Polisutbildningen på Södertörn

För ett rätt bra tag sedan så kom det ju fram att polisutbildningen ska flyttas till Södertörns högskola. Var nog rätt många i Sverige som hade sina aningar om att det inte skulle funka så bra eftersom Södertörns högskola verkar vara någon sorts epicentrum för väldigt mycket galenskap i landet. Där finns till exempel en? lektor som verkar ägna hela dagarna åt att twittra (och åt att vandalisera politisk reklam när sådan är aktuell…), där finns en professor i statsvetenskap och filosofie doktor i sociologi som försvarar RF:s brutala våld med att det bara är ”retorik”, de har en rektor som anser att fysikämnet är för manligt och ska baseras på känslor istället, där KRYLLAR det av folk på alla möjliga befattningar som anser att postmodernismen är det bästa som hänt, där finns en som vill starta upp det rasbiologiska institutet igen och MASSOR av folk på alla möjliga befattningar som håller med honom! På Södertörn fullkomligen KRYLLAR det av ACAB-folk också, de dras dit som flugor till en koskit. Det sitter i väggarna där. Istället för att kvickt bygga höga stängsel runt dårpippimagneten Södertörns högskola för att få en färdig vårdinrättning med patienter och allt så förlägger man alltså polisutbildningen där…

polisutbildningenpåsödertörn2

Såg denna för några dagar sedan, låter ju helt sjukt!

polisutbildningenpåsödertörn

Igår fick jag se denna också vilket bekräftade tweeten från Stockholmspolis. Allvarligt, de som bestämde att utbildningen skulle flyttas till Södertörn kan inte vara förvånade eftersom det är väl känt vad Södertörn är för ställe. När flytten var klar så skulle utbildningen fokusera mer på ”genus, klass och etnicitet”. Kolla runt på twitter, facebook och så vidare och se vilket folk som gillar att fokusera på de grejerna, bli inte förvånade om ni hittar gott om extremister, det vill säga ACAB-folk…

polisutbildningenpåsödertörn1

Ungefär så är det ju. De har flyttat polisutbildningen till en högskola full med galningar och polishatare…

********************

Genusdebatten: ”Lena Olvings svampögon

Juggen: ”Kulturpersonligheter och politiker träder fram som islamhatare

AVfM Sverige: ”Vad sa hon egentligen?

Cattas bubbla: ”Att plocka poäng och klick på tragedier

MVH

MiT

Lämna en kommentar

29 kommentarer

 1. Kan vara något bra! Då har poliseleverna några att träna ”kravall” på och man behöver som följd inte själva agera statister …

  Svara
 2. Uffe

   /  03/27/2015

  Är det bara jag som tycker att det skulle vara ett intressant experiment att börja sno alla cyklar man kom över på Södertörns campus? Allvarligt talat så räcker det med att flytta dem från campus till mitt inne i stan eller annan plats. Kanske då att vänstertomtarna som inte gillar polisen skulle inse att polisen har en funktion att fylla…

  Svara
  • Johan

    /  03/27/2015

   Det sista jag vill är att postmodernisterna och poliserna skall komma bra överrens.

   Svara
   • Kristian

     /  03/27/2015

    ”Kan vi gå tillbaka till hur du _upplevde_ rånet? Vad är det i din levda erfarenhet som får dig att säga att rånare var en stor, maskerad man klädd i jeans och huvtröja? Kan det vara en klassfråga; att du förknippar brottslighet med fattigdom?
    Det är väldigt viktigt att vi får svar på de här frågorna så att vi kan mäta att brottsrappprteringen är jämställd – skulle du vilja vara vänlig koncentrera dig i stället för att stoppa blödningen.
    Åh, här kommer kaffet. Sojamjölk, koffeinfritt och inget socker? Toppen, kommissarien”

    Svara
 3. Med så många galningar på en plats är det kanske en god idé att att ha poliser närvarande på Södertörns lekskola…

  Svara
 4. MiT

   /  03/27/2015

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  03/27/2015

   Anders Celsius gav oss en fungerande temperaturskala. Henrik Arnstad kommer att ge oss en fungerande galenskapsskala.

   Svara
  • Erik

    /  03/27/2015

   Hade det inte varit för att han har så pass mycket inflytande skulle jag ärligt talat börjat tycka rätt synd om honom. Han kan verkligen inte vara psykiskt frisk, givet att han inte enbart håller på med något slags trolleri/konstprojekt, vilket jag betvivlar.

   Lögnerna om hans högskolemeriter gör givetvis inte saken bättre.

   Svara
  • Innan SD hinner få någon form av officiell terrorstämpel av USA, så lär både F! och framför allt MP ha haft det ett bra tag. Med tanke på hur flertalet ”toppar” i S uttrycker sig och agerar i vissa frågor, så lär dom och tyvärr även hela Sverige hinna bli stämplade innan dess …

   Svara
 5. MiT

   /  03/27/2015

  Svara
  • Svara
  • Pelle2

    /  03/27/2015

   Vilket skämt ! En företrädare för manshatarpartiet Fi påstår att män lägger mera värderingar i människors könstillhörighet än kvinnor.Är det några som lägger värderingar i könstillhörigheten så är det väl radikalfeministerna. Dom är ju helt besatta av att kollektivt tilldela män diverse negativa egenskaper utifrån deras kön.
   Vilken dåre hon är. Saknar tydligen helt sjukdomsinsikt.

   Svara
 6. Kristian

   /  03/27/2015

  OT: Rayman till DS, Arpi till Svd.
  http://blog.svd.se/ledarbloggen/2015/03/26/sanna-rayman-blir-debattredaktor-pa-dagens-samhalle/
  http://blog.svd.se/ledarbloggen/2015/03/27/ivar-arpi-till-svenska-dagbladet/

  (Fan, Arpi är bara 32.

  ”It’s people like that who make you realize how little you’ve accomplished. It is a sobering thought, for example, that when Mozart was my age he had been dead for two years.”
  -Tom Lehrer.)

  Svara
  • Pelle2

    /  03/27/2015

   Jag såg det där.Synd att Susanna Rayman slutar på Svenskan men kanonbra att Arpi får ta över. Radikalfeministerna måste väl koka av ilska när både Arpi och Teodorescu har fått jobb på varsin ledarredaktion.
   Undrar vilka metoder de skall ta till denna gång för att smutskasta Arpi ?

   Svara
  • Erik

    /  03/27/2015

   Verkligen synd att Sanna slutar, men jag kan förstå henne och kan inte påstå att jag är särskilt överraskad. Redan i intervjun i Veckan viktigaste intervju pratade hon om svårigheten med att hålla på den idéfattiga Alliansen, och det var långt före DÖ.
   Man kan också hoppas på att Ingerö återvänder som debattör, givet att han inte fortsätter sitt arbete inom KD med att jobba åt EBT.

   Svara
  • Johan

    /  03/27/2015

   När Einstein var 32 hade han bevisat existensen av atomer, postulerat att tiden inte var absolut samt lagt grunden till kvantmekaniken. Och han hade dessutom gjort det sedan 6 år tillbaka.

   När Newton var 32 hade han löst en flertusenårig gåta rörande universums struktur, han hade formulerat den första teorin om ljusets natur, designat ett teleskop med oerhört mycket större potential än det som använts av Galilei och dessutom grundlagt den matematiska disciplinen Analys, vilket sannolikt än idag är matematikens viktigaste redskap. Och dessa bedrifter låg 10 år tillbaka i tiden.

   Men visst, det är orättvist att jämföra sig med Newton och Einstein.

   Svara
   • Innan världens begynnelse fanns Sällskapet Bur-q-ua – det omstridda och bejublade, det av alla ofödda efterlängtade och saknade -, som hade strukturerat upp det mesta av tillvaron. Återstod bara några små detaljer, såsom att tända glödlampan innan varken den, schimpanserna eller radikalfeministerna – de som krävdes för uppdraget – var uppfunna.

    Därefter kom dilemmat om vilket som skulle komma först av hönan och ägget. Efter ett nästan enhälligt rådslag beslutades att det fick bli hönan. Den första hönan protesterade dock men fick lov att underordna sig majoritetsbeslutet.

    Än idag tenderar vi att se hönor och ägg överallt, inte minst i tider som dessa. Ur tre av äggen kläcktes Einstein, Newton och Galilei och ännu är tiden relativ och mogen nog för att kunna inrymma fler forskare i ett och samma ägg. Arbetsnamnet för den teknologin är: ”lilla hen på smällen, med tre forskare i en smällkaramell. Trippelkväll.” men kan komma att ändras till det betydligt kortare: ”påsk”, som står för: ”piska åsnan som kritiserar”.

    Svara
 7. Steffen

   /  03/27/2015

  Någon behöver väl hålla koll på buset..

  Svara
 8. Steffen

   /  03/27/2015

  OT:

  Erik Helmerson på DN, kliver ur garderoben och kommer ut, inte bara som läsare av ”osympatiska antifeministiska bloggar”, utan som vit kränkt kvinnohatande, dödsknarkande SD-brevikare i dagens DN.

  Läs och döm själva:

  http://mobil.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-hall-inne-fordomarna-romson/

  Svara
 9. Svenne

   /  03/27/2015

  Svara
  • I don’t need feminism because it makes feminists seem stupid, ignorant, intolerant and racist and since I’m a democrat and philanthropist I don’t want people making fools of themselves like that.

   Still less do I want them to be forced to obtain government funds for the inconvenience.

   Svara
 10. Svenne

   /  03/27/2015

  Svara
 11. Svenne

   /  03/27/2015

  Svara
 12. Svenne

   /  03/27/2015

  Kvinnor drabbas värst!

  Svara
 13. Svenne

   /  03/27/2015

  Neej! Inte en massa antifeministiska fakta nu:)

  Svara
 14. Skulle det inte vara en bra idé att utbilda dem som ska jobba på rättspsyk på Södertörns högskola? Daglig praktik i yrket!

  Svara
 15. Problemet med ”ACAB”-folket är att det inte erbjuder något fullvärdigt alternativ till vikten av någon form av polismakt i en demokrati. Det skulle inte förvåna, om ”ACAB”-folket råkar vara samma folk som det mystiska Genusfolket (https://toklandet.wordpress.com/genusfolket/), fast under nytt namn men med samma blåa, närmast obotliga, likt viss cancer, hudsjukdom.

  Svara
 1. Lite blandat från 2015 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: