FLASH: Zara Larsson andas själv, exklusivt på nyheter24!

Har inte framför allt nyheter24 löjliga idoldyrkan av Zara Larsson passerat anständighetens gränser snart? Nu senast igår såg det ut så här

zaralarsson

Jaha, hon har lagt upp en bild på sina bröst vad jag förstår? Och några skitungar har uttryckt sig dumt? Jag personligen tycker att det är fullständigt idiotiskt att lägga upp sådana bilder alls, jag lär mina barn att de ska undvika att lägga upp bilder på sig själva överhuvudtaget eftersom man inte vet vad de används till i framtiden. Internet glömmer aldrig. Men hon gör som hon vill naturligtvis. Hon får alltså några taskiga kommentarer och säger det som 99 procent av alla över 14 år fattar och då får hon en hyllningsartikel i nyheter24? Oj vad ”hon slår tillbaka mot hatarna”…

Hon blir kallad ”feministiskt geni” av Lars Lindström på Expressen när hon trär på en kondom på benet. Givetvis finns kondomen med som nummer 1 på nyheter24:s lista över ”11 anledningar till att vi älskar Zara Larsson”…

Det jag ser på alla bilder med Zara Larsson är en väldigt driven 17-åring som är extremt medveten om att hon har ett mycket fördelaktigt utseende att spela på förutom rösten. Dubbel jackpot! Hon poserar på alla bilder jag har sett. Hon använder sitt utseende för att maximera uppmärksamheten och flåsande män på nyheter24 och Expressen går på det direkt men även yngre killar som precis har kommit in i puberteten går igång, kan det bli bättre? Jag ser också en som använder feminismen för att det gynnar henne i karriären eftersom det definitivt inte kostar något att ösa ur sig floskler som lättlurade vill höra utan tvärtom, det gynnar ju henne! Hon är smart som utnyttjar de fördelar hon har för att maximera uppmärksamheten, rösten och utseendet.

Jag har inga problem med att hon utnyttjar de resurser hon har för det är så man måste göra för att lyckas. Det jag har problem med är att hennes utnyttjande av resurserna framställs som något annat, något som är tvärtom mot vad det verkligen är.

Media och Zara Larsson är nästan som när man applåderar pliktskyldigast åt något uppträdande från ett barn, ett uppträdande som egentligen är skitkasst men eftersom man inte kan (eller ska) såra ett litet barn i onödan så jublar man och säger ”Åhh vad bra”. Eller som när man säger ”Åhhhhh, vilken fin bild du har ritat” om det jättefula kluddet som kallas teckning.

Det ska bli intressant att se vad för kille hon skaffar sig sen (om hon gillar killar alltså). Blir det den fula, tunna (eller feta) och fega mesen som gråtande lägger benen på ryggen så fort han får en motgång eller kommer hon att göra som alla andra frasfeminister, välja den (gärna framgångsrika!) vältränade och snygga hunken som inte lipar för minsta lilla?

Det är i handling feminister brukar avslöja sig nämligen, inte i vilka fraser de spottar ut.

********************

AVfM Sverige: ”Förstår du inte att du är priviligierad Svante?

Löjesguiden: ”Feminismens Flagellanter

Politivism: ”Fler röster höjs men feminismen står ännu ohotad

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

40 kommentarer

 1. Jan

   /  03/24/2015

  Någon borde berätta för Zaras föräldrar att lägger deras dotter ut halvnakna bilder på sig själv på internet så kommer kommer folk att kommentera det om det finns möjligheter till det. Alla kommentarer kommer inte att vara uppmuntrande. Så fungerar internet. Det finns fördelar med sådan publicering, men också nackdelar. Jag är säker på att Zara och hennes skivbolag är medvetna om det. Kanske hennes föräldrar också. Om de inte är rakt igenom naiva.

  Svara
 2. Vad jag irriterar mig på är ”Snuskpatrask. Puss på er.”
  Är hon schizofren eller vad fan handlar det om?
  Och sen det där med ”flawless”… vad betyder det på svenska? Jag googlade och hittade ”felfri”. Kunde hon inte skrivit det istället?

  Svara
  • Kristian

    /  03/25/2015

   Typ det ”ultimata” sättet att ”göra skillnad”.

   (Kunde vi inte ha behållit lunarstorm? Då fanns ju all på ett ställe. Det fungerade som livstids karantän ungefär.)

   Svara
 3. Ursäkta en vit, medelålders heterosexuella man som frågar: Vem är Zara Larsson? Orkar inte läsa allt om alla fjantar, bara Lars Lindströms namn (från EXpressen) stack ut från bloggen, honom känner jag nämligen som en superfjant , på samma nivå som stassministern och hans prinsessa MW. Tydligen är såna kvazinyheter som passerar den högt uppsatta ribban hos dagens slaskmedia. Grattis och trevlig resa mot kollaps, Expressen!

  Svara
  • morpheus

    /  03/24/2015

   Hon har ju toppat flera listor så helt okänd är hon inte.

   Svara
  • Tomten

    /  03/24/2015

   Ytterligare ett skäl för mitt beslut att inte lyssna på svenska artister.

   Svara
 4. EE

   /  03/24/2015

  Betänk flickungen är bara 17 år. Om ca lika många år till (eller knappt) har hennes hjärna fått en fullt utvecklad pannlob. Då först kan hon ha ett omdöme och hon kan förutse konsekvenser av sitt handlande (möjligen). Vad gör man när barn leker med elden? Var finns föräldrarna?

  Svara
 5. morpheus

   /  03/24/2015

  Man borde kunna hitta hatkommentarerna på hennes instagram men jag lyckas bara läsa de senaste kommentarerna. Men jag gissar att det är ca en (1) person som har kommenterat hennes bröst och då blev detta ”hat”.

  Svara
 6. Grodan Boll

   /  03/24/2015

  En fjortisfeminist som tycker om att se sig själv i media? Say it’s not so.
  Vidare:

  Det ska bli intressant att se vad för kille hon skaffar sig sen

  …och när ungen kommer, tänker hon satsa 110% på karriären medan hon försörjer gubben där hemma? Frågorna hopar sig. Fördomarna står en så länge för svaren.

  Svara
  • Svenne

    /  03/25/2015

   Ungefär så…

   Svara
 7. Svenne

   /  03/24/2015

  OT: http://www.6mannen.se/morgan-den-medelalders-mannen/
  Romson ger patriarkat-Morgan vad han tål…

  Svara
 8. norskgoy

   /  03/24/2015

  Se på meg, se på meg, se på meg……se nå i hælvete å se på meg da! Men ikke du da. Bare den jeg godkjenner!

  Jeg elsker slik narsissisme.

  Svara
 9. Pelle2

   /  03/24/2015

  Håller med om att det är löjligt vilka hyllningar Zara Larsson får för sina självklara eller radikalfeministiska ställningstaganden.T.ex när hon påstod att många män säger att kondomer är för trånga.Skulle inte tro att det är särskilt många vuxna män eller ens unga pojkar som skulle säga något sådant på allvar.
  Det är ju också lite tramsigt att hon klagar på att hon får starka reaktioner när hon säger att den internationella mansdagen borde skrotas. Vad skulle hon och hennes feministpolare säga om en manlig,svensk artist skulle säga att den internationella kvinnodagen borde skrotas ?
  Inte för att jag tycker att hon förtjänar hat för det uttalandet men jag tycker att hon borde fundera över vad hon skulle tycka om någon vänder på det resonemanget mot kvinnorna.

  Kan ju också tycka att det är konstigt att radikalfeministerna hyllar en feministisk kvinna när hon visar upp sig mer eller mindre naken på bilder men rasar när samma typ av bilder visas upp i andra sammanhang.

  Svara
 10. MiT

   /  03/24/2015

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/24/2015

   Hon har förstått vikten av att inte överdriva och att hålla sig till sanningen.

   Svara
  • morpheus

    /  03/24/2015

   Lite som feminismens syn på kvinnor i arbete alltså.

   Svara
  • Pelle2

    /  03/24/2015

   Japp.klart du är rasist om du tycker att även invandrare skall göra rätt för sig genom att komma i arbete så snabbt som möjligt och om du tycker att de som vill komma in i landet som anhöriginvandrare skall kunna försörja sig…
   Eller skall Johanna och hennes godhetsapostlar till vänner frivilligt stå för försörjningen?
   Det är väl dock som vanligt att någon annan skall betala…
   För det är naturligtvis helt förkastligt att man skall ställa krav på oss människor i kravlöshetens paradis Sverige..

   Svara
  • Michael E

    /  03/24/2015

   Det är den där Johanna Linder som är fascist, men hon är så fanatisk och hjärntvättad att hon inte ens fattar det.

   Svara
 11. Blåval Rödval

   /  03/24/2015

  Människor består av brister.

  Svara
 12. halvgrek

   /  03/24/2015

  Zara L. är ett bra exempel på hur den unga generationen har drabbats av den radikalfeministiska indoktrinering som har rådigt i landet i decennier. Jag tror hon kommer bli mer ihågkommen som en feministisk wannabe än en bra artist.

  Svara
 13. Dreadlock

   /  03/24/2015

  När man besöker http://www.zaralarsson.se/zara/ (Zara´s blogg) så fattar man rätt snabbt att ungefär allt hon håller på med är ren kommers, inklusive karriären som sångerska. Det görs reklam för Behå,sportskor, kläder m.m. dessutom så verkar en hel redaktion typ veckorevyn flyttat in på hennes blogg och ger råd och dåd till målgruppen 12-18 åriga tjejer för mode och skönhet , dessutom har bloggen tonvis med sponsorer.

  En av de mest kommersiella sidorna jag överhuvudtaget varit på. Och det är en 17 åring med hyfsat sångröst som står galjonsfigur. Lycka till Zara. Det är en späd ålder att vara i ständig blickfång och uppmärksamhet.

  http://www.zaralarsson.se/zara/

  Svara
 14. MiT

   /  03/24/2015

  Svara
  • Dreadlock

    /  03/25/2015

   Med en 0,4 poängs skrivning på högskoleprovet, som diskvalificerar från all högre utbildning, så får vi nog dras med högavlönade riksdagskvinnan Palm , med bevisade undermåliga kognitiva färdigheter, och istället acceptera hennes surmulna tweets om kön,ras och identifikation.

   Något annat finns inte på menyn. Det finns helt enkelt ingen närvarande entitet i hjärnan som skulle kunna husera två tankar samtidigt som processar en någorlunda vettig tanke ihop.

   Svara
   • Uhm, nej. Du får fortfarande bli lärare med 0.4. Tror gränsen på vissa ställen går vid 0.1-0.3 något?

    Svara
    • Dreadlock

      /  03/25/2015

     Stämmer faktiskt 🙂 Till vissa högskolor ute i obygden.

     Svara
     • Kristian

       /  03/25/2015

      Helsingfors Universitets lärarprogram har 3000 sökande till 120 platser.

  • Svenne

    /  03/25/2015

   Apropå Veronica Palm…

   Svara
 15. Michael E

   /  03/24/2015

  Hat och hatare; Det är som ordet rasist, som nu totalt har mist sin innebörd och nu används om alla som t.ex. är kritiska till Islam eller massinvandring. På samma sätt så stämplas alla som inte behagar SVT och andra vänster-liberaler som hatare. Så har personerna stämplats och förlorat all heder och ära. Och så behöver man heller inte sakligt bemöta argument. Det är som hämtat från Orwell.

  Svara
 16. Flisan

   /  03/24/2015

  Kära Toklandet! Jag har läst denna blogg ett tag nu utan att ha kommenterat innan. Detta är som en oas i öknen, som en klippa i stormen och som en sans och balans i alla tokigheter. Jag är själv en tjej men jag står knappt ut i detta feministstyrda knasiga land längre. Jag blir både arg och är förtvivlad över hur det har blitt. Jag brukade skratta åt alla galna uttalanden och åsikter men nu känner jag mer uppgivenhet och sorg för det har gått så långt och så många politiker, artister m.m har hoppat på tåget. Hoppas att detta bara är en fluga men jag är rädd för att det inte är det. Tack och åter tack för bloggar som denna!

  Svara
 17. Svenne

   /  03/25/2015

  Om man bryter vallöften så…

  Svara
 18. Svenne

   /  03/25/2015

  Svara
 19. Svenne

   /  03/25/2015

  Svara
 20. Svenne

   /  03/25/2015

  Ajfan, stridsvagnsdödaren. Börjar hetta till nu…
  Hur ska ”feministisk utrikespolitik” hjälpa mot Putin?

  Svara
 21. Svenne

   /  03/25/2015

  Svara
 22. Rick

   /  03/25/2015

  Jag kände inte till Zara L. från tidigare, men jag har bestämt mig för att gilla henne. Hennes anspelningar på sitt yttre får ju andra feminister sprickfärdiga av avund, men de kan förstås inget göra, eftersom de låst in sig i sin egen retorik. Och grädden på moset är förstås att fula gubbar på Expressen trånar efter henne och kommer därför förr eller senare att försäga sig. Precis som den där journalisten som på Nyheter14 som avslöjade sina egna sökningar på Google med sökorden ”Charlotte Kalla + stringtrosor”.

  Svara
 23. michael

   /  03/25/2015

  Eftersom alltfler upptäcker hur sunkig feminismen är behöver den en ung fixstjärna för sin propaganda där Zara ska framställas som hipp och radikal,problemet är att vara feminist i dagens Sverige är lika inne och radikalt som det var att vara medlem i kommunistpartiet i 70talets Sovjet.

  Svara
 1. Genustänk på Bråvalla önskas | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: