Vilka pissar de på?

När feminister är igång med sina spyor mot män så försvarar de det med att det är ”strukturerna” de är emot. Matilda på smurfheter24 skriver att det är jättejobbigt att vara feminist när hon samtidigt jämför vilken kvinna som helst med männen som är elitens elit. Att jämföra den vanliga mannen med elitens elit bland män är inte så intressant. Vilka pissar hon på då från sin position med en ganska stor plattform, dessutom är hon snart på Aftonbladet? Jo hon, den privilegierade kvinnan med jättestor plattform, pissar på alla män som inte är elitens elit, alla män som inte är framgångsrika och mäktiga. Det är väl minst 99 procent av alla män gissar jag. Dem pissar hon på eftersom hon förutsätter att alla män har samma makt.

När SVT håller på med rasbiologi och letar förhatliga vita i bolagsstyrelser så utgår de från maktperspektivet, finns många vita män där så måste det betyda att alla vita män besitter stor makt. Hur många procent av Sveriges vita befolkning som också är män handlar det om? Är väl knappt mätbart antar jag. Men enligt SVT så innebär dessa mycket få män, alltså återigen elitens elit, att samtliga män i Sverige har denna makt. Det gör att SVT pissar på alla som inte har just den makten och det inflytandet.

När Irena Pozar som då också var på smurfheter24 men nu är på Expressen ville lägga en feministisk analys av dokumentären med Zlatan så jämförde hon vilken kvinna som helst med Zlatan och landade i att det var orättvist att inte fler kvinnor var med i dokumentären, det vill säga alla män förutsätts vara lika inflytelserika och ha lika mycket makt som Zlatan, det var därför de var med. Sådan är ju den feministiska analysen? Hon pissar på alla män som inte är lika framgångsrika som Zlatan för det är elitens elit man jämför med hela tiden.

Det här var bara tre exempel, jag kan säkert plocka fram 100 till ganska snabbt med liknande. Men varför detta nu då, det här är ju inga nyheter? Jo, smurfheter24 har en artikel om en man som är ett typexempel på just en man som de vanligtvis brukar pissa på när de håller på med sina jämförelser med elitens elit.

B_WK5_3UwAAfrfN

Det är alltså män som den här som smurfheter24 och andra feminister pissar på när de hela tiden jämför med elitens elit. Visst ser han alldeles otroligt mäktig ut? Han riktigt utstrålar makt och framgång? Han är en vit man, ni vet de som besitter så mycket makt att man alltid sparkar uppåt på dem? En vanlig vit man ska ju givetvis alltid jämföras med Bill Gates, Ingvar Kamprad eller Zlatan. Har de makt så har alla vita män samma makt och inflytande enligt Sveriges feminister.

Det krävs inte mycket tankeverksamhet för att inse att feministerna faktiskt pissar på alla vanliga män när de går loss och pratar om ”vita män”. Det är män som på bilden ovan de konstant pissar på från sina höga torn.

Hur många av gnällfeministerna vill byta plats med den mannen? Vill Matilda på smurfheter24 byta med honom? Någon annan?

Han är ingen ovanlig vit man, ganska vanlig faktiskt. Eller jo, han är nog lite tjockare än genomsnittet även för att vara USA men det är nog också allt.

Men nu duger det för smurfheter24 att köra en ögonvätare för att dra klick, först så pissar de konstant på exakt samma typ av människa 27/7 året om för att sen helt plötsligt ha en tyckasyndom-artikel.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

35 kommentarer

 1. Människor beter sig båda underligt och vidrigt när de är höga på religion, och mycket vidrigare än när den feministiska pipan går runt blir det nog inte här på hemmaplan.

  Svara
 2. MiT

   /  03/06/2015

  Gert Gelotte, han som slutade på GP när de fick Teodorescu som ny chef över ledarredaktionen, har skrivit ett svar i det här inlägget. Det riktigt osar omogen fjortis om honom…
  http://ulfbjereld.blogspot.se/2015/03/finns-det-hopp-om-gps-ledarredaktion.html

  Svara
  • Pelle2

    /  03/06/2015

   Tror nog att Alice T är glad att slippa den tomten….

   Svara
 3. Gorby

   /  03/06/2015

  Erik Hörstadius går all in på TV4 morgon:
  ””Män kommer alltid jobba lite, lite hårdare och ta lite större risker i sina karriärer och strunta i sina barn lite, lite mer” – där har vi förklaringen till varför Sverige aldrig kommer att få jämställda ledningsgrupper.”

  http://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/jämställdhet-kommer-aldrig-hända-här-hävdar-han-att-kvinnor-jobbar-mindre-och-är-fegare/vi-BBijqwP

  Roligt att se övriga medverkandes respons på detta…

  Naturligtvis replikerar Smurfheter24 och Matilda Andersson direkt…
  http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/791522-nej-man-kommer-inte-alltid-att-jobba-lite-lite-hardare-an-kvinnor

  Svara
  • Pelle2

    /  03/06/2015

   Lyssnade på det lite grann och det var kul att hör när Jenny Strömstedt fick blodstörtning och helst hade velat strypa Hörstadius.Hon började direkt prata om hur mycket mera kvinnor jobbar obetalt i hemmet. Hon förstår inte ens att det inte är en merit att vara mera hemma än på jobbet.
   Det är inte troligt att en deltidare eller ens en som jobbar 40 timmar/vecka blir vd för ett större företag. Om en kvinna vill bli vd eller något liknande får hon antingen hitta en man som tar hand om marktjänsten eller avstå barn.
   Vi vet ju dock att högpresterande kvinnor inte vill ha lågpresterande män så då blir väl det enda alternativet att avstå från barn om du vill bli toppchef.Undrar hur många kvinnor som är sugna på ett sådant val ?

   Fast radikalfeministerna hoppas väl som vanligt på att de skall kunna äta kakan och ha den kvar..

   Svara
  • MiT

    /  03/06/2015

   Matilda Andersson har klart stora problem med äldre män, hon försitter inte en chans att försöka nedvärdera dem som är äldre och män. Nu är det en ”gubbtyckare”…

   Svara
 4. MiT

   /  03/06/2015

  Svara
 5. MiT

   /  03/06/2015

  Svara
  • Liten

    /  03/06/2015

   Jobbigt med demokrati och det fria ordet, jobbigt som fan.

   Jag vet inte vem Agnes Stuber är, jag vet inte vem Ayman Osamn är, jag har aldrig hört talas om Fokus Redaktion förut innan detta.

   Men vad jag nu vet att det finns de som tycker att det är jobbigt att någon skriver om dem som de förmodligen inte håller med om. Ibland blir det obekvämt.

   Egentligen visste jag redan detta men det är kul att se det tydligt skrivit av de det berör.

   Svara
  • Mallemattias

    /  03/06/2015

   Frågande till en artikel hon inte läst? Dessutom gillar de väl när folk ”hängs ut”?

   Svara
 6. LD hade visst rätt när hon skapade taggen #smalaförtrycker

  Men kanske vill de bara tillämpa enormkritik?

  Svara
  • Fuktig

    /  03/07/2015

   känns som om det är dags att se om vi kan få #enormkritik att trenda

   Svara
 7. Soundtrack

   /  03/07/2015

  Ja verkligen konstigt att dom inte fokuserade på Zlatans alla kvinnliga motståndare som han mött. Eller alla kvinnliga tränare han haft genom åren, helt sjukt. Men att radikalfeminsterna hatar Zlatan är ju inget nytt. Sveriges största idrottsman verkar inte ens vara feminist helt sjukt ju. Han har dessutom uttalat att herrfotboll är bättre än damfotboll. Snacka om mossigt och gubbigt. Hallåååååå! trodde vi hade kommit längre 2015. Säger som Stefan Löfven Ner med patriarkatet!!!

  Svara
 8. MiT

   /  03/07/2015

  Svara
 9. MiT

   /  03/07/2015

  Svara
 10. MiT

   /  03/07/2015

  ”LISTA: Ett urval av incidenterna på Värner Rydénskolan”
  http://www.sydsvenskan.se/malmo/slag-och-hot-dag-efter-dag/

  Svara
 11. MiT

   /  03/07/2015

  Svara
 12. MiT

   /  03/07/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  03/07/2015

   Hörde det där på p3 nyheter igår.Dom gottade sig åt det ordentligt.Det verkar som om dom laddar stenhårt inför internationella kvinnodagen.Hela gårdagens nyhetsförmedling svämmade över av feministiskt vinklade rapporter.

   Svara
  • Blir intressant att se om det tas upp av författningsdomstolen. Verkar korkat att göra ingrepp i den fria äganderätten på det sätt som görs och det i ett mycket litet antal företag. Spyr på monumentfeministerna.

   Svara
  • Nja, detta är väl inte första gången direkt. Tyskland införde kvoter på hur många judar som fick finnas i bolagen på 1930 talet.

   Svara
 13. Lasse

   /  03/07/2015

  Men måste du pissa hela tiden? Det finns synonymer eller andra uttryck.

  Svara
 14. Anders Senior

   /  03/07/2015

  Vad sägs om denna då?
  Och dess fullständiga brist på självinsikt!

  ”– Det är ett faktum: vi är genusskadade. Människor som är underordnade och som känner skam för att de är underordnade blir sällan generösa och storsinta. Sanningen är väldigt sorglig. Jag är inte biologist men till och med kroppen formas av miljön; det innebär att kvinnors synapser i hjärnan inte har fått röra sig lika fritt och vilt. Det är som lindade flickfötter som senare inte kan springa. Varför pratar vi inte mer om genusskador?”

  ”Yvonne Hirdman menar att hennes bok ”Att lägga livet tillrätta”, som hon skrev i samband med utredningen – om social ingenjörskonst, om viljan att bygga bort smärta och kaos med kostråd och institutioner – har vantolkats.”

  ”– Jag placerades i en nyliberal kontext. Jag hoppades på ett samtal om rationalismens gränser – hur mycket kan politiken styra och kontrollera tillvaron? I stället användes mitt arbete för att visa på dold, snuskig och nästan nazianstruken sida av socialdemokratin. Jag har anklagats för nedmonteringen av folkhemmet. Jag har på alla sätt försökt göra bot.”

  http://www.dn.se/dnbok/yvonne-hirdman-kvinnors-hjarnor-har-inte-fatt-rora-sig-fritt-och-vilt/

  Detta är som jag tolkar det erkännande av social ingenjörskonst, att det är legitimt så länge ”den goda” sidan ägnar sig åt det.

  Insikten att det är fullständigt förkastligt oavsett vem som gör det verkar inte alls ha nått fram…..

  Svara
  • Anders Senior

    /  03/07/2015

   Jag får även intrycket av en väldigt bitter kvinna som gärna vill skylla sina egna dåliga livsval på andra, typ ”patriarkatet” och ”strukturer”

   Svara
  • För normalt funtade människor är texter som den ovan helt sjuk, otroligt korkad eller till och med ett totalt hjärnsläpp. Men det finns alltså människor som sitter hemma på kammaren och tänker tankar som är så långt från verkligheten man kan komma och de tycker de har ett osedvanligt gott förnuft. Vi tycker de borde spärras in på psyket. Har det alltid varit såhär?

   Svara
  • På den tiden flickors fötter lindades i Kina, kastrerade man pojkar som skulle tjänstgöra vid hovet..

   Svara
 15. MiT

   /  03/07/2015

  WTF? 40 000 tjänstemän? Att de är korrumperade är inte samma nyhet 😉

  Svara
 1. Politiskt Pissande | Löjesguiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: