Hur mycket indoktrinering på Public Service?

Hade tänkt att eventuellt göra en liten undersökning av hur mycket feministisk indoktrinering som förekommer på PS. Eller inte bara indoktrinering utan också där feminism framställs som något som har med jämställdhet att göra. För som de flesta känner till så har de två sakerna inte med varandra att göra alls, feminismen är som en fackklubb för kvinnor och inget annat. Men likförbannat så pratas det om jämställdhet i samband med feminism!

Tänkte på detta igår när de på rapport frågade Fredrik Lundberg om feminism

lundbergfeminist

Undrar om reportern är stolt över sin otroligt korkade fråga…

Hur mycket pumpas det egentligen ut på en vecka? Eftersom jag knappt kollar på tv själv så behöver jag hjälp, lyssnar lite mer på radio men inte så mycket där heller. Tänkte att när ni ser något på tv (eller hör på SR) som har med sånt här att göra så notera tid och program, kanske vad det handlar om och skriv in det i kommentarsfältet (gärna med länk) under något av inläggen under veckan så sammanställer jag det till ett inlägg nästa söndag eller måndag. Så man får en överblick av hur mycket det handlar om egentligen. Låter det som en bra idé? Om det är något speciellt som ni nosat upp men som det är tyst om och som kanske förtjänar ett eget inlägg så går det bra med mail också! Det går också bra med mail oavsett givetvis  😛

Vad sägs, är det lagom med en vecka eller kommer det att bli alldeles för mycket?

Skulle vara bra att veta hur mycket det är på en vecka, jag gissar på enorma mängder…

MVH

MiT

Följande inlägg
Lämna en kommentar

8 kommentarer

  • Svenne

    /  03/27/2015

   ”Ines Haskic: ”Instabila människor kommer i alla färger och former som vi kan se och just därför måste vi sluta generalisera””
   Där kom artikeln i Dumheter24. Är jag en synsk, eller:)
   Men Haskic skyller tydligen inte på män generellt, konstigt nog… Det kommer nog.

   Svara
  • Anders

    /  03/28/2015

   Ja, varför skulle man först tänka ”terror” om en Ali kraschat planet? Därför att vi människor älskar att hitta mönster i världens komplexitet. Det är helt enkelt fler ”Mohammed” än ”Marcus” som kapat flygplan och ev kraschat/sprängt dem. Med religiösa och politiska motiv. Svårare än så är det inte. Hade det varit ”vanligt” att baskiska separatister kapade flygplan hade en nordspansk pilot också misstänkts vara terrorist.

   Svara
   • J.G

     /  03/28/2015

    Nu verkar det komma fram uppgifter att han är en konvertit till islam, så han var ju muslim, hur ska Ines nu förhålla sig till det tro?

    Svara
 1. Pelle2

   /  03/27/2015

  Det kommer bli många inlägg om folk hör av sig.Det är ju dock inte bara public service som ägnar sig åt radikalfeminism utan även DN,SVD,Aftonbladet och Expressen gör det.

  Svara
 2. Man vet aldrig var man har SR. För bara ett par år sedan hade P1 sent varje lördagskväll uppläsning av en porrnovell. Hörde bara ett par – några var typ gulliga, men andra skildrade hårdare tag, såsom lesbisk fisting. Alla jag hörde lästes av kvinnor, och tur var väl det…

  Svara
 3. Jan

   /  03/28/2015

  Begreppen feminism och jämställdhet (även jämlikhet) är mer eller mindre utbytbara i det offentliga samtalet. Det är ganska meningslöst att försöka hålla dem isär. Det kan man ju tycka vad man vill om men det är så det ser ut.

  Svara
 1. Åkesson och Skavlan | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: