller Birro med Palme. Jag tycker att det var en ovanligt sympatisk text av denna skribent, som avslutas med den insiktsfulla meningen:

  ”Nu har jag kastat tillräckligt många stenar i detta glashus, det är dags att jag följer mitt eget råd och skriver lite mer om sak och lite mindre om person”.

  Svara
  • Jag ser det som en liten micropudel med tanke på vald tidpunkt. Han hade inte med Pärs namn, även om det hade passat bra in i sammanhanget.
   Om den nyfunna självinsikten är äkta eller falsk kvarstår att se.
   Jag är dock skeptisk med tanke på timing.

   Svara
 3. Pelle2

   /  11/27/2014

  Som sagt var, Nyheter 24 är ett praktexempel på hyckleriet som frodas inom feminismen.De pratar om solidaritet och att motverka näthat när dom själva
  är några av dom värsta hatarna och dom tycker att det är ok att sparka sina meningsmotståndare.
  Jenny Bengtsson är ju också en fin företrädare för facket som tycker att det är ok att sparka dom som inte har samma åsikter som henne.Jag är glad att jag inte är medlem i HRF
  som hon företräder.
  Undrar vilka värdegrunder dom har ? Hittade inget på deras hemsida.
  Med tanke på att Jenny är ganska högt uppsatt och beter sig som hon gör så kanske de inte har någon värdegrund…
  Fast å andra sidan har ju Kawa visat att det inte hjälper med en värdegrund. Man kan ju uppenbarligen strunta i värdegrunden och ändå fortsätta sin anställning.

  Svara
  • Fugen

    /  11/27/2014

   Tänk nu på att både Kawa och Jenny är GODA människor, feminister, antirasister mm, de är sin EGEN värdegrund. Den skall du INTE ifråga sätta, då är DU ond.

   Svara
   • Pelle2

     /  11/27/2014

    Du vet att jag är ond eftersom jag inte är med i feministsekten 😉

    Svara
    • Fugen

      /  11/27/2014

     Det är kanske därför man trivs här, lite smådjävliga hela högen

     Svara
   • Anders Senior

     /  11/27/2014

    Visst är det så Fugen, det kan nog varje god diktator bekräfta åt dig om du kunde fråga dem……

    Svara
 4. wigwag

   /  11/27/2014

  Bara det här med ”sparken” hit och dit. Stör mig lite på uttrycket eftersom det missbrukas. Birro hade mig veterligen inget anställningsavtal med expressen som han kunde få sparken (avsked med omedelbar verkan) från. ”Frilanskontrakt” eller vad det heter tror jag inte är att jämställa med ett anställningsavtal. Som jag förstått det kan Expressen välja att avsluta såna kontrakt helt utan skäl och helt på eget initiativ och skribenten har bara att finna sig i det. Så är det inte om man är anställd.

  Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2014

   Jo, en frilansares engagemang kan sägas upp när som helst men det känns ju som om Birro hade trott att han skulle få fortsätta men att kontraktet avslutades för att Expressen inte gillade hans åsikter…

   Svara
   • wigwag

     /  11/27/2014

    Vet inte exakt vilken åsikt det skulle vara isf men om Birro varit anställd hade han säkert inte fått ”sparken” för nåt han sagt i sociala medier på sistone. Krävs lite mer än så för det. Birro ska ju ta strid säger han vilket låter våghalsigt tycker jag. Har inte en aning vilken trygghet såna här kontrakt ger. Men jag vet vad ”sparken” är och det här var det inte. Lite dramaqueen enligt mig.

    Svara
    • Pelle2

      /  11/27/2014

     Rent juridiskt var det säkert helt rätt att sparka Birro och Expressen har ju rätt att välja vilka skribenter de vill ha i sin tidning.
     Det Birro opponerar sig emot,vad jag förstår, är att de inte accepterade hans inlägg om hur Islam tolkas och används i Iran.Ett inlägg som han skrev på sociala medier och inte i Expressen.
     Tror inte heller att han kan vinna en process mot Expressen och jag skulle inte vilja jobba åt någon som ”sparkar mig” för mina privata åsikter om de inte är brottsliga på något sätt.

     Svara
 5. Jonte

   /  11/27/2014

  Är det inte GTA som är The Sims för killar?

  Svara
 6. MiT

   /  11/27/2014

  Feststämningen dämpades visst…

  ”LEDARE. Förra veckan delades Polhemspriset ut, teknikpriset som ska belöna en innovation på hög nivå eller en genialisk lösning av ett tekniskt problem. Årets pristagare var en värdig vinnare. Men feststämningen vid prisutdelningen dämpades när det stod klart att det bara var män som tilldelades årets olika utmärkelser”

  http://www.nyteknik.se/asikter/ledare/article3867694.ece

  Svara
  • Oj, Ny Teknik vill visst bli av med lite prenumeranter!

   Svara
   • anonym

     /  11/27/2014

    Det visar de gång på gång. De publicerar helt okritiskt artikel efter artikel efter artikel om ”ingenjörsbrist” utan att någon gång ställa jobbiga motfrågor om hur många lediga tjänster för nyutexaminerade som faktiskt finns tillgängliga och hur mycket lön de är villiga att betala.

    Svara
  • michael

    /  11/27/2014

   Ja att dessa innovationer kan komma svensk industri till del som gör att exportindustrin växer vilket gör att skatteintäkterna växer till t,ex vård,skola och omsorg är ju egentligen ointressant för feminister eftersom innovatörerna har fel kön.
   Undrar hur det känns för svenska manliga innovatörer att få höra,visst det var ju roligt med din innovation men det hade varit bättre och roligare om du varit kvinna.Kanske dags för svenska manliga uppfinnare att flytta utomlands där dom blir uppskattade och varmt välkomna trots sitt kön.

   Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2014

   Det handlade om att belöna de bästa innovationerna eller geniala lösningarna. Om det nu var män som lyckades bäst med det så skall de väl ha priset ? Men som vanligt skall kvinnor belönas utifrån sitt kön för att göra feministerna glada….

   Svara
  • anonym

    /  11/27/2014

   Borde engångsbindor förresten vara något som ska premieras? Jag trodde att vi jobbade mot resursslöseri. Menskoppen borde det isåfall vara som ska premieras.

   Svara
 7. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Faktaruta: Susanna B är chefredaktör för Ny teknik.

   Svara
  • michael

    /  11/27/2014

   Har feminister tagit det ett steg längre räcker det inte längre med brösten utan nu ska dom även visa sin ända(moona)mot patriarkatet.

   Svara
 8. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
 9. Pether

   /  11/27/2014

  http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2558995-indiska-polisen-flickorna-begick-sjalvmord

  Inte för att lögndetektor är något att lita på, men antar att de har obduktioner o sådant o gå efter också.

  Svara
  • MJ

    /  11/27/2014

   Det är ju bättre än ”det självupplevdas prägel” som används i Sverige. En vanlig lögndetektor har rätt i ungefär 75% av fallen, en domare som hittar på sanningskriterier har rätt ungefär 45% av fallen (slumpen kommer upp i 50%).

   Svara
 10. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2014

   Förstår att hon vill föra in intersektionalitetsperspektivet som gör så att det är ännu värre om en Samekvinna blir misshandlad än om någon annan blir det. För det räcker naturligtvis inte med feministernas vanliga mantra om mäns våld mot kvinnor…

   Svara
  • robjoh

    /  11/28/2014

   så samiska kvinnor är inte kvinnor?

   Svara
 11. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
 12. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
 13. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
 14. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2014

   Med en intersektionell analys finns det definitivt ingen anledning att diskutera jämställdhet.

   Svara
 15. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • En ”genusteknologi” är inget man vill flyta till mars med 🙂 Inte i bilars bromssystem eller i utvecklingen av mjölkpaket heller för den delen heller. Den enda det passar till är som manusuppslag i ett avsnitt av The Office.

   Svara
   • Trolletplit

     /  11/27/2014

    Nu sitter jag och garvar högt faktiskt. Genusteknologi!? Vad fan är det? En liten manick som man sätter på huvudet så blir man ett nytt kön, eller?
    Eller är det en manick som man sätter på bilen så den blir mer kvinnlig.

    Vad fan är det frågan om?
    Jo, jag vet.
    Får man en satans massa pengar så måste man forska på ngt. Finns det inget vettigt att forska på så hittar de på.

    Vad har genusvetenskapen kommit fram till sedan 1994. 20 år forskning och resultatet är… Kvinna är förtryck. Kön är en socialkonstruktion. Män är dumma. Vi hatar män., Scum är bra.

    Och nu kommer hon in på scenen och ska berätta vad genusvetenskapen har kommit fram till efter alla år och 23 miljarder i bidrag.
    Tada,
    – Hrkkll… Svaret är: Feminism är bra. Vi vet inte hur. Vi vet inte varför, men 20 års forskning har visat att detta är svaret: Feminism. Tack för mig. Jo, en sak till. Rosa cupcakes….vad fan är Lego på väg. som om… Rosa Cupcakes…

    Svara
  • wigwag

    /  11/28/2014

   Klargörande: Uttalandet är alltså en kritik och problematisering av det feministiska begreppet jämställdhet ur ett genusperspektiv. Begreppet i sig och våra föreställningar kring det reproducerar våra könsroller på ett särskiljande sätt och verkar kontraproduktivt mot det som vill uppnås. Gissar jag är vad som avses. Men om det är så håller jag såklart inte med.

   Svara
 16. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
 17. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Klart den är hållbar. Den är en tautologi. Självuppfyllande. Sådana teorier är hållbara i all evinnerlighet. Till skillnad från Newtons teorier som har förbättrats och förbättrats.

   Svara
 18. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2014

   Feminismen i sig är illa nog men när man kryddar det med intersektionalitet så slår vansinnet ut i full blom…

   Svara
 19. Jonte

   /  11/27/2014

  Ganksa långt men MYCKET välskrivet inlägg om sektmentaliteten hos intersektionalitetsvänstern. Skrivet av en avhoppare med insyn

  http://www.mcgilldaily.com/2014/11/everything-problematic/

  Svara
  • Hög igenkänningsfaktor. För fem år sedan skulle jag kunna ha skrivit en liknande text, men inte lika bra. Personen ifråga kommer att nyktra till ytterligare, gissar jag.

   Svara
 20. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Misstänker de räknar 100 pers tre gånger.

   Svara
   • Björn

     /  11/27/2014

    Feministisk matematik, baseras på känslor och antaganden! Säger du emot är du en breivikare!

    Svara
 21. Leif

   /  11/27/2014

  Att utmana makten…
  Innebär det att man ska utmana den omnipotenta genusmaffian?

  Svara
  • Sluta appropriera feministisk retorik 😉

   Svara
  • Anders Senior

    /  11/27/2014

   ”Att utmana makten”
   Det är precis det som varit agendan från början för dessa Genuskommunister.

   Svara
 22. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2014

   Hon kanske skall titta på valfri radikalfeminist innan hon anklagar andra för att bära en offerkofta. Hela deras ideologi går ju ut på att kollektivt gråta över hur synd det är om alla kvinnor enbart utifrån deras kön. Patetiskt och tragiskt är det !

   Svara
 23. Andrea

   /  11/27/2014

  Operation Bojkotta Nyheter24 är inledd!

  Svara
 24. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2014

   Har Totte svårt att fylla sidorna på Dumheter 24 eftersom han så desperat jagar skribenter ?

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  11/27/2014

   spaltmeter24, trögheter24, elakheter24. Det finns många tacksamma rim på nyheter24.

   Svara
  • Gratis förstås. Hatsajten betalar så lite som möjligt, se deras Wiki-sida.

   Svara
 25. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
 26. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  11/28/2014

   Det är väl ingen risk att Fi skall göra sitt partiprogram seriöst.

   Svara
 27. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Pet

    /  11/27/2014

   Kvinnors självförsvar finns ju redan så jag antar att feministiskt självförsvar handlar om att slå ut i tomma luften? Om Gudrun Skyrmän håller i kursen så kikar hon nog åt andra hållet medan vita knektar slår ner förövaren och använder händelsen som underlag till ny kritik mot mäns våld.

   Svara
  • Karate kan inte skydda någon från inre demoner och feministiska skräckhistorier. Det kan bara avprogramering göra.

   Svara
 28. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
 29. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  11/28/2014

   Vad innehåller deras budget ? Bränn poengar på torget med Schyman ?

   Svara
 30. MiT

   /  11/27/2014

  Svara
  • Fi fan 100 % jämställt! Men ack så mycket vithetsnorm… Tänk på strukturerna nu Fi så inte heteronormen kommer och äter upp er mat!

   Svara
 1. Tweetar från 2014 del 6 | WTF?
 2. Vad går Saudiarabien miste om? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: