Fritidsgårdar mot terrorism

Nu kan man tro att det är någon form av satir men så är icke fallet, det är Eva Franchell på Aftonbladet som slår ett slag för fritidsgårdar i kampen mot terrorism

fritidsgårdarmotterrorism

Mmm, fritidsgårdar är säkert medlet mot religiösa fanatism…

De får väl anlita Lorrygänget så ordnar de saken? Tänk att de redan på tidigt 1990-tal hade lösningen på 2010-talets stora problem med terror i världen! Vem kunde ana det?

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

28 kommentarer

 1. Jan

   /  02/17/2015

  Eva Franchell är en särskilt usel krönikör. Även med Aftonbladet-mått mätt! Nu är hon dessutom på krigsstigen för jämställdheten på Aftonbladet. Tydligen är inte hundra procent av cheferna på Bladet kvinnor: http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3884377.ece

  Svara
  • 75 kvinnor protesterar för att det inte blir en majoritet kvinnor, trots att de tycker individerna som har blivit utsedda till chefer är bra. 75 kvinnor väljer alltså hellre en kvinna än en manlig individ som de har förtroende för – samtidigt som de hävdar att det är ”män som väljer män”. Projicering absurdum. Jan Helin får ändå vad han förtjänar.

   Svara
   • Att kalla Aftonbladet, en av sveriges mest feministiska tidningar med manshat som stående inslag, för att ha ”manskultur” gör det hela ännu roligare. Som sagt, Jan Helin får vad han förtjänar.

    Svara
  • Svenne

    /  02/17/2015

   Eva Franchell verkar hålla på med så kallad autosatir:)

   Svara
 2. Liten

   /  02/17/2015

  Vi får väl hoppas att de stänger ner de fritidsgårder som är för terrorism.

  Svara
 3. Ornitologer mot terrorism – Vi spanar efter knäppgökar?

  Svara
 4. Det är ju en jättebra idé, då kan ju andra fritidsgårdar vara FÖR terrorism och på det sättet träffar alla ungdomar den typen som har deras egna värderingar… 😉

  Svara
 5. MiT

   /  02/17/2015

  Svara
 6. MiT

   /  02/17/2015

  Svara
 7. Hans Odeberg

   /  02/17/2015

  Beklämmande att ingen tidigare lyckats kläcka detta Columbi ägg.

  Nu ser jag fram emot att försvarsmakten kontaktar Ingvar Kamprad för att få IKEAs hjälp med att fylla ett dussin Hercules-plan med platta paket, som kan fällas i Syrien för att där raskt monteras upp till fritidsgårdar. Raskt tar alla krig och konflikter slut, varpå vi i Sverige kan sluta älta flyktingpolitiken och återgå till viktigare saker, som melodifestivalen.

  Svara
 8. Jan

   /  02/17/2015

  Män för jämställdhet – snacka om femtekolonnare!

  Svara
 9. — Att sätta bocken som trädgårdsmästare (gammalt ordstäv) eller pedofilen som dagbarnvårdare (mer nutida) – och gangsters och droghandlare som ungdomsvårdare…

  ”Måltavla” knuten till Neutrala ungdomsföreningen / Publicerad 20 sep 2013 — http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2050092–maltavla-knuten-till-neutrala-ungdomsforeningen
  ”Den man som kan ha varit måltavla för skotten på Godvädersgatan är knuten till Neutrala ungdomsföreningen.Så sent som förra veckan dömdes han för vapen- och narkotikabrott.
  Det var vid 18-tiden i tisdags som två gärningsmän kom körandes på mopeder och avlossade flera skott precis utanför Neutrala ungdomsföreningens lokaler i Biskopsgården.
  Ingen träffades men kulorna ska enligt polisen ha varit riktade mot en man i 30-årsåldern som stod utanför lokalen tillsammans med en grupp andra.
  Mannen är aktiv i föreningens ungdomsarbete, men från föreningens håll tror man inte på uppgifterna att skotten var riktade mot honom.
  – Jag tror att ***>>> det som hänt är en slump ***<<< . Att han helt enkelt befann sig på fel plats, säger föreningens ordförande Abdiaziz Abdikadir.
  Han dömdes nyligen för brott mot vapenlagen och ringa narkotikabrott som ägt rum månaden innan han började hos er. Hur ser ni på det?
  – Det är ingenting vi känt till. Men det känns väldigt tråkigt och det hade varit bra om vi fått veta om det här från början. Då hade vi kanske kunnat ta en annan väg, säger Abdiaziz Abdikadir.
  Skjutningen kan innebära att det finns en hotbild mot personen som är knuten till er. Är han kvar i er verksamhet nu?
  – Även om vi inte tror att han var måltavlan har vi åtgärdat så att han inte är aktiv hos oss just nu.
  Neutrala ungdomsföreningen höll en presskonferens i förra veckan och den nu utpekade 30-åringen var då med för att berätta om sitt arbete med ungdomarna. /…/
  Enligt Göteborgspolisens underrättelserotel handlar skottlossningarna, något förenklat, om en strid mellan kriminella fraktioner.
  Den ena består av personer från i huvudsak Södra Biskopsgården, som emellanåt kallat sig Vårvädersligan eller Biskop 418.
  I den andra finns personer från Backa, som har understöd av folk från Norra Biskopsgården och Länsmansgården. /…/

  Svara
 10. MiT

   /  02/17/2015

  Svara
 11. MiT

   /  02/17/2015

  Svara
  • Imponerande. Köpenhamnsdåden var delvis Israels fel. Delvis Vilks fel. Och delvis manlighetens fel, vad jag har läst hittills. Antagligen delvis USA:s, kapitalismens, klimatförändringarnas, borgarnas, SD:s och salig Wallenbergs fel också. Man kan klaga på tokvänsterns terrorapologeter, men knappast på deras fantasi. Förutom kanske att den är lite förutsägbar.

   Svara
  • Svenne

    /  02/17/2015

   Vi har hört den förut, av terroristkramare.
   Hur svårt kan det vara att otvetydigt ta avstånd från terrorism?

   Svara
 12. Lite ”orättvist” – det är okej att vara antisemit ifall man har arabiskt ursprung eller rötter i islam – ELLER om man tillhör den nya övermännisko-klassen, dvs kvinnor som är mjölkvita men på något sätt anser sig vara icke-vita, icke-västerländska, icke-privilegierade och med detta Carte Blanche har rätt att vara sexister, antidemokrater, vetenskapsförnekare, motståndare till yttrandefrihet, rasister samt totalt stendumma tokstollar – och få respekt och pengar från betalmedia som snart får se sin grav öppna sig under dem.

  Eftersom de inte tar kritik eller är öppna för saklig debatt, så återstår bara samma metod som när man bekämpar drogkarteller och/eller terrorister – ta bort deras finansiering. Säg upp prenumerationen på tyckar-media förklädda till nyhetsmedia, köp inte lösnummer av boulevardpressen – betala inte! Vägra att stödja dem som är dina fiender! Hela Internet är fullt av information som är helt gratis. Och om möjligt – bojkotta firmor och företag som annonserar i dessa propagandaorgan. Skriv brev till företagen och uppmana dem att sluta annonsera i antidemokratiska medier. Metoden funkar i USA – en mindre grupp fundamentalistiska kristna dikterar vad som får publiceras i media på områden rörande sex, moral, utbildning, religion mm. Detta genom hot om bojkott och lobbyverksamhet.

  Svara
 13. Jan

   /  02/18/2015

  Sveriges Radio tvingas att oförblommerat be om ursäkt för ett liknande övertramp som Jonna Sima gör sig skyldig till på twitter: http://www.dn.se/kultur-noje/sr-ber-om-ursakt-for-fraga-om-judar/

  Svara
 14. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
 15. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
  • Leif

    /  02/18/2015

   ”Vi menar självklart inte att skuldbelägga judar.”
   Det var ju just det intervjuaren gjorde (Var det Li Hellström?).

   Svara
  • Leif

    /  02/18/2015

   ”Vi framförde redaktionens ursäkt i slutet av Studio Etts sändning, men kommer att klippa bort avsnittet från repriserna av sändningen och från vårt sändningsarkiv. Det är en ovanlig åtgärd, men vi vill inte bidra till att formuleringen får vidare spridning.”
   Vilka hycklare!
   ”vill inte bidra till att formuleringen får vidare spridning”
   Läs det i stället så här:
   Vi vill att denna otroliga blamage från vår sida ska glömmas så fort som möjligt.
   Det ärliga hade varit att intervjun hade fått stå kvar i sin helhet i arkivet.

   Svara
 16. Rick

   /  02/18/2015

  Den där reportern från Studie Ett sade bara sådant som är gängse på SR. Olyckligtvis (för SR) råkade motparten vara Israels ambassadör, som garanterat säkert inte spelar med i den svenska mediala burlesken. Man är rädd för reaktionerna utomlands när Sverige för femtielfte gången sätts på pottkanten för antisemitism. Att klippa i arkiven är bara en fråga om att minimera skadan, inte ett utslag av ”soul-searching”.

  Svara
 17. För att vara världens fredligaste religion så har islam världens mest matematiskt osannolika otur att vara inblandat i de flesta vansinnesdåd välden över där helt oskyldiga människor dödas. Stor tur att Genèvekonventionerna och FN:s deklarationer om de mänskliga rättigheterna inte gäller för islamister – för dessa paragrafer finns ju inte med i Koranen eller någon av de otaliga haditherna,

  Svara
 1. De fartblinda | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: