Tweetar från 2014 del 2

Dags för del 2 av inläggen med tweetar från 2014, det blir nog åtminstone ett till tror jag. Och det blir lite blandat från sådana jag har använt i inlägg och en del från kommentarsfältet. Det kommer säkert att dyka upp sådana som man hade glömt bort…

Tweetar från 2014 del 1

B1

Okej…

B2

Hon kanske ska hålla sig till att sjunga istället för att försöka tänka? Eller så hade hon ”påpassligt” glömt bort att det finns något som heter TJEJVASAN…

B3

Det var i den vevan Rädda Barnens ungdomsförbund spottade ut den ena groteska saken efter den andra. Det var så illa att vuxna Rädda Barnen fick rycka ut och säga att de inte alls stödde galningarna i ungdomsförbundet….

B4

På lågstadiet kanske… De är inte kloka på UR. Här finns lite mer om detta, ”När fick UR mandat att vara en radikalfeministisk megafon?

B5

Visst är det intressant att idén med ett kvinnligt och ett manligt språkrör har ”utvecklats” så att man nu bara måste ha minst ett kvinnligt? Och de är så jävla korkade att de tror att man inte ska förstå vad de håller på med…

B6

B7

B8

När Alicia Dickner försökte förknippa Paulo Roberto med knivskärningen i Malmö på något väldigt skruvat sätt. Det blev ett inlägg om det, ”Vad har Paolo Roberto med knivslagsmål i Malmö att göra?”, glöm inte kommentarsfältet.

B9

B10

Det tycker den förra jämställdhetsministern är jättebra

B11

Det finns en väldigt rolig fortsättning på tweetarna ovan, missa inte dem  😀

Lite tweetar om ”vithet” och annat trams.

B12

Var väl något om de nämnda som var med i Damernas vaddetnuheter och kallades politikens prinsessor eller liknade. Jag fick dock inget svar på om hon tyckte det var bättre.

B13

Är det inte tvärtom väldigt typiskt för dem att hota folk?

B14

B15

B16

B17

B18

En av oss har blockat den andra, gissa vem… 😛

Inlägget ”Så här ser de feministiska analysverktygen ut” består nästan enbart av tweetar. Kolla gärna vad som är feminismens analysverktyg…

atla11

Akta er för Katladottir när hon står upp mot patriarkatet och samtidigt är på fyllan för hon verkar ha dåligt ölsinne.

B19

Den ovan är bara en av många, resten finns här. Lindberg tycker att RG är jättepålitliga och riktigt fina pojkar och flickor…

B20

Den ovan, jag vet jag inte riktigt vad jag ska säga faktiskt…

B21

B23

Det tycker LD minsann

B24

B25

B26

B27

B28

Det startas ju en massa olika tramshashtaggar av feminister, #mänförtrycker är en av dem i i inlägget ”Män förtrycker” finns massor med tweetar sparade i pdf-filer!

En intressant twitterdiskussion om känslor. Och bara en liten bit nedanför är det en jurist som inte vet vad islamism är för något…

Ett inlägg med äkta och härliga feministiska tweetar!

B29

Är det någon som tror på något så oerhört korkat?

B30

You cant make this shit up!

B31

Hallejuja!

B32

Det finns listor över vilka hundraser som anses mest intelligenta (eller ”smarta”), kolla vilken som ligger i botten…

B33

Aftonbladet är ingen bra lärare för enda chansen att en oxe är ett hondjur är att det kastrerade HANDJURET identifierar sig som ett hondjur. Och den chansen är nog obefintlig…

yolo6

yolo7

Ulla Andersson är alltså Vänsterpartiets talesperson i ekonomiska frågor… Mer YOLO här!

En massa knasiga tweetar finns i kommentarsfältet!

B35

Fantastisk!

Tweetar om Trolljägarna avsnitt 3.

B34

”mumsigt pojkig”…

Intressant twitterdiskussion om förtryck.

lc3a4rasigblilesbisk8

Visst är det fantastiskt? Man kan alltså bota ”oönskad” sexualitet!

Feministerna ger er #GrovtPatriarkat med massor av tweetar!

B36

Fisarna vet inte ens vad som står i deras eget partiprogram  😀

B37

Hahaha! det var klipp från inlägget om att lära sig bli lesbisk som var på vift lite. Står mer om det i inlägget ”Ni vet hat-och sexistbloggen Toklandet?”.

B39

Det ovan är så korkat jag inte vet vart jag ska ta vägen…

B38

Allt är sexistiskt, för säkerhets skull…

Det var inlägg nummer två med blandade tweetar från 2014, nästa kommer troligtvis i morgon!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

33 kommentarer

 1. Svara
 2. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 3. Dreadlock

   /  12/28/2014

  Göteborgsdottern Sara Kadefors har blivit en sur tant och är besviken och förnedrad av hela manligheten i heeeeela världen, för att två verkliga exempel ur livet frontalkrockar med hennes ”fina” feministiska paranoia.

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2582809-kadefors-ett-helt-vanligt-karriarskagg

  Hon har även skrivit detta 2009 :

  ”Sanera stan från brölande män
  Plötsligt invaderar de stan tillsammans med vårsolen. De är som råttorna som visar sina fula trynen vid midnatt, finns i varje gathörn och park, på en balkong nära dig, ute på gården eller på bussen.

  Man undrar var de har legat gömda någonstans under vintern, med sina grova röster och sitt spottande. Var har de spottat någonstans? Inomhus, i vasken? Var har de brölat?
  Nu tar de i alla fall solglasögonen på och lägger gelé i håret, skjuter ut bröstet och in hakan. Inte sällan tuggar de tuggummi, ännu mindre sällan greppar de en öl, högst troligt har de en Systemkasse i andra näven, pratar göteborgska och tänker sätta sig nånstans och värma.

  Varje mening de uttalar rymmer minst tre svärord och åtminstone ett könsord. Varje kroppsdel är mättad med muskler. Kan man desinficera staden mot dessa män?

  De har haft det jobbigt i veckan, hör man när man passerar, nån jävla ”fitta” har betett sig, nån snubbe har blåst dem på pengar (han ska märkas!), Playstation 3 har gått sönder, IFK har torskat mot några fuckers. Nu jävlar ska de glömma allt elände, sitta i parken med några polare och grilla lite, kanske ringa efter några fler att öva fotbollssånger med. De kastar flintastek, ölflaskor och spottloskor omkring sig, rapar och kliar sig i skrevet, pissar och spyr bland barnen som leker en bit ifrån. De snor deras boll och skjuter iväg den åt helvete. Drattar på ändan, tjuter av skratt. Ha, ha! Det såg för jävla kul ut. Folk stirrar, men det skiter de i. Det här är deras kväll. Det här är livet! De lämnar sitt avfall på marken och vinglar iväg.

  Nu ska de ut på stan och röja. Det är sommar, för fan! Tjena brudar! Vill ni knulla? Inte? Vad fan är det för fel på er då? Ni är jävligt fula, det är det som är felet. Öööhhh! De hejdar en spårvagn med hjälp av sina nakna bringor. Rullar av utanför krogen. Vill du ha stryk, din jävel? Kom, så ska jag slå dig! Var fan är alla brudar? Fan buddy, jag älskar dig. Vi tar en sexa jäger till, nej förresten, en åtta! Ingen får banga nu. Ingen!

  Det borde gå att sanera det offentliga rummet från dessa parasiter. Jag har försökt opponera mig och slå larm. Jag har ringt anticimex. De ville inte ta i problemet, de pratade om silverfiskar. Silverfiskar! Vad är silverfiskar och provocerande konsthögskoleelever mot det här? Var är drevet när det behövs? Någon borde krävas på ansvar.

  Föräldrarna? Skolan? Samhället? Men det tystas ner. Ingen säger något. Ingen säger något om att de förpestar. För vi känner dem. Det är din pojkvän, hennes lillebror och hans son. Det är våra killar, våra goa, svenska killar. Så man städar upp i parken efter dem tidigt på morgonen, och vips ser det ut som om de aldrig varit där. Som om det aldrig har funnits ett problem.

  Detta är ju inte ens feminismen. Detta är bara förakt för en enstaka grupp i samhället som fått sjukliga proportioner.

  Svara
  • Anonym

    /  12/28/2014

   ”När jag träffar en man så tänker jag ”Vad var det som gick snett?” Women get the man they deserve.

   Svara
 4. Fast filé av nötkreatur heter oxfilé vare sig det kommer från kossor, tjurar eller oxar. 🙂

  Svara
  • Hmm

    /  12/29/2014

   Och varför det heter så är för att oxdjur är enhel djurart. 😉

   ”Oxdjur (Bovinae) är en underfamilj i ordningen partåiga hovdjur.

   Oxdjur är jämförelsevis stora djur, de största arterna når en vikt upp till 1000 kilogram. Hannar har nästan raka horn och är tydlig större än honorna. Hos några arter i släktgruppen Bovini och i släktet Taurotragus har även honor horn, men de är mindre än hannarnas horn.”

   Svara
 5. Dreadlock

   /  12/28/2014

  Det var f.ö. en hel del tweets under 2014 som jag skrattade högt till. Alice Dickner är ju en klar favorit. Även Malena Ernholm (Eller vad hon heter) skriver så man blir ju helt stum och känner något sorts medlidande , hon verkar inte hinna komma ikapp sin tankegång innan hon tweetar iväg sitt meddelande, skapar fler frågetecken än utropstecken. Hehehehehe

  Svara
 6. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 7. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 8. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 9. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 10. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
  • QED

    /  12/28/2014

   DDR-koalitionen var lite bredare i det att den också innehöll ett nationalistiskt parti (NDPD) …

   de.wikipedia.org/wiki/National-Demokratische_Partei_Deutschlands

   Svara
 11. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 12. MiT

   /  12/28/2014

  Kolla moderaternas facebook, det är inget skämt alltså, folk är skitförbannade…

  Svara
  • Det enda vettiga är att alliansen går isär. Det är på grund av den som blockpolitiken cementeras.
   Och sen vill jag se varenda partiledare i 7-klövern sparkad också.

   Svara
 13. MiT

   /  12/28/2014

  Hahaha, man kan inte säga att Filosofen saknar humor i alla fall 😀

  Svara
 14. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 15. MiT

   /  12/28/2014

  Svara
 16. Bo

   /  12/28/2014

  Det intressanta med moderaternas facebooksida är att de raderar kommentarer på löpande band, men hinner inte med att få bort alla kritiska. Folk börjar dessutom inse att censuren pågår och jämför, inte helt felaktigt, med DPRK (Democratic People’s Republic of Korea).

  Svara
 1. När man är less Julmaten… | Häxanmexan
 2. Tweetar från 2014 del 3 | WTF?
 3. Tweetar från 2014 del 4 | WTF?
 4. WTF?
 5. Tweetar från 2014 del 5 | WTF?
 6. Tweetar från 2014 del 6 | WTF?
 7. Lite bonustweetar | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: