Äckliga mobbare på twitter

Så var det dags igen då, dags för ”antirasisterna” och ”feministerna” att gå loss med sitt vanliga hat som verkar vara deras nödvändiga livsluft. Och jo, det är tamejfan ALLTID folk som sympatiserar med Fi, V eller ännu längre till vänster om V som håller på. Tillsammans med ”antirasister”. Varje gång är det så. Ofelbart.

Det här inlägget skriver jag i affekt vilket kanske kommer att märkas.

ÅTERIGEN så var det alltså Marcus Birro som de fina ”antirasisterna” och ”feministerna” från V, Fi eller till vänster om V hade i siktet. Det började med att Expressen verkar stalka Birro för att få scoopet ”Här äter Marcus Birro lunch med SD-topparna.

skjutjärnsjournalister

Som ni ser så krävdes det tre stycken stenhårda bistra skjutjärnsjournalister för att ro iland scoopet att Birro åt lunch på en restaurang…

Scoopet, som allra minst borde rendera Pulitzerpriset (kanske två till och med…) fick nu konsekvenser för Birro hur otroligt det än låter

soslocalcio

soslocalcio1

En politiskt och religiöst obunden sajt bryter ett avtal med en person för att han ätit lunch. I Sverige 2015 sker detta alltså… Om jag får gissa så är det någon av alla mobbarna som varit på Birro i månader nu som antagligen känner någon på SoloCalcio och kommit med små subtila hotelser om att de ska försöka förstöra deras rykte om de inte gjorde sig av med Birro. Sånt håller nämligen ”antirasisterna” och ”feministerna” på med. De gillar sånt. Om ni inte tror mig så får jag påminna om inlägget där de hetsade i en sluten facebook-grupp och skulle kontakta arbetsgivare?

Som om inte detta räckte så var det en liten ursäkt till människa som postade ett facebook-inlägg från Birros fru på twitter. Här skulle samlas ryggdunkar, retweetar och favoritmärkningar!

birrohatet25

Ni ser, hon belönades rikligt! Ka-Ching, ryggdunkspoäng från andra hatare rakt in på kontot i form av 324 retweetar och 365 favoritmärkningar!

birrohatet32

”Hurra”…

wisti

birrohatet26

Japp, det var nödvändigt tydligen.

birrohatet27

”Fanskapet är sorglig …” Vem är Jonas Lundgren, det verkar ju vara en trevlig kille?

birrohatet33

Härligt! Alla som blev jätteförvånade över att en så sympatisk kille är vänsterpartist sjunger internationalen nu. Just det, han är feminist också…

birrohatet28

birrohatet29

Stå för sina val var det, det gick ju sådär som ni ska få se…

birrohatet30

birrohatet31

Den sympatiska killen igen.

Alla tweetar ovan, plus en massa andra som inte är med, kan ni se i den här pdf-filen. Det är själva ”huvudtråden” så att säga.

Lite andra tweetar om detta finns ju givetvis

birrohatet1

Mysigt

birrohatet7

Sympatiska Amra har minsann varit med och hånat Birro förut, när han fick sparken från Expressen till exempel. Som ni ser så gillar hon verkligen olika.

birrohatet8

”fucking orre”

birrohatet9

Synd att hon inte säger det till sin djupt osympatiska kollega från RG som verkar vara den som drog igång alltihop den här gången…

birrohatet9a

De ovan är reaktioner på Vingrens tweet.

birrohatet10

birrohatet11

birrohatet12

Sympatisk. Gissa om hon följs av Sundman och halva RG på twitter? Plus några andra som brukar utmärka sig med sånt här…

birrohatet13

birrohatet14

birrohatet15

Gapflabbar åt det minsann.

birrohatet24

Joy Sanchez verkar vara en otroligt trevlig typ!

birrohatet2

Den vänliga frågan borde väl vara värd en reaktion åtminstone. Eller? Nädå, det är knäpptyst från journalisten på Aftonbladet.

birrohatet3

birrohatet39

Det är viktigare att svara på den sympatiska Amras tweet istället, ni vet hon som skrattar åt och hånar folk som förlorar jobbet. Det är en riktigt sympatisk person tycker Kenan, värd att svara.

wisti1

wallinombirro

birrohatet34

Tog med några vettiga också för att bryta av all idioti.

birrohatet41

Bildlänken är exakt samma bild som Sundman postade i sin tweet. Nabila ska enligt egen utsago jobba på … Wait for it … Södertörns Högskola! Hon cashade också in en massa poäng på kontot.

birrohatet35

birrohatet38

De tre ovan från Henrik har sin grund i några fb-statusar från Birro. Och jo, med tanke på den hatstorm han varit utsatt för i många månader nu så var det befogat att vara lite orolig. Men det var lugnt som tur var!

birrohatet36

birrohatet37

Först så är Henrik med och drevar mot Birro, kommer med antydningar, sprider retweets om Birro och så vidare i alla oändlighet för att sen vara orolig helt plötsligt. Som om han verkligen bryr sig om Birro. Som en skrev på twitter, antagligen satt han som en gam och klickade på ”uppdatera” var femte sekund vid Birros facebook och bara väntade på mer grejer som skulle spridas bland det trevliga gänget när det oväntade råkade dyka upp istället. Då var det inte så roligt längre. Så.Jävla.Falskt! För ”Inte rasist men” har ju gärna hetsat mot Birro förut, ett av deras facebook-inlägg som råkade försvinna gick ju ut på just att dreva och hata mot Birro. Men till deras stora glädje så kan jag meddela att det mesta av deras försvunna inlägg finns räddat i mitt inlägg ”Inte hatisk men”!

birrohatet40

Men vad trevligt, hon tar bort den. Men först ska man förstå att det minsann är hans eget fel att de hatar på honom. Yeah right, som om mobbare aldrig hittar på liknande ursäkter ungefär 100 procent av alla tillfällen när de mobbar och beter sig som jävla äckel.

Sen skrev hon en en del andra försvarstweetar också men de var ännu värre än den ovan, gå in på hennes twitter och titta själva. Klart att allt är Birros eget fel. Det är alltid offrets fel när mobbare ska ursäkta sitt skitbeteende…

Det var nog många som blev lite oroliga där på kvällen. Men det var alltför uppenbart att de inte var Birro de var oroliga för utan mer att deras egen roll i det hela skulle bli tydlig OM det verkligen hände något. De ville rädda sina egna falska arslen och inget annat!

Om ni går in och kollar på samtliga som finns med i det här inlägget så hittar ni nästan ingen till höger om V som varit med och mobbat Birro. Eventuellt så finns några S med men resten är V och till vänster om V och alla kallar sig feminister. Det här är deras normaltillstånd på twitter. Samma sak förra gången de attackerade Birro, ”Lite mot Marcus Birro igen”, bara folk från V och vänsterut som var igång. Så här är det varje jävla gång!

Tidigare inlägg om Marcus Birro

Lite som Marcus Birro fått på twitter (över 42 500 har läst detta. men uppenbart inte de äckliga idioterna ovan i inlägget. Men nu får de ju en chans till!)

Menar Virtanen att Marcus Birro är fascistsympatisör?

Virtanen verkar vara besatt av Marcus Birro

Virtanens korståg mot Marcus Birro fortsätter

Men som ni känner till så är det ju jag och min blogg som är osympatisk. Till skillnad från alla de som finns i inläggen på bloggen, de är ju tydligen alla trevliga och sympatiska människor som ni ser. Det är väl därför som journalister följer dem och inte mig antar jag, för att de är så sympatiska och trevliga  😉

Det blev en del TROTS att jag inte ens kollat Virtanens twitter. Och jag har sett att Ehsan Fadakar varit med och hetsat lite som vanligt.

Sjätte mannen har också skrivit om det här med dreven mot Birro, ett tänkvärt inlägg, ”BIRRO

Hur mycket pallar en människa? Det här mot Birro från de äckliga idioterna har nämligen bara i senaste vändan hållit på sen november…

Med ovänliga hälsningar till de äckliga små ursäkterna till människor i inlägget

MiT

Lämna en kommentar

125 kommentarer

 1. Hans Odeberg

   /  01/30/2015

  Den svenska åsiktskapillären gör mig bedrövad. Joe McCarthy skulle varit stolt över våra åsiktspoliser. Vem behöver statlig repression när medborgarna sköter saken själva?

  Som ung hade jag flera nära bekanta som var aktiva medlemmar i kommunistpartiet. Det går säkert att leta upp några gamla gryniga foton på där vi sitter och super ihop. Dags för mig att få avsked?

  Varför kan vi inte ha uppdragsgivare med stake nog att säga ”fuck you” till dreven?

  Svara
 2. robjoh

   /  01/30/2015

  Funderar på om det är någon annan än SD man inte får äta lunch med. Det här börjar fan bli löjligt.

  Svara
  • MJ

    /  01/30/2015

   Jag vet inte, men troligen alla talare som det borde vara förbjudet att bjuda in.

   Svara
   • robjoh

     /  01/30/2015

    Jag gissar att din kommentar gäller vem som blev inbjuden att tala i Svenska moskéer. Nu har jag inga problem med att en moské bjuder in antisemiter, personer som vill stena otrogna eller för den delen som hatar homosexuella.

    Nej vad jag har problem med är att jag sen får höra att när Islamister gör exakt samma sak som dessa individer predikar i Svenska moskéer så ska jag inte få koppla Islamisternas dåd till Islam. Om jag gör detta blir jag kallad islamofob, samtidigt som personer med min livsåskådning (ateist) slängs i fängelse eller piskas i Mellanöstern.

    Så för min del får dessa individer gärna prata här i Sverige men räkna inte med att jag har någon större respekt för svenska moskéer. Resultatet blir att jag kommer fortsätta argumentera för att Islam behöver en rejäl reformation om Islam vill vara en del av det västerländska samhället.

    Detta innebär också att jag inte hade haft något problem med om exempelvis Kaplan hade suttit ner med en fanatiskt islamist på lunch. Vad vet jag, han kanske till och med argumenterade emot islamisten och försökte förklara varför Islam behövde reformeras. Jag kommer däremot koppla Kaplan till de talare som han väljer att bjuda in till riksdagen eller som föreläsare i Moskéer. Särskilt om det är någon som är inbjuden utan debattmotstånd.

    Svara
    • MJ

      /  01/30/2015

     Så när Reinfeldt bjöd in gäster från Saudiarabien (och sedan gick i krig på deras sida) så är det för att Reinfeldt är wahhabistisk islamist?

     Jag gissar att du alltså röstade för en islamistisk statsminister. Varför skulle du få kritisera moskéerna?

     Svara
     • robjoh

       /  01/30/2015

      ”Så när Reinfeldt bjöd in gäster från Saudiarabien (och sedan gick i krig på deras sida) så är det för att Reinfeldt är wahhabistisk islamist?”

      Jag råkar vara en av dem som anser att vi ska göra allt vi kan för att ruinera den wahhabistiska staten Saudiarabien, så jag tycker exempelvis inte att vi ska sälja vapen till dem. Jag anser att EUs viktigaste försvarsmöjlighet är en snabb utbyggnad av kärnkraften samt elektrifiering av våra transporter. Hade jag fått som jag velat hade världens sekulära nationer gjort allt de kunnat för att förminska Teokrati staternas inflyttande i världen. Att USA envisas med att slicka röv på Saudiarabien är för mig ett förräderi mot allt USAs konstitution står för.

      Du får dock gärna visa var Svenska soldater har slagits sida vid sida med Saudiska soldater.

      ”Jag gissar att du alltså röstade för en islamistisk statsminister.”
      Nej det gjorde jag inte. För jag röstade inte på varken moderaterna eller Reinfeldt, och nej jag röstade inte på SD heller.

      ”Varför skulle du få kritisera moskéerna?”
      Varför skulle jag inte få göra det? Vi lever än så länge i ett fritt land där vi har religionsfrihet vilket också innefattar frihet från religion. Jag anser mig ha rätt att kritisera den katolska kyrkan, den ortodoxa kyrkan och den protestantiska kyrkan. Detta trots att jag inte tror på Jesus.

      Dessutom varför ska jag inte få kritisera en religion och dess utövare när jag har rätten att kritisera en ideologi. Jag har kritik emot liberalismen, dagens miljörörelse, socialismen och för den delen konservatismen. Så varför ska jag inte få kritisera hur Imamer väljer att utöva sin ideologi? För jag ser ingen skillnad på religion och ideologi.

      Så nu en fråga till dig. När kommer du vara beredd att stå upp mot religiösa dogmer som i historien gång på gång har använts för att förslava den lilla människan? Eller får jag gissa att det viktigaste för dig är att få kritisera USA och västvärlden? För jag gissar att allt är svart och vitt för dig.

     • MJ

       /  01/30/2015

      T.ex. i Libyen. Under det rassistiska islamistiska folkmordet.där.

      Problemet är att du inte tillämpar samma logik på dig själv som andra. När personer du associeras med bjuder in islamister så är det inga problem, men när personer du inte tycker om bjuder in islamister så betyder det att alla som kan associeras med de inbjudande personerna är islamister.

      Jag har inget emot att kritisera religiösa dogmer. Jag kritiserar ju ofta islamistiska dåd, zionistiska dåd och kristna dåd. I förekommande fall har jag även kritiserat hinduer för religiöst motiverade dåd.
      Skillnaden är ju att ”ni” bara kritiserar en religion, men när kristna slåss för wahhabister så ska det inte nämnas att det är religion, när USA:s president motiverar krig med religion så ska det inte låtsas om osv.

     • robjoh

       /  01/30/2015

      @MJ
      Detta blir ett kort svar för jag orkar fan inte mer. Hur man kan få det till att ateister inte ser kopplar kristendomen med våld är för mig ett tecken på att man inte följer den ateistiska debatten. Jag är ledsen men du har fått för dig något om mig som är helt galet.

     • Liten

       /  01/30/2015

      @ robjoh
      Att komma med konstiga tolkningar verkar vara normalt i MJs fall tyvärr. Det bästa är bara att ge upp och gå vidare.

  • Svenne

    /  01/30/2015

   Snart är Alliansen helt feministiskt jämställd, då får Statssvetsaren det hett…

   Undrar hur ‘de fyra’ ska komma överens? 🙂

   Svara
  • Det är tydligen vissa som får luncha med SD-politiker. Soran Ismail är ett av undantagen…

   Svara
  • Per

    /  01/31/2015

   Det handlar VEM som äter med SD. Soran ismail kan göra det utan problem.

   Svara
 3. Pelle2

   /  01/30/2015

  Riktigt sjuka människor som utifrån sin förmenta godhet och antirasism inte drar sig för att mobba ihjäl någon annan. Det är ju om möjligt ännu osmakligare när journalister och politiker är några av de största mobbarna.

  Svara
  • Mycket väl sammanfattat. Den där självpåklistrade godheten, som bara finns i ord men aldrig i handling, är fruktansvärt vidrig.

   Svara
   • Påklistrad godhet som ständigt motsätts i handling dessutom. Allas lika värde förutom…, antirasism men ”sparka uppåt”, demokrati men inte för…

    Svara
 4. Leif

   /  01/30/2015

  Påminner om riktigt obehaglig skolgårdsmobbing som helt går överstyr. Ruskigt!

  Svara
 5. Olof

   /  01/30/2015

  Fy fan vilka äckliga ursäkter till människor. Men vad trodde man skulle hända när VKM kunde sättas upp och månadsvis av vuxenmobbing presenterades på scen? När toleransen för sådant fullständigt empatilöst beteende blir så stor att den ses som ett naturligt inslag. Att det inte markeras mot sådant här utan att allt försvaras med ‘slag uppåt’ och andra fega ursäkter har fulltständigt tagit bort spärrar från vad vissa tror är i närheten av vad man kan göra som nominellt vuxen och utan att ha grava personlighetsstörningar.

  Såg att VKM skulle gå på gästspel i Uppsala. Hoppas den möts av ett rum som vänder ryggen till vuxenmobbing och kallar det för vad det är.

  Svara
 6. Hemmelig møte på en offentlig resturant midt i Stockholm? 😀
  Kan ikke slå et slikt scoop.

  Svara
 7. Trolletplit

   /  01/30/2015

  Mitt stöd till dig, Birro.

  Svara
 8. Jonte

   /  01/30/2015

  Marcus Birro är pk-isternas nya favorithatobjekt efter Pär Ström

  Svara
  • Ninni

    /  01/30/2015

   Japp. Så gör äkta mobbare. När det ena offret försvinner letar man ursäkter för att hoppa på nästa.

   Svara
 9. Sånn går det i Norge;
  http://www.dagbladet.no/2015/01/30/kultur/meninger/kronikk/feminisme/menn/37438956/

  Vi norske menn bør i det hele tatt være glade for de feministene vi har fått. Ingen av dem er i nærheten av å tenke som sine svenske åndsfeller. «Könsmaktsordningen» slutter ved grensen.

  Svara
  • Jonte

    /  01/30/2015

   Underbar artikel, men det är nog lättare att skratta om man som Rolness bor utanför svenska gränsen och betraktar galenskapen på avstånd. Frågan är hur det kunde bli en sån skillnad? Är det tv-serien Hjernevask som gjorde norrmännen immuna mot svensk dårfeminism?

   Svara
   • Zipper

     /  01/31/2015

    Dock är Norge inte heller dom helt immuna och i ett avseende har dom t om gått längre än Sverige. Och det gäller deras sexköpslag som även gäller utanför landet.

    Svara
    • norskgoy

      /  01/31/2015

     Vi får desverre noen drypp fra dere i Sverige. Sexkjøpsloven, eller renovasjonsloven som den også ble kalt, er en del av disse drypp. Som ble fremført av feministene sammen med de religiøse. Angående kontroll av menneskers sexliv så samarbeider de ypperlig.

     Det er flere lover i norsk lov, som også gjelder i utlandet.
     §12, 3a)
     https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1902-05-22-10/KAPITTEL_1-2#KAPITTEL_1-2

     Svara
   • norskgoy

     /  01/31/2015

    Slik har det vært lenge før ”hjernevask”. Tror nok heller at feminister har fått motstand hele tiden. Eller motstand og motstand. Spørsmålet ”har du bevis for din påstand” er noe normale voksne mennesker blir forlegne av hvis de faktisk ikke har bevis.

    Men, feminister har infiltrert samfunn- og humanoriafakultetene. Men de har som oftest blitt sett ned på, rett og slett pga de er ikke bevisdrevne. Samt at vi faktisk har tatt et oppgjør med 68-generasjonen som havnet på universitetene på 70-tallet som marxister. Og dagens feminister er jo stort sett en gjeng som er i den gruppen. Ingen tar en marxist seriøst.

    Hjernevask var nok viktig i den forstand at siste rest av ”vi må ta ”akademikere” seriøst” forsvant. Har man ikke bevis, eller en logisk tankerekke bak det man sier. Da blir man sett ned på. Med rette.

    Svara
 10. Någon som vet om Henrik Johansson fick ligga efter sina vita riddare-tweets?

  Svara
 11. Fuktig

   /  01/30/2015

  Här har ni en bra debunk på motivationen att man kan mobba någon för att man slår underifrån. Lång men värd att läsa.

  Svara
 12. Anonym källa anger att Åkesson överväger uteslutniing av personer i partitoppen p.g.a. att dessa varit synliga ätande lunch tillsammans med M. Birro.

  Svara
  • Nån vänstersnubbe twittrade att han ätit lunch med Björn Söder, och att Söder därefter fick sparken som partisekreterare

   Svara
  • jens

    /  01/30/2015

   Riktigt jäkla bullshit !! Det fungerar inte så i SD… SD uppmuntrar till samtal med alla grupper. Men givetvis finns det troll i alla forum.. och jag har väll nu uppmuntrat till det… så ber alla förutom trollen att inte svara på det här… låt istället trollen göra bort sig och säga ännu mer sanningsfrånkomliga meningar om sd eller vad det nu kan bli.

   Svara
 13. Svenne Kålrot

   /  01/30/2015

  Stäng omedelbart ner twitter för alla dessa sinnessjuka antirasister och feminister. Dessa värdelösa medborgare hör inte hemma i ett civiliserat samhälle. Inte ens en mor kan älska såna människor.

  Svara
 14. Soran Ismail däremot fick ryggdunkar för att han lunchade med SD…
  http://www.expressen.se/kultur/toppnyheter-/motstandaren-soran-ismail-har-mal-i-mun/

  Svara
  • Jonte

    /  01/30/2015

   Jag tycker faktiskt Soran ska ha heder av det, han är mer sympatisk än de flesta av sina vänsterfeministkompisar. Rätta mig om jag har fel men jag har inte sett honom delta i mobbningsdreven mot Pär Ström eller Marcus Birro utan verkar vilja försöka diskutera ärligt. Det ska han ha kredd för.

   Svara
   • Olof

     /  01/30/2015

    Frågan är väl hur länge Soran tolereras. Det kan ju snart behövas ett nytt offer, och Sorans avsaknad av ideologisk renlärighet gör honom naturligtvis till möjligt mål för vänsterdrevets hat.

    Svara
    • Jonte

      /  01/31/2015

     Han är nog idelogiskt renlärig, men han avhåller sig från att mobba ut och dreva mot de som tycker olika. Det är ett stort plus

     Svara
 15. Rick

   /  01/30/2015

  Jag förstår att media tycker att den här bloggen är osympatisk. Toklandet gör ju deras jobb! Jag skulle själv tycka att det är osympatiskt om jag slarvade med mitt jobb och underpresterade å det grövsta och sedan skulle Toklandet komma och göra det jobb jag borde ha gjort.

  Svara
 16. Je suis Birro

   /  01/30/2015

  Den där Hen-rik Johansson är inget annat än ett förbannat avskum. Om det händer Birro nånting så är Hen fan ta mig ansvarig.

  https://twitter.com/mrhenko123

  Svara
 17. MiT

   /  01/30/2015

  ”ett gott exempel på demokrati …”

  Svara
 18. MiT

   /  01/30/2015

  Svara
 19. Svenne

   /  01/30/2015

  Kompetensen sitter ju inte i könet, men…

  John Kerry garvade nog ihjäl sig:)

  Svara
  • Pelle2

    /  01/30/2015

   Hopas att det bara var ett skämt.Annars är Wallström mera verklighetsfrånvänd än jag trodde…

   Svara
 20. MiT

   /  01/30/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/30/2015

   Palm menar väl massor med socialistiska och repressiva feministiska förslag ?

   Svara
  • Je suis Birro

    /  01/31/2015

   Veronica Facepalm.

   Svara
 21. MiT

   /  01/30/2015

  Sveriges viktigaste opinionsbildare

  Klicka för att komma åt jimmie2014.pdf

  Svara
 22. Birro har ju missförstått det hela! Man är bara fri att yttra saker som är godkända i förväg. Säg fel saker, och det händer med rätta ungefär samma som om du ställer dig på ett torg i Teheran eller Riyadh och kritiserar Muhammeds åsikter om barnsex. Eller kritiserar kungen i Thailand. Men som sagt, det händer ju ständigt att folk säger fel saker eller till och med röstar fel. Men då får man stå för följderna. Och sin förlorade heder.

  Ungefär så var det i Kina under Mao Zedong – han startade en så kallad kulturrevolution, där man satte åt alla som oförskämda nog att inte tro på ofelbarheten hos Den Store Rorsmannen, Ordförande Mao Zedong. Hans tankar var samlade i boken ”Maos Lilla Röda”. Och ganska många gick även omkring här i landet och viftade med den. Mest folk med akademisk utbildning, så nu sitter det många professorer och inte minns.

  Maos ofelbara tänkande vållade visserligen minst 70 miljoner landsmäns död. kanske fler än det totala antalet döda i hela världen under Andra världskriget, men det gör ingen någon stor affär av nu. Det skulle ju vara både futtigt och småaktigt. Som en känd europeisk politiker uttryckte det: ”Där det hyvlas, där måste spånor falla.”

  Ett modest – eller anspråkslöst förslag: För att förhindra feltänkande och felaktiga yttranden, så skulle man ju kunna modifiera själva språket så att det blev omöjligt att uttrycka något icke godkänt. Med Nysvenska och Dubbeltänkande skulle ett nytt departement, ett Sanningsministerium kunna säkerställa att vi äntligen når vårt mål, ett samhälle utan motsättningar och konflikter. Vår sköna, nya värld blir då vår. En vacker dag.

  Men till dess, skulle man inte kunna ordna att de, som upptäcker sabotage mot koncensus skulle kunna få en liten belöning per utpekande? Som yrkestitel kunde man ju ta ”vispojke” – och visflicka för jämlikhetens skull. Alltså en som visar på vilka som verkar för det onda. Man kan ju inte lasta över hela jobbet på journalister, krönikörer, kolumnister och lejda bloggare.

  Men under tiden måste vi ju gå igenom bibliotek och arkiv och all text, alla bilder, filmer och sånger så att de uttrycker korrekta tankar. Höll på att glömma privatbostäderna – för enkelhetens skull skulle ju brandkåren kunna rycka ut och som omväxling bränna böcker och liknande.

  Svara
 23. MiT

   /  01/30/2015

  Svara
 24. MiT

   /  01/30/2015

  Svara
 25. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
 26. Lövet

   /  01/31/2015

  Under tiden i trakten av Medborgarplatsen:
  De två mest ömtåade primadonnorna Niklas Svensson och Fredrik Virtanen klöser ögonen ur varandra via 144 tecken.
  …tror inte gammelmedias kris kan illustreras mer tydligt än så här….

  Svara
  • Lövet

    /  01/31/2015

   …allt det där startade när ”Vitaridarrnen” utbrast ”Miffo” i en twittertråd om hur man beskär instagrambilder. Kul att se att självutnämnde kung-PK slinter på tummen. Ett funkofobiskt uttryck minsann. Vad kommer härnäst? Tänk om han kallar chokladboll för….

   Svara
 27. Björn

   /  01/31/2015

  Jag har inte riktigt klart för mig vad exakt Birro gjorde för fel inledningsvis? En förfluten kommentar om islam som gemensam nämnare för islamister? Räcker det för att generera denna reaktion vi sett på Twitter etc? Eller är det något annat han gjort, typ sparkat på Virtanens hund!

  Svara
  • Björn

    /  01/31/2015

   ”FörFLUGEN” kommentar ska det såklart stå…

   Svara
  • MJ

    /  01/31/2015

   Det började med att Birro påstod att alla terrorister var muslimer. Förvisso tokfel men tolkades som att han sa att alla muslimer var terrorister, vilket inte bara är fel utan korkat också.

   Svara
   • MiT

     /  01/31/2015

    Inte riktigt sant det heller

    Där är det som drog igång det värsta i november

    Svara
    • MJ

      /  01/31/2015

     Se där, största delen. Vändningen att största delen av b därför skulle vara a är fortfarande lika korkat.

     Svara
     • MiT

       /  01/31/2015

      Så du menar att det är osant att den största delen av världens religiösa terrorism har islam gemensamt? Om vi kollar 5 år tillbaka till exempel? Eller vad menar du är fel med hans tweet? Har han sagt att största delen av alla muslimer är terrorister? Det har jag missat i så fall.

      En annan sak är hur många av alla muslimer som sympatiserar med de islamistiska terroristerna. Men det är en helt annan fråga.

     • MJ

       /  01/31/2015

      Ja det är definitivt fel. Men om man, som många här, utesluter all annan religiös terrorism för att man tycker om den, så uppfattar man det såklart som riktigt. Objektivt så är det fel.
      Sen är det såklart svårt att räkna. När Hamas skjuter 8000 raketer och dödar en israel så är det ju nära 8000 dåd, om Israel samtidigt skjuter 100 000 projektiler och dödar 2500 palestinier så är det ju många fler dåd (inte 100 000 eftersom en soldat som t.ex. släpper 7 bomber på en skola bara begår ett dåd).
      Men hur ska man kunna räkna ut andelar över tid ?
      (Om man inte gör som många här alltså och stryker den zionistiska terrorn för att man tycket om zionism).

      Nej det har han inte sagt, det var ju så folk tolkade det och som jag påpekade var en korkad feltolkning.

     • Och det oaktat att du tolkat det som att Birro påstått att alla muslimer är terrorister…

      ”Det började med att Birro påstod att alla terrorister var muslimer.”
      Din kommentar, ingen annans.

     • MJ

       /  02/01/2015

      Butter
      Du får nog läsa en gång till.

     • ”Det började med att Birro påstod att alla terrorister var muslimer”
      Läs din kommentar och försök förstå vad du skrev istället för att projicera din oförmåga på andra.

     • MJ

       /  02/01/2015

      Vems tolkning pratade du om då?

 28. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
  • Gusev

    /  01/31/2015

   Det roliga är väl att bilderna är rejält photoshoppade. Så mycket för den ”riktiga” kvinnan…

   Svara
 29. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
 30. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/31/2015

   Virtanen saknar sjukdomsinsikt. Han är fortfarande en jubelidiot…

   Svara
 31. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
 32. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
 33. Brutus Mirro

   /  01/31/2015

  Har man umgåtts i vänsterkretsar så vet man att de faktiskt tror att de hela tiden håller på att göra revolution. I den revolutionära kampen är allt tillåtet och att mobba andra är bara ett av kampmedlen. Har varit på mer än en fest där framåt småtimmarna både jounarlister och en del högre jurister sjungit sånger från 70-talet om hur man ska bekämpa det fascistiska svenska systemet innifrån. Sverige är sjukt. Så djävla sjukt. Förföljelsen av Birro är bara ett av tecknen på det. Det riktigt otäcka är att exakt samma slags människor som förföljer Birro, finns i domstolar, på tidningarnas redaktioner, i sjukhusledningar och i politiska församlingar över hela landet. För dem är det norm att göra andra illa. Det är ni som här protesterar mot förföljelsen som är avvikande och udda. Så sjukt är Sverige

  Allt gott åt Birro!

  Svara
 34. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  01/31/2015

   SHUT UP MEG!!!

   Svara
  • Pelle2

    /  01/31/2015

   Alla andra dagar skall Lundell gnälla och visas på bild i tidningen och allt detta enbart i egenskap av kändisdotter.

   Svara
   • MiT

     /  01/31/2015

    Fast det här är Kristin och inte Sanna 😀

    Till och med Ulf blev ju lite halvsur över att det fanns fler Lundell i Sverige 😀

    Svara
    • Pelle2

      /  01/31/2015

     Oops,läste bara en massa feministgnäll och namnet Lundell och trodde då naturligtvis att det var Sanna.Ja,det är ju för djävligt att någon annan än Ulf och hans släkt får heta Lundell. Lundell är väl ett registrerat varumärke 😉

     Svara
 35. MiT

   /  01/31/2015

  Läs hela tråden både innan och efter, den där Behrang har verkligen en skruv lös alltså…

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  01/31/2015

   If malice or envy were tangible and had a shape, it would be the shape of Behrang.

   Svara
 36. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
 37. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
 38. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
 39. Thordeus Plikt

   /  01/31/2015

  Framförallt tycker jag synd om Birro för att t.o.m hans egen fru är illojal offentligt. Hennes sida på twitter indikerar att hon är öppen F!-sympatisör så det förklarar ju ett o annat. Det sista man vill ha i en fru.

  Svara
  • notsure

    /  02/01/2015

   Tål att upprepas även om det är försent för Birro:
   Don’t stick your dick in crazy!
   Om man gifter sig med någon så står man upp för varandra i ur och skur. Finns ingen som helst ursäkt för hennes beteende.

   Svara
 40. MiT

   /  01/31/2015

  Svara
 41. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 42. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 43. Jag har alltid undrat över dem som påstår att USA alt Israel avsiktligt dödar civila. Knäckfrågan är Varför dödar man civila slumpvis med missiler som kostar tiotusentals dollar eller mer? Det hade ju varit långt billigare att använda teknik från WW2 – alltså bomber utan någon styrning? Regimen i Syrien har ju länge bara stoppat sprängämnen i oljefat som det släpper lite slumpvis – oändligt mycket billigare.

  Naturligtvis har Israel artilleriradar / eldledningsradar. Man kan då räkna fram på metern när från vilken plats fienden sköt. Och datorn kan ju sedan automatiskt rikta kanonerna mot just den punkten. Jag gjorde lumpen i artilleriet i matten på 60-talet – och våra befäl berättade för oss, att om fienden hade eldledningsradar, så skulle vi bara leva 8 minuter från det att vi avfyrat den första granaten.
  Men nu skjuter Hamas med raketer. Och dessa placerar man i avskjutningsramper av engångstyp, och de kan sedan avfyras med tidsinställning – eller från avstånd med radio eller mobiltelefon. Så de som skjuter löper ingen risk. Men VAR har man placerat ramperna? Jo, i bostadsområden med den avsikten att det ska bli civila offer när Israel svarar – och då får man sympati från större delen av media. Man använder alltså de civila inte ens som sköldar – man planerar helt kallt med deras död – en martyrdöd för att glädja hitta-på-gubben uppe i himlen.

  Så – varför gör inte det svenska försvaret likadant – placerar militära installationer i bostadsområden där fienden inte ”får” beskjuta dem? Förutom det att vårt försvar består av människor med mänskliga känslor, så försöker man följa krigets lagar, eller Genève-konventionerna.
  Däremot kritiserar fortfarande ingen de allierade som under WW2 avsiktligt bombade tyska bostadsområden för att döda de civila, sedan Nazityskland flyttat ned sina fabriker i gruvgångar där de var onåbara. Genom att döda de tyska soldaternas fruar, barn och föräldrar, så tänkte man sig att deras stridsmoral skulle sjunka så att de skulle vägra att strida. I våra dagar skulle Arthur Travers Harris, Arthur Tedder och Carl Andrew Spaatz m.fl. helt klart räknas som krigsförbrytare

  Tilläggas kan, att under det första dygnet av D-dagen, invasionen i Normandie, dödades 22-000 franska civila – dem som skulle befrias. Detta var fler än förlusterna hos både de invaderande allierade OCH de tyska trupperna sammantaget!

  Svara
  • Fenderbender

    /  02/01/2015

   Hur många har de så kallade raketerna eller glorifierade fyrverkeripjäserna som de egentligen är, dödat i Israel under de senaste året, 5-10 åren? fler än 5?

   Hur många har israelerna dödat under samma tid? Det är tusentals plus att de har förstört infrastrukturen, bostäder, skolor, bombat civila, FN utposter, dödat fler journalister än i någon annan region.

   Palestinierna är under ockupation men ges inte ens rätt att försvara sig, det är en äcklig, vidrig människosyn som apologeterna för israel står för.

   Svara
   • MJ

     /  02/01/2015

    16 soldater och 2 civila.

    Israel ligger väl på 20 000 civila och några hundra soldater.

    Svara
  • MJ

    /  02/01/2015

   Så Israel har bara inte fattat det du fick lära dig i lumpen och därför fortsätter de att mörda barn utan att lyckas med sina verkliga mål?
   Det är inte ondska utan kollektiv utvecklingsstörning?

   Att inte ett enda exempel på raketer skjutna från bostadshus eller liknande kunnat bevisas, vad beror det på?

   När Israel bombar FN-skolor, badande barn osv, är det också för att de skjutit raketer?

   Om du aldrig hört om kritik mot de allierades terror så kanske det är du snarare än IDF som har problem med förståndet.

   Svara
 44. Att mörda barn – till det räknas väl att spränga skolbussar eller kidnappa tonåringar och dumpa dem med avskurna halsar? De olika fraktionerna av ”gudskrigare” bryter ju ständigt mot samtliga paragrafer i Genève-konventionerna och föregångaren Haag-konventionerna – med undantag för paragrafen att man inte får släppa ned explosiva ämnen från luftballonger. Hamas raketer kan ju aldrig avgöra kriget, eller ens ha betydelse för utgången. Dessutom är de ämnade för urskillningslösa angrepp på civila.

  Uppenbarligen används de för att provocera Israel till motangrepp. Sedan sköter politiker världen över propagandakriget åt Hamas. Flera nyhetsmedier har uppgett att israelerna försöker ringa upp civila och varna dem för kommande angrepp. Jag vet inte hur man avgör om en byggnad drivs av FN – tror knappast att de som Röda Korset fäster stora dukar med loggan på taket. Så kommer det granater, eller spårljus från en punkt, så tvekar man inte tillräckligt länge för att kolla om det kanske är skyddade byggnader, som kanske hyser civila som inte velat evakuera området. Och kanske utgick israelerna från att skolorna hade stängt när det pågick ett krig. I vårt land stänger man ju skolor om det blåser eller snöar

  Enligt svenska arméns beräkningar i mitten av 60-talet, så kunde man kallt räkna med, att av dem som fältartilleriet dödade i krig, så skulle 8 procent vara egna soldater. Krig är ingen exakt vetenskap, särskilt inte nere på förbandsnivå. Wiki har en artikel under orden ”friendly fire”. Att döda sina egna måste väl bevisa att man kan göra liknande misstag på fiendens sida av fronten.

  Palestinierna är annars inte särskilt smarta – de hyllar, precis som popvänstern i västerlandet, alla handlingar som på något sätt skadar USA, oavsett om det är av terrorister eller en vidrig diktator som Saddam Hussein. Genom att öppet jubla vid 9/11 så slog de undan fötterna för de propalestinska grupperingarna i USA, och genom att stödja Saddam alienerade man de rika staterna på Arabiska halvön som var deras största inkomstkälla och förmodligen även vapenleverantör. Ungefär lika korkat som när Hitler helt i onödan förklarade USA krig – isolationisterna i USA var därmed totalt offside.

  Mediernas rapportering är annars full av enkla fel. SVT hade en utläggning om att det var USA som försett Irak med vapen – vilket man illustrerade med bilder av ryska artilleripjäser och luftvärn. Media-vänstern förnekar sig inte, och det är svårt att avgöra om det är avsiktliga lögner, okunnighet eller rena misstag. Eller vanligt slarv. Det finns löjeväckande exempel från Vietnamkrigets dagar. USA:s vicepresident kallade vänstern för ”impudent snobs” – vilket svenska vänstern hörde som ”impotent snobs” – vilket retade dem något oerhört.

  När engelska medier rapporterade att USA hade bombat ”Viet Cong sanctuaries” så hette det i åratal, även i etermedia och dagstidningar. att USA bombade ”FNL-kloster”. Det borde väl ha ringt en liten varningsklocka, för kommunisterna är ju inte precis kända för att idka ett världsfrånvänt och fromt klosterliv.

  By the way – flera FNL-are bedyrade för mig, att så fort ”folket kommit till makten” i Vietnam så skulle det hållas fria val. Det har inte skett än – däremot vållade kommunistiska Vietnam att ordet båtflyktingar blev ett begrepp. I samband med gränskriget med Kina inledde man en etnisk rensning mot de etniska kineser som bott i landet i generationer. Antagligen drunknade tusentals när de tvingades ut på havet i ranka båtar avsedda för flodtrafik.

  Tillbaka till Mellanöstern – alla dessa som lobbar för att ”bryta blockaden” mot Gaza nämner aldrig landgränsen mot Egypten. Egypten kontrollerar gränsen för att man inte för död och pina vill ha in palestinierna i landet. Men trots det grävdes det otaliga tunnlar under den gränsen. Man kunde smuggla in vapen, ammunition, järnbalkar och betong – men naturligtvis inte livsmedel och läkemedel – för bristen på det var ju ett huvudnummer i propagandan.

  Och Hizbollah stödjer regimen i Syrien, för det faktum att man nästan är samma shiiter – det smäller högst. Däremot avstår ju ISIS taktiskt från att angripa syriska regeringssidan som ju anses som kättare– lite i stil med att Röda Armén oväntat gjorde halt när den polska Hemmafronten gjorde uppror mot tyskarna. Så att tyskarna kunde slå ned upproret. Man tänkte ju ockupera Polen efter kriget, och ville inte kvar några stridbara patrioter. Bara renläriga kommunister.

  Svara
  • MJ

    /  02/02/2015

   Du misstar dig. Jag är emot barnamord. (Punkt). Inte som du som bara är emot barnamord som begås av grupper du inte tycker om.

   Hemgjorda fyrverkerier kommer inte avgöra något krig. Det dör ju fler i Sverige av raketer än i Israel.

   Israel bombar skolorna för att döda barnen, det är inga misstag. Ibland blir de ju frustrerade när barnen är för duktiga på att ta sig till skyddsrum så de får prickskjuta just barn med flottan eller liknande.

   Ja så är det, palestinier har ett kollektivt medvetande så om man filmar 10 palestinier som jublar och Sky news eller Fox news hävdar att de jublar för 9/11 då vet man att alla palestinska barn bör mördas. Antingen det eller så är du korkad som ett spån.

   Det var ju USA som beväpnade Saddam. USA stödde ju honom 1979-1991 och efter första kriget så hjälpte man honom igen mot det shiitiska uppror som USA övertalat shiiterna att starta genom att lova den hjälp. Högern här i Sverige var ju också fanatiska Saddam-vänner under den tiden.
   Då är det ju alltid med er. Ni var ju fanatiska ISIL-vänner under åren 2011-2014 och sedan ändrade ni ett plötsligt.

   Vad är det för fel på valen i Vietnam som gör dem ofria?

   Den gränsen nämns väl ofta inte minst i Egypten. Det finns ju stor folklig ilska över saken och när de folkvalda styrde en kort stund så öppnades gränsen. Men den USA-stödde Mubarak var tvungen att ha den stängd och den nuvarande USA-stödda militärjuntan håller den stängd.

   Ja Hizbollah blev ju terrorstämplade av USA och EU när de förklarade krig mot ISIL. ISIL:s huvudmotståndare är Syriska armén, striderna mot kurder och mot Irakiska armén är småsaker i förhållande till det huvudsakliga kriget mot Syriska armén.
   Nu är det ju en myt. Men de polska patrioterna slogs ju på nazisternas sida och upproret i Warszawa leddes av kommunister. Sedan ockuperades ju inte polen efter kriget, utan tvärtom var det ju Polen som ockuperade delar av Tyskland.

   Svara
 45. Grodan Boll

   /  02/04/2015

  Inti Chavez Perez skriver ännu en halvfullständig artikel.
  Rapporteringen om Marcus Birros lunch blir logisk ifall den sätts i sitt sammanhang. Så om man kan insinuera att någon publik person skulle kunna tänka sig att att gå över till SD så får man mobba vederbörande sönder och samman… i yttrandefrihetens namn? Låter som god journalistik, demokrati och rimliga proportioner.

  Svara
 1. Antirasister och feminister i jakt på Marcus Birro « Avpixlat
 2. I Sverige är vi ju så humana… | Cattasbubbla - Just read it !
 3. Åsiktsfascismen i Sverige (angående Marcus Birros uteslutning)
 4. #Birrogate: Ett kräk är ett kräk är journalistär den lägsta formen av liv | Genusdebatten
 5. Vuxendagis planeras i Stockholm | WTF?
 6. Hjärndöda texter | WTF?
 7. Politisms nya podd | WTF?
 8. Researchgruppen och Flashback | WTF?
 9. De uteblivna ryggdunkarnas vecka | WTF?
 10. De uteblivna ryggdunkningarnas vecka | WTF?
 11. Det aktuella näthatet | WTF?
 12. Twitters vidriga små hyenor startar drev mot MP-politiker | WTF?
 13. Några bra artiklar | WTF?
 14. När verkligheten knackar på dörren | WTF?
 15. "Jag är Birro!" | hexanmexan
 16. 3-årsjubileum | WTF?
 17. Westerholm bashar Legolas Pettersson till månen tur/retur | hexanmexan
 18. Är det den dramatiska dödsdansen vi ser?: ”Kontext” och sånt | WTF?
 19. Förra vinterns drev mot Birro | WTF?
 20. Lite blandat från 2015 | WTF?
 21. Vem säger vad? | WTF?
 22. Drabbad av hatsvansen! Eller…? | WTF?
 23. Löfvens feministrar | WTF?
 24. Miljöpartiet kan tänka sig att göra Indien, Turkiet och Pakistan sällskap och börja censurera facebook | WTF?
 25. irm vs Lamotte | WTF?
 26. En skam för Sverige! | WTF?
 27. Viktigt meddelande till allmänheten! | WTF?
 28. #FreeAsap – krav från Svenska artister! – Hexanmexan "shake my hand?"

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: