Dagens politiker

Vi har den senaste tiden haft ett trippelmord i Uddevalla, en besinningslös skjutning i Biskopsgården med två döda och åtta skadade och nu i natt en som skjutits till döds i Malmö. Jag har säkert missat något eller några till. Man kan också lägga till alla andra skjutningar, knivdåd och så vidare där det ”bara” blivit skador som resultat, det blir en hel del till slut. Sen blev Morgan Johansson, justitie- och migrationsministern, attackerad med en brandsläckare på ett asylboende. Och det med Morgan har det varit ganska tyst om i media överlag av någon anledning, det borde vara Big News med tanke på historien i Sverige med Palme och Lind.

Men när man ser hur politiker beter sig på twitter så försvinner förvåningen direkt, det gäller att fokusera på det viktiga i samhället

vpalmskavlan

För vad är väl några döda i diverse olika våldsdåd i jämförelse med att Åkesson ska bevista Skavlan… Och hon kramar verkligen ur allt och mycket mer om det där med nazistaktiviteter, nazisterna är färre än innan och aktiviteterna handlar till stor del om att sätta upp klistermärken tydligen. Men det låter väl inte lika hotfullt och farligt i en rubrik om man skriver ”Nazister upptagna med klistermärken” antar jag…

Att en partiledare är med i Skavlan trumfar tydligen allt enligt Veronica Palm. Den här upprördheten hos en del att Åkesson ska vara med i Skavlan, vad beror den på? Jag har alltså inte sett ett enda helt avsnitt av programmet men har förstått att det är ett populärt program. Är Åkesson den första partiledaren som är med? Är han den första politikern som är med? Om han är den första så kan jag i viss mån förstå om en del undrar faktiskt. Är han inte den första så förstår jag det inte alls däremot. Schyman till exempel var ju med i ”På spåret” när det skulle blivit nyval? Jag såg att några reagerade på det då men det var inte tal om att Palm gick loss på twitter om det i alla fall…

flarnstad

Inte bara politiker tycker att Åkessons medverkan i Skavlan trumfar allt annat, Arnstads tweet är nog åtalbar för förtal också…

MVH

MiT

Följande inlägg
Lämna en kommentar

45 kommentarer

 1. Pelle2

   /  03/25/2015

  Det är många politiker och före detta politiker som har varit med i Skavlan. Carl Bildt,Anders Borg,Maud Olofsson,Stefan Löfven och Jens Stoltenberg bara för att nämna några.Tycker därmed att det är helt ok att Åkesson, som varande partiledare för ett riksdagsparti, får vara med.
  Det har ju visat sig att det inte har varit en framgångsrik taktik att tiga ihjäl SD så då är det väl bättre att prata med dom ?
  Dessutom har det ju varit ok att ha med gamla kommunister som Ohly och Schyman, vilka heller inte har något att skryta med vad gäller ideologi,i olika program så varför inte Åkesson ?
  Vad gäller Palm så verkar hon ju ha tappat fotfästet totalt sedan hon inte fick någon regeringspost. Hon vräker ju ur sig den ena dumheten efter den andra på Twitter.
  Och Arnstad vet vi ju alla vilken pajas han är…

  Svara
  • Kristian

    /  03/25/2015

   Alla utanför den svenska politik- och media-eliten.

   Svara
  • Svenne

    /  03/25/2015

   Alla sossar är inte lika:)

   Svara
 2. Bäst att Veronica Palm lägger ut en bombmatta om ”vita män” och deras ”heterosexualitet” för att väga upp ”all rasism”. Tanten är på samma nivå som en trasig trädgårdsslang.

  Svara
  • Åja, förminska inte trasiga trädgårdsslangar! Kan tänka mig otaliga saker man kan använda en sådan till men när det gäller trasiga avdankade politiker kan jag inte komma på en enda vettig grej…

   Svara
  • Svenne

    /  03/25/2015

   Svara
  • Svenne

    /  03/26/2015

   Jatack…

   Svara
 3. Johan

   /  03/25/2015

  Nu är det nog i och för sig ganska nyttigt för medlemmar i regimen att bli nedsprayade med brandsläckare så just den händelsen klagar jag inte på. Det kanske är litet synd för mig som svensk att det var just en asylsökande som vann ära och heder. Men det kommer väl fler chanser för oss att kliva fram vi också.

  Svara
 4. Erik

   /  03/25/2015

  Det släpptes en bok för några år sedan, ”Sveriges roligaste på 140 tecken : de fyndigaste, sjukaste och smartaste inläggen från Twitter”.

  Kanske vore läge för en uppföljare, ”Sveriges dummaste på 140 tecken : Palm & Arnstads mest korkade, infantila och löjeväckande inlägg på Twitter”?

  Med tanke på hur många sidor boken lär bli på kommer skogsindustrin att blomstra!

  Svara
 5. Svenne

   /  03/25/2015

  OT: Är detta möjligt?

  Svara
  • morpheus

    /  03/25/2015

   Be alltid om samtycke innan du fiser.

   På temat (finns fem delar, se alla!):

   Poes lag gör sig påmind ännu en gång.

   Svara
  • Kristian

    /  03/25/2015

   Tror det var satiriskt menad. Verkar ha börjat för två år sedan.
   https://twitter.com/hashtag/fartrape

   Svara
   • Anders/AV

     /  03/25/2015

    Det finns ”seriös” feministisk forskning om kvinnors rädsla att prutta i närvaro av andra. You just can’t make this shit up!

    Svara
 6. Rick

   /  03/25/2015

  Den där mannen med brandsläckaren hade missförstått, men bara lite. Han hade nämligen hört att det ständigt måste släckas bränder efter regeringens framfart.

  Svara
 7. Jan

   /  03/25/2015

  Att nazistaktiviteter ökar är ju något Expo hittat på. Så länge de är beroende av statliga anslag kommer nazisthotet alltid att öka. Palms frustration verkar stiga ju längre hon glider ifrån regeringen och VU. Hon trodde nog på statsrådsposter men av det blev det intet. Nu måste hon desperat fiska efter generaldirektorat innan hon kommer allt för långt ifrån maktens köttgrytor. Sådana här uttalanden är ingen hjälp på vägen…

  Svara
 8. Jan

   /  03/25/2015

  För övrigt så krävs det nog mer än lite brandskum för att migrationsministern ska komma till insikt om invandringen. Nu ska det tydligen byggas en halv miljon bostäder där invandrare kan bo gratis (staten står för hyresgarantier).

  Svara
  • Trolletplit

    /  03/25/2015

   Nej nej. Det var ju för ungdomar. Det sa de ju hela tiden i P3. Kaplan malde på om ungdomar ungdomar.
   Det var lite komisk eftersom man satt och väntade på den svåra situation invandringen är i just nu. Nej, då malde han på om den katastrofala situationen ungdomar hade. ”ungdomar…katastrofala… hmm. jag tror inte han insåg hur korkat det lät.
   invandrare och katastrofsituation går ihop, men inte ungdomar…”

   De tror de är mer intelligenta än medelsvensson… och att vi går på det.

   Som Stefan L sa:
   Mer och mer folk hamnar under medianen. (sa han verkligen så. Jag har bara läst citat utan att ha kollat källan. Det är ju tamifan stor komik. Mycket stor.)
   Det finns bara 10 personer som förstår binära tal. De som förstår och de som inte förstår.

   Undrar om Stefan L greppar den?

   Han menade nog att ALLA svenska politiker är under median i intelligens. Fast det var ju ingen nyhet. De är nog snarare svansen i normalfördelningskurvan.,,, pricken längst ut till vänster i diagrammet är Veronica Palm. Hej Veronica. Om du vänder på dig så förstår du att du inte är först utan sist.

   Svara
   • Lövet

     /  03/25/2015

    Vore man lagd för att göra en etnologisk analys på detta så kan han ha rätt (räknat i absoluta tal). Vi blir ju just nu i ganska snabb takt i allt fler i Sverige. Och utan att veta säkert kan man kanske tänka sig att många av dessa faktiskt hamnar under median…
    …men jag stannar nog där i mina funderingar…

    Svara
 9. MiT

   /  03/25/2015

  Helt makalöst, vilken värld lever hon i? Det som de borde diskutera i Gomorron Sverige i morgon är varför de ens diskuterar en sådan här sak för att några är arga på twitter och varför de bjuder in någon som saknar argument utan bara har skitprat lika tunn som diarré. Åkesson ska behandlas precis likadant som alla andra politiker/partiledare oavsett vad man tycker om honom eller sd, hur jävla svårt ska det vara att få en sådan sak i huvudet? Jävligt avslöjande hur en som kallar sig själv journalist så ogenerat kan sitta i morgon-tv och ens säga sådana saker utan att programledarna direkt dyker på henne med en flod av frågor…

  Svara
  • Kristian

    /  03/25/2015

   En del mothugg får de på Twitter … !

   (SD fick nästan dubbelt så många röster som ett av _regeringspartierna_.)

   Svara
  • norskgoy

    /  03/25/2015

   Erna Solberg med i FRP? Javel. Må si Kristina Lunquist og den mannlige programlederen imponerer.

   Ellers artig at ”mulitkulturalister” ikke forstår at de fleste i Norge anser svensker (dvs KL og gjengen) er fullstendig ko-ko.

   Svara
 10. Svenne

   /  03/25/2015

  Vallöften, ja…

  Svara
 11. Svenne

   /  03/25/2015

  Arnstad i farten igen…

  Svara
  • Jan

    /  03/25/2015

   Läs kommentarerna. Han får inte medhåll av någon…

   Svara
 12. Svenne

   /  03/25/2015

  Pepp, pepp!

  Svara
  • Pelle2

    /  03/25/2015

   Det är väl inte så konstigt ? Han har inte råd att stöta sig med Kina i rädsla för att förlora exportinkomster.

   Svara
 13. Jaha.
  Jag är en vit, medelålders (nåja) heterosexuell man, invandrare från Ungern.Flyttade hit 1979 med frun och tösen på 13 månader och började jobba och betala skatt andra veckan vi har landat här..Jag har valt Sverige p g a hade kompisar här och visste att jag kan få jobb direkt, ville inte utsätta min lilla tös till en livslång indoktrinering i kommunism. Gorbatjov var bara en våt dröm då med sin perestrojka och nedmontering av historiens värsta påhitt i mänsklighetens historia. Nu är jag pensionär med två barn och två barnbarn. Nu har jag en fråga till er, svenskar:
  Vad f@n sysslar ni med?
  Jag har upplevt 1956, som 15-åring. Under första hälften av min livstid levde jag i en kommunistregim. Tro mig, ni vill inte uppleva det, trots att Ungern var en ”Light” version. Men jag fattar inte: ska ni förstöra detta fina land fullständigt, köra det i botten tills kollapsen inträffar?

  Svara
  • Svenne

    /  03/25/2015

   RASIST!!!
   (ironi….)
   Jodå, vi jobbar på att göra Sverige till ett nytt Albanien. Hur går det, tycker du?
   Klarar vi att nå Tiranas nivå på en femårsplan, eller behöver vi två…

   Svara
   • Jag gissar på årsslutet 2015, men senast sommaren ´16, om inget händer innan detta. Världen undrar och häpnar, vad vi sysslar med, kredit får vi inte längre, Sverige rankas snart som Zimbabwe hos alla kreditinstitut, vi blir ovänner med alla stater, osv. Det fixar vår eminenta regering på nolltid.

    Svara
    • Rick

      /  03/26/2015

     @ Csaba

     Jag delar dina farhågor. Svenskarna håller på att förstöra det här landet. Vi som inte ser oss som svenskar måste börja ta vårt ansvar för att bevara det här landet. 🙂

     Svara
 14. Svenne

   /  03/25/2015

  Försvaret kanske kan hjälpa till? Nejvisstja #nedlagt

  Svara
 15. Pelle2

   /  03/25/2015

  OT:
  Jag såg på uppdrag granskning som handlade om den havererade integrationspolitiken.
  Undrar hur mycket skit Janne J och hans medarbetare kommer att få för att han drog ner byxorna på ansvariga politiker och tjänstemän ?
  Han visade att de inte har en aning om hur vi skall hantera de redan anlända flyktingarna och ännu mindre hur vi skall hantera den förväntade anstormningen av nya flyktingar.
  Dom svamlade bara om hur nybyggnationen av bostäder helt plötsligt skall skjuta fart och att det måste ordnas jobb.En lokalpolitiker tyckte t.ex att invandrarna kunde röja skog och plöja upp åkermark och försörja sig på det…
  Undrar när det skal bli slut på önsketänkandet och galenskaperna ?

  Svara
  • Pelle2

    /  03/26/2015

   Bra skrivet av Bo Rothstein om en tänkbar anledning till att män och pojkar blir kriminella.
   Han skriver om att deras misslyckande i skolan kan vara en tänkbar orsak.
   Han skriver också om hur myndigheten Nationella sekretariatet för genusforskning ignorerar detta:
   ”I myndighetens tidskrift Genus (2011 nr 2), hävdas att problemet med pojkars underprestationer i skolan inte är särskilt angeläget eftersom män som grupp fram tills nu har visat sig hävdar sig bättre på arbetsmarknaden än kvinnor. Man häpnar när man läser detta och frågar sig varför en statlig myndighet anser dagens unga pojkar skall straffas för de synder som min och tidigare generationer män har begått. Det är som om arvsynden (eller skall man kanske i detta sammanhang tala om ”könssynden”) fortfarande regerar. ”

   Svara
 16. Svenne

   /  03/25/2015

  ”Undrar hur mycket skit Janne J och hans medarbetare kommer att få för att han drog ner byxorna på ansvariga politiker och tjänstemän ?”
  Tja, hälften av intelligentian kommer att skrika ”RASIST” åt UG, och andra hälften kommer att förespråka kåkstäder…
  Det blir nog bra. Typ. #gatedcommunity

  Svara
 17. Svenne

   /  03/26/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  03/26/2015

   Är det inte härligt med de varmhjärtade och empatiska feministerna ? Vad blir nästa steg ? Män skall åka i egna tåg och bussar och bo i särskilda reservat ?
   Om män inte får gå på restaurang undrar jag om de får arbeta där heller ?

   Svara
 18. Aftonbladets kultur ej så kul

   /  03/26/2015

  OT.

  (från 2014)

  Här ägnar Aftonbladets varmhjärtade kulturelit? 90 minuter åt att häckla
  och håna Pär Ström och hans senaste bok:
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article19749623.ab

  I stället för att sänka Ström och hans bok. Sänker deltagarna sig själva,
  förmodligen omedvetet. Ganska skrämmande. Programmet Påminner mest om kall obehaglig mobbing.

  Svara
  • Pelle2

    /  03/26/2015

   Det var ju en gedigen panel av radikalfeminister som dom hade satt ihop för att vara säkra på att ingen skulle ha en avvikande åsikt.Jag är dessvärre inte ett dugg förvånad att de ägnar ett helt program åt att mobba Pär Ström.
   Radikalfeministerna visar gång på gång vilka mobbande och oempatiska svin dom är.Pär Ström har ju dessutom gjort det oerhörda att gång på gång kritisera deras ideologi och det får man ju inte göra ostraffat.Om de då inte ser till att tysta honom kanske andra följer efter och gör så att dessa parasiter inte kan leva på sin pseudovetenskap och ideologi.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: