De fartblinda

I spåren efter terrorattentatet i Köpenhamn så har man kunnat läsa den ena märkliga artikeln efter den andra om varför det skedde, den ena mer korkad än den andra. Det är Gudrun Schyman som givetvis säger att det beror på män och manlighet. Det är Ann Heberlein som säger att det är Vilks fel att folk mördas för att hans konst är dålig. Franchell lanserade den ultimata lösningen ”fritidsgårdar”. Alla de här galenskaperna släpps villigt och glatt fram på stora plattformar där de inte möter några besvärliga frågor alls. Ingen har dock sagt att det kanske är islamism som ligger bakom islamistisk terror. Som vanligt… Det värsta hittills stod SR P1 för när de frågade den israeliska ambassadören om antisemitismen beror på judarna själva (ungefär). Hur många har hört media fråga Rashid Musa eller Kitimbwa Sabuni om den så kallade ”islamofobin” (jag skriver sk ”islamofobin” eftersom man tryckt in precis allt som går i det begreppet oavsett vad det är) kanske beror på muslimerna själva? Hur många har hört dem få den frågan? Jag har inte hört det i alla fall… SR P1 åkte på en storm av rättmätiga protester, Sjätte mannen har en instruktionsbok om intervjuteknik, den borde SR ha läst innan…

srp1

srp12

Och så fick de be ödmjukt om ursäkt. Det var väl det minsta man kan begära av dem. Problemet är ju att idéerna finns där och det är ingen tillfällighet. Det är ju ingen fråga som kastas fram bara utan just de tankarna finns ju. Det är folk som hyser sådana tankar och idéer som arbetar på SR, som man vill ha där. Samma gäller även på SVT, man vill ha precis sådana där, direkt efter attentatet i Paris så började man oja sig om ”islamofobin” och om den skulle öka. Judarna, som var de som mördats, gav man i princip fan i helt enkelt, det viktigaste var ”islamofobin”.

Allt det här har lett till att man blivit fartblind, det har ju gått så lätt förut, några enstaka protester på twitter eller facebook är allt som brukar förekomma och de drunknar i vuvuzelorna från dem som tycker att det som pumpas ut 24/7 är jättebra.

Den här gången så drunknade det inte i vuvuzelorna utan det blev tvärtom väldigt högljutt. Kanske det beror på att Köpenhamn är väldigt nära? Kanske det beror på att det bara var en månad sedan ett ännu värre dåd hände i Paris? Hur som så är det fler som protesterat mot idiotin den här gången, det har överröstat vuvuzelorna. Och på SR blev de antagligen chockade, så många gånger som man ursäktat allt som haft med islamism att göra utan att behöva bekymra sig om protester och så bara smäller det till nu.

På aktuellt häromdagen bjöd de in en islamist att diskutera Köpenhamn. Som vanligt i Sverige alltså. Han drog till och med upp korstågen…

Ingen som jag har hört på SR eller sett på SVT har en enda gång vågat säga vad som är problemet. Ingen har alltså vågat säga att det är islamism som är roten till det hela. Om ingen vågar adressera problemet hur ska man då kunna hitta en lösning? Det har ju till och med funnits stolpskott i Sverige som sagt att det finns demokratisk islamism! Allt för att ursäkta. Om man aldrig vågar erkänna att antisemitismen som finns i Sverige till allra största delen är importerad, hur ska man då kunna lösa det?

Nä, i Sverige så ska det letas efter ursäkter till mördandet, till slaktandet, till terrorismen. Jonna Sima får stå som exempel på dumheten

sima

sima1

sima2

sima3

sima4

sima5

sima6

sima7

sima8

sima9

sima10

Jonna Sima är ett typiskt exempel på vilken sorts människor som finns i media och då även på SR och SVT. Så här går tankarna och idéerna, det ska letas ursäkter när folk mördar. Så enkelt är det ju. Så att israels ambassadör får frågan är helt normalt i den världen, det konstiga den här gången var att det blev massiva protester som överröstade idioterna.

De har blivit fartblinda helt enkelt, samma fenomen gäller radikalfeminismen på både SR och SVT. Utan denna fartblindhet hade till exempel ALDRIG Emma Knyckares självmordslista förekommit eftersom det hade funnits folk som sagt stopp i tid.

Den viktigaste kompetensen på SR och SVT har blivit radikalfeminism. Det hade aldrig hänt om de inte varit fartblinda.

Kakan Hermansson hade ALDRIG fått jobb inom media om de inte varit fartblinda.

Det hade aldrig pumpats ut radikalfeministisk propaganda på Lilla Aktuellt om man inte varit fartblind.

Det är samma typ av människor som dominerar på SR och SVT, det har blivit så att det vridna är det normala.

De har blivit fartblinda för att de bara har folk som tycker exakt likadant runtomkring sig.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

88 kommentarer

 1. Så en bombe på bali mot australiere er egentlig et svar på Israel imaginære angrep på islam…..

  Jeg elsker slik logikk.

  Svara
 2. Rick

   /  02/18/2015

  Helst av allt skulle jag vilja skratta år de där korstågshistorierna. För en sisådär 1500 år sedan erövrade muslimerna ett i huvudsak kristet område. Sedan, för en sisådär 1000 år sedan erövrades delar av samma område av kristna och en sisådär tvåhundra år senare var muslimerna tillbaka. Det här är alltså ett motiv till att mörda folk idag.

  Om jag lade mig an med samma sorts resonemang så kunde jag åberopa händelser på vikingatiden för att legitimera brottslighet idag. För tusen år sedan stod striden mellan Olof Skötkonung och Sven Tveskägg. På vems sida står du idag? Denna fråga är följaktligen av helt central betydelse för att förstå mina motiv och handlingar… 🙂

  Svara
  • Svenne

    /  02/18/2015

   För det är alltid nån annans fel…
   För att ta ansvar för sin egen skit finns ju inte på kartan.
   För så länge det finns dumma västerlänningar att lura så fortsätter det, igen och igen.

   Svara
  • Leif

    /  02/18/2015

   @Rick
   Möjligen, möjligen kan liknande resonemang ha åberopats i modern tid (här i Sverige faktiskt), men då av personer som nog de flesta betraktade som fullständigt galna. Och våldsdåd riktade mot människor var det ju inte frågan
   http://www.dagen.se/kyrkbr%C3%A4nnare-%C3om.%A5ngrar-inget-1.265287

   Svara
 3. Leif

   /  02/18/2015

  Salman Rushdies bok om händelserna (skriven under pseudonymen Joseph Anton) i samband med Satansverserna är synnerligen läsvärd. Endast tack vare generösa och hjälpsamma vänner och medmänniskor och en egen god ekonomi lyckades han klara sig under den värsta tiden. I Storbritannien fanns det en hel del journalister, politiker och också förläggare som inte visade sig vara av ”det rätta virket”. Många paralleller till Sverige faktiskt.
  http://www.svd.se/kultur/litteratur/arligt-sjalvportratt-och-stor-litteratur_7513272.svd

  Svara
 4. michael

   /  02/18/2015

  Ja det blir en intressant soppa där kockarna nazister,vänsterextremister och islamister alla är överens om att judar är en viktig ingrediens i den,och tjafset mellan dom endast handlar om hur viktig den är.

  Svara
 5. Trolletplit

   /  02/18/2015

  Så enkelt det är att se dessa dårar utifrån. De är så marinerade av feminism, PK etc att de bara köra på, gaser på med sina teorier, som de stött och blött utan kritik och när väggen kommer förstår de inte.

  Väggen i detta fall är judar. Då får de kritik och deras hjärnor tänker till oj hoppsan så dumt det blev. Vi vet ju att judar ska skuldbelägga. Förlåt.

  Två sekunder senare har de backat och gasar sedan vidare. Att män flägyer till höger och vänster det gör ju inget eftersom män får man skuldbelägga för allt. Så länge de är via.

  Vroom vroom. FemiNazis i natten. Gasa! Gasa!
  (Ja, ordvalet gasa är medvetet)

  Svara
 6. Du är förbannad, det är jag med .
  Förbannad på att man inte förstår att Helena Groll i Studio1 gjorde precis vad som ingår i kulturen på SR och public service.
  Förbannad på att ynkryggarna på SR hänger ut Helena Groll i stället för att säga ”Vi tycker faktiskt så!”.
  Förbannad på en idiot som Jonna SIma som försöker kontextualisera och inte begriper vad det innebär. För henne är det att hitta en ursäkt för sin apologetiska inställning.
  Förbannad på dem som försöker relativisera vad som skett i världshistorien INNAN 1948! Hur bra Hitler och Stormuftin av Jerusalem myste tillsammans under sina möten.
  Ja förbannad att så många ser och ingen gör något mer några bloggare som vi!

  Svara
  • MiT

    /  02/18/2015

   Sorry för att den hamnade i kön. Det är en effekt av MJ:s trixande och jag som vill stoppa det…

   Svara
   • Fuktig

     /  02/18/2015

    Måste bara fråga, är MJ bannad?

    Svara
    • MiT

      /  02/18/2015

     Nä, inte bannad men släpper bara igenom hyfsat normala från honom.

     Svara
     • FINNS det såna? 😛

     • Fuktig

       /  02/19/2015

      Ok, jag tycker inte man ska censurera, även om det han oftast säger är sjukt korkat.

     • MiT

       /  02/19/2015

      Nä det vill jag inte heller, jag har bara blockat LL förut, det är den enda. Jag har haft helt öppna kommentarsfält, inga begränsningar alls för någon utom LL som jag inte släpper igenom någon kommentar från.

      Jag bryr mig inte så mycket om vad kommentarerna handlar om, om de är OT eller OnT. Jag har alltså en väldigt öppen och tillåtande blogg och det är ändå sällan någon som går över gränsen, jag har raderat mindre än 5 kommentarer totalt tror jag av över 42 000!. Så jag anser i alla fall att jag har en väldigt öppen blogg… 😉

      Han har sina konstanta haranger om USA-kramare, han tillskriver alltid andra en massa grejer parat med exempel som inte alls har med saken att göra. Det är alltid ”NI här gillar ju”, ”NI här gillar ju sån terrorism” osv. Skulle jag skriva att himlen är blå och solen gul skulle det komma långa haranger om att det beror på att USA och väst har bombat bort alla andra färger och att det är därför, att ”NI” minsann gillar att terrorister som bombar bort färger ur solen och himlen. Händer något i Köpenhamn som man tycker är förfärligt så kommer han dragandes med USA direkt. Oavsett så är allt alltid USA:s och västs fel. Allt, hela tiden. Har någon skoskav så är det västs fel som har designat skon, går personen barfota och skrapar upp foten så är det också västs fel som bombat sönder de feldesignade skorna. Konstant detta. Jag har fått många mail med önskemål om att helt blocka bort honom men det vill jag inte för han skriver många bra saker också. Han verkar vilja styra innehållet på bloggen genom enveten trollning periodvis.

   • Kan med glädje(sic!) meddela att MJ finns hos mig nu!

    Svara
 7. Anders Senior

   /  02/18/2015

  ”Det är samma typ av människor som dominerar på SR och SVT, det har blivit så att det vridna är det normala.”

  Fundera lite på varför också, hur det har kunnat bli så.
  Hur kommer det sig att bara sådana människor anställs?

  Svara
  • Svenne

    /  02/18/2015

   Ja, hur kunde det bli så här?

   Svara
 8. He he he… fart på engelska… he he he…. god morgon.

  Svara
  • jahaja

    /  02/18/2015

   sr ber om ursäkt, cheferna ber om ursäkt och studio ett ber om ursäkt. alla ber om ursäkt förutom den som sade det och ”ingenstans” nämns det vilken reporter som ställt den plumpa frågan.

   Svara
 9. Klart ingen vill säga något. Alla vet ju hur det gick för Birro…

  Svara
 10. Svenne

   /  02/18/2015

  Det är alltid nån annans fel…

  Svara
 11. I all er ilska så kommer jag med ett stort leende. Förlåt?

  Jag tycker bara det är så ofantligt skönt med syre sen åsiktsbubblan sprack i december. PK-maffian måste vara chockade till förfäran när de möter motstånd nu efter så lång tid de fått stå (mer eller mindre) oemotsagda.

  Svara
  • robjoh

    /  02/18/2015

   Början av december? Vad var det som hände då?

   Svara
   • Jag upplever att det började med Söder (SD) när media i vanlig ordning vrångtolkade hans budskap om judisk och samisk identitet och ställning som minoritetsbefolkning i sverige och de repliker där judar och samer tog Söders parti. Det förstärktes av Inte-min-talman-agerandet och förstärktes ytterligare av #DÖ.

    Svara
  • Sprack o sprack, fick snarare pyspunka så nu gäller det att ligga på så hålet blir större.

   Svara
  • Mattias Borg

    /  02/18/2015

   Haha herregud, Arnstad gör parodi på sig själv! Överdrifterna och ensidigheten; givetvis är det bara SD:are som hotar och bara goda antirasister och feminister som blir utsatta. SD:are och feministkritiker får aldrig hot. Och för Birro var det ju fritt fram att kritisera Islam, inte fick han mängder av hot och hat efter det inte.

   Säkerligen finns det rötägg i SD:s väljarkår som ägnar sig åt hot och trakasserier men håller man sig bara uppdaterad och tänker efter lite blir det ganska självklart att båda sidor ägnar sig åt detta. Den stora skillnaden är väl att mobbare som Virtanen, Zolfagary och Arnstad kan sprida sitt hat offentligt och samtidigt få ryggdunkningar av journalister och politiker medan SD och andra icke önskvärda personer ägnar sig åt det privat för att inte alienera sig själva socialt.

   Detta spär tyvärr på polariseringen något oerhört. Virtanen&Co går längre och längre in i psykosen och tror antagligen att de gör något bra. Vissa personer som kanske endast röstade på SD i protest eller för att minska invandringen kanske blir mer bittra och arga och slutligen fullfjädrade rasister, det är ju det de blir kallade oavsett. Fortgår det här skulle det inte förvåna om mer extrema partier som SvP går framåt. Debattklimatet är så infekterat och helt åt helvete. Tänk om diskussionerna kunde se ut som mellan två goda vänner som inte håller med varandra i en sakfråga; man diskuterar sakligt, börjar förstå den andres åsikter bättre och slutligen kanske man landar i en kompromiss som båda är nöjda med, eller så har man åtminstone större förståelse för hur en åsiktsmotståndare tänker.

   Om det ändå var det debatterna/diskussionerna gick ut på, att man respektfullt lyssnar på varandras argument för att försöka förstå, ge varandra perspektiv och i allra bästa fall hitta en gemensam lösning. Drömscenariot vore att politiker resonerade så här, det vore en vacker demokrati, men just nu ligger deras fokus på att profitera på att det finns konflikter mellan människor och debatterna består mest av floskler och pajkastning. Man får ha viss förståelse för att det delvis är så det funkar i politiken men journalister och offentliga debattörer skulle kunna bidra till att minska polariseringen och förbättra debattklimatet. Men jag är väl naiv som tror att det är något de skulle kunna vara intresserade av.

   Svara
 12. Björn

   /  02/18/2015

  Jag tycker att det är bra att fartblindheten hos de omnämnda tagit sådana uttryck så att folk mer och mer börjar ifrågasätta. Minns Romsons anti-manstal i somras? Där beskrevs det i efterhand hur till och med manliga journalister blev illa till mods. Kanske börjar pendeln vända tillbaka nu? Kunde vara skönt om ointressanta, obegåvade och lågpresterande gaphalsar (Kakan exempelvis) ersätts med annat icke-extremt folk.

  Svara
  • Jag minns att tillochmed Mona Sahlin kritiserade Romsons ”Talibantalet II” i somras, faktiskt den första av alla som gjorde det, för hon gjorde det omedelbart i TV när hon och några till satt och snackade om talet direkt efteråt.
   Likväl blev Romson vice statsminister bara några månader därpå, så jag har inga större förhoppningar på att pendeln svänger än på ett tag…

   Svara
 13. Jan

   /  02/18/2015

  En till terrorist-apologet. Här På Aftonbladet kultur (-marxism…) : http://www.aftonbladet.se/kultur/article20334771.ab

  Svara
 14. MiT

   /  02/18/2015

  ”Lars Vilks konstprojekt har imploderat”
  http://www.vk.se/1387976/lars-vilks-konstprojekt-har-imploderat

  Svara
  • Rick

    /  02/18/2015

   Den där tomten på VK tycker alltså att Vilks borde bli åtalad. Förstås, hur kom inte jag själv att tänka på det genast! Jag hade fått om bakfoten att det var islamisterna som var de brottsliga… Samtidigt kan vi passa på att åtala judarna också för att de alls existerar. Deras existens är ju bevisligen provokativ för en och annan – och den som provocerar för mycket ska åtalas, skriver VK.

   Svara
   • Jo men eftersom det är judendomen som står till grund för både kristendomen och islam, så är det ju såklart också judendomen som ligger bakom ALLA brott någon begått som varit jude, kristen eller muslim förstår du väl! 🙂

    Svara
 15. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
  • Hahaha, det där var roligast idag! 🙂 Jag är visserligen liberalist och tycker man ska få förstöra sin kropp med tobak ifall man vill göra det, men det ser komiskt ut när någon romantiserar sådant som rökning. Prata om att ”känna livet” när det egentligen handlar om att FÖRSTÖRA livet- dö mycket tidigare än man behöver och sannolikt tämligen plågsamt.

   Svara
 16. MiT

   /  02/18/2015

  Ser att Carina Milde, en radikalfeminist, har skrivit under den här
  http://www.journalisten.se/debatt/hjalp-oss-forsvara-den-tecknade-satiren
  hon var en av de som man kan höra på inspelningarna från det feministiska mötet i Norrköping som Annelie besökte för snart ett år sedan och som slutade med att det hetsades mot henne i en sluten facebookgrupp.
  Inspelningarna finns i det andra inlägget
  https://toklandet.wordpress.com/feministsekten/

  Svara
  • Oj!!! Hon var verkligen i sitt esse på det mötet. Hon som pratade om ”den där jävla Pär Ström” mm och som initierade hela panelen att säga ”Block”, ”Troll” och demonstrativt ignorera mig när jag räckte upp handen och ville ställa en enkel och tämligen okontroversiell fråga. Något mer absurt har jag nog inte varit med om. Så hon försvarar yttrandefriheten? LOL!

   Svara
 17. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
 18. Leif

   /  02/18/2015

  Brev från Tyskland till Lars Vilks c/o Nerikes Allehanda enligt SR Ekot. Polisens bombgrupp på väg.

  Svara
 19. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
 20. MiT

   /  02/18/2015

  ”Patriarkatet anpassar sig till varje samhälle”
  https://archive.today/4JHGq

  Svara
  • Trolletplit

    /  02/18/2015

   Patriarkatet är som en kameleont… Tycker Bilan.
   Det är gud också.
   Kanske det är Kamelonten som är Gud.
   Hu. Vad lurigt det blir med religiösa feminister. Bäst att lyda dem som är så smarta.

   Svara
 21. MiT

   /  02/18/2015

  ”Josephi: ”Judefrågan i P1 var inget misstag””
  http://www.expressen.se/kultur/josephi-judefragan-i-p1-var-inget-misstag/

  Svara
 22. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
  • Jonte

    /  02/18/2015

   Den där grafen jämför väl muslimer med kristna/ateister? Finns ju fortfarande gott om invandrare som inte är muslimer. Lite förvånande att kristna är mindre antisemitiska än ickereligiösa

   Den kristna antisemitismen har ju tack och lov sjunkit dramatiskt sedan tiden efter andra världskriget medan den muslimska bara har ökat sen dess. Ingen som inte lever med huvudet i sanden kan ju ha missat det.

   Svara
  • Svenne

    /  02/18/2015

   Josåatte, de e ju svennar som är rassar…
   Typ.

   Svara
 23. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
 24. Svenne

   /  02/18/2015

  Det känns tryggt…

  Svara
 25. Svenne

   /  02/18/2015

  En sån parlör vill jag ha, finns den på bokus.com?

  Så man förstår vad de ansvariga politikerna säger och håller på med…

  Svara
 26. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
  • Svenne

    /  02/18/2015

   Veronika Palm gillar olika måttstockar. Verkar vara en epidemi.

   Svara
  • Pelle2

    /  02/19/2015

   Det räcker så bra om du hade vett nog att skämmas för dina egna nedsättande uttalande om män och att du som kvinna med en månadslön på omkring 70000 tjänar sämre än män.Men det är väl ingen risk att du gör det ..

   Svara
 27. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
 28. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
  • Intenso

    /  02/18/2015

   Där var det fantamej en lågpannad jävel.

   Svara
  • Svenne

    /  02/19/2015

   Sossarna har gjort det förut…

   (Samlingsregeringen under 2VK leddes av sossarna)

   Svara
  • Pelle2

    /  02/19/2015

   Så att göra ett program om islamister som krigar för Is är att ge islamofober vatten på sin kvarn ? Man skal alltså låsas som att sådant inte sker för att det gör Bulaale ledsen?

   Svara
   • Pelle2

     /  02/19/2015

    skall och låtsas skulle det naturligtvis ha stått.Borde gå att redigera sina inlägg som sagt var…

    Svara
 29. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
  • Vad är det för Breivikare som lägger ut sånt där skit?
   Ooooops, det var visst mitt eget twitter…

   Svara
  • Anders

    /  02/19/2015

   Tå saker. Hon vill pedagogiskt förklara för män, men om män förklara något är det ”mansplaining”. Dubbelmoral i kubik.
   En radikalfeminist anklagar män för att inte ha humor? Moahahahaha! Oh the irony.

   Svara
   • anonymiserad

     /  02/19/2015

    fast hon blir ju ganska så ”sågad” av ”sina egna” Vi behöver med andra ord inte anstränga oss speciellt hårt och det börjar faktiskt bli mer och mer vanligt att dessa..(jag använder inte ordet feminister)blir sågade av de egna leden.
    Bra. moving on.
    Next Question

    För övrigt tycker jag att gravatar.com är riktigt riktigt dåliga dumma enfaldiga och elaka människor!varför undrar ni?jo för att min avatar ser liite ut som en svastika om man dricker tillräckligt mycket vin och kisar.
    Så med andra ord om ni ska anmäla nån för hets mot folkgrupp så är det alltså inte mitt ansvar utan det är gravatar.com som har tvingat mig att använda den bilden.

    Svara
  • Pelle2

    /  02/19/2015

   Allas vår feminist Lady Dahmer skrev följande fina feministiska kommentar:
   ”Tror ej du ska hoppas på för mycket, män är nämligen totalt dumma i huvudet. Tyvärr” Undrar om det gäller hennes man också eller är han det gyllene undantaget ? Skulle annars vara kul att höra när LD säger till sin man varje dag att han är totalt dum i huvudet :-). Fast det är väl i och för sig en förutsättning att man är dum i huvudet för att vilja bilda familj med LD…
   Hej Blekk visar ju också att radikalfeministerna är helt dumma i huvudet.Hon menar att män tystar ner kvinnor som har åsikter och kallar dom för nedsättande saker. Själv har hon och hennes radikalfeministiska vänner inget problem med att prata nedsättande om vita män men det skall vi bara acceptera. Om vi opponerar oss så kallas vi kränkta och uppmanas att hålla käften.. Dubbelmoralen är som sagt var lysande i hennes kretsar

   Svara
 30. Jan

   /  02/18/2015

  Ytterligare en dhimmi på det kulturmarxistiska Aftonbladet, chefredaktören Karin Pettersson, har nu kommit på att det ska resas en staty mot nazismen. Hon anser att det är högerextremismen som ligger bakom det ökande hotet mot judar i Sverige. Snacka om spinning….. http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article20338109.ab

  Svara
 31. MiT

   /  02/18/2015

  Svara
 32. MiT

   /  02/19/2015

  ISIS senaste rekryteringsvideo, något omgjord för att reta dem lite antar jag… ;-P
  http://www.liveleak.com/view?i=f08_1424123423

  Svara
 33. Det börjar klarna – Förintelsen berodde på judarnas nazifobi!

  Svara
 34. /Har fallet vare uppe med miljöpartisten i Borås som åkte dit för sexköp trots han profilerat sig speciellt i dessa frågor? Men han kanske fick monopol-kortet ‘detta kort skyddar dig’ pga hans invandrarbakgrund?

  Svara
 35. Original-quislingen var brun, en norrman som bytte från kommunism till nazism. Hela kalla kriget vimlade av röda quislingar. Nu har vi gröna quislingar som slickar islamismen, och rosa quislingar som vill styra in oss i en värld skapad av en sinnessjuk Barbie.

  Svara
 36. anonymiserad

   /  02/19/2015

  Fartblinda eller så.. det Skulle ju kunna vara så att människ..fåren håller på att vakna..?hoppashoppashoppas.

  Svara
 37. Anders Senior

   /  02/19/2015

  Lyssnade idag på det aktuella programmet i P1 på väg hem, där de lismande ålade sig på marken och bad om ursäkt åt både höger och vänster och lite till gällande detta.

  Kontentan av deras ursäkter var att de nu lärt sig att det inte är ok att kollektivt skuldbelägga judar och muslimer.

  Undrar när dessa rikspuckon tänker dra lärdomen att det inte är okej att kollektivt skuldbelägga svenska män heller? Eller någon annan samhällsgrupp?

  Svara
 38. JohanIII

   /  03/09/2015

  Den där länken till intervjuteknik är åt skogen (404 – hittas inte). Ska vara:
  http://www.6mannen.se/intervjuteknik

  Svara
 1. Kontextualiserad antisemitism . | snurrigtdotcom
 2. Den vanliga svenske ungdomen Adam | WTF?
 3. SVT goes full rasbiologi | WTF?
 4. En tweet från gårdagen | WTF?
 5. Stort eller litet problem? | WTF?
 6. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: