Fritöser mot folkgrupp

Moskébranden i Eskilstuna visade sig enligt polisen bero på en fritös. Jäklar vad synd för alla som omedelbart gick ut och sa att det var ett attentat. Som till exempel Alice Bah Khunke, hon gick direkt ut och pratade om angrepp mot grundlagen, även Ygeman ville lufta sina åsikter om branden

fritösermotfolkgrupp

Det var väl även fritösbranden som var skälet till att Bah Kuhnke kom på den briljanta idén att befolkningen i Sverige skulle undervisas i islam och bjöd in rena islamistförsvarare…

fritösermotfolkgrupp1

Morgan Johansson ville inte vara sämre han heller utan slog på den stora trumman.

fritösermotfolkgrupp2

Fridolin har ett tungt jobb framför sig, att fundera ut hur man redan i skolan ska kunna motverka de islamofobiska hatarfritöserna!

fritösermotfolkgrupp3

Sjöstedt tycker att det är ett uppenbart försök till mordbrand från de islamofoba fritöserna och att polisen måste fokusera mer på just hatbrott med religiösa förtecken, ungefär det som den islamofobiska fritösen stod för!

fritösermotfolkgrupp4

Beatrice Ask säger att det är ett hot mot det öppna samhället! Och nu är det ju tur att man fått tag på den skyldiga så inga islamofobiska fritöser går runt på gatorna som vanliga fritöser!

fritösermotfolkgrupp5

Erik Ullenhag lägger i alla fall in ett ”om” i början innan han går loss.

Så branden i moskén leder till att kulturministern bjuder in islamistförsvarare, att politiker nästan slåss om att få utrymme i media för att berätta för alla hur mycket de avskyr islamofobiska brott och att gå i fackeltåg. Ja till och med statsministern deltar i kriget, som det nu visade sig, mot en fritös…. Och så vidare.

Allt detta alltså orsakat av en fritös och mediekåta politiker som står på rad för att samla godhetspoäng bara för att de såg vad de ville se i stället för att låta polisen sköta utredningen om vad som hänt i lugn och ro. Det ville varken media eller politiker göra för det var bråttom med att basunera ut hur goda och fina människor de är, bråttom att utnyttja tillfället när så många poäng fanns att samla!

Vad kan politiker dra för lärdom av detta? Jo, uttala dig inte om du inte vet även om det är ett väldigt frestande tillfälle att samla godhetspoäng. Det kan komma tillbaka och bita dig i röven om du hade fel…

Sen kan polisen och andra fundera över varför vissa var så väldigt angelägna om att det skulle vara ett attentat, det var ju till och med vittnen som hade sett någon smyga omkring med en flaska i handen

Jag för min del tycker det var bra att det INTE var ett attentat utan ”bara” en fritös!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

52 kommentarer

 1. jaan väärt

   /  03/09/2015

  jag tror Ygeman är felciterad hatbrott skulle vara matbrott

  Svara
 2. Rick

   /  03/09/2015

  Om den där fritösen är ett brott mot de mänskliga rättigheterna, grundlagen, yttrandefriheten och religionsfriheten som företrädare för vår regering säger, så måste jag komma med ett erkännande: I lördags bröt också jag mot alla dessa lagar. En kastrull med ris torrkokade så köket fylldes av rök. Värre än så gick det inte, vilket jag kommer att anföra till mitt försvar när jag står inför FN:s människorättsdomstol.

  Svara
 3. MiT

   /  03/09/2015

  Svara
 4. MiT

   /  03/09/2015

  ”Frågor och svar om Veckans Boss med Alice Teodorescu”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3718&artikel=6112411

  Svara
  • Pelle2

    /  03/10/2015

   Vilken dåre hon är Anne Sseruwagi som fortsätter att försvara Tankesmedjans rasism.
   Undrar om hon skulle skratta lika mycket om någon gjorde en linande ”satir” mot henne ?

   Svara
 5. Dreadlock

   /  03/09/2015

  Det tog endast 74 dagar att lista ut brandorsaken och publicera resultatet. Under tiden har våra politiker mangrant profiterat av händelsen och tävlat om vem som framstår som mest humanistisk, passat på att sjösätta projekt med Islamister och delat ut kängor till ett visst politisk parti.

  Åh…Du sköna nya värld.

  Svara
 6. Blåval Rödval

   /  03/09/2015

  Frågorna är många. Var den ensam eller hade den en hushållsassistent?

  Svara
 7. Blåval Rödval

   /  03/09/2015

  Dessa fritösers åsikter frodas i extremistmiljöer såsom McDonalds, Burger King, Sibylla och Max. Varje dag pågår rekryteringen till självmordsuppdrag i dessa miljöer med löften om obegränsade mängder jungfruolja i livet efter detta. En del är så unga att garantin inte ens har gått ut.

  Too much?

  Svara
 8. Per

   /  03/09/2015

  Vi får inte glömma att alla fritöser har ett kollektivt ansvar för det inträffade hatbrottet. Ej heller får vi glömma det utbredda fenomenet ”fritösers våld mot kvinnor”. Omskolningsläger i Sibirien kanske vore på sin plats – då får vi se hur lätt det är att komma upp i 180 grader…

  Svara
 9. trash

   /  03/09/2015

  Fast fridolin har rätt på en punkt: om en fritös tas ur drift, blir Sverige lite kallare.

  Svara
  • Dreadlock

    /  03/09/2015

   …men den har ju attackerat vår demokrati och öppnat upp de mörkaste kapitlen i mänsklighetens historia. Säger Frippe. Jag är helt bombsäker på att Frippe ´s nästa krav kommer innebära att man skrotar fritöser i skolmiljö. Utifall att.

   Svara
   • MiT

     /  03/09/2015

    Kommer det en fritös till skolan så låser elever in sig på toaletten och gråter

    Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/09/2015

   Det löser han genom att dra igång en kolgrill i Tyskland.

   Svara
  • MiT

    /  03/09/2015

   😀

   Svara
 10. Blåval Rödval

   /  03/09/2015

  Blåval Rödval brinner för dåliga ordvitsar. Men om jag ska vara en smula seriös så anser jag att branden i sig var en stor tragedi för dom drabbade och jag hoppas det ordnar upp sig.

  Svara
 11. MiT

   /  03/09/2015

  Svara
 12. MiT

   /  03/09/2015

  Svara
 13. MiT

   /  03/09/2015

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/09/2015

   Hundra procent av alla fritösrelaterade bränder beror på fritöser. Matematik much?

   Svara
  • Anders Seniorina

    /  03/09/2015

   När några – Uppmuntrade av medias propaganda – manifesterar, demonstrerar och eldar upp sig utan rimliga skäl då är vårt samhälle på farliga vägar.

   Svara
  • ”Rasistjävel” Bra Lars Ohly, 250 godhetspoäng till dig. Det var säkert ”rasistjäveln” Erik som ställde dit fritösen också. Eller så har Kakan rätt och det är polisen som har tuttat eld och skyller på fritösen. Så typiskt manligt att tända eld och sedan skylla på kvinnor, barn och fritöser.

   Svara
  • Vänsterns signum är som vanligt att skrika och gapa utan att tänka sig för. Jävla idioter!

   Svara
 14. MiT

   /  03/09/2015

  Svara
  • Anders Senior

    /  03/09/2015

   Polisen har fått in flera heta tips.

   Svara
 15. Inga fritöser på våra gator

   /  03/09/2015

  Tomma tunnor skramlar mest vilket kan sammanfatta det svenska PK-etablisemanget. Jävla losers!

  Svara
 16. Kommer alla dessa attentatskramare att be ursäkt av oss som inte var med i kören, som var rasister förstås, utan tänkte vänta på utredningen fast den tog sååå lång tid? Eller kanske vi inte brydde oss om det för det brinner ju ganska ofta lite överallt?

  Svara
 17. Jag tror att det är fler än jag som missade dementin. Ska försöka hitta den – stod den längst bak bland bortsprungna hudar och kattungar bortskänkes?

  I Göteborg var det så, att en viss pub var i behov av renovering. Ryktet säger att den ägdes av påstådda kriminella från en ö väster om England. Så en kväll satte någon tankspridd på en hel kastrull med matolja, vred upp plattan på max – och gick hem. Eftersom AVSIKT inte kunde bevisas, så skedde sedan hela renoveringen med försäkringsbolagets pengar.

  Var står det i Koranen om frityrkokning? Man ska ju bara göra som det står i Koranen? Kan det vara i avsnittet om helvetesstraffen?

  Svara
 18. #alla”goda”förtryckerallafritöser.

  (tös, är inte det samma som flicka..? 🙂 )

  Svara
 19. Björn

   /  03/09/2015

  Svara
 20. MiT

   /  03/09/2015

  ”Efter Gamergate: Så ska sexismen i spelvärlden stoppas”
  http://www.svt.se/kultur/efter-gamergate-sa-ska-sexismen-i-spelvarlden-stoppas

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/10/2015

   *Suck*
   Sexism är inte synonymt med kvinnlig nakenhet/sexighet.
   Trevligt att än en gång se mina skattepengar gå till moralpanik. Bra jobbat Vinnova.

   Svara
  • Jag antar att vi ALDRIG får se texten:”Nu ska sexismen i de muslimska länderna stoppas!”
   Man har nämligen LICENS som tillåter sexism om den är en integrerad del av kulturen och/eller religionen. Fast de förnekar ju PKs hycklande opportunister – trots tidningsrubriker som denna: (”Att bli gift mot sin vilja
   Cirka 70 000 ungdomar i åldern 16–25 år upplever att de inte fritt kan välja vem de ska gifta sig med. Av dem är det 8 500 som ofta oroar sig över att inte kunna välja partner.”
   (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är en statlig myndighet.)

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14543853.ab

   ”Jag är bortgift och våldtas varje natt” AB 2012-03-19
   Fatima försvann från sin niondeklass – ett år senare kom sista nödropet från Irak
   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14543853.ab
   ”Tre tonårsflickor försvunna från sina svenska skolklasser – så ser den svarta bilden av heders­våldet ut.
   En av dem är tvångsgift och våldtas varje natt i Irak. Var de två andra befinner sig är det ingen som vet.
   Detta är historien om Fati­ma, 19, Sara, 15, och Yasmin, 15.
   De blev för svenska – självständiga och ifrågasättande. Hotade att dra skam över föräldrarna, solka familjens heder. Därför ­måste de återföras till Irak.”

   ”Efter bara sex dagar i familjehemmet kom fyra män beväpnade med yxor och pistoler och förde bort henne, uppger en källa för Aftonbladet. Sedan dess är ­fadern anhållen i sin från­varo och familjens lägenhet står övergiven.”
   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14543853.ab

   ”_Kvinnor_ håller liv i grym sedvänja //// Oftast är det _kvinnor_ som vill att döttrarna ska könsstympas, berättar Bam Björling på Kvinnoforum, som länge arbetat mot sedvänjan. _Männen_ som de frågat _är emot ingreppet_. ”Det finns förtvivlade män som frågar vad de ska göra, de vill inte att flickebarnet ska plågas men att de inte kan gå emot hustrun. Det här möter vi även i Sverige, säger Bam Björling.”

   Nu kämpar hon mot könsstympningen // Hon berättar om dagen när hennes mamma och flera andra kvinnor hjälptes åt att skära bort klitoris och blygdläppar på henne.

   – Den dagen ändrade hela mitt liv. Jag var bara nio år gammal blev kvinna istället. Jag var en sportig tjej, men dagen efter blev jag någon annan person berättar hon. // 1992 blev Ifrah bortgift med en man som bodde i Sverige. När en könsstympad och igensydd kvinna gifter sig måste hon sprättas upp och det sker antingen genom att mannen öppnar henne innan första samlaget eller att kvinnliga släktingar gör det efter att ha kontrollerat att kvinnan är oskuld. Ifrah hade tur och fick göra det på en vårdcentral i Sverige. Att ha sex gör fruktansvärt ont – speciellt i början – men problemen stannar inte vid sexlivet. De flesta har också urinläckage och livslång och konstant smärta som beror på att viktiga nerver är avskurna //
   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2345&artikel=4110853

   Det mest skrämmande är att kvinnor från dessa länder könsstympas här i Sverige och att de som beivrar detta, exempelvis Nyamko Sabuni, blir utpekade som rasister och främlingsfientliga. Könsstympning är det ultimata exemplet på ett sjukt sexuellt kontrollerande patriarkalt system.
   Mats Dagerlind

   Könsstympning görs för att fjättra kvinnan vid hemmet. En könsstympad kvinna längtar inte efter sex, hon är inte heller otrogen. Könsstympning görs för att mannens njutning skall bli större vid samlag. Han är inte ­intresserad av vad hon känner då hon bara är till för hans ­behov. Kvinnor i Afrika använder örter som gör att underlivet svullnar, allt för att behaga mannen. Så länge de inte själva inser sitt värde som människor och kvinnor så kommer detta att fortsätta.

   Hon berättade då hur förfärligt det var med könsstympningen och avrådde mammorna från att låta göra det på sina döttrar. Mammorna kunde tänka sig att låta bli och ville inte att deras döttrar skulle råka ut för detta, men mormor eller någon äldre kvinnlig släkting ville absolut och då blev det så.

   Kvinnor håller liv i grym sedvänja
   ” Oftast är det kvinnor som vill att döttrarna ska könsstympas, berättar Bam Björling på Kvinnoforum, som länge arbetat mot sedvänjan. Männen som de frågat är emot ingreppet. Somaliska hälsoteamet försöker påverka kvinnor genom att ordna ”homeparties” där hälsa, sex och könsstympning diskuteras.
   – Men vi är inga offer, säger läkaren Amina Ali Yusuf.”
   http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/trender/kvinnor-haller-liv-i-grym-sedvanja_505441.svd

   ”Det är okänt hur många könsstympade flickor och kvinnor det finns i Västernorrland. Men i Sverige beräknas det finnas cirka 38 000 stycken enligt socialstyrelsen. Därför är det viktigt att kunskapen även finns lokalt hos personal som kan tänkas möta de här flickorna och kvinnorna i yrket.” http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6112710

   ”Anmälan om könsstympning var diskriminerande /// Fallet med Uppsala kommuns polisanmälan om en misstänkt könsstympning av en flicka 2004 har nu avgjorts i Högsta domstolen. Den fällande domen i tingsrätten om etnisk diskriminering står fast och kommunen tvingas därför betala skadestånd.// Mats Sandmark, stadsjurist i Uppsala, befarar nu att kommuner inte vågar anmäla misstänkta fall.
   – Vi kan inte längre polisanmäla den här typen av fall eftersom vi då riskerar skadestånd. Min rekommendation är att låta bli och det är helt vansinnigt tycker jag, säger Uppsalas stadsjurist Mats Sandmark.”
   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4198773

   RFSU försvarar könsstympning https://www.flashback.org/t1483204
   För något eller några år sedan ledde en virrhöna på SR ett program, där en kvinna med extremt positiv inställning till könsstympning fick göra propaganda för ingreppet. I en halvtimme. INGEN läkare, sexolog, barnmorska, psykolog eller liknande var inbjuden – inte heller något av alla offer eller någon anhörig.

   Sverige har, liksom många andra länder, anslutit sig till FN:s konvention om barnets rättigheter, och alla typer av kvinnlig könsstympning är förbjudna.

   >>> OBS! Jag har INTE granskat och läst skrifterna! <<<

   RFSU försvarar könsstympning
   https://www.flashback.org/t1483204

   Stympad, klippt eller omskuren?
   Publicerad 2011-03-02 | Uppdaterad 2011-03-17
   Hur man pratar om kvinnlig könsstympning kan ha betydelse för kvinnors sexualitet och självbild. Kontroversiella forskare vill motverka det stigma som kan drabba kvinnor som genomgått könsstympning, och Socialstyrelsen uppmanar till försiktighet med orden.
   http://www.rfsu.se/sv/Sex-och-politik/Ottar/Ottar-rapport/23-2011/Stympad-klippt-eller-omskuren/

   Skriften Kvinnlig könsstympning (sos.se) behöver få erbjudande om att diskutera eventuella operativa åtgärder för att underlätta sexuell njutning.
   http://www.socialstyrelsen.se/publikationer2002/2002-114-77

   Artikel Könsstympning – omskuren tjej (umo.se)
   http://www.umo.se/Kroppen/Tjejers-underliv/Konsstympning—omskuren-tjej/

   Könsstympning av kvinnor (vardguiden.se)
   http://www.vardguiden.se/Tema/Sex-och-samlevnad/Kroppen/Konsstympning-av-kvinnor/

   Manlig omskärelse (vardguiden.se)
   http://www.vardguiden.se/Tema/Sex-och-samlevnad/Kroppen/Manlig-omskarelse/

   Socialstyrelsens utbildningsmaterial: Kvinnlig könsstympning Ett utbildningsmaterial för skola, socialtjänst och hälso- och sjukvård (pdf)

   Klicka för att komma åt 2005-110-4_20051104.pdf

   Socialstyrelsens skrift Kvinnlig könsstympning (pdf)
   Om kvinnlig könsstympning
   http://www.socialstyrelsen.se/publikationer2002/2002-114-77

   RFSU:s idéprogram från 2008
   http://www.rfsu.se/Bildbank/Dokument/RFSU-info/ideprogram_2008.pdf?epslanguage=sv

   Svara
 21. Soundtrack

   /  03/10/2015

  INGA FRITÖSER PÅ VÅRA GATOR!!!!

  Svara
 22. dolf

   /  03/10/2015

  Lås in alla kvinnor i köket eller sängkammaren. En fri tös är ett hett hot mot hela samhället.

  Svara
 23. MiT

   /  03/10/2015

  ”Kvinna blev attackerad av sin dammsugare”
  http://feber.se/pryl/art/320093/kvinna_blev_attackerad_av_sin_/

  Svara
 24. MiT

   /  03/10/2015

  Svara
  • Det samma Dresden som Royal Air Force utplånade på natten mellan 13 och 14 februari 1945 med bombmattor av brandbomber. Staden hade inget militärt intresse, och alla krigsdugliga män var vid fronterna – men 25.000 kvinnor, barn, gamla och sjuka omkom. De flesta kvävdes eller brändes till döds. Författaren Kurt Vonnegut hölls som krigsfånge strax utanför staden, och händelsen bildar stommen i hans roman Slaughterhouse-5 Eftersom hela staden antändes i samma raid, blev hettan så stark att människorna i skyddsrummen kvävdes eller brändes till döds – långsamt.

   Och visst går svunna tider i gen – eller överträffas. IS/ISIS begår fler _sorters_ grymheter än Hitlers SS-trupper. Och de har många fans och följare bland religiösa ungdomar världen över. Fast det räknas inte som nazism, om man mördar och våldtar för ett ”gott syfte”? Om Gud själv har gett Sin tillåtelse?

   Svara
 25. Svenne

   /  03/10/2015

  Svara
 26. Alla dessa PK-opportunister har ganska perfekt åskådliggjort hur lynchningar av oskyldiga människor uppkommer. Men detta är inga obildade rednecks från en efterbliven sydstat som knappast läst mer än Bibeln i sin skolgång – det ska vara den så kallade ELITEN av folket som sysslar med reportage, kommentar och opinionsbildning!

  Jag var frestad att utbrista Gud hjälpe oss alla! Men det står tyvärr klart att Han har åkt på en längre semesterresa till andra galaxer och solsystem.

  Svara
  • Anonymiserad

    /  03/15/2015

   ”Jag var frestad att utbrista Gud hjälpe oss alla! Men det står tyvärr klart att Han har åkt på en längre semesterresa till andra galaxer och solsystem.”

   can you blame Him ?

   Svara
 27. The Perfect Man

   /  03/10/2015

  Min fritös är inte bara en fritös, den är VIT också. Kan den bli mer rasistisk… Den är även av märket OBH Nordica. Shit också, vit, nordisk fritös. Jag kan se musikvideon framför mig: Ungefär som Pink Floyds ”Another brick in the wall”, fast istället för marcherande hammare så är det pommes frites som marcherar till ”Horst Wessels lied”.
  🙂

  Svara
 28. P

   /  03/10/2015

  Nu måste vi sansa oss. Vi vet inte hur fritösen mådde när han utförde detta dåd. Uppgifter gör gällande att han hade en tuff uppväxt med en pappa som smet..

  Svara
 29. Benjamin

   /  03/13/2015

  Under tiden i Malmö…
  Pågår de riktiga hatbrotten.
  Mot judar.
  Allt är som vanligt.

  Svara
 30. Anonymiserad

   /  03/15/2015

  Är det någon av dessa ”topppolitiker” som kallade branden för rasism, hets mot grundlagen eller vad dom nu tyckte passade sin agenda, som tagit tillbaka sina uttalanden eller flyter dom bara omkring därute fortfarande?Jag tycker främst att det är ”upprörande och sorgligt” att Jonas Sjöstedt aka reglernagällerförallautommig. kommenterar att branden är anlagd/att det är ett ”uppenbart försök till mordbrand” utan att ha belägg för det.
  Att småpojkar som Fridolin klantar till det kan jag förstå även om jag hade agerat annorlunda men en politiker som spelat så pass många matcher som Sjöstedt borde veta bättre än att öppna käft innan fakta ligger på bordet.

  Jag har förmodligen näthatat å det grövsta nu *näthatat är för övrigt inget ord enligt rättstavningen.
  Robban, fråga mig gärna här,adresserat till mig Anonymiserad så ska jag ställa upp i ditt program och säga precis samma sak.Och så kan vi ha en diskussion. Jag kan dessutom bjuda dig på kaffe.
  Du får gärna ha med Sjöstedt på ett hörn om han ställer upp ,om Fridolin tar illa upp för att jag kallat honom för småpojke och det är det samma som näthat..Då är det tamejfan dags att ni drar in hans lördagsgodis,veckopeng och stanna uppe sent på kvällarna privilegier tills han kan uppföra sig som en duktig pojke.

  Svara
 31. [Ovan pg av mitt %&¤# tangentbord – Har någon tips på perfekta keyboards för skrivande?]

  Senast bud jag hörde var för mins 36 timmar sedan – ”elden tycks ha upstått i en hög av kläder som man lagt på golvet. Elden hade startat utan hjälp av någon brännbar vätska.”

  Så några små jävelungar hade vittjat fickor, hittat tändare, och tuttat på?

  Enda kommentar jag har ft är att måste lättantändliga textilier vara tillåtna? Vi kan ju förbjuda allt annat,

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: