På tal om makt

Såg den här igår

nyttnamn

Kan det bli tydligare vem som har i princip den totala makten över barnen? Inte ens när det framkommer att det är en förfalskad namnteckning räcker det till. Inte ens när RÄTTEN SJÄLV konstaterar att det är en förfalskning så räcker det utan då skiter man i det helt enkelt. Jo, man skiter i det.

Man kan ju undra vilka bevis som krävs? En filminspelning där man tydligt ser vem som skriver namnteckningen? Det kommer ju liksom inte att ske.

Detta alltså när det gått så långt som till rätten. Då kan ni tänka er hur lätt det är att skita i vad en ena parten säger INNAN man ens kommit dit…

Hela systemet är uppbyggt för att det ska funka så här, den som vill jävlas och bråka cashar in belöningarna (om det inte är pappan givetvis…).

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

18 kommentarer

 1. MiT

   /  01/28/2015

  ”Jennifer Lind: ”Män, vi behöver er hjälp i jämställdhetskampen””
  https://archive.today/ITDQ4

  Svara
  • ”Vi måste bryta oss loss från de stereotyper som samhället försökt stöpa oss i och för att klara det kommer samhället att behöva all hjälp det kan få”.

   Nej, helt fel! Vad vi måste göra är att bryta oss loss från de stereotyper som feminismen försöker stöpa alla män i och för att underlätta för det kan tex personer som Jennifer Lind ta och sluta upp med sitt dravel.

   Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2015

   Snacka om att bjuda in oss män med armbågen till jämställdhetskampen. Det enda hon pratar om är saker som drabbar kvinnor.Att vi män halkar efter i skolan,begår flest självmord,drabbas mest av arbetsplatsolyckor och uppenbarligen är missgynnade i vårdnadstvister är inte viktigt för henne och hennes feministkamrater.
   Sedan tar hon som vanligt upp att kvinnor tjänar sämre än män trots att en av få seriösa undersökningar visade att det fanns en väldigt liten oförklarlig löneskillnad och att den även drabbar män.Naturligtvis tar hon också upp våldtäkter som hon i vanlig feministisk ordning antar beror på ojämställdhet när det egentligen handlar om annat.
   Nej, du Jennifer. Om du vill ha med mig i kampen får du allt börja prata om bägge könens fördelar och problem och inte bara kvinnornas. Annars kan du fortsätta din så kallade kamp för jämställdheten på egen hand.
   Ser dessvärre att hon är en lokalpolitiker för Moderaterna.Om hon inte hade skrivit det hade jag trott att hon tillhörde Fi,MP,V eller S.Snacka om att radikalfeminismen sprider sig i alla kretsar !

   Svara
  • Det där var ett plagiat av Emma Watsons FN tal… Jag tror att fler män reagerar negativt till sådant strunt så det är bara bra att de visar sin fula sida.

   Svara
 2. Edward (vit medelåders hetero)

   /  01/28/2015

  Han får väl skicka in en ansökan om att ändra tillbaka namnet.
  Kan hon förfalska namn, så kan väl han.

  Svara
  • MiT

    /  01/28/2015

   Tror inte att man får byta namn hur många gånger som som helst. Därför så viktigt att man är noga från början.

   Svara
  • MiT

    /  01/28/2015

   Glömde: Också därför en del är så ivriga på att byta på barnen.

   Svara
 3. En annan Andreas

   /  01/28/2015

  Grundprincipen är förstås att om det är en man så är han alltid skyldig om han inte kan bevisa motsatsen och om det är en kvinna så är hon bara skyldig om hon överbevisats av staten, och även då så hävdas sannolikt en massa förmildrande omständigheter så att någon man ändå får skulden.

  Svara
 4. En annan Andreas

   /  01/28/2015

  Det är även intressant att notera ordvalen, dels att könet på parterna inte nämns i första stycket/inledningen annat än indirekt genom att det står ”hans” (hade det varit tvärtom så hade det stått ”man förfalskade kvinnas namnteckning” eller något liknande) och dels att han ”hävdar” trots att det är tämligen konstaterade fakta.

  Svara
 5. MiT

   /  01/28/2015

  Svara
  • Dreadlock

    /  01/28/2015

   ” Utan den islamofobiska idétraditionen har sina rötter i kolonialismen.”

   För en gångs skull håller jag med Rashid Musa.

   Den arabiska kolonialism , samt tillhörande slavhandel, lever fortfarande starkt i historiens minne. Islam är likt de västerländska kolonisatörernas en maskin som försöker radera ut civilisationer,närhelst tillfället ges.

   Islamofobi, är ett naturligt tillstånd för normalt funtade människor.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  01/29/2015

    Den är ingen fobi om den är rationellt grundad.

    Svara
 6. MiT

   /  01/28/2015

  Svara
  • Jonte

    /  01/28/2015

   Att låta SUM eller Sveriges Muslimska Råd representera muslimer i Sverige är lite som att låta medlemmarna i Svenskarnas Parti representera svenskarna

   Svara
 7. MiT

   /  01/28/2015

  Ranten fick lite effekt också…

  Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2015

   Ja,självklart är du en idiot om du inte är med i den feministiska kyrkan.
   Undrar om de vill införa en skampåle på medborgarplatsen för alla som inte är feminister ? Vad Markov säger är att det är ok för feminister att vara rasist eller åtminstone att kollektivt skuldbelägga gruppen män för vad ett fåtal män gör och att avkräva oss ett kollektivt ansvar utifrån vårt kön.
   Jag undrar då som vanligt vad Markov och hennes feministvänner gör för att ta ansvar för de kriminella kvinnorna som finns ? Om jag skall ta ett kollektivt ansvar för kriminella män så ska ta mig fan feministerna göra detsamma för de kriminella kvinnorna.

   Svara
 8. MiT

   /  01/28/2015

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: