Virtanens korståg mot Marcus Birro fortsätter

Fredrik Virtanen verkar ju bedriva ett privat korståg mot Marcus Birro och den senaste attacken har pågått i över en månad nu. Och om man kollar noga så verkar attackerna vara ganska koncentrerade till fredags- och lördagskvällar. Har det ett samband? Är det något speciellt som händer på helgerna som grumlar hans omdöme?

Tidigare om detta

Lite som Marcus Birro fått på twitter, över 42 000 har läst det här inlägget! Och sett all skit han fått.

Menar Virtanen att Marcus Birro är fascistsympatisör?

Virtanen verkar vara besatt av Marcus Birro

Det är riktigt obehagligt i alla fall det som Virtanen håller på med, det är värre än den vanliga skolgårdsmobbningen som brukar förekomma på twitter från vissa kretsar för det här är systematiskt under lång tid.

virtanenvsbirroigen1

virtanenvsbirroigen2

virtanenvsbirroigen6

Jag tycker att Virtanen kan åka ner till IS och berätta för dem att de inte tillhör islam, att de har fel när de säger sig skära halsen av folk i islams namn, att det skapar fobier i Sverige när de säger sig tillhöra islam… Lycka till.

virtanenvsbirroigen3

virtanenvsbirroigen5

Och här drar Virtanen in vad som verkar vara en brytning mellan Marcus och hans bror i sitt lilla privata korståg som verkar ske på fredags- och lördagskvällarna…

virtanenvsbirroigen

 Fredagskväll mellan klockan 21 och 22 minsann…

Jag tycker det är beklämmande att ingen av Virtanens kollegor sagt till honom att bara lägga av. Det är inte bara beklämmande utan också mer än ynkligt! Har Virtanen inga vänner som kan säga till honom? Som ser vad han håller på med? Är det verkligen ingen i hans bekantskapskrets som fixar det? Eller är det så illa att de är likadana? Lika barn leka bäst. De kan också ha drabbats av Södermalmssjukan, den vars symptom visar sig som en extrem övertro på sin egen förträfflighet.

Virtanen tillhör definitivt politikens dödgrävare!

Catta har också tagit upp det här ”Fredrik Virtanen flippar ur igen

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

53 kommentarer

 1. MiT

   /  12/06/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  12/06/2014

   Staffan D och de som skrev artikeln om invandringen ville att vi skall tillämpa befintliga lagar för anhöriginvandring. Dv.s att de som kommer hit som anhöriginvandrare måste kunna försörja sig.De som argumenterar emot tycker uppenbarligen att vi skall strunta i de reglerna och att vi har råd att ta emot ett oändligt antal anhöriginvandrare. Undrar hur de vill finansiera det ?
   Staffan D och hans medskribenter vill också direktavvisa alla som kommer från säkra länder medan Sundsvalls tidning tydligen tycker att det är en bra ide’ att slösa bort tid och pengar på att utreda om varje person från dessa länder har rätt att stanna när alla vet att de kommer skickas tillbaka ändå. Man kan ju också undra om det är humant att ge dessa människor en falsk förhoppning om att de skall få stanna genom att påbörja en utredning ?

   Norge och Tyskland tillämpar redan denna regel. Är de länderna rasistiska menar ST ?
   Tyskland tar vad jag vet emot en massa flyktingar.

   Svara
   • MJ

     /  12/06/2014

    Det är den vanliga chauvinismen. Precis som att gällande regler för abort är heliga och alla som vill ändra dem hatar kvinnor, så är det just de nu gällande reglerna kring invandring som är lika med god och generös invandringspolitik och all ändring är rasism.

    Det är därför reformer i Sverige måste ske med myrsteg, så att de gällande reglerna alltid uppfattas som de präktigaste och godaste reglerna i världen. T.ex. att man varje år utökar möjligheten till buggning och avlyssning så att trots att reglerna nu gått förbi DDR-nivå så fattar ingen Hur man kan vara emot det. Invandringen har ju faktiskt strypts (reglerna alltså) långsamt långsamt sedan slutet av 90-talet, men partierna som gjort det (m och s) är ändå inte rasister.

    Svara
    • Faktum är att ALLA partierna i riksdagen utom SD (eftersom de inte satt i riksdagen när det skedde) har varit med och strypt reglerna ganska fult.

     Svara
 2. MiT

   /  12/06/2014

  Svara
 3. MJ

   /  12/06/2014

  Kommer ni ihåg när Fredrik Virtanen våldtog Cicci Wallin?
  Jag ska nog skaffa mig twitter enbart för att påminna Virtanen om det.
  #våldtäktsmannenvirtanen

  Svara
 4. Kalle

   /  12/06/2014

  Han är ju inte ens läskunnig den dumme fan, Birro skrev att den gemensamma nämnaren när det gäller majoriteten av religiös terrorism i modern tid var islam.
  Varken mer eller mindre.

  Svara
 5. Pelle2

   /  12/06/2014

  Undrar om Aftonbladet är stolta över sin medarbetare Virtanen som uppenbarligen gillar att förfölja sina åsiktsmotståndare.

  Svara
  • JAAAA!!! ÄNTLIGEN är jämställdhetsfeministern tillbaka! 😀 Som jag längtat! 😀

   Svara
 6. MiT

   /  12/06/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  12/06/2014

   Så Marcus Birro och Pär Ström är kvinnor då eftersom dom utsattes för näthat av ledande journalister,feminister och kulturhatare ? Eller förlåt, då handlade det ju om nätkärlek !

   Svara
   • Pelle2

     /  12/06/2014

    Skulle naturligtvis ha skrivit kulturarbetare och inte kulturhatare fast begreppet kanske inte är så dumt ;-).

    Svara
  • Jonte

    /  12/06/2014

   All typ av hat är egentligen kvinnohat, tom hatet mot våldtäktsmän och pedofiler i fängelser är kvinnohat, liksom manshatet som sprids av Nyheter24.

   Svara
 7. MiT

   /  12/06/2014

  Svara
 8. MiT

   /  12/06/2014

  Svara
  • Gusev

    /  12/06/2014

   Är förvånad att V inte blivit starkare i den mätningen, men det kan vara en miss i viktningen.

   Svara
  • Jag står inte bakom SD- men jag kan inte låta bli att känna skadeglädje iallafall mot de andra dumma djävla politikerna.

   Svara
 9. MiT

   /  12/06/2014

  Är Barrling en av de få nyktra statsvetarna som uttalat sig om regeringssoppan? Har ju sett henne på tv några gånger och hon verkar vara väldigt professionell till skillnad mot många andra.

  Svara
  • michael

    /  12/06/2014

   Ja när man sett Katarina Barrling vända och vrida på frågan ur alla håll och kanter så ter sig andra statsvetare mer som enögda politruker.

   Svara
 10. MiT

   /  12/06/2014

  ”Är sagan slut nu, Åsa Romson?”
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=3071

  Svara
 11. MiT

   /  12/06/2014

  Svara
 12. MiT

   /  12/06/2014

  Svara
 13. MiT

   /  12/06/2014

  Svara
 14. Dreadlock

   /  12/06/2014

  Nu blir det ju riktigt vidrigt och personligt från Virtanens håll. Å andra sidan Är Marcus Birro en kompulsiv provokatör som testar alla möjliga gränser. En född ikonoklast. Lite förvånande är att droppen blev ett litet uttalande om Islam. Men det får väl stå för Expressen. Det kan lika gärna vara en ”kreativ” omorganisation på g på Expressens kulturredaktion. Vem vet.

  Nu ser jag bara fram emot att Birro tar detta som en man, kammar sig – Och skaffar sig ett riktigt jobb 🙂

  Svara
 15. Iofs. framkommer det ju inte ifall Virtanen blivit tillsagd av kollegor eller vänner. Jag tror knappast att han skulle tänka efter om han blev tillsagd av varken eller, han skulle bara blocka dem på twitter och kalla dem fascister… 🙂

  Svara
  • Dreadlock

    /  12/06/2014

   Som alla kan läsa så är Virtanen hämndlysten och skadeglad. Det är man inte utan anledning. Med risk att jag övertolkar bådas reaktioner genom Twitter och Blogg och genom dasspappret expressen, så finns det ett drama som får näring ur antagonisternas inflaterade ego.

   Birro påstår att han får svårt att betala nästa hyra (På bloggen) eftersom han är sparkat från Expressen. Vi får väl se hur det står till med den saken -Nästa månad.

   Svara
   • Jag tycker det är fel att kalla Expressen för dasspapper. Jag fick jätteont i röven när jag använde Ex-pressen som dasspapper, började rentav blöda…

    Svara
    • Dreadlock

      /  12/06/2014

     Jag slutade redan 1995, när ex-pressens trycksvärta koagulerade i hjärnans belöningssytem (Av alla ställen) när röven torkades. Och systemet gick i baklås.

     Svara
    • wigwag

      /  12/06/2014

     Expressens struktur är för grov. Du är alltid strukturens fel när nåt börjar blöda.

     Svara
 16. Fredrik Virrpannen

   /  01/31/2015

  Fredrik Virtanen är och förblir en totalt meningslös person. Man kan inget annat än att hata denna latrintunna till människa. Inte ens hans egen mor kan älska honom. Ful är han också.

  Svara
 17. Sven

   /  09/14/2015

  Hur är det med detta nuförtiden? Har ju sedan länge slutat köpa kvällstidningar och är inte med på sociala medier, så kan är väl rätt körd. Men detta påminner mig om ett yttrande från någon finansman på 80-talet som sade ungefär ”Vi är ett gäng finanshajar som simmar omkring och käkar småfisk men det blev jobbigt när jag blev skadad själv och dom andra hajarna började äta må mig.” Det verkar ju vara lite så som Birro hamnat i, onåd hos kollegorna som då försöker ta över hans marknad.

  Svara
  • MiT

    /  09/14/2015

   Virtanen kommer med lite bajskastande då och då, har inte kollat så noga för man blir bara så less på sån idioti som han företräder.

   Svara
 1. Nu är det jaktsäsong på fascisterna! | WTF?
 2. Vilken jävla dag! | WTF?
 3. Lite mot Marcus Birro igen | WTF?
 4. Äckliga mobbare på twitter | WTF?
 5. Påminnelse inför valet: Del 12 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: