Andres Lokko skriver det självklara!

Den kloka feministen Andres Lokko skriver igår en krönika om Jeremy Clarkson och Top Gear och han kan inte dölja sin besvikelse över att Clarkson, istället för att stå vid skampålen på torget för att han är en vit heterosexuell man, får en massa stöd från de hemska brittiska männen trots att han leder ett program om brummande bilar! Givetvis så ger helt vanliga brittiska vita heterosexuella kränkta män som David Cameron sitt stöd till Clarkson!

lokkoclarkson

Lokko börjar med att, som varje klok feminist bör börja sina alster med, skriva att han hatar män! Så borde givetvis ALLA krönikor, artiklar, ledare och så vidare börja eftersom det viktigaste alltid ska komma först! Han skriver i och för sig att han inte menar alla män utan att bara Jeremy Clarkson väcker Lokkos djupaste förakt och att han inte försöker vinna några snabba feministiska poäng genom att skriva att han hatar män. Så därför skrev han att han hatar män.

Clarkson har ”pösigt obehagliga åsikter” vilket givetvis helt enkelt betyder att han inte har feministiska åsikter! Och åsikter som inte är feministiska måste man ju förbjuda. För jämställdhetens skull!

lokkoclarkson1

Ni ser, när man äntligen försöker göra sig av med den mest rödbrusiga vita heterosexuella mannen som BBC har så blir folk sura! Hur kan det gå så illa? En miljon brölande vita heterosexuella gubbslem, inklusive David Cameron, protesterar! De har verkligen inte utvecklats sen stenåldern på de brittiska öarna.

lokkoclarkson2

Clarkson är rik och har rika och mäktiga vänner och feministisk forskning har ju visat att det betyder att alla män är rika och apmäktiga! Det är viktig feministisk kunskap!

lokkoclarkson3

Nu kom vi fram till det viktigaste, själva pudelns kärna för en riktig feminist, nämligen att Clarkson leder program som män gillar och så kan man ju inte ha det eftersom det finns hela bibliotek av svensk feministisk forskning som visat att sånt som män gillar är skitdåligt! Och det obestridliga beviset presenterar Lokko direkt, det enda som Clarkson gör är att sprida ”lättsam” xenofobi, småputtrig radhusrasism, en rabiat avsky mot alla former av miljöaktivism. För att inte tala om socialister, feminister och vegetarianer. Alltså det enda som vita heterosexuella män gör dagarna i ända. Och eftersom en svensk feminist sagt att det är så är det också sant!

lokkoclarkson4

Skandal att vita heterosexuella män får rösta även om det bara är popularitetsröstningar! Inga vita heterosexuella män borde få rösta om något! Hur ska vi någonsin få det jämställt om de får rösta?

Jag föreslår att vi skickar dit Åsa Romson för att lära de okunniga britterna att de vita heterosexuella medelålders männen som dessutom kör bil jättesnabbt (de äter säkert kött också!) inte ens är människor!

lokkoclarkson5

Och vilken tur att Andres Lokko inte skrev att han hatar män för att vinna några snabba feministiska poäng. Det hade ju varit lätt att tro men nu vet vi ju att det inte alls var så!

MVH

PEPPelina

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

22 kommentarer

 1. Kliv åt sidan och lämna plats för en kvinna Lokko, så det blir jämställt

  Svara
 2. Peter

   /  03/14/2015

  Jag är nog förbannat korkad. Jag förstår inte det här med ”hatar alla män”. Menar dom män i allmänhet (pappa, bröder och andra manliga släktingar) eller är det särskilt utvalda män som får stå som hatobejkt? Vad jag förstått så finns det kvinnliga feminister som är (hör och häpna) gift med en man (eller en kärring med snopp,kanske?). Jag tycker syndom mina barn och barnbarn som ska växa upp i det här antimaskulina Serige. Jag har alltid trott att alla människor är lika. Men nu har jag fått intrycket av att alla människor är lika värda, utom feminister som är mera värda.

  Svara
  • norskgoy

    /  03/14/2015

   Nei nei, det gjelder aldri ens egne. Bare alle andre.

   Svara
 3. Zipper

   /  03/14/2015

  Jag är vegetarian
  Dom flesta har inget problem med det men det händer med jämna mellanrum att folk nästan beskyller en för det som att man gjort något fel pga ens matvanor. Som om man är dum i huvudet som inte äter kött. (Troligen är det fördomar eller dåligt samvete).
  Och bland dom människorna som haft problem med min kost kan jag säga att det är ungefär lika många kvinnor som män.

  Svara
  • MiT

    /  03/14/2015

   Du kan vara lugn, enligt Åsa Romson är man knappt människa om man äter kött så som vegetarian sitter du säkert. Om du inte är en vit heterosexuell man förstås, det trumfar allt annat, är du en sådan så startar du alltid på minus 500 på en skala där man bara kan samla 100 poäng 😉

   Svara
 4. QED

   /  03/14/2015

  Andres Lokko verkar inte ha körkort. Case closed.

  Svara
 5. Jonte

   /  03/14/2015

  Är du kulturjournalist i Stockholm idag så måste du i princip vara radikalfeminist för att behålla både jobb och vänner, Kulturskribenter som ett tag verkade stå emot den radikalfeministiska vågen faller in i ledet en efter en nu senast Bengt Ohlson. Den enda jag kan komma på som fortfarande verkar våga vara något sånär kritisk och självständig är Jonas Thente. Tror tyvärr bara det är en tidsfråga innan han skriver någon floskelkrönika baserad på radikalfeministiska myter han också.

  Andres Lokko har ju aldrig utmärkt sig för sin förmåga stå emot det som är trendigt och inne i kultursvängen, att han anammar radikalfeminismen med hul och hår är inget att förvånas över. Hade han bott i Tyskland år 1933 hade han skrivit krönikor om den judiska världskonspirationen och den ariska rasens överlägsenhet istället

  Svara
 6. Rick

   /  03/14/2015

  Att betala för SvD är som att köpa färdigpackade frukter i en påse bara för att hemma upptäcka att de flesta frukter är ruttna. Och göra det gång efter annan.

  Svara
 7. Kristian

   /  03/14/2015

  Se där, så olika kan man tycka. Jag skrev och tackade Lokko för artikeln. Inte ironiskt.

  Kan hålla med om att han kunde ha uttryckt sig annorlunda om ”alla män” men håller med om Clarkson. Med väldigt små förändringar skulle han nämligen ha kunnat vara en av våra svenska mediafeminister. Föraktet för oliktänkande, mentalt kvardröjande i tonåren, helt ointresserad av konsekvenser av ett förenklat och förråat diskussionsklimat.

  Jag vet inte om ”Last of the Summer Wine” har visats i Sverige, men beskrivningen av de två programmen sammanfaller ganska väl.
  http://www.newsbiscuit.com/2011/04/08/top-gear-producers-angrily-deny-any-resemblance-to-last-of-the-summer-wine/
  ”Our programme features three old gits, at odds with the modern world, who react to their powerlessness by retreating into a second childhood. ”

  Svara
  • ” Föraktet för oliktänkande, mentalt kvardröjande i tonåren, helt ointresserad av konsekvenser av ett förenklat och förråat diskussionsklimat.” Är det vänstern och miljömupparna du beskriver?
   Jag tyckte det var underbart befriande att se Top Gear. De vågade skämta om sånt som är helt tabu i Sverige. Här säger ingen nåt offentligt utan att först ha kört det genom PK-rastret.

   Svara
   • Kristian

     /  03/14/2015

    Ja, de också.

    Det ser säkert annorlunda från svensk horisont än här i Storbrittannien där det är svårare att skilja personen från programmet. Gissar att många utanför sverige skulle tycka att en del feministisk ”satir” är toppen. ”Klippa kuken” är väl bara ett befriande skämt? (Alternativt en vardaglig händelse, som i Thailand.)

    Steve Coogan skrev för några år sedan (förra större skandalen, alltså) om ”grabbarna”.
    http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2011/feb/05/top-gear-offensive-steve-coogan
    ‘ But this time, I’ve had enough of the regular defence you tend to hear – the tired line that it’s ”just a laugh”, a bit of ”harmless fun”.
    […]
    Richard […] reminds you of the squirt at school as he hangs round Clarkson the bully, as if to say, ”I’m with him”. Meanwhile, James May stands at the back holding their coats as they beat up the boy with the stutter.’

    Svara
 8. Herpderp

   /  03/14/2015

  He went full retard, You never go full retard!

  Svara
 9. Mallemattias

   /  03/14/2015

  Det är ett stort problem att det fortfarande finns ett program som inte är helt kastrerat. Dessutom nåt som är mer eller mindre ett rent humorprogram. Fruktansvärt. Dessutom har inte alla som tycker fel tystats, skandal.

  Svara
 10. Starkt reportage om ett problem som drabbar män i stort antal världen över. (Även kvinnor, men troligen mest män)

  http://www.expressen.se/nyheter/kongo-sag-sin-van-do/

  Svara
 11. svenne

   /  03/14/2015

  En fin skalp:)

  Svara
 12. svenne

   /  03/14/2015

  Miljövänligt?

  Svara
 13. svenne

   /  03/14/2015
  Svara
 14. Björn

   /  03/15/2015

  Jag tycker att det ser ut som att Lokko ler på bilden… Eller så gör han inte det. Oavsett så är han en kvinnohatare enligt feministisk forskning!

  Svara
 15. Tomten

   /  03/15/2015

  Problemet för vissa är att Jeremy Clarkson är arbetarklass som har jobbat upp sig till rikedom och status men ändå uttrycker sig som en arbetare. Då är man automatiskt en klassförrädare.

  Svara
 1. Expressen avslöjar: vänliga män som ler är kvinnofientliga sexister | Jämställdhetsfeministerns blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: