Är budskapet surt? Ge er på budbäraren!

Ett inlägg från söndagen, ”Feminister hittar kontaktannons”, som handlar om hur feminister hånar en äldre man som blivit ensam på äldre när han söker kontakt via dejtingsajt fick lite extra uppmärksamhet igår.

Det var ju ett lite jobbigt budskap det där, att feminister i grupp beter sig som rövhål. De gillade inte att jag ”klumpade” ihop det med feminism. Trots att det är feminister som står för det i en uttalat feministisk grupp på facebook och de gör det med många feministiska buzzord, fraser och tänk så är det alltså inte feminism ändå av någon anledning…

Men visst, jag KUNDE varit tydligare och skrivit radikalfeminism istället för feminism. Men i Sverige idag är feminism samma sak som radikalfeminism. Och det är feministerna själva som tillåtit dem att kapa feminismen så att radikalfeminismen nu pratar för feminismen också. Rakt av! Feminister protesterar inte utan är tysta när radikalfeminism förs fram i feminismens namn. Det är knäpptysta. Varför de är knäpptysta kan man bara gissa men en anledning KAN vara att de egentligen är radikalfeminister själva…

Det var ett exempel igår, ”Dåligt i Göteborg? Männens fel!”, och jag har inte sett en enda feminist som sagt något om det. Nu har jag inte letat heller men något borde man ju sett? För visst är detta radikalfeminism?

ennyrasper

Hon kallar sig feminist men framför radikalfeministiska budskap. För tänk som könskamp, strukturer som i princip levande väsen med makt så stor att de kan få folk att bete sig på ett visst sätt, könsmaktsordning, patriarkat med mera är ju radikalfeminism.

Sånt här sker varje dag året om utan en enda liten protest från feminister.

Här kommer några reaktioner där man är förfärad över beteendet från feministerna men samtidigt måste förminska det genom att försöka gör MIG mindre bra. Jag har inte med tweetarna, vill ni se dem så finns de i kommentarsfältet till inlägget precis ovan

Otroligt tråkigt och lågt beteende. Också tråkigt att bloggaren ska klandra feminismen för beteendet.

Nåja, den var ju rätt snäll.

Ohyggligt fånig text. ”ligger ju i mentaliteten för feminist @ anmäla allt man inte håller med om”

Hur många på twitter har inte blivit blockade och samtidigt spamanmälda av feminister? Lista går runt med uppmaning att blocka (underförstått samtidigt spamanmäla)? Hur många har drabbats? Facebook? Det var säkert bara en tillfällighet att mitt fb-konto anmäldes i samband med mina inlägg om Kawa och internetdagarna

Och inte att förglömma, man ville till och med polisanmäla en blogg för att den var obehagligt saklig. Jo, det är sant…

Eller varför inte dreven de skapar i de slutna grupperna (mest om just fb-gruppen i det tredje inlägget) där de ska kontakta arbetsgivare?

Jag kan plocka fram MASSOR med exempel. Så är det fortfarande ”ohyggligt fånigt”?

Jag ger inte fem öre för bloggaren, han (?) framstår som en riktigt trist typ. Men ändå.

Nåja, jag är en rätt kul typ egentligen  😀  Men visst, tycker man att radikalfeminism är bra skit så tycker man nog att jag är en rätt trist typ.

Ja, bloggaren framstår som en riktigt liten människa han med.

Jo, en person är ju liten om den visar upp de många dåliga sidorna av något som man själv tycker är bra.

Kontentan: skulle aldrig länka till en sådan idiots/pajas blogg. Men ja, fortfarande fel med drev.

Twitterpolisen i farten? Nä, inte så farligt, jag diskuterade faktiskt lite med henne igår och ställde några frågor. Dock utan att få några svar egentligen. Men hon hade ju också annat att göra igår än att häcka på twitter så vem vet, det kanske fortsätter? Men visst är det intressant att jag är en idiot/pajas när det jag visar upp inte passar bubblan? Mer specifikt så gillade hon inte att jag kopplade ihop feminister och deras beteende och tänk med feminism.

Ganska tydligt att man måste försöka ge sig på budbäraren och misskreditera när man inte gillar budskapet. Nästan gulligt så hårt de försöker misskreditera MIG som visar upp idiotin. För hemska tanke, inte kan någon visa upp sånt från den goda fina feminismen utan att själv vara en grotesk onding? Och om jag är en grotesk onding så blir det jag visar upp tydligen automatiskt bättre…

Och lite mer från gruppen det handlar om, det är en sluten och dold grupp med över 1050 medlemmar och man måste bli inbjuden och godkänd. Gruppen är alltså lika stor som ett litet svensk samhälle. En av moderatorerna är till exempel socionom. Någon man som skulle vilja prata med henne i händelse av eventuell vårdnadstvist och ha henne som handläggare? Det kanske är flera av dem som har liknande positioner, har inte kollat så noga. Men gissningsvis så är många av medlemmarna på liknande positioner och kanske ännu värre?

hemligfemgrupp

Visst är jag ”ohyggligt fånig” som säger att anmäla sånt man inte gillar är något som feminister gärna gör? Läs själva i reglerna ovan…

Reaktionen på mitt inlägg borde ha varit ”Jävla radikalfeminister som smutsar ner feminismen” eller något liknande. Men det handlar ju tydligen inte alls om feminism utan det är MIG det är fel på…

MVH

MiT

Annons
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

41 kommentarer

 1. MiT

   /  01/21/2015

  ”Landstingsskattebetald fascismföreläsning”

  Klicka för att komma åt art88.pdf

  Svara
 2. Blåval Rödval

   /  01/21/2015

  Uppenbart är att dom vill få hata ifred. Om det är något som dom värdesätter och vill ha så kan jag upplysa damerna om att Facebook inte är platsen och att över tusen medlemmar är för mycket folk. Dom har mycket att lära av de många slutna sällskap som finns i Sverige.

  Svara
 3. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 4. Pelle2

   /  01/21/2015

  Som sagt var,om mera normala feminister inte vill förknippas med radikalfeministernas hatbudskap så får dom väl se till att offentligt ta avstånd från dom.Fast de är förmodligen rädda för det hat de skulle få från radikalfeministerna om de gjorde det.

  Svara
 5. Intenso

   /  01/21/2015

  Verkar vara genomgående detta att man inte skall skuldbelägga gruppen för det som deras representanter, valda eller självutnämnda, ställer till med. Feminismen och radikalfeminister, Islam och islamister, AFA och Vänsterpartiet. Tvärt om gäller för SD där varje enskild kommentar tillskrivs gruppen som sådan.Det sägs visserligen rätt mycket dumt där men varför tillåts skenheligheten att fortsätta utan att folk reagerar mer?

  Finns det någon politisk kommentator som skulla på att säga att man inte kan skylla på nationalister när en utpräglad nasse målar hakkors eller ger sig in i slagsmål?

  Som åskådare till spektaklet undrar man om idén om självreflektion totalt försvunnit hos vissa.

  Svara
 6. Leif

   /  01/21/2015

  ”Ofelbarhetsdogmen fastslogs inom den romersk-katolska kyrkan den 18 juli 1870”
  Den feministiska kyrkan ligger tidsmässigt långt efter den katolska i det avseendet, men långt före på så sätt att alla som bekänner sig till den feministiska kyrkan är ofelbara, medan katolikerna är så futtiga att man bara anser att det påvliga ämbetet är ofelbart.

  Svara
 7. MJ

   /  01/21/2015

  Problemet för feministerna här i Sverige är ju att de aldrig levde ut ”the sex wars” uatn istället mäklade fred genom att anta en ideologi där alla feminister skulle acceptera alla ideologier som ansågs feministiska.

  Det har gjort att feminismen som ideologi innehåller diametralt motsatta ståndpunkter, t.ex.: De som tycker att kön är ointressant och de som tycker att kön är det viktigaste som finns, de som tycker att könen ska tilldelas roller och de som tycker att ingen ska ha någon roll, de som tycker att sexuell frihet är en grundläggande frihet och de som tycker att sex är förtryck osv osv osv osv. (Det här syns ganska tydligt i Fi:s partiprogram där man hoppar mellan olika ytterlighetsåsikter som står i strid med varandra, t.ex. sänk alla straff för straff leder till mer brottslighet MEN höj straffen för sexualbrott och våld mot kvinnor, alla ska få definiera sitt eget kön MEN om staten definierar dig som ett visst kön så ska du drabbas/gagnas på visst sätt, kön ska inte registreras MEN alla skillnader mellan könen ska mätas noggranner, osv )
  Det här leder också till att så fort man pekar på något galet feministiskt så dyker det upp en massa feminister och tar avstånd.

  Svara
 8. Kalle

   /  01/21/2015

  Var det inte några representanter från Fi som vill likställa antifeminism med hets mot folkgrupp? På tal om det här med att anmäla ”otäcka” åsikter.

  Svara
 9. robjoh

   /  01/21/2015

  Du är väl än av få som faktiskt granskar feminismen och lyfter fram den skit de faktiskt skriver. Uppenbart är det jobbigt för feminister det finns en spegel som visar hur hemsk feminismen har blivit.

  Svara
 10. Feminism är bara rasism men i dess allra mest enfaldiga form. Ut med skiten till allmän beskådan.

  Svara
 11. MiT

   /  01/21/2015

  Spår av satir finnes

  Svara
 12. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 13. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/21/2015

   En av kommentatorerna skrev ”Vidrigt det där med att all skit försvaras av ”vi sparkar uppåt”.
   Det är ju sant att de många gånger försvarar sina hatiska uttalande med att de sparkar uppåt.Har för mig att någon annan kommentator skrev just så i tråden om dating annonsen.Det är väl en av hörnpelarna i intersektionalitetsteorierna,som omhuldas av radikalfeministerna, att en person som står högre upp i pyramiden inte kan bli kränkt av någon lägre stående.
   Om hon inte anser att de använder sig av det försvaret för sitt hatande och mobbande så har de väl inget försvar alls mer än att de tycker att det är ok att sparka och spotta på sina åsiktsmotståndare. Vet inte om det är något bättre alternativ. Möjligen är det ett ärligare förhållningssätt….

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  01/21/2015

   Jag har världens bästa argument mot minskade utbetalningar av bidrag: ”TÄNK PÅ BARNEN!!!”

   Svara
 14. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/21/2015

   Klockrent ! Det är ett bra sätt att visa på feministernas inkonsekventa beteende även om det bara var påhittat. Feministerna vill alltid äta kakan och ha den kvar !

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  01/21/2015

    Ehem, nu lägger jag mig i, men är det verkligen kakan dom vill äta? Fast nu när jag skrev det så inser jag ju att det var kakan dom ville äta.

    Svara
   • MJ

     /  01/21/2015

    Tecknaren är ju något så ovanligt som en feminist med lite humor.
    Jag läste en liknande strip med samma figur där hon vill ha analsex och killen undrar om det verkligen är politiskt korrekt, varvid hon med samma skuldbeläggande tvång kräver det.

    Svara
    • anonym

      /  01/22/2015

     Jo, Zelda visar iallafall ibland upp någon form av självdistans. Till skillnad från t.ex. Lilla Berlin.

     Svara
 15. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 16. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
  • Grodan Boll

    /  01/22/2015

   ”Elöverkänsligas riksförbunds hemsida”…

   Svara
 17. David

   /  01/21/2015

  ”Kollektiv skuld är ett klassiskt sätt att avhumanisera människor”

  Undrar om detta även anses gälla för gruppen män?

  Svara
  • Grodan Boll

    /  01/22/2015

   1. Det förutsätter att de är människor till att börja med.
   2. ”Ååh, men! Skaffa dig en analys. Det är heeelt annorlunda!”

   Svara
 18. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 19. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 20. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 21. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 22. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 23. MiT

   /  01/21/2015

  Svara
 24. MiT

   /  01/22/2015

  Svara
 25. MiT

   /  01/22/2015

  Svara
 26. Dendär

   /  01/23/2015

  Inte undra på att du har så mycket hat inom dig om du bor i Götene. Kan tänka att det är ganska ont om saker att göra, något får man ju hitta på.

  Svara
 1. ”osympatisk antifeministisk blogg” | WTF?
 2. Lite blandat från 2015 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: