Ännu fler feministiska tweetar

Har ju haft två inlägg med fantastiska tweetar med svensk feminism den här veckan

Dags för feministiska tweetar igen!

Lite fler feministiska tweetar

och här kommer det tredje

B7bBhGjIQAAlM2Q.png large

Nåja, man får kalla vilka man vill för sina fiender. Bara man är ärlig som @sinoes är här och faktiskt också säger att det är en feministisk analys att se män som just fiender.

B6xjvM5IUAA6G1G.png large

B6xfjHTCIAIOVkx.png large

B6rfI0yCEAAxvMJ.png large

Den första matchar den andra väldigt dåligt. Minst sagt…

B6rcsXMIEAAAU2p.png large

Cismän är alltså biologiska olyckor…

B6rYFO7IEAMvI_O.png large

Det verkar skava lite mellan de olika grupperingarna hos feministerna.

B6iNS-nIMAAdCpf.png large

Vilket ledsamt liv de måste ha?

B5iylj3IcAE7Vad.png large

En riktigt god cisdöd tillönskas alla.

B5ixhxFIIAA5LAM.png large

Inte bara i Sverige…

B5iwp2-IQAAzI1n.png large

B5iuWJwIcAAy1l2.png large

B5djcI9IQAA6LTX.png large

B5dhXAqCEAAIjRx.png large

Frånta män rösträtten…

B5YNf98CAAEy148.png large

Män ska visst gå i koppel tycker man…

B5VVKeoIEAAh91f.png large

B5VTSZ3CQAAk0Vw.png large

Hon får vara trevlig mot vem hon vill givetvis. Men man blir bemött som man själv bemöter andra.

B5VR19iIIAEiexx.png large

B5Of0zvCcAAMuM_.png large

Det var mordiskt.

B5OdE1-CQAA2U-N.png large

Ja precis, exakt alla män gör ju det…

B5ObsRtIUAABTT-.png large

B5OZtetIEAAUYMV.png large

Exakt! Det är så män kommunicerar.

B5OY5uDIgAAJ6hk.png large

Ja, gör det, jag håller med!

B41FugFIYAAZLjn.png large

B4xvf7MIcAA_NAF.png large

Tror inte hon hittar något stöd i någon forskning för att en frånvarande farsa skulle vara något positivt utan massivt stöd för motsatsen är det som finns.

B4v0TAOIgAAZPyh.png large

B3cqx0nIgAEFVkE.png large

Härligt! Flaska med bensin och stålhätta i huvudet, det är demokrati det!

Det tar aldrig slut…

**********

Kommentarer som förtjänar att inte glömmas bort

Hur luras radikalfeminister på 1: april?

********************

Fnordspotting: ”Varje obeskattad krona är en stöld från staten

MVH

MiT

Lämna en kommentar

62 kommentarer

 1. Dom är så söta de små liven….

  Svara
 2. Blåval Rödval

   /  04/02/2015

  Här ser vi resultatet av för mycket eller för lite psykofarmaka. Svårt att avgöra faktiskt.

  Svara
 3. Jonte

   /  04/02/2015

  Jag ser många sårade och dumpade kvinnor framför mig

  Fraser som ”män tar inte ansvar”, ”män är känslolösa svin” ”män behandlar kvinnor illa” etc betyder egentligen bara ”buhu, han är inte kär i mig”

  Svara
  • Svenne

    /  04/02/2015

   Ja, de eftertraktade alfamännen/-pojkarna är svåra att handskas med…
   De mindre attraktiva kvinnorna har förstås ett helsike. Ironiskt i sammanhanget är att dessa kvinnor skulle ha tjänat mest på patriarkatets gammaldags ordning och reda, samt att gifta sig vid 18-20 års ålder… Det var vanligt för 100 år sedan. Men logik är ju inte feministernas starka sida.

   Svara
   • Pelle2

     /  04/02/2015

    Logik är en manlig härskarteknik.Om en feminist känner att hon har rätt så är det så.

    Svara
    • anonym

      /  04/02/2015

     ”Det är så för att jag säger att det är så”,”Det är så för att jag känner att det är så”. Den feministiska episemologin i ett nötskal.

     Svara
   • Jonte

     /  04/02/2015

    ”män tar inte känslomässigt ansvar i relationer” = ”killen jag låg med blev inte kär i mig”

    Svara
    • anonym

      /  04/02/2015

     ”Tar inte känslomässigt ansvar i relationen” är väl ett kodord för ”Det är allas problem om jag inte är nöjd men det är bara hans problem om han inte är nöjd”.

     Svara
  • Matias

    /  04/02/2015

   Många av dessa gnällspikar är säkert kvinnor som följt sina naturliga impulser och blivit ihop med badboys och svinaktiga män som bedragit dom när de haft chansen eftersom alla andra kvinnor också varit intresserade av samma män.

   Självreflektion, självkritik och lär dig av dina misstag verkar inte vara kvinnors starka sida. Men sen igen har vi feminismen som indoktrinerar kvinnor med att ”ingenting som händer kvinnor är deras eget fel” (konstigt att de magiskt är ändå lika kapabla och jämställda som män), så feminismen är, förutom kvinnorna själva, huvudansvarig för att det fortgår iom. att feminismen ljuger om orsaken till ‘problemet’.

   Feminismen är genom kvinnlig i att beskylla män, precis som dessa kvinnor är genom kvinnliga i att preferera såna män.

   Svara
   • Jonte

     /  04/02/2015

    Kvinnor i allmänhet är kan vara självkritiska och självreflektiva, men efter att ha hjärntvättats med radikalfeminism så dör dom egenskaperna

    Jag tror framförallt det är kvinnor som legat med eller haft kk-relationer med killar och hoppats att det ska leda till ett riktigt förhållande och sedan blir besvikna när det inte händer. Allt snack om ”känslomässigt ansvar” och ”killar suger på känslor” blandat med allmänt manshat skvallrar om att så är fallet.

    Svara
    • straightmansburden

      /  04/02/2015

     Kvinnor har inte handikappats endast av feministiska idiotier, som dom allra flesta verkar tro, kvinnor har också handikappat sig själv genom att använda sig av sexuell makt, vilket möjliggör att de kommer lättare undan och inte hamnar att genomgå samma tuffa skola som män som förädlar män. Kvinnor har besparats detta men också nyttan uteblir.

     Så, allt är inte feminismens fel, det är inte så att feminismen hindrat kvinnor från att vara jämställda, kvinnor har själv vägrat att bli jämställda eftersom de haft andra lättare alternativ och nu skyller de skadan av sina egna val på mäns illvilja.

     Svara
    • Något som är lite lustigt är det där begreppet friend zoning som många radfems är riktigt förbannade på. Det innebär att om en kille förklarar för en tjej att ”jag tror inte att det funkar att bara vara vän med dig för att det skulle kännas för jobbigt för mig eftersom jag har väldigt mycket känslor för dig” så är han ett svin som bara ser kvinnor som ett sexobjekt och att kvinnan i fråga inte duger att bara vara vän med utan att mannen ser det som att hon är skyldig honom något. En väldigt konstig och långsökt tolkning kan jag tycka i många fall.

     http://ladydahmer.nu/snalla-javla-killar-2/

     Svara
     • straightmansburden

       /  04/02/2015

      Så kvinnor belönar med sex ändå? Tack fröken aggro för medgivandet. Vad belönar ni då med sex? Bedräglighet, rikedom, status, men inte snällhet? Oj, vad goda, jämställda och konsekventa ni är med tanke på att ni beskyller män för ondska dvs. OGODHET.

      Men vi tänker på det här med ”friend zone” lite omvänt, hur sura skulle kvinnor bli om män (helt berättigat) ”sex zonade” kvinnor, som ville ha en relationer, med motiveringen att ni duger endast för sex? Varför förstår de inte det omvända då?

      Det är ett sätt för kvinnor att sprida dimmridåer kring vem de verkligen har sex med och skambelägga män som inte infinner sig i det kvinnliga spelet.

     • Men varför ska man behöva vända och vrida på det viset egentligen? Hela idén är ju totalt icke könsbunden. Är ju exakt lika möjligt för en kvinna att bli olyckligt kär och inte klara av att bara vara vän med en man hon har starkare känslor för. Har hänt mig flera gånger och skulle inte i min vildaste fantasi kunna bli förbannad på de kvinnorna om de blir ledsna och frustrerade över att jag inte känner likadant.

     • Du har rätt men med modifieringen att de skulle ha rätt att bli sura på dig om du vilseledde kvinnorna i fråga med att intyga åt dom att de har alla de egenskaper du gillar i en kvinna (intelligens) och sedan välja något helt annat (utseende).

     • Men för att svara på frågan varför: För att kvinnor anser sig inte behöva stå ut med jobbiga saker och får hitta på sätt att se på saken som är mest fördelaktig och trevlig (men inte trevlig för män så klart).

     • Jonte

       /  04/02/2015

      Friendzone behöver väl inte handla om att bli kär? Det handlar väl om att en kille är ute efter en relation eller enbart sex medan kvinnan är ute efter enbart vänskap. Det roliga är att feminister har rätt i att killen inte har rätt till sex eller ett förhållande bara för att han är snäll men förstår inte att kvinnor inte har rätt till ett vänskapsförhållande med killen heller om han inte är intresserad av något sådant. Annars är det också väldigt vanligt att kvinnor anser sig ha rätt till kärleksförhållande med män som dom har haft sex med.

     • ”men förstår inte att kvinnor inte har rätt till ett vänskapsförhållande med killen heller om han inte är intresserad av något sådant. ”

      Bra sagt!

      Men varför får inte män vara intresserad endast av sex? Kvinnor får ju nog se män bara som ligg och icke-ligg?

     • Svenne

       /  04/02/2015

      @straigtmansburden
      Därför att kvinnor har rättigheter. Det har snart inte män, längre…
      Så blir det av radfems försök att införa matriarkat.

      (Det var inte jämställt, men under patriarkatet så hade både kvinnor och män väl definierade rättigheter. Så framtidens matriarkat blir mer ojämställt än patriarkatet var.)

     • Jonte

       /  04/02/2015

      ”Men varför får inte män vara intresserad endast av sex? Kvinnor får ju nog se män bara som ligg och icke-ligg?”

      Bra fråga. Feminister säger sig kämpa mot slut-shaming men shamear samtidigt konstant män som är ute efter enbart sex utan någon djupare känslomässig relation. Dubbelmoral är en feministisk specialitet.

     • Patriarkatet var aldrig så ojämställt som feminister inbillade sig, eftersom de aldrig beaktade fördelarna kvinnorna har i patriarkatet.

      Men om det nu blir matriarkat (vi har det väl nu) i framtiden eller istället ett haremsamhälle (ultra-patriarkat), så är kvinnor nog mest missnöjda i ett matriarkat, som bara är en följd av kvinnors egna kastrering (jämställdhet) av manlighet.

      Först gnäller kvinnor på manlighet, sedan gnäller på de att män är inte tillräckligt manliga. Och allt är mäns fel då de inte förstår sig på kvinnor ”som är bättre på kommunikation än män”.

 4. Trolletplit

   /  04/02/2015

  Allt detta hat, vad tycker Twitter om det?
  Att svensk media inte bryr sig eftersom det handlar om män vet vi ju, frågan som blir är, måste vi skapa trollkonton och bara byta ut män mot kvinnor för att de ska uppmärksammas?
  Ja, Tänk er själva vilket liv i Expressen det hade blivit.
  Dessa två sammanställningar skulle skapa en kioskvältare ( den sista) åt expressen. All deras gamla kundkrets skulle köpa ett ex där feminisMen(visst är det kul att feminismen innehåller”men”,) hat redovisar i detalj.

  Att de fritt får hata gör att de får nya anhängare av unga tjejer som aldrig hade hatat annars.
  Krossa hatet. Granska feminismen.

  Svara
 5. Pelle2

   /  04/02/2015

  Det var väl den gulliga och empatiska Sinoes som var med i Aschbergs första säsong av Trolljägarna där hon utmålades som offer för manshat ?
  Att hon själv hatar män och skulle platsa som troll och näthatare i samma program inser tydligen inte Aschberg. Eller så är det ok att hon hatar män efter som hon är kommunist precis som Aschberg själv.
  Överhuvudtaget är det ju sjukt att politiker och andra samhällsföreträdare bekänner sig till en ideologi som till stor del tycks handla om manshat.

  Svara
  • anonym

    /  04/02/2015

   När fick du idéen att Aschberg var intresserad av konsekventa analyser?
   Aschberg är intresserad av Aschberg.

   Svara
  • Anders Senior

    /  04/02/2015

   Hon är Aschbergs nyttiga idiot, inget annat.
   Att Aschberg inte skulle ha insett något är helt fel.
   Hon (tillsammans med andra twitterfeminister) är lurad och manipulerad för ett syfte.
   Problemet är bara att hon inte själv fattar det.

   Frågan är nog snarare hur vi skall bemöta detta.
   Skall man ignorera dem fullständigt?
   Skall man försvara sig och bli utpekad som ”näthatare”?

   Vilka alternativ står till buds egentligen?

   Denna blogg är ju ett bra exempel på (hoppas jag) fungerande motmedel, att lyfta fram och påvisa deras eget haltande resonemang, så att inte fler trillar i fällan likt Sinoes och blir extremister.

   Svara
 6. anonym

   /  04/02/2015

  Väldigt många foton på vita människor på schunessons twitter.
  Varför har hon inte begått självmord själv än om hon nu ska döda alla vita människor?
  Vad gäller vitt_fluff så är hon säkert precis som flickvännen arsinoe. Stentuff twitterkrigare, i verkligheten så vågar hon knappt gå utanför dörren.

  Svara
  • Mallemattias

    /  04/02/2015

   Vad är det som gör att vittfluff är bättre än oss andra män. Om vi klär ut oss till kvinnor får vi leva då?

   Svara
   • Svenne

     /  04/02/2015

    50% kvinnor & 50% transor, förhoppningsvis så vaknar en och annan heterokvinna då:) Oavsett så kommer ‘manbashing’en att fortsätta…

    Svara
 7. Anders Senior

   /  04/02/2015

  Nyfiken ovidkmmande fråga,
  Varför maskerar du vissa personers tweetar?

  De är ju minst lika illa, eller värre än andra.
  Varför behöver de inte stå till svars för vad de skriver?

  Finns säkert en bra förklaring, är det möjligen en minderårig?

  Svara
  • MiT

    /  04/02/2015

   Det är inte jag som gjort det, hittat tweetarna hos @femhatcirkeln på twitter

   Svara
 8. Skogsmulle aka dr Mabuse

   /  04/02/2015

  Den märkliga Schunnesson: ”skjut alla vita o skjut alla män right ”…en sådan eterisk och eftertänksam one-liner. Tösen i fråga har ju deklarerat sin faiblesse för VITA house-producenter och sin dyrkan av filmer där MÄN och kvinnor har passionerade förhållanden…En posör. Men det är ju så creddigt att yla ikapp med radikalfeministerna. Alltid kan dörren öppnas till ett välavlönat jobb inom SR/SVT.

  Svara
  • Kristian

    /  04/02/2015

   Är inte Jazz hands ”cultural appropriation” förövrigt?

   Stor skillnad mellan Storbrittannien och USA i vad man får och inte får säga. Kunde vi övertala US- och UK-falangerna att gå ihop så skulle de nog förinta varandra.

   Svara
 9. MiT

   /  04/02/2015

  Svara
 10. MiT

   /  04/02/2015

  Svara
 11. Pelle2

   /  04/02/2015

  OT:
  Jättebra krönika av Johan Hakelius angående att Jeremy Clarkson fick sparken från BBC.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/johanhakelius/article20547549.ab
  Han menar att det egentligen handlade om att Jeremy inte var politiskt korrekt och att de vanliga godhetsapostlarna inte kunde tolerera det. Tror att det ligger väldigt mycket i det.
  Sedan var det ju otroligt korkat av Jeremy att klappa till en medarbetare..

  Svara
  • johan

    /  04/02/2015

   Tja,

   Han är förvisso politiskt inkorrekt men enligt min uppfattning verkar han också vara ett asshole. Huruvida en godhetsapostel inte kunde tolerera att någon är politiskt inkorrekt är irrelevant. Om man klappar till en chef så får man sparken, så enkelt är det.

   Svara
   • Kristian

     /  04/02/2015

    Om man ser Clarkson utanför Top Gear märker man snart att det egentligen inte är särskilt mycket ”satir” eller glimten i ögat. Han är sådan på riktigt.

    Svara
   • Pelle2

     /  04/02/2015

    Jodå,han skulle helt klart ha sparken för att han slog till en kollega men drevet mot honom har väl pågått längre än så ? Hakelius driver för övrigt tesen att detta bara är ett exempel på hur man försöker smalna av åsiktskorridoren och det håller jag med honom om.
    jag har egentligen ingen åsikt om Clarkson som programledare eftersom jag bara har sett något enstaka avsnitt av Top gear.

    Svara
 12. Svenne

   /  04/02/2015

  Svara
 13. Svenne

   /  04/02/2015

  🙂

  Svara
 14. Grodan Boll

   /  04/02/2015

  Om det här på något sätt är representativt för de citerade så cementerar de mina fördomar om dem som nevrotiska attention-whores som aldrig tog sig förbi fjortisstadiet.

  Om de låter stureplansmännen stå som schablon för män och manlighet kan jag dessutom förstå varför deras genusanalyser slår så fel.

  Jesus Amalia…

  Svara
  • Jonte

    /  04/02/2015

   Om någon frågar mig varför alla ogillar hipsters ska jag skicka dom den länken

   Svara
   • Svenne

     /  04/02/2015

    Heh, i hastigheten så läste jag ‘hipsters’ som ‘herpes’…

    Svara
  • Björn

    /  04/02/2015

   Jeez… This country needs a war

   Svara
 15. Momatottotiasos

   /  04/02/2015

  Man kan få en hjärnblödning för mindre. Hur kan man vara så hatisk….

  Svara
 16. Jonte

   /  04/02/2015

  Svara
 17. Jonte

   /  04/02/2015

  Kommer Hanif Bali få skit nu för att han länkar till dödsnazistkvinnohatarbloggen Toklandet?

  Svara
  • Hanif har väl varit på svarta listan för de flesta som inte är nazistbreivikare länge nu?

   Svara
 18. MiT

   /  04/02/2015

  ”Ordbok för att vinna moderna debatter (Del1)”
  http://mensanen.blogspot.se/2014/12/ordbok1.html

  Svara
  • Svenne

    /  04/02/2015

   Haha, listan är ju lysande, en litet avsnitt:
   ”Partiell miljöglobalism: Åsikten att det som bör gälla alla andra (hälla gråvatten i Östersjön, veckopendla till Finland med flyg) inte gäller mig.

   Selektiv klimateroticism: Samma som ovan.

   Interglobal struktursektionalism: Kan användas om precis vad som helst som är dumt.

   Multidystym diskurskonstans: tröttsamt ältande.

   Kolonialimperialistiskt anarchogenus = man (möjligen endast ond CISman)

   Samvetsrelativism= Du kan göra vad du vill, bara du skänker en hundring till Amnesty och valfri panda.”

   Svara
 19. Svenne

   /  04/02/2015

  Svara
 20. Svenne

   /  04/02/2015

  Svara
  • Björn

    /  04/03/2015

   Det plus ”freethenipple”-rörelsen… Det är mycket nu

   Svara
 21. Svenne

   /  04/02/2015

  ”Vice partiordförande för @Klimatpartiet. Studerar sociologi, statsvetenskap och miljö även media och kommunikationsvetenskap”

  Josåatteee…

  Svara
 22. Svenne

   /  04/02/2015

  Svara
 1. De feministiska tweetarna tar aldrig slut | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: