En viktig efterlysning!

Såg den här på facebook

efterlysning

Jag hoppas verkligen att hon lyckas hitta sin pappa. Det finns en del osympatiska människor i det här landet som inte anser att en pappa är värd något alls, vilket man kan se på till exempel twitter på fars dag, men de små människorna ska man inte bry sig om!

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

7 kommentarer

 1. Pelle2

   /  04/14/2015

  Hoppas också att hon hittar honom.

  Svara
 2. Johan A

   /  04/14/2015

  Jag diskuterade detta med en feminist igår och det var en intressant diskussion. Jag ställde upp scenariot att pappan i detta fallet inte visste om att dottern fanns eftersom mamman låtit bli att berätta det för honom. Invändningen kom direkt att eftersom mamman var ung när detta hände (observera att mammans ålder inte framkommer utan min diskussionspartner förutsatte att hon var ung) så var det självklart att hon inte vågade berätta av rädsla för vad han skulle göra.
  Av detta blev jag så paff att jag inte kunde förmå mig till att fortsätta diskussionen. Vi har alltså en flicka som söker sin far och en man som inte har fått veta att han har en dotter, men det är MAMMAN (som med största sannolikhet undanhållit fadern vetskapen om sin dotter) som är offret! Bara en feminist kan komma fram till denna slutsats. :O

  Svara
  • michael

    /  04/14/2015

   Inget nytt under solen enligt feminister är kvinnor alltid offer och män förövare,feminister är lika förutsägbara som pavlovs hundar därför ganska tråkiga att diskutera med,där det mer låter som om dom läser innantill från ett färdigtryckt formulär utan egna tankar.Ungefär som att diskutera med en nazist där diskussionen alltid tillslut hamnar att allt är judarnas fel vad än diskussionen handlar om.

   Svara
  • Hmm

    /  04/14/2015

   Fast detta låter som en konstig förklaring till vad som hänt ifrån dig.

   Det mest troliga är att det var en one nihgt stand där ingen av dem hade för avsikt att hålla kontakt. När mamman ca tre månader senare upptäcker att hon är gravid så har hon inget att gå på. Detta är dessutom innan internets dagar så en efterlysning blir ju inte det enklaste.

   Kunde hon ansträngt sig för att hitta honom mer? Ja kanske. Men det var nog inte avsiktligt att undanhålla barnet för honom.

   Tror jag iaf.

   Svara
   • Johan A

     /  04/15/2015

    Uppenbarligen hade hon ju något att gå på. Hon visste vad han hette (Mikael), när han var född (1975) och var han bodde (Umeå). Även 1995 kunde man ganska lätt hitta en person med dessa uppgifter. Hade mamman haft en genuin önskan att Mikael skulle få reda på att han hade en dotter hade hon tämligen lätt kunnat hitta honom och tala om berätta det. Men det gjorde hon inte.

    Svara
    • Hmm

      /  04/15/2015

     Johan A: Hur då? Hon viste att det var i Umep-traketen. Ganska stort område. Låt säga att han bodde hemma fortfarande (troligt då hon trodde att han kanske skulle börja plugga i Götet)

     Eniro v ara aldrig villiga att solla åt dig. Även om du visste när han var född så hade de aldrig lämnat ut uppgifter till vissa födda då, utan du hade fått uppgifter till alla Miakles. Så jag potentiellt så hade hon kunna sätta sig och ringa till vad jag skulle gissa på 500 st personer med förnamnet Mikael, men inte ens då var det säkert att hon hittade rätt om hans föräldrarna inte hade listat honom på deras nummer. Hon kunde ju ha försökt med en annons i tidningen, men historien förtäljer inte ifall hon inte gjort det utan att ha fått svar.

     Var han inte folkbokförd i Umeå så blir det heller inte lätt att hitta någon, och han verkade ju vara på flyttande fot.

     Egentligen så vet vi inte alls om pappan faktisk sett en annons men inte velat ha den ekonomiska bördan under sin studiegång och lät då bli att höra av sig. Eller att hon fick tag på pappan i telefonen men han nekade att han var han då han inte var sugen på att bli pappa, trodde hon stlkade honom och trodde att hon ljög att hon var gravid, eller något annat.

     Vi vet helt enkelt inte vem om gjort vad eller inte gjort något. Mina förslag är lika sannolika som dina.

     Mamman har ju uppenbarligen förökat att komma ihåg alla små detaljer som hon kunnat från deras korta engångsmöte. Att tro att hon medvetet höll borta barnet av illvilja rimmar då ila med det, lika mycket som att förmodligen så såg pappan aldrig någon annons.

     Ibland är saker faktisk vad det verkar att vara och ingen som medvetet gjort något fel.

     Svara
 3. Kristian

   /  04/14/2015

  Tråkigt att höra. Lycka till.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: