Svenska folket har ställt sig i rätt position

Nyvalet är inställt. Det ska trixas med ”regler” och sånt istället. Någon som tror att det finns någon enda liten vinst med det egentligen? Vad betyder det mer än att en minoritetsregering inte ens behöver bry sig om vad något annat parti säger och tycker i riksdagen? S+MP kan alltså lägga fram hur galen budget som helst och allianspartierna kommer att lägga sig platta? Och eventuellt tvärtom vid nästa val.

Nu ska man alltså inte ens behöva söka majoritet i riksdagen för att få igenom sin politik. Sånt kanske man inte förknippar med en demokrati direkt… Det som sades på presskonferensen var alltså att de skiter väldigt tunt i vilket parti du röstar på och att det endast finns SD (och kanske V?) kvar om man inte vill ha till exempel extremistisk MP-politik. Jag förutspår strömhopp till SD…

B52lM72CYAE2EnM

Svenska folket har ställt sig på alla fyra i rätt position så att SEXklövern kan göra sitt…

Blir det något val alls den 16 september 2018…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

32 kommentarer

 1. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
 2. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
 3. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
 4. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
 5. MiT

   /  12/27/2014

  Det här alltså, hur många är det inte som måste känna såhär idag? Vad kommer många av dem att rösta på nästa gång…

  Svara
 6. Momatottotiasos

   /  12/27/2014

  Mår helt ärligt illa av det här…..

  Svara
 7. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
 8. Trolletplit

   /  12/27/2014

  Det största problemet är… nu raljerar jag inte utan nu är detta min bestämda uppfattning. LYSSNA NOGA.

  Det största problemet är den ringa intellektuella kapacitet som partiledarna har och deras organisation. De fostras in i ett politisk tänkande och har i de flesta fall ingen kunskap om den riktiga världen. Ljuga och hitta på, säga saker som bryts. leka med ord, kasta sand på andra samt inte ta ansvar utan det är alltid någon annans fel.

  Självklart är jag medveten om att jag själv inte har full kunskap hur man ska agera i Rosenbad, men däremot har jag betydligt bättre kunskap om hur människor tänker och agerar utanför politiken.

  Löfven är en GIGANTISK katastrof, en vandrande betongkloss som saknar förmågan att ta in hur andra människor tänker och vill. En fyrkant som saknar varje form av intellektuell heder, en mask som slingrar sig och kastar skit på andra, en papegoja som bara säger samma ord om och om igen. ”Ingångsvärde. En sak har jag lärt mig. Jag tar ansvar.”

  Den enda partiledaren som visar på någon form av intellektuell kapacitet av större mått är Göran Hägglund, men han företräder ett parti som tror att kristna värderingar är något annorlunda gentemot mänskliga värderingar. Tror man på en kristen Gud 2014 så är det tyvärr något som saknas.

  Vad finns till oss som faktiskt besitter intellektuell kapacitet som antagligen är större än ALLA enskilda politikers?

  Inget. Nada. En stort tomt hål. Knack knack, men inget svarar.
  Det enda som finns att göra är att driva sitt företag och stoppa så mycket pengar i sin egen ficka. Fuska med skatt, moms, svarta pengar.
  Det är vad som är utvägen.

  Visar politiker inte ens förtroende för vad de själva säger så kan inte jag ge bort mina pengar till en samling…idioter. En samling mähän som inte kan föra en diskussion, inte kan svara på en fråga, och vars främsta kunskap är just att ALDRIG vara konkret och ALDRIG hålla vad de sagt.

  Vad kan vi göra?
  Var och en för sitt eget bästa. Lev era liv så ni kan njuta. Det finns ingen politiker som bryr sig om intelligens numera. Det finns ingen som bryr sig om fakta numera. Det finns ingen som bryr sig om kunskap, och kreativ förmåga att skapa välstånd

  Njut av livet och fuska med allt som går. Det gör ju politikerna själva. Ljug och bedra staten. Det är lösningen. För varför ska jag göra något för staten när staten inte gör något för mig.
  Tack alla icke intellektuella politiker men främst ska avskyn gå till Åsa Romson och Stefan Löfven och Magdalena Andersson. En samling arroganta stroppar som kommer bli de mest hatade personerna i Sverige.

  Svara
  • Ivar

    /  12/29/2014

   ”Njut av livet och fuska med allt som går. Det gör ju politikerna själva. Ljug och bedra staten. Det är lösningen. För varför ska jag göra något för staten när staten inte gör något för mig.”

   Det är så det måste gå. Lev varje dag som om staten (och banken) inte existerade. Gör er så fria som möjligt från dessa institutioner. De jobbar inte för oss sedan länge och besten måste fällas. Svält ut fanskapen! Fuska allt vad som bara går! Flytta en bra bit från stan och skaffa dig en stam att tillhöra – där ligger framtidens överlevnad. Skaffa bra vapen ifall det skulle gå riktigt åt helvete.

   Svara
 9. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
 10. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
 11. MiT

   /  12/27/2014

  Gå in och läs kommentarerna, inte speciellt många som är positiva…

  Svara
 12. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
  • Hans Odeberg

    /  12/27/2014

   Jag misstänker att alliansen 2018 kommer jubla över att vågmästarrollen lämnats över till V. Vänsterspöket är en bra valvinnare.

   Svara
   • Jag tror att alliansen förlorar betydligt fler väljare av den här kohandeln än de skulle gjort på något annat. Många fler lär gå över till SD nu.

    Svara
 13. MiT

   /  12/27/2014

  FNISS!
  Undrar om det finns några bra recept 😀
  ”– Jag äter hellre upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna”
  http://www.expressen.se/nyheter/alliansledarna-sagar-stefan-lofvens-utspel/

  Svara
  • Anonym

    /  12/27/2014

   ”– Stefan Löfven måste lära sig att ett nej är ett nej, säger Annie Lööf (C) till Expressen.se”

   Skam den som ger sig! See that, 50 no’s and a yes means yes.

   Svara
 14. MiT

   /  12/27/2014

  Svara
 15. norskgoy

   /  12/27/2014

  Gud hjelpe meg SD kommer til å vokse seg gedigne. Nå er de defacto de eneste som er i opposisjon. Og dobbel ”gud hjelpe” meg om jeg forstar hva de ikkesosialistiske partiene tenker…..de vil jeg anta vil bli desimert ved neste valg.

  Det blir gøy om fire år, for de som følger med politisk spill. 🙂

  Svara
 16. Blond jävel

   /  12/27/2014

  Om syftet med överenskommelsen var att ytterligare späda på politikerföraktet, att ge de där som säger att ”Det spelar ingen roll vad man röstar på, alla politiker är likadana och håller varandra om ryggen!” rätt, att med all önskvärd tydlighet visa för väljarna hur lite deras åsikter och enskilda röster är värda, att förstärka och befästa SD:s position som enda oppositionsparti och kratta manegen för fantastiska valframgångar för SD 2018…ja, då var den här överenskommelsen en rasande succé! Själv skakar jag bara på huvudet och undrar hur de tänkte.

  Svara
  • wigwag

    /  12/28/2014

   Att alliansen ser ut som om dom gett efter för Löfven är en illusion. Alliansen har i praktiken tvingat Löfven att i sin helhet acceptera deras sen länge, flera år, formkrav på hur riksdagen ska hantera sittande minoritetsregeringar. Överenskommelsen är en strategiseger för alliansen då den erkänner och cementerar blockpolitiken fram t.o.m 2022. En blockpolitik där alliansen i praktiken är enda och största sammanhållande blocket då den rödgröna sörjan aldrig kommer hålla mot den inneboende kannibalism och tryck ett regeringsansvar innebär. Frågan är nu snarast hur länge Löfven kommer stå ut med Sjökvists gnäll om ministerpost för att ge sittande regering sitt passiva stöd och inte aktivt rösta mot regeringen i riksdagen. Hur mycket stryk och nederlag tål MP-ledningen på sina kongresser? SD kommer säkert gå framåt ytterligare någon procent men det finns ju en övre gräns för hur dumt ett folk kan bli med fri och allmän skolgång där alla är läskunniga. Alliansväljarna däremot är nöjda och glada och lutar sig tillbaks för att betrakta spektaklet på gott och säkert avstånd. Och vi kommer bara bli fler och fler och fler allteftersom missnöjet med sittande regering växer. För vill man ha förändring i det här landet ska man rösta på alliansen och inte på SD som nu på oöverskådlig tid formellt blivit marginaliserat på riktigt.

   Svara
   • Ivar

     /  12/29/2014

    Att du tycker det känns bra att det i princip inte spelar någon roll vad man röstar på 2018, annat än om man röstar SD eller V, får stå för dig. Om du nu tycker cementering av blockpolitiken på det här viset är bra, varför inte förlänga den till 2022? Varför inte göra den permanent? Stabilitet ska ju vara en sån där bra sak. Varför inte stabilisera och ta ansvar för de närmsta 100 åren? Det vore en verkligt ädel bragd av våra älskade ledare!

    Nä, ni ska få se. De ordnar det nog så det kommer fram en riktig Hitler på sikt. Någon som får Åkesson att framstå som en mjukis. Förvånar mig inte alls om såna här ”riktiga” ”nazister” kommer börja smälla bomber snart.

    Håll i hatten, gubbar. Se om ert eget hus. Snart blir det åka av!

    Svara
    • wigwag

      /  12/29/2014

     Ska tilläggas att jag tycker det är viktigt komma ihåg den här överenskommelsens status och karaktär när man så snabbt, som många gör, drar demokratikortet. Det handlar alltså inte om några grundlagsändringar eller formella regeländringar för hur riksdagen får och ska agera i olika situationer utan det som hänt är en informell överenskommelse, ett handslag, på ett personligt plan mellan de nuvarande 2 regeringsalternativen hur de ska agera mot varann i riksdagen framöver. Självklart kan sådana överenskommelser göras och görs förmodligen också i en mängd andra frågor med lägre status och sprängkraft än den här. Tex följer riksdagsmännen partilinjen oavsett vad dom tycker i sak. Det finns inga regler som säger att dom måste göra det och jag har inte hört någon hojta om bristande demokrati för att dom blivit tvingade av partipiskor och hot om uteslutning för att dom gör det. Detsamma gäller såklart för den här överenskommelsen. Den kan rivas upp och brytas när som helst, av vilket skäl som helst, och av vem som helst, och ingen som inte deltog i förhandlingarna som ledde fram till överenskommelsen behöver ens känna sig bunden av den. Tex en ny partiledare. Och om/när den bryts så har ingen lag eller något regelbrott skett. Viktigt komma ihåg tycker jag.

     Svara
 17. Sexism

   /  12/28/2014

  ca 04.47 in i klippet säger strömstedt typ ”här är du i masten” om en bild
  killen svarar ”nej det är inte jag”
  strömstedt typ ” nähä det var någon annan snygg kille”

  Är det inte just sådana kommentarer som brukar benämnas sexism

  och generera krigsrubriker då en man fäller dom? strömstedt och de uteblivna fördömandena bevisar att feminismen inte är jämställd utan enbart för kvinnors privilegium tycker jag.

  Svara
 18. trött

   /  12/28/2014

  Jaså det blev ingen kvinnlig statsminister den här gången heller. Det blev bara käbbel.

  Svara
 19. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 20. Svenne Kålrot

   /  01/05/2015

  Fyfan vad hatar Malena Ernman. Så länge denna vita heterosexuella kvinna sprider ut sin rappakalja och bor på Kungsholmen så hoppas jag att hon tappar publik till sina föreställningar.

  Svara
 1. Nu vill jag se Annie Lööf hålla sitt löfte och faktiskt käka upp sin högra sko! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: