Publicera eller inte

Det är ju i ropet nu efter Paris. Klenell och Galago vill inte göra det och det är ju inte så mycket att säga något om, de väjer ju själva. Och det är klart, gör man valet att INTE publicera sådana

klenell3

så kan man säga exakt sådär, det som går hem i de politiska kretsar man känner sig hemma i. Och han ger ju faktiskt svaret själv på varför det är så i debattartikeln han skrev i Aftonbladet

klenell4

Det är som att säga att det inte finns något gatuvåld bara för man själv aldrig sett något. Och inte satt sin fot utanför lägenheten de sista 25 åren. Och inte har tv, radio, telefon eller internet…

klenell5

klenell6

Vad härligt satirisk han är!

klenell7

klenell8

klenell9

Och lite GBA också. Så ovanligt från ett visst håll…

klenell11

Det var väl en ganska lätt fråga att förstå från Sonesson?

klenell12

Frågan som var mycket lätt att förstå får givetvis inget svar… Och det är ingen som överhuvudtaget tycker att man ska göra satir över kvinnor som får slöjorna avslitna. Man måste väl ändå som satiriker förstå skillnaden mellan att driva med islam och att driva med  muslimer?

Men som sagt, de får ju själva bestämma vad de vill publicera. Men om man avsiktligt avstår från sånt som kan ge vissa reaktioner och samtidigt försöker göra poäng på att man inte fått reaktioner från hållet man inte har provocerat så får man ju också förstå att folk undrar? De kan ju välja att inte publicera och ge fan i att försöka göra politiska poänger för att man inte fått skit för det man inte publicerat så hade ju ingen sagt något alls?

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

20 kommentarer

 1. Det sägs ju att den arabiska kulturen och islam har många filosofer – kanske smittade det av sig när de erövrade grekernas domäner? Så kanske man kan få ett svar på frågan – hur in i vassen kan man avbilda en profet som ingen nu levande människa vet hur han såg ut? Om man täcker ett pappersark med rutor, och i var och en ritar en liten gubbe, olika från den ena till den andra – och under skriver: ”Hitta den rätte Muhammed – pristävling!” Hur skulle extremisterna ställa sig? Förlåt – radikalerna! Kommunister och islamister är radikaler – bara högergrupper kan vara extremister. För det är liksom lite finare att vara radikal – kolla andra användningar av orden. Som ”här krävs en radikal förändring” eller ”här krävs en extrem förändring”.

  Under tiden får vi begrunda varför vi inte blir kränkta av att kallas ”dirty kuffar” eller ”otrogna hundar”? Kanske är det ett antal hundra år av civilisation som skiljer oss åt? Kanske upphör de att vara kristofober om några sekel? Men Miljöpartisterna kommer nog alltid att vara nucleofober – även om man ställer antalet offer mot varandra, de som dött pga kärnklyvning, och de som dött pga religion.

  Svara
 2. Bye, bye konsekvensneutralitet – and bye, bye alla nyhetsmedia som kräver betalning! För vem vid sina sinnes fulla bruk vill BETALA för att utsättas för halvsanningar, personliga åsikter och förolämpningar från tokiga kolumnister och betalda bloggare – och matas med manipulerade fakta – insprängd mellan en massa reklam?

  Vi, vita kränkta män kan ta och lägga våra pengar på bättre saker, och låta dem som identifierar sig med andra kön och hudfärger dra lasten från och med nu. Om man apar efter den kristna högern i USA, så har man kastrerat media genom att dels hota med att överge det aktuella mediet – och sedan lobbat annonsörerna och hotat att starta köpbojkott mot deras varor och tjänster ifall de inte slutar att annonsera i denna depraverade tidning osv. Det fungerar!

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Konsekvensneutralitet

  Svara
 3. Rick

   /  01/17/2015

  Galago är den tandlösa knähunden som bara morrar ilsket mot dem som är garanterat fridsamma.

  Svara
 4. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
 5. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
  • Kämpa, Showan! Heja, heja! Fitt me pipp!

   Svara
  • Vilket hat. En mamma bytte kanal. Någon annan hade synpunkter på klädseln. Det här blir nått för parasolljägarna på täväträ att sätta tänderna i.

   Svara
  • Jonte

    /  01/18/2015

   Förväntar sig någon något annat än att en P3-gala är råfeministisk?

   Svara
 6. Ny Feminist-teknik

   /  01/17/2015

  OT. Men nu har även nyteknik sällat sig till feministisk media tydligen.
  <<<Dels med tanke på deras nya chefredaktör. Och med artiklar som dessa:

  "Selfie-mannen kan vara psykopat, – Föga förvånansvärt, men det är första gången detta bekräftas i en studie, säger kommunikationsforskaren som lett studien."
  http://www.nyteknik.se/nyheter/karriarartiklar/article3876251.ece

  i den fördjupade artikeln som det enbart länkas till men inte nämns på NT står:
  http://www.ingenjorskarriar.se/din_utveckling/article3874953.ece

  "Den här studien gäller bara män, 800 stycken i åldrarna 18-40 år. Forskarteamet håller på med en motsvarande studie av kvinnor. Den verkar komma att visa samma höga poäng på narcissim och psykopati. Det är dock inte fråga om några sjukliga nivåer, vill forskarna framhålla."

  Svara
 7. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
 8. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
 9. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
 10. michael

   /  01/18/2015

  Galago gör endast politiskt korrekt satir dvs endast vad som anses rätt av det rådande etablissemangets norm.
  Det intressanta är att dom själva ser sig som radikala fast dom är mainstream man kan säga att dom är lika häftiga och radikala som att välja Konsums blåvita vaniljglass.
  Satiriker brukar kritisera makten i Sverige är dom istället en del av makten,visst det ger ekonomisk trygghet och ryggdunkar uppifrån men en riktig satiriker hade gjort satir av dessa s.k satiriker från Galago,vilket dessa självklart aldrig skulle förstå eftersom dom inte riktigt har förstått vad satir är.

  Svara
 11. Köpte inte Ny Teknik den uppenbara bluffen med ‘kall fusion’ härom året? Även om man kan fantisera om låga temperaturer, så vad händer med den massiva strålningen av neutroner plus en hel del gamma-strålning? Alla observatörer borde ju vara döda för länge sedan, och kropparna så sterila att de inte ruttnar i gravarna?

  Varför hittar man aldrig dessa manshatande feminister ute i verkliga livet? Det finns ju bara en massa kvinnor som till varje pris vill ha en alldeles egen man, kosta vad det vill. Detta är mina personliga erfarenheter från internet-dejting.

  För de som undrar hur undfallenheten mot den tyska nazismen uppstod i Sverige – mekanismerna var ungefär som för PK-pesten nu. Efter Tysklands nederlag blev det PK att vara kommunist. Jan Myrdal räknas nu som en slags mysgubbe, trots att han fortfarande hyllar Pol Pot och anser dennes folkmord vara berättigat. Han delar ut Lenin-pris och liknande – tänk tanken att en högergubbe skulle dela ut ett årligt Hitler-pris? Sven Wollter är fortfarande stalinist. Som så många konstnärer som lever på subsidier från skattekassan och rika människors plånböcker. Tala om ”Alte Kameraden”! Vänstern sitter i landets största glashus, och kastar stenar åt alla håll. När drömmen om att införa en kommunistisk diktatur i Sverige falnade, så omfamnade man istället islamismen som ett surrogat. Själva förtrycket, kontrollen av människorna och ofriheten är huvudsaken – och möjligheten att få en position i en framtida quisling-regering.

  Odödlig visdom – tyvärr. Mot slutet av Orwell’s 1984::
  ”‘Now I will tell you the answer to my question. It is this. The Party seeks power entirely for its own sake. We are not interested in the good of others; we are interested solely in power. Not wealth or luxury or long life or happiness: only power, pure power. What pure power means you will understand presently. We are different from all the oligarchies of the past, in that we know what we are doing. All the others, even those who resembled ourselves, were cowards and hypocrites. The German Nazis and the Russian Communists came very close to us in their methods, but they never had the courage to recognize their own motives. They pretended, perhaps they even believed, that they had seized power unwillingly and for a limited time, and that just round the corner there lay a paradise where human beings would be free and equal. We are not like that. We know that no one ever seizes power with the intention of relinquishing it. Power is not a means, it is an end. One does not establish a dictatorship in order to safeguard a revolution; one makes the revolution in order to establish the dictatorship. The object of persecution is persecution. The object of torture is torture. The object of power is power. Now do you begin to understand me?’”

  Svara
  • Kag håller med dig i det mesta, men det är en sak som felar.
   Ledsen att behöva säga det, men du har gått på en av myterna som sprids i media, en av vänsterns dimridåer, du är långt ifrån ensam dock.

   ”Tänk tanken att en högergubbe skulle dela ut ett årligt Hitler-pris”

   Att kalla en vänstervriden socialistisk ideologi som nazismen för högerextrem är som att säga att Ryssland ligger västerut, extremväster ut.

   Svara
 12. QED

   /  01/18/2015

  http://www.ergo.nu/nyheter/20150116-studenter-ordnar-feministisk-festival

  ”Hur upplever ni Uppsala som feministstad?
  – I de kretsar som vi umgås så finns det inte speciellt mycket motstånd och är inte så svårjobbat. Men till exempel så kommer RFSU hit och pratar om abortmotstånd som tydligen är stort i Uppsala, så det finns ju åsikter åt båda hållen, säger Anna Hessel.

  – Det brukar komma mycket folk på våra evenemang, och det är väldigt uppskattat, men det kanske inte alltid finns så många konkreta aktiviteter. Och det skrev vi också om den här festivalen, att vi ska fylla feministiska tomrum, säger Emelie Wahlmark.”

  Svara
 13. notsure

   /  01/18/2015

  Ängslig PK-mupp driver politisk satir och jämförs av media med Carlie Hebdo.
  Sverige 2015. LOL.

  Svara
 14. Jag gillar Ivar Arpi, men att även han till slut degraderar till dagisnivå får mig att inse att jag gör rätt som inte reggar ett konto på Twitter. Även människor med välgenomtänkta argument och slipad retorik hamnar till slut i samma jävla skitkastarsandlåda som dem de kritiserar.

  Märk väl att jag håller med honom i sak här.

  Svara
 1. Feminister hittar kontaktannons | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: