Vilken jävla dag!

Igår alltså, terrordåd i Paris med nu 12 döda, allt för några teckningars skull! Fruktansvärt!

I Sverige funderar man över att detta kommer att öka ”islamofobin”. Läs det ett par gånger, det är det viktiga i Sverige alltså… Och nej, jag kommer inte att ge exempel, det är sånt jag sett och läst en hel del om under gårdagen.

Det är också något som jag har svårt att sätta ord på (så jag kommer säkert att misslyckas) och det är när en del svenska journalister nu börjar hojta om yttrandefrihet och sånt när de själva mycket aktivt under många år jobbat hårt för att övervaka och tysta folket och skålat med makten istället för att bevaka makten åt folket. De har kämpat för att sätta etiketter och stämplar på folk.

Men NU minsann har de högt tonläge, de vill alla se sig som yttrandefrihetens förkämpar när de i själva verket är dess dödgrävare. De vill på något sätt sätta sig på samma stol som de mördade i Paris, se sig som deras likar fast de inte ens är en skugga. Man kommer ju till exempel ihåg Expressens samarbete med extremister för att få fram uppgifter för att kunna hänga ut även privatpersoner. På felaktiga grunder dessutom…

teodorescu

teodorescu1

Alice Teodorescu pekar exakt ut hur det ser ut i Sverige. Och hur stor del av media vill att det SKA se ut. De vill fan inte ha de friheter de säger sig kämpa för och som de också säger är under attack. De vill i alla fall inte att folket ska ha dem utan de vill ha dem för enbart för sig själva, för att kunna frottera sig med makten och visa hur duktiga de är på att övervaka folket. Bara det att det viktiga var att de var rädda för att ”islamofobin” skulle öka säger det mesta.

Och i Sverige fängslar vi faktiskt konstnärer utan att journalister och media ylar. Tvärtom, de tyckte det var utomordentligt bra…

Jag gissar att ni vet vilka journalister jag menar. Eller kanske mer vilken typ av journalister. Detta skaver rätt mycket i mig!

Här kommer några bilder från Charlie Hebdo

paristerror

paristerror1

paristerror2

paristerror3

paristerror4

paristerror5

Jag gnällde lite på Expressen ovan. Men allt är inte dåligt med Expressen, bilderna ovan kommer just därifrån. Översättningar till bilderna ovan finns också där.

Det är inte ofta jag länkar till smurfheter24 men idag gör jag ett undantag, ”Ivar Arpi: ”Alla svenska tidningar borde av solidaritet publicera Charlie Hebdos satir””.

B6wMst2CIAAXh2m

Så verkar det faktiskt vara…

Och tyvärr så kommer vi nog att få vänja oss vid mer sånt här i framtiden. Detta är sånt som sker på andra håll i världen men då lägger vi inte märke till det på samma sätt.

Undrar vad till exempel Marcus Birro tänker nu? Han var ju väldigt utsatt för en kort tid sedan, det var nästan ett korståg mot honom.

Det som behövs inom islam är REFORMATION!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

114 kommentarer

 1. Rick

   /  01/08/2015

  Du har så rätt. Ett liknande dåd planerades ju nyligen i Sverige mot Jyllands-Posten. Den efterföljande rättegången i Köpenhamn gav endast ett svagt eko i svenska medier, trots alltså att de inblandade var svenska medborgare och förberedelserna skedde i Sverige.

  De flesta människor i Sverige klarar utmärkt väl att göra skillnad mellan extremer och mainstream oberoende av vilken grupp det handlar om. Vanligt folk flyger t.ex. inte på ryssar på gatan bara för att de ogillar Putin. Däremot har det daltats in i det gröna med islam så att anhängare av den religionen börjat uppträda som något slags frälse, som aldrig någonsin får kritiseras. Detta evinnerliga gullande med islam skapar dock av nödvändighet en motreaktion. Islam skulle troligen tolereras på samma sätt som andra grupper om spelreglerna vore de samma. Idag är de det inte. Svåra frågor om islam får aldrig ställas, t.ex. varför man inte får konvertera från islam, men nog till eller varför muslimska kvinnor inte får gifta sig med icke-muslimska män (eller ens umgås närmare), medan muslimska män nog tillåts ha sina ”svennehoror”. Frågorna är fler, men en uppriktig diskussion bara om dessa två frågor skulle bidra till att rensa luften.

  Den som är anhängare till hysch-hyschandet kring islam kunde i konsekvensens namn låta bli att yttra något negativt om Putin eller Ungerns Viktor Orbán, för de båda herrarna är också i första hand profeter medan sådant som t.ex. ansvarsfull ekonomisk politik kommer nära slutet på prioriteringslistan. Liksom i fallet islam.

  Svara
  • MJ

    /  01/08/2015

   Skämtar du?
   Först säger du att folk i gemen kan skilja på tokarna och de vanliga och sedan tolkar du det extrema som det vanliga?

   Svara
   • Rick

     /  01/08/2015

    Öh….?? Som vaddå, t.ex.?

    Svara
    • MJ

      /  01/08/2015

     Som att man inte får konvertera från islam, följer man reglerna så gäller det även judendom och kristendom, men moderata troende av alla tre sorterna accepterar ju det.

     Eller att knulla runt, förbjudet i alla tre religionerna för båda könen och accepterat av moderata i alla tre.

     Svara
     • Rick

       /  01/08/2015

      Det är belagt med dödsstraff i praktiskt taget alla muslimska länder att konvertera från islam. Majoriteten av världens muslimer är av denna åsikt också privat.

      Muslimska kvinnor får inte gifta sig med andra än muslimska män. På sådant följder dödsstraff.

     • Anders Senior

       /  01/08/2015

      Skillnaden MJ, är att det inte förekommer den extremiteten i någon av de andra religionerna, när hörde du senast talas om ett kristet eller buddistiskt terrordåd?

      Det senaste torde väl vara häxbål och korståg någon gång på 1600-talet.

      Näru, de enda som idag hänger sig åt terrorism är fundamentalt religösa islamister och fundamentalt religiösa kommunister.

     • MJ

       /  01/08/2015

      Anders senior
      Skillnaden är bara hur NI filtrerar. Ett ganska känt kristet terrordåd inträffade 2011 i Norge.
      Även om man som ni filtrerar bort fundamentalister som man sympatiserar med, som t.ex. amerikansk terror så är det väl också svårt att bortförklara folkmordet i Rwanda, anti-balaka, nlft, herrens befrielsearme m.fl. liknande terrororganisationer. Men du kan väl göra ett försök?

     • MJ

       /  01/08/2015

      Rick
      Fullkomligt skitsnack. Inte ens på medeltiden gällde det.
      I ungefär en tredjedel av de muslimska länderna är det dödsstraff, men dessa verkställs bara i Somalia. Det är straffbart i ytterligare några. Samma länder har för övrigt också straff för kristen och judisk hädelse.

      Kristna får inte gifta sig med andra än kristna.

     • Om du tror att ABB gjorde det pga religion så är det du som filtrerar rätt hårt.

     • MJ

       /  01/08/2015

      Pether:
      ABB tror att han gjorde det på grund av religion.

     • Anders Senior

       /  01/08/2015

      Där har du möjligen en poäng förvisso, gällande herrens befrielsearme’, kanske också terrorister. Folkmordet i rwanda måste nog räknas mer som en del av krigsföringen i ett inbördeskrig, precis som folkmorden i balkankonflikten. Alltså inga terroristdåd på det viset. I så fall kan vi ju lägga till DAESH och deras utrensning av kristna och andra oliktänkande.

      Dock finns fortfarande en skiljelinje, de du nämner har fört kampen om makten ”internt” i hemländerna så att säga, inte riktat sig mot utomstående på detta sätt, den typen av terror är tämligen typisk islamistiska fundamentalister.

      Sedan kan jag hålla med om att de flesta muslimer som kommer hit är sekulära och flyr från skiten för att slippa det, men hur kan vi filtrera dem från de som kommer hit för att med infiltration, hot om terror och våld försöka införa skiten de andra flyr från?

     • MJ

       /  01/08/2015

      Så när en radikal kristen regim utrotar sekulära delar av befolkningen, och får stöd av kristna länder och kristna organisationer så är det inte på grund av religionen?
      Intressant, kan den ståndpunkten bero på att de stöddes av USA när det begav sig eller är det en allmän ståndpunkt?

      De misstänkta i det här fallet är ju infödda Fransmän så ditt resonemang om varför judarna … oj förlåt Muslimerna är det ju numera, skulle avvika på det sättet stämmer ju inte heller. Det stämmer inte heller på London, Madrid eller Paris förra gången.

      Vi har väl tagit emot en halv miljon muslimer och hittills är det noll som dödat någon i ett terrordåd.
      På lika många finska invandrare så gick det åt fem svenska liv i terrordåd.
      Så det första vi ska göra är väl att filtrera bort finnarna.

     • I de fallen har det varit etniska utrensningar i ”hemlandet” så att säga, inte något terrordåd på en tidning eller tunnelbana, du jämför äpplen och päron i de fallen.

      Hittills noll dödade i Sverige, ja. Vad hade hänt om tokfan i Stockholm inte klantat sig med bilen och bombbältet?

      I just detta specifika fall med infödda fransmän kan jag repetera vad jag skrivit på en annan kommentar:

      Det skulle mycket väl kunna vara en false-flag genomförd av Putin.
      Då skulle han givetvis inte använda sig av Ryska elitstyrkor, utan av de nyttiga idioter han redan idag finansierar i de inhemska högerextrema grupperingarna, allt för att destabilisera enligt vanlig Rysk taktik.

     • …….. Och gällande etniska utrensningar (av bl.a. kristna) tycker jag att även DAESH, en radikal muslimsk regim, får hålla på tämligen ostört i både Libyen, Irak och var nu hålls allt, utan att kristna länder lägger sig i…..

     • Vilka fem svenskar har förresten dött i terrordåd utfört av finnar?
      Menar du tex Juha Valjakkallas härjningar har inte du och jag samma definition av terrordåd..

      Med terror avser jag systematiskt, planerat våld, inte en snedtänd narkomans impulshandlingar.

     • MJ

       /  01/08/2015

      Äpplen och päron är väldigt lika.

      Vad gäller ISIL så var det ju mängder av kristna länder som la sig i, fast på ISIL:s sida under tiden 2011 till 2014.

      Jag tänker på brandattentatet mot norrskensflamman. Det värsta terrordådet i svensk modern historia.

     • Även om äpplen och päron är lika är det fortfarande inte samma sak.

      Angående DAESH, där sköt du därmed just ditt eget argument om att det skulle ha religöst förtecken i sank.

      Angående brandattentatet är jag själv inte insatt, men det var inte riktat mot personerna som dog i fråga, utan mot de folktomma tidningslokalerna i våningen under som jag förstår det. Troligen oplanerat och klantigt att folk skulle stryka med. Icke desto mindre ett terrordåd, det har du rätt i.

      Men finnar?
      Så tolkar inte jag texten på wikipedia, men där reserverar jag mig för att jag kan ha fel, sanningen verkar ligga i dunkel. De dömdas namn Klingar snarare svenskt, ett par militärer dessutom, vilket torde innebära att de var svenska medborgare åtminstone.

      http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Attentatet_mot_Norrskensflamman

 2. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/08/2015

   Det är ju också komiskt att han kallar vkm för satir när det handlade om att håna och mobba sina åsiktmotståndare. Själv tål han däremot inte om någon skojar med hans namn för då hatar man honom. Vilken hycklare han är !

   Svara
  • Grodan Boll

    /  01/08/2015

   Kritiken var inte VKM i sig, utan att han tyckte det var hot och hat så fort det riktades mot någon annan grupp.

   Med andra ord: kritiken var mot Kawa för att han är en hycklare.

   Svara
  • Det är en sak att håna en levande person. En helt annan sak att håna en död profet. Den döda profeten kan inte ta illa vid sig.

   Svara
 3. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
 4. Nu tar jag på mig foliehatten.

  Dådet var välplanerat, gärningsmännen hade gjort en hel del research på förhand. De visste var redaktioen låg (dock ej på vilken våning). De lyckades pricka in ett veckomöte när alla var på plats, vilket förmodligen inte var nån slump. De agerade målmedveten och iskallt. Visste vilka personer som var de primära målen, sa deras namn innan de sköt dem. De hade förberett ett flertal flyktbilar och la ut villospår genom att ‘glömma’ ID-kort från kända terrorister i den första.

  Alla skriker om islamister just nu. Men det kan mycket väl vara en ‘false flag’-operation.

  Syftet skulle kunna vara att öka västeuropeiska befolkningars islamofobi. Att öka de nationella partiernas röstandel, för att skapa parlamentarisk kaos och lamslagning av den sort vi just nu har i svensk politik. Att få bort fokus i media och politik från en annan stor konflikt som pågår i Europa.

  Vem har intresse av att göra ovanstående? Vem har massor av vältränade elitsoldater som för mindre än ett år sen genomförde stora false flag- operationer? Vem har politiskt stöd från Västeuropas nationalister, inklusive SD, och därmed vinner på att dessa partier ökar? Vem har på många andra sätt beordrat ovanliga operationer nyligen, inom militär och underrättelsetjänst?

  Putin

  Svara
  • MJ

    /  01/08/2015

   Jag har tänkt samma sak.
   Fast det var inga elitsoldater som gjorde det. Det syns tydligt i eldstriden på gatan att det är amatörer. Inte ens repgubbar skulle stå i helfigur mitt i gatan och skjuta.

   Men främst att de var maskerade och försökte komma undan tyder på falsk flagg.

   Den 18-årige misstänkte har ju också överlämnat sig själv.

   Men det lär visa sig.

   Svara
   • MJ

     /  01/08/2015

    Men lite önsketänkande kanske påverkar.
    Det är ju kul att se hur de som gapar och skriker nu blir helt tysta om det visar sig vara andra än muslimer.

    Kom ihåg hur sionisten Ekeroth krävde att alla som kunde associeras med Utöya skulle torteras för att få reda på om det fanns fler liknande planer och sedan ändrade sig radikalt när han själv ingick i gruppen som han krävde skulle torteras. Det var ganska roligt.

    För vilka här kommer kräva att kristendomen reformeras om det visar sig vara kristna?

    Svara
   • Kristian

     /  01/08/2015

    Intressant. Nu får jag nog se filmen och tänka efter på den punkten.

    Svara
  • Rick

    /  01/08/2015

   Här håller jag nog inte alls med dig. Putin är ett arsle, men han har inte visat sådana här böjelser. I stället krigar han på gammaldags vis.

   Men om vi nu ska lägga fram konspirationsteorier, så misstänker jag att Nordiska ministerrådet ligger bakom attacken. De har ju öppet taget ställning mot rätten att kritisera ideologier, så det här ligger liksom i förlängningen. 🙂

   Svara
   • MJ

     /  01/08/2015

    Ja inte är det Putin.

    De som har gjort det vill öka islamofobin, det är ju ett gemensamt mål hos både islamister och islamofober.
    Så mest troligt OM du är falsk flagg är väl att det är extrema element bland ”nationella”.

    Svara
  • Anonym

    /  01/08/2015

   Om vi pratar False flag tycker jag det lutar mkt mer åt CIA/Mossad än Putin. Tänker mig ett scenario ungefär såhär. Frankrike säger att ISIS har förklarat krig mot landet, använder NATO-avtalet och snart dundrar soldaterna in i Syrien/Irak.

   Svara
   • USA har inga uppenbara motiv att genomföra en sån här konspiration. Frankrike krigar redan på deras sida i Irak/Syrien. Mossad skulle väl tekniskt sett kunna hitta på nåt sånt här, men det känns också långsökt. Varför då?

    Svara
    • Anonym

      /  01/08/2015

     Amerikanska befolkningen är krigströtta. Detsamma gäller oss här i Europa. Obama har ju lovat no troops on the ground. Skrämmer man upp befolkningen är det lättare att gå till krig.

     Vill också säga att jag bara spekulerar. Inte alls övertygad om att det är false flags 🙂

     Svara
   • MJ

     /  01/08/2015

    Det är högst otroligt att det skulle vara någon sådan organisation alls. De som har intressen i sådana här dåd är islamister och islamofober.
    Varken Putin, CIA eller Mossad har intressen i detta och skulle de ligga bakom då skulle det vara bättre genomfört, troligen också med en bomb.

    OM det är falsk flagg så är det några ”nationella”.

    Svara
  • Kristian

    /  01/08/2015

   Tänkte direkt på ‘false flag’ då jag nyligen läst det här:
   http://reservofficer.blogspot.co.uk/2015/01/hotbilden.html

   Svara
  • Lövet

    /  01/08/2015

   Occams rakkniv nån?

   Svara
   • Anonym

     /  01/08/2015

    ”Vill också säga att jag bara spekulerar. Inte alls övertygad om att det är false flags :)”

    Jag har redan reserverat mig! 🙂

    Svara
   • Grodan Boll

     /  01/08/2015

    Rakkniven säger: ”Det kvackar som en anka”.
    Det gör det också väldigt tacksamt som ”false flag”-mål.

    Svara
  • Ockhams rakkniv säger oss att vi ska söka efter den troligaste förklaringen och inte krångla till det.

   Hur tänker en terrorist? Jag ser följande likheter med Röda Arméfraktionen och Breivik:

   Röda Arméfraktionen begick terror för att den västtyska staten skulle visa sitt riktigt fascistiska ansikte så att arbetarklassen skulle ”vakna” och ta till vapen i klasskriget.

   Breivik begick terror för att Europas nationalister skulle ”vakna” och ta till vapen mot multikulturalisterna och muslimerna.

   Och jihadisterna vill att Europas och gärna hela världens muslimer ska ”vakna” och ta till vapen mot de ”otrogna”.

   För en utomstående ter sig denna logik kanske idiotisk, men för riktigt hjärntvättade människor kan den ses som vettig.

   Och det saknas ju inte exempel på islamistiska tillsynes vansinniga dåd: 9/11, Madridbomberna, Londonbomberna, ISIS’ halshuggningar, etc etc.

   Att ID-korten i bilen kan ha varit ett villospår, det kan jag köpa, och osvuret är bäst. Men det minst otroliga är ändå att det var ett islamistdåd, med tanke på det valda målet, de islamistiska utropen, ”fingret-i-luften”-gesten, etc.

   Putin är inte främmande för false-flag-operations, men Paris är för långt från Rysslands gräns för att Putin skulle prioritera det.

   Ingen foliehatt på mitt huvud. Avvakta men se islamister som de minst otroliga gärningsmännen.

   Svara
   • MJ

     /  01/08/2015

    Islamisterna har samma logik som RAF.
    Det är också riktigt att islamister är enklaste förklaringen, men den näst enklaste är islamofober. Båda har ju samma intressen i islamistiska terrordåd.

    Här finns det ju också några krångliga omständigheter. Att de maskerade sig, att de försökte komma undan, att ingen tar på sig ansvaret, att spåret är så tydligt ( glömma id-handlingar är ett ganska klassisk villospår).
    Men det kan ju också förklaras med enklaste förklaring. Kanske tänker de lämna landet och fortsätta som jihadister någon annanstans, kanske tänker de ha en eldstrid med polisen. Det skulle ju då vara exakt som den förra terroristen av samma slag som verkade i Frankrike.

    Svara
   • Dreadlock

     /  01/08/2015

    Det som talar emot Islamistiska extremister av mellanösternmodell är att Paris bryter av mönstret för självmordsbombningar som det skedde i Londons Tunnelbana liksom dito Madrids. Islamisterna som mejade ner allt levande på ett hotell i Bombay visste vad som skulle komma (Nederlag) – Liksom ett gäng somaliska terrorister som sköt på allt levande i en Kenyansk shopping mall (Nederlag). En kvinna sprängde upp sig själv i Istanbul under nyårsafton. Liksom vår förste aktiva islamske terrorist (Taimur) var beredd att dö med sitt bombbälte under julrushen i Stockholm Liksom andra som jag inte kommer ihåg.

    Det verkar som om operationer styrda av majoriteten extrema islamiska fanatiker har som mål att offra sina attentatsmän som var villiga att casha in sin insats för att åka till himlen och bli bemött av 42 oskulder. Attentatsmännen utraderade av egen hand,ingen att fängsla eller döma inför rätten,vilket gör det än mer skrämmande.

    Paris följer inte på långa vägar terrorism i mellanösternmodell.

    Svara
    • MJ

      /  01/08/2015

     Nej, det är ju det som gör att man misstänker falsk flagg.
     Men samtidigt så följer det ju fransk islamistisk modell med den där killen som begick flera dåd och sedan låg i badkaret hemma och väntade på en ordentlig eldstrid med polisen.
     En annan sak som talar emot falsk flagg är ju att det inte finns många som kan slakta folk på det här sättet, det kräver ett hat mot och avhumanisering av de som slaktas. (Nu var det förvisso vänsterintellektuella så även ”nationella” kanske hatade dem). Att köra en kryssningsrobot in i ett barnsjukhus, släppa en bomb från ett flygplan mot ett bröllop eller att gömma en bomb i källaren under en samlingslokal kräver inte samma sorts kallhamrade person, som sådana här öga-mot-öga terrorism. (Tänk bara på skillnaden mellan att placera ut en råttfälla och att döda en söt liten mus med bara händerna).

     Svara
     • Dreadlock

       /  01/08/2015

      @Mj

      ” Men samtidigt så följer det ju fransk islamistisk modell med den där killen som begick flera dåd och sedan låg i badkaret hemma och väntade på en ordentlig eldstrid med polisen.”

      Ja,den hade jag glömt. Var det han som dödade ett antal skolbarn och visade sig ha rötter i Marocko? Ordentligt ?

      ” En annan sak som talar emot falsk flagg är ju att det inte finns många som kan slakta folk på det här sättet, det kräver ett hat mot och avhumanisering av de som slaktas. ”

      Du menar att det troligtvis är islamister , fast inte av mellanöstermodell ?

      Eller försöker du ,på ett subtilt sätt, förklara att några tecknare på en tidningsredaktion var delaktiga i den avhumaniseringen du beskriver, och förtjänade vad de fick ?

     • MJ

       /  01/08/2015

      Dreadlock

      Jag minns inte var han kom ifrån, men han sköt några judiska skolbarn, sedan ett par soldater och sedan hade han en personlig slutstrid med polisen.

      De kan vara av vilken modell som helst, men de måste hata/avhumanisera offren. Någon som begår ett dåd för att andra ska beskyllas för det kommer att ha mycket svårt att slakta människor på det här sättet utan att hata dem (psykopater kan ju det, men de handlar ju bara av själviska motiv).

      Jag tror inte att särskilt många försöker avhumanisera sig själva.

     • Dreadlock

       /  01/08/2015

      @MJ

      Detta måste du förklara,för jag fattade inte vad du vill ha sagt.

      ”Att köra en kryssningsrobot in i ett barnsjukhus, släppa en bomb från ett flygplan mot ett bröllop eller att gömma en bomb i källaren under en samlingslokal kräver inte samma sorts kallhamrade person, som sådana här öga-mot-öga terrorism. (Tänk bara på skillnaden mellan att placera ut en råttfälla och att döda en söt liten mus med bara händerna).”

      Vad vill du säga med det ?

     • MJ

       /  01/08/2015

      Dreadlock
      Jag vill säga att det är olika sorters personer som begår de terrordåden. Personen som körde en kryssningsrobot in i barnsjukhuset i Bagdad dödade dubbelt så många människor omedelbart och alla var barn, medelbart hade personen i fråga ihjäl kanske över hundra barn.

      Ett mycket värre dåd men detkrävs ingen allvarligt störd individ för att utföra det (faktiskt är det ju ca 2/3 av alla människor som begår illdåd på order).

    • Grodan Boll

      /  01/08/2015

     Hur mycket religiöst (och ekonomiskt) cred skulle de få om de överlevde, tog sig tillbaka till något muslimskt ursprungsland och kunde bevisa att de låg bakom dådet?

     Svara
     • MJ

       /  01/08/2015

      Grodan Boll:
      Det är väl i princip bara i ISIL:s områden och liknande platser (som Malis öken och Somalisk landsbygd) som de skulle kunna uppehålla sig. Det finns ju inga muslimska erkända stater som skulle skydda dem.

  • michael

    /  01/08/2015

   Jag tror inte ett dugg på false flag det intressanta är väl att svenska medier går hel Arnstad,och mer talar och skriver om hur detta kommer gynna islamofobi och SD dvs när ett islamistiskt terrordåd sker så ska det s.k öppna och demokratiska samhället skruva åt locket ännu hårdare och trycka ner kritik mot islam ännu mer.
   Man kan säga att pk elitens nomenklatura lider av ett Stockholmssyndrom där deras svar på en attack på yttrandefriheten blir inte att kritisera islam utan på dom som kritiserar islam,man går alltså dom radikala islamisternas ärenden men verkar vara antingen för korkade för att förstå det eller mer troligt att detta passar deras agenda.

   Svara
   • MJ

     /  01/08/2015

    Jo, men det är ganska vanligt. Samma sak sker ju när tex judisk terrorism ökar, då ökar även propagandan mot antisemitism.

    Det är ju också så att islamofober, feminister och liknande pack alltid skyller hela grupper för enskildas handlingar, och det måste ju motverkas.

    Svara
    • michael

      /  01/08/2015

     Självklart ska man inte kritisera en hel grupp felet är att man går all in dvs att kritisera något man anser är fel t,ex inom islam ses som kritik mot allt som islam står för och mot alla muslimer,dvs dessa gör samma fel som dom anklagar andra för att man inte ska dra alla över samma kam.

     Svara
     • Grodan Boll

       /  01/08/2015

      Ja, jag drar samtliga över en kam.

      Antingen stödjer de aktionen, eller så är de inga sanna muslimer. Religioner som utmålar sig själva som svartvita dömer jag efter en svartvit måttstock.

     • MJ

       /  01/08/2015

      Precis som män då? Antingen är de våldtäktsmän och kvinnoförtryckare eller så är de inga riktiga män.

     • Grodan Boll

       /  01/09/2015

      Man är ingen ideologi med en tryckt regelbok som måste följas och inte får redigeras.

      Av samma anledning drar jag inte folk över samma kam för att de är svarta, vänsterhänta, etc.

      Äpplen, päron.

     • MJ

       /  01/09/2015

      Ok.
      Så kristna som inte stödjer folkmordet i Rwanda är inga riktiga kristna?
      Judar som inte stödjer folkmordet på Midjanerna och massvåldtäkterna på de midjanska flickorna är inga riktiga judar?

     • Grodan Boll

       /  01/09/2015

      Jag är inte insatt i dina exempel, men om de var religiöst motiverade och hade stöd från respektive helig bok: ja, precis så.

      Liknande exempel:
      Jag har inget emot bögar.
      Jag har inget emot att bögar kallar sig kristna.
      Jag har inget emot att bögar kallar sig kristna och bögar loss, så länge de accepterar att det är en styggelse deras gud avskyr.
      Jag har något emot att de får vigas och ingå kristet äktenskap.

   • Dreadlock

     /  01/08/2015

    @Michael

    ”pk elitens nomenklatura lider av ett Stockholmssyndrom”

    Den snor jag rakt av, för det är så j-a bra !

    Svara
  • Det skulle mycket väl kunna vara en false-flag genomförd av Putin.
   Då skulle han givetvis inte använda sig av Ryska elitstyrkor, utan av de nyttiga idioter han redan idag finansierar i de högerextrema grupperingarna, allt för att destabilisera enligt vanlig Rysk taktik.

   Svara
   • MJ

     /  01/09/2015

    Putin finansierar väl inte högerextrema?
    Du vet väl att Europas nazister åker till Ukraina för att slåss med Junckers allierade och mot Putins allierade?

    Svara
 5. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
 6. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
  • Rick

    /  01/08/2015

   Ja, det är ju Fadakar det är mest synd om också idag. Tänk att någon kunde glömma bort honom i samband med dådet i Paris. Jag skäms över att jag för någon minut hade annat än Fadakar i tankarna.

   Svara
 7. Erik

   /  01/08/2015

  Mellan gnisslande tänder måste jag alltså erkänna att Expressen har gjort det här helt och hållet korrekt. Det viktigaste en tidning kan göra för att visa att de står upp för yttrandefriheten i det här fallet är att publicera bilderna. Något till exempel hycklarna på SvD inte har gjort.

  Svara
  • Nej då, beror ju på vad expressen o andra tidningar gjort innan; förtrycker yttrandefriheten när den går emot deras åsikter. Publicerade de muhammedhundarna? Har de publicerat annan liknande satir? Icke? Nej.

   Svara
   • MJ

     /  01/08/2015

    Wilks rondellhund publicerades ju faktiskt i flera tidningar. Han samtida ”storverk” ”Judesuggan” publicerades däremot inte.

    Svara
 8. Charlie

   /  01/08/2015

  I Sverige hyllas Charlie Hebdo medan attentatet i Paris fördöms. Men som vanligt är svenska ståndpunkter ganska skenheliga. Varför är det legitimt att kasta Dan Park i fängelse medan det är illegitimt att begå attentat mot en satirtidning i Paris? Är satir bara bra när den befinner sig utanför landet?

  Svara
 9. JustMe

   /  01/08/2015

  Poliser bland de dödade i Paris. Vad säger ACAB-folket?

  Svara
 10. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
  • Kristian

    /  01/08/2015

   Betyder ”Uppsala” någon universitetsanknytning?
   Ja, ”utbildningshistoriker”. Som i meningen ”historisk sett fanns det en gång utbilding i Sverige.”

   Svara
   • MiT

     /  01/08/2015

    ”Nydisputerad utbildningshistoriker.” står det i hennes twitterbio…

    Svara
  • Grodan Boll

    /  01/08/2015

   Han gör mer nytta än skada, men det är då helvete att det ska behövas att han går full Arnstad för att folk ska kunna se att det finns harm även i gråskalan på vägen.

   Svara
 11. MiT

   /  01/08/2015

  Såg att Arnstad plockat bort sin fina text. Här den
  https://archive.today/8Ln6m

  Svara
  • Kristian

    /  01/08/2015

   Tack för den.

   Nog har han rätt i att löss är löss …

   Svara
 12. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
  • MJ

    /  01/08/2015

   Nicke Nordmark är väl en av de ansvariga för pressmordet mot den oskyldigt dömde pojken i X?

   Svara
   • Hmm

     /  01/08/2015

    MJ: Ja tänk vilken tillfällighet att han blev dömd får två våldtäkter vid två olika tillfällen och ett sexuellt ofredande. Tänk att en ”oskyldig” kan ha sådan ”otur” tre gånger. 🙄

    Svara
    • MJ

      /  01/08/2015

     Han blev dömd vid ett tillfälle och bara utpekad en gång, det fanns också teknisk bevisning som visade att han var oskyldig.

     Att målsägande 1 haft sådan otur att hon blivit våldtagen flera gånger av olika personer vid helt olika tillfällen är väl däremot inte så konstigt va?

     Svara
     • Hmm

       /  01/08/2015

      MJ: Skitsnack. Han är dömd 2 gånger och utpekad en tredje.

      Men om du nu värnar om ”pojken”, han är väl en man nu, så borde du låta bli att dra upp det hela för att både han och tjejernas ska kunna gå vidare med sina liv.

      Faktum är att jag ber ödmjukast MiT att radera orten från MJs kommentar så att inte åter en till googling på den orten leder till detta fall.

      Vämjeligt av MJ att utnyttja ungdomar för att hävda sin sak. Två som fick fly sin bostadsort och en som borde ha vara färdig med vården som han fick.

     • Hmm

       /  01/08/2015

      Till er som tror på MJ så bifogar jag länk till text som redan finns på nätet ang att han är dömd två gånger varav ett fall gick til hovrätten där han också blev fälld. Han är alltså fälld tre gånger för två separata fall. Diarenummer till domarna får ni själva snoka fram på fb.

      http://www.expressen.se/nyheter/dokument/valdtakten-pa-skoltoaletten-blev-starten-pa-ett-helt-ar-av-trakasserier/

     • MJ

       /  01/09/2015

      Det är ju bara Nordmarks lögner igen, och en lite annorlunda version av våldtäkten på skoltoaletten, om det är ”Linnea” som lämnat den så är det väl hennes 15.e version hittills.

      Nordmark och hans kumpan började aldrig granska något ur pojkens perspektiv, de lurade däremot hans anhöriga att det var vad de gjorde, egentligen hade de redan börjat på mediamordet mot honom. Men de ville ha lite smuts att kasta på folk i hans närhet och därför kontaktade de hans anhöriga och ljög för dem om vad de arbetade med.

      Pojken är utpekad av flicka 1, hon som utpekat en massa folk för samma brott, företrädelsevis personer som hon visat intresse för men som inte varit intresserade av henne.
      Flicka 2 har inte pekat ut honom, hon säger för övrigt knappt något alls utan åklagaren blir tvungen att berätta vad som har hänt istället.
      Flicka 3 förnekar hela tiden påståendena som kommer från närstående till flicka 1 och som enbart har sin upprinnelse i att hon har ”hånglat” med pojken på en fest, vilket då tydligen upprört flicka 1.

      Flicka 2 flydde aldrig någon bostadsort. Flicka 1 fick däremot en jäkla massa pengar av kommunen för att leva inackorderad på annan ort. Tyvärr blev hon våldtagen även där så den flykten gick inget vidare.

     • Hmm

       /  01/09/2015

      MJ: Jag tänker börja en diskussion med dig i ett ämne som har stötts och blötts en masse på internett. Din redovisning ovan har motbevisats flera gånger om av många andra redan.

      Även om du skulle ha rätt, (lägg märke till att du inte har det), men som sagt även om så borde du av hänsyn till alla inblandade, inte minst den som du här lyfter fram, låta detta glömmas bort så att de/han har en chans till ett fritt liv.

      Sluta upp att vara så självisk.

     • Hmm

       /  01/09/2015

      *edit: Jag tänker INTE börja…

     • MJ

       /  01/09/2015

      Hans liv är nog utom räddning efter Nordmarks lögner på bästa sändningstid. Du vet att han frihetsberövades några år extra och att staten förhindrade honom att ha kontakt med sin familj som lite extra straff eftersom Nicke Nordmarks lögner piskade upp ett sådant hat mot honom, och personer i hans närhet va?
      Den enda som tar skada av att det här inte glöms bort är lögnaren och barnskändaren Nicke Nordmark. Just nu har han inte ont av det, men rättsskandaler har en benägenhet att avslöjas efter 10-15 år i Sverige, när det värsta populistiska hatet har lagt sig.
      Se bara hur det gick för Quick-lögnarna. De förlöjligade Quick-kritikerna, seglade fram på populistiska räkmackor och ljög sig blå i ansiktet. Men idag är det inte lika roligt för dem. Samma sak kommer att hända med Nicke Nordmark en dag när fallet granskas och hans lögner avslöjas.

    • MiT

      /  01/08/2015

     Jag tog bort orten, verkar vara så infekterat och de behöver nog alla gå vidare i livet.

     Svara
  • Rick

    /  01/08/2015

   Men vilken fantastisk tur att vi har skarpa hjärnor som Ida Ali-Lindqvist! Den franska polisen har förstås p.g.a. sin strukturella rasism börjat söka i helt galen ände efter de skyldiga till terrordådet. De skyldiga är givetvis svenska, vita, medelålders heterosexuella män. Tänk att jag inte insåg det genast…

   Svara
 13. Kristian

   /  01/08/2015

  Dagens Arnstad
  http://www.tricorder.se/?p=835
  ”Vi demokrater måste ta strid för den centrala demokratiska idén: inkludering.”

  Visst är han kul! Nu skall jag jämföra detta med vad han sagt de senaste åren och månaderna …

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  01/08/2015

   Alla är inkluderade. MEN DU FÅR INTE VARA MED!!! 🙂

   Svara
  • Grodan Boll

    /  01/08/2015

   – Jag kollade mest ner i golvet. Men han hade brunna skor, en blå kappa och var en svensk kille på 24-30 år.

   Svensk? Exakt vad innebär det? =)

   Svara
 14. Medelålders, vita, hetrosexuella män hotar modell:

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article20125547.ab

  Svara
 15. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
 16. MiT

   /  01/08/2015

  @OndTon är Amra som har varit med på bloggen några gånger

  Svara
 17. Svenne

   /  01/08/2015

  ”Je suis Charlie Hebdo”
  ——————————
  ——————————

  Svara
 18. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
  • MJ

    /  01/08/2015

   Det har han ju förvisso rätt i. Men inget av fallen löser man med förbud eller våld.

   Svara
 19. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
 20. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
  • MJ

    /  01/08/2015

   Men Gudmundsson är inte modig nog att kritisera de Svenska lagar som inskränker yttrandefriheten, det är bara när folk undviker att publicera arabhat som han tycker att det är brist på mod.

   Svara
 21. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
 22. MiT

   /  01/08/2015

  Svara
 23. Härdsmälta deluxe från Hanna Fridén. Hur är det möjligt att vara så arg och osaklig samtidigt? Hon svarar ju inte på något man säger utan kommer med helt osakliga kommentarer. Undrar hur hon är på fester.

  Skärmdumpar (om hon skulle ta bort kommentarerna):

  http://i57.tinypic.com/2yyo85z.jpg (1)
  http://i57.tinypic.com/2rxh36e.jpg (2)
  http://i58.tinypic.com/oktsf8.jpg (3)
  http://i62.tinypic.com/2nvbjno.jpg (4)

  Svara
 24. MiT

   /  01/09/2015

  Svara
 25. MiT

   /  01/09/2015

  Svara
 1. Terrordåden i Paris | Susanna's Crowbar
 2. Lite blandat från 2015 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: